تولد 25 سالگی Final Fantasy

Behrooz

کاربر سایت
cgfn1yh5wzf6joolsje.png

Logo

25 پنج سال پیش، Final Fantasy برای اولین بار با کنسول Famicom [در ژاپن] قدم به دنیای بازی ها نهاد. موفقیت خارق العاده ای که این بازی به دست آورد، نه تنها Squaresoft را از خطر ورشکستگی نجات داد، بلکه آن را به یکی از غول های بازیسازی ژانر RPG تبدیل کرد.

25 سال گذشت، اما این فرنچایز همچنان با تمام قدرت رو به جلو پیش می رود. تک تک عناوین آن مطمئنا در یاد و خاطره ی تمام فن های این بازی مانده است و خواهد ماند.

به امید آغازی بزرگ برای 25 سال بعدی Final Fantasy!

یکی از شرایط فن بوی بودن دفاع و طرفداری کورکورانست یعنی هر کی هر چی گفت شما بازم باید طرفداری کنید . فعلا 3-4 نفر از فن بوی نماهای فاینال فانتزی اینجا دستشون رو شد :دی
بله داستان خطی نقطه منفی برای JRPG به حساب نمياد.
در مورد حرف دومت هم اينا رو از قبل هم می دونستيم ما...
نمره سایت گیم اسپات به این بازی :

GameSpot – 7.5

PS3
Play UK: 80/100
Playstation Official Magazine US: 8/10
Game Informer: 8/10

X360
X360 Magazine UK: 9/10
Game Informer: 8/10

اینم سایر نمرات!از چی دفاع میشه الله اعلم!

يه كلام:
شما ناراحتی بازی نكن. متای بالای 75 هم=خوب

مگه بیکارم برم بازیش کنم؟؟یه بازی مثل king doms of amular رو گذاشتن که یکی از بهترین rpg هاست بعد من برم ffxiii-2 که دیگه تاریخ مصرفش گذشته(جالبه قبل عرضه اش تاریخش گذشتهff!lol!)بازی کنم!ff یه زمانی ff بود ولی حالا نسخه ها یکی پس از دیگری ضعیف تر میشن چرا که سازندگان بازی های اصلی روش کار نمیکنند......
از چه لحاظ تاريخ مصرفش گذشته يكم توضيح می ديد؟
ضمنا اگه ساكاگوچی تا الان تنهایی ff ساخته بود اين فرانچايز به اين موفقيت الانش نمی رسيد...
من خودمم زياد ff xiii-2 برام مهم نيست و منتظر ورسوس هستم و مطمئنم اون حتما به موفقيت خوبی می رسه.

Last edited by a moderator:
مگه بیکارم برم بازیش کنم؟؟یه بازی مثل king doms of amular رو گذاشتن که یکی از بهترین rpg هاست بعد من برم ffxiii-2 که دیگه تاریخ مصرفش گذشته(جالبه قبل عرضه اش تاریخش گذشتهff!lol!)بازی کنم!ff یه زمانی ff بود ولی حالا نسخه ها یکی پس از دیگری ضعیف تر میشن چرا که سازندگان بازی های اصلی روش کار نمیکنند......
باهاتون موافقم ، کسایی که تو زمان خودش بازیو رو انجام نمیدن از درک بازی عاجزن . مثل خودم .

Last edited by a moderator:
يه كلام:
شما ناراحتی بازی نكن. متای بالای 75 هم=خوب

تولدش مبارک
خیلی‌ می‌خوام یکی‌ از شماره هاشو تجربه کنم(مخصوصا هفت) ولی‌ موقیعتش پیش نیمده هنوز :دی
سبک اینا فرق نداره؟:دی فکر می‌کردمJRPG با RPg غربی فرق دارن کلا :) :-?

من و دار و دسته دوروبرم چون یه جورایی حسّ تملّک داریم به این سری بازی و البته این سبک ، صاحب مراسم هستیم و بایست جای تبریک گفتن ، شاباش بدیم ! :دی

حالا شما دوستان بزنید خرخره همدیگه رو بجوید سر یه بازی !

من میدونم ... توی این جشن خون از بینی خیلی ها خواهد ریخت ! ( گدام ! :دی )

من و دار و دسته دوروبرم چون یه جورایی حسّ تملّک داریم به این سری بازی و البته این سبک ، صاحب مراسم هستیم و بایست جای تبریک گفتن ، شاباش بدیم ! :دی

حالا شما دوستان بزنید خرخره همدیگه رو بجوید سر یه بازی !

من میدونم ... توی این جشن خون از بینی خیلی ها خواهد ریخت ! ( گدام ! :دی )
ای دادِ بیداد :دی
حداقل یه عضو دیگه رو مثال میزدی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or