Logo
25 سال گذشت، اما این فرنچایز همچنان با تمام قدرت رو به جلو پیش می رود. تک تک عناوین آن مطمئنا در یاد و خاطره ی تمام فن های این بازی مانده است و خواهد ماند.
به امید آغازی بزرگ برای 25 سال بعدی Final Fantasy!
يوروگيمر كه كلا زياد معتبر نيست بخاطر نمره های مسخره ای كه به بازی های بزرگ می ده، ولی ign آره اما اين بازی يه بازی ژاپنیه پس نمره ign هم زياد مهم نيست. برای من در مورد اين جور بازی ها نمره گيم اسپات مهمه چون منتقداش با اينجور بازيا آشنایی دارن.سادس با مقایسه ای بین نمرات قبلی این بازی که ign و eurogamer دادن و نمرات بازی جدید...لینک خواستید میذارم کار سختی نیست!
محض اطلاع تون جزو 10 فرانچايز برتر تاريخ بازی های كامپيوتریه (مراجعه شه به ويكی پديا)حالا مگه هیلو یاgtaبراش تولد گرفتین؟؟ولی جدی بازی خوبیه ولی من ازش متنفرم هم از بازی هم از فن های این بازی![]()
![]()
آره اونموقع تو 20 سالت بود من 24 سالمیادش بخیر قبل انقـلاب با شاه LAN بازی میکردیم FF 2 رو![]()
مبارک باشه
عزیزم مگه به این سادگی هاست !میانگین نمرات x iii -2 که همچین چیزی رو نمیگه!
Final Fantasy XIII-2 for PlayStation 3 - GameRankings
در ضمن ژاپنی ها هم اگر ببینند بازی خوب از اب در نمیاد مگه نفهمن که برن بگیرنش!
---------- نوشته در 01:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------
سادس با مقایسه ای بین نمرات قبلی این بازی که ign و eurogamer دادن و نمرات بازی جدید...لینک خواستید میذارم کار سختی نیست!
می دونستی فاینال 7 توی TOP 10 system seller رتبه ـش از HALO و GTA هم پایین تره ؟!حالا مگه هیلو یاgtaبراش تولد گرفتین؟؟ولی جدی بازی خوبیه ولی من ازش متنفرم هم از بازی هم از فن های این بازی![]()
![]()
نگران نباش آقا اینم درست میشهفروش هفته اول Tales of Xillia از فروش هفته اول 13-2 بیشتر بوده... فکر کنم مردم ژاپن هم مثل همه جای دنیا اول به کیفیت فکر می کنند...
13 و مخصوصاً 14 فاجعه ای بودند برای این سری فوق عظیم ولی مثل اینکه 13-2 خیلی بهتر از 13 هستش...
این نحسی عدد 13 هم بدجور دامن این بازی رو گرفته.
عزیزم مگه به این سادگی هاست !الان فاینال توی ژاپن فراتر از یه بازیه یه فرهنگه یه اصالته ! آشغال هم باشه میانگینش 1 هم باشه (که عمراً
) بازم استقبال میشه حالا فوقش در شرایط بحرانی یه شورش و حمله ای چیزی هم میشه که شماره ی بعدی دوباره به حالت قبلی برمیگرده ! ایران نیست که بازی با گرافیکش خریداری بشه
بهتره ادامه ندی دوست عزیز الان اینجا مقر فرماندهی فن های بازیه ! :biggrin1:
فقط چون بازی خطی بوده شده نحس و فاجعه واسه بعضی ها ...
Yes, Crybaby, Final Fantasy XIII Is Linear
Haters gonna hate
والا قصدی ندارم ولی چون قبلی هاش رو بازی نکردی به نظرت اینطوریه. 13 یه فاینال خیلی ضعیف و یه Jrpg متوسط بودش.داستان و شخصیت پردازی از نظر شما خوب نبوده و سلیقه ایی هست . از نظر من خیلی هم عالی بود و پیچیدگی لازم هم داشت و خیلی هم خوب روایت میشد . هر چی باشه سگش شرف داره به بازی های دیگه . همون Data log ـه بازی خودش کل هیکل 100 تا بازی دیگه رو میکنه تو جیبش . موزیک هم که در کنار چیزای دیگه عالی بود . کافیه روجع شود به آهنگ های The Promise و Serah's Theme و همینطور Sustained by Hope و بقیه موزیک های بازی . نزدیک 6 ملیون هم فروش کرد بازی که فکر نکنم آمار بدی بوده باشه . در ضمن هر بازی خطی هست یعنی خسته کنندست ؟ والا من 100 ساعت بازی کردم و در کنارش نتونستم دست بزنم به هیچ بازیه دیگه ایی .
