تولد 5 سالگی کنسول PlayStation 3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

original

اسم تایپیک تغییر یافت
خرسند هستیم از این که بار دیگر هستیم و میتوانیم قدرت و شاهکار شرکت بزرگ سونی یعنی PlayStation 3 را ببینیم و 5ـمین سالگرد تولدش را جشن بگیریم و این سالروز بزرگ را به تمامی هواداران و گیمرهای جدید و قدیم تبریک عرض مینماییم . 5 سال پیش یعنی دقیقا 11 نوامبر سال 2006 سونی بار دیگر به همانند شاهکارهای قبلی خود یعنی PS1 و PS2 نسل جدید کنسول خود PlayStation 3 را در ژاپن عرضه نمود که چندی بعد یعنی 14 نوامبر PS3 روانه بازارهای امریکا و در 23 March نیز وارد قاره اروپا شد .
در حال حاظر PS3 یکی از قدرتمندترین و محبوترین کنسولهایی میباشد و این کنسول با سایستهای درست شرکت سونی توانسته است شاهکارهایی بسیاری چون Final Fantasy Versus XIII ، سری جدید GT یعنی Gran Turismo 5 ،
بازی God of War III و Genji: Days of the Blade ، Heavy Rain ، The Last Guardian ، Uncharted و سری جدید بازی Killzone 3 ، و از همه مهمتر بازی Metal Gear Solid 4 را برای PS3 به صورت انحصاری در نظر بگیرد .

این جشن در ژاپن نیز از سوی هواداارن این کنسول نیز همه ساله انجام میگیرد . در اخر نیز :

Cheers, PS3. You are one BEST of a console All time

آخرین ویرایش:
من هم به عنوان یکی از طرفدارن بی چون چرا این کنسول 5 سالگی این ابر قدرت را به طرفدارهای واقعی ps3 افسانه ای تبریک میگم و امیدوارم بازیهای جدیدش دیگه کپی نشه.از اقا فرهاد هم به خاطر گذاشتن این خبر تشکر میکنم.

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
تبریک به همه طرفدارها ... دم سونی هم گرم که واقعا مثل همیشه کنسولی با مشخصات سخت افزاری عالی و خوش ساخت تحویل طرفدارا داد اونم با یه عالمه گیم های انحصاری درجه یک .

دوست دارم لوپ هاشو بکشم کوچولومون 5 ساله شده و ماشاالاه انقدر انحصاری خورده قد کشیده
uncharted 3 هم کادوی ناقابل برای ps3 عزیزمون
به امید روزی که 10 ساله بشی یا نهایت ps4 برامون بیاری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or