تولد 25 سالگی Final Fantasy

Behrooz

کاربر سایت
cgfn1yh5wzf6joolsje.png

Logo

25 پنج سال پیش، Final Fantasy برای اولین بار با کنسول Famicom [در ژاپن] قدم به دنیای بازی ها نهاد. موفقیت خارق العاده ای که این بازی به دست آورد، نه تنها Squaresoft را از خطر ورشکستگی نجات داد، بلکه آن را به یکی از غول های بازیسازی ژانر RPG تبدیل کرد.

25 سال گذشت، اما این فرنچایز همچنان با تمام قدرت رو به جلو پیش می رود. تک تک عناوین آن مطمئنا در یاد و خاطره ی تمام فن های این بازی مانده است و خواهد ماند.

به امید آغازی بزرگ برای 25 سال بعدی Final Fantasy!

مبارک باشه.
جالبه بدونید اسمش Final Fantasy هست چون خیال میکردن آخرین بازیشون خواهد بود (یکجورایی هم بوده اگر توجه کنیم که چندبار استدیو عوض کرده).
واقعا حیف شماره ی 13 که آبروی سری رو برد.

واااااااااااااااااااااااااااااای بیست و پنج سال پیش...
کاش حداقل Square Enix سعی میکرد تو این تاریخ ورسوسو بده بیرون...
در هر حال تولدش مبارک

سادس با مقایسه ای بین نمرات قبلی این بازی که ign و eurogamer دادن و نمرات بازی جدید...لینک خواستید میذارم کار سختی نیست!
يوروگيمر كه كلا زياد معتبر نيست بخاطر نمره های مسخره ای كه به بازی های بزرگ می ده، ولی ign آره اما اين بازی يه بازی ژاپنیه پس نمره ign هم زياد مهم نيست. برای من در مورد اين جور بازی ها نمره گيم اسپات مهمه چون منتقداش با اينجور بازيا آشنایی دارن.
كلا حرفتون رد می شه چون با نمره 4 تا سايت هيچ نتيجه ای نمی شه گرفت! تازه نمره 9 OPM هم هنوز ثبت نشده.
حالا مگه هیلو یاgtaبراش تولد گرفتین؟؟
biggrin1.gif
ولی جدی بازی خوبیه ولی من ازش متنفرم هم از بازی هم از فن های این بازی
biggrin1.gif
محض اطلاع تون جزو 10 فرانچايز برتر تاريخ بازی های كامپيوتریه (مراجعه شه به ويكی پديا)
یادش بخیر قبل انقـلاب با شاه LAN بازی میکردیم FF 2 رو
yahoo_4.gif

مبارک باشه
آره اونموقع تو 20 سالت بود من 24 سالم:دی يادش بخير:دی

آخرین ویرایش:
میانگین نمرات x iii -2 که همچین چیزی رو نمیگه!
Final Fantasy XIII-2 for PlayStation 3 - GameRankings
در ضمن ژاپنی ها هم اگر ببینند بازی خوب از اب در نمیاد مگه نفهمن که برن بگیرنش!

---------- نوشته در 01:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------

سادس با مقایسه ای بین نمرات قبلی این بازی که ign و eurogamer دادن و نمرات بازی جدید...لینک خواستید میذارم کار سختی نیست!
عزیزم مگه به این سادگی هاست ! :دی الان فاینال توی ژاپن فراتر از یه بازیه یه فرهنگه یه اصالته ! آشغال هم باشه میانگینش 1 هم باشه (که عمراً :دی) بازم استقبال میشه حالا فوقش در شرایط بحرانی یه شورش و حمله ای چیزی هم میشه که شماره ی بعدی دوباره به حالت قبلی برمیگرده ! ایران نیست که بازی با گرافیکش خریداری بشه :دی
بهتره ادامه ندی دوست عزیز الان اینجا مقر فرماندهی فن های بازیه !
biggrin1.gif

حالا مگه هیلو یاgtaبراش تولد گرفتین؟؟
biggrin1.gif
ولی جدی بازی خوبیه ولی من ازش متنفرم هم از بازی هم از فن های این بازی
biggrin1.gif
می دونستی فاینال 7 توی TOP 10 system seller رتبه ـش از HALO و GTA هم پایین تره ؟!
HATERS GONNA HATE :دی البته همون جمله ی بالاییم خودش به اندازه ی کافی ویران کننده بود !
فروش هفته اول Tales of Xillia از فروش هفته اول 13-2 بیشتر بوده... فکر کنم مردم ژاپن هم مثل همه جای دنیا اول به کیفیت فکر می کنند...

13 و مخصوصاً 14 فاجعه ای بودند برای این سری فوق عظیم ولی مثل اینکه 13-2 خیلی بهتر از 13 هستش...

این نحسی عدد 13 هم بدجور دامن این بازی رو گرفته.
نگران نباش آقا اینم درست میشه :دی من نمیگم این خداس ! میگم فاینال هر چی باشه مرگ توش نیست حالا هر چی باشه :دی اینکه فلان عنوان امسال از فلان فاینال بیشتر می فروشه مهم نیست مهم اینکه فاینال پیوسته می فروشه و طرفدار داره :دی نکته اینه :دی

آخرین ویرایش:
عزیزم مگه به این سادگی هاست ! :دی الان فاینال توی ژاپن فراتر از یه بازیه یه فرهنگه یه اصالته ! آشغال هم باشه میانگینش 1 هم باشه (که عمراً :دی) بازم استقبال میشه حالا فوقش در شرایط بحرانی یه شورش و حمله ای چیزی هم میشه که شماره ی بعدی دوباره به حالت قبلی برمیگرده ! ایران نیست که بازی با گرافیکش خریداری بشه :دیبهتره ادامه ندی دوست عزیز الان اینجا مقر فرماندهی فن های بازیه ! :biggrin1:

فروش هفته اول Tales of Xillia از فروش هفته اول 13-2 بیشتر بوده... فکر کنم مردم ژاپن هم مثل همه جای دنیا اول به کیفیت فکر می کنند...

13 و مخصوصاً 14 فاجعه ای بودند برای این سری فوق عظیم ولی مثل اینکه 13-2 خیلی بهتر از 13 هستش...

این نحسی عدد 13 هم بدجور دامن این بازی رو گرفته.

Yes, Crybaby, Final Fantasy XIII Is Linear

فقط چون بازی خطی بوده شده نحس و فاجعه واسه بعضی ها ...
Haters gonna hate

Sadly, life's too short to play BORING games, despite how beatifully they're rendered

13 چی داشت؟ گرافیک باور نکردنی + کات سین های عالی...
13 چی نداشت؟ ربطی به سری ff نداشت... مقایسه شود با 3،4،7،10،12 .

غیر از خطی بودن هم حقیقتاً خسته کننده بود بازی...
داستان هم که بماند.

===

به عنوان یکی از فن های بی شمار بازی امیدوارم 15 به ریشه های خودش برگرده...

داستان و شخصیت پردازی از نظر شما خوب نبوده و سلیقه ایی هست . از نظر من خیلی هم عالی بود و پیچیدگی لازم هم داشت و خیلی هم خوب روایت میشد . هر چی باشه سگش شرف داره به بازی های دیگه . همون Data log ـه بازی خودش کل هیکل 100 تا بازی دیگه رو میکنه تو جیبش . موزیک هم که در کنار چیزای دیگه عالی بود . کافیه روجع شود به آهنگ های The Promise و Serah's Theme و همینطور Sustained by Hope و بقیه موزیک های بازی . نزدیک 6 ملیون هم فروش کرد بازی که فکر نکنم آمار بدی بوده باشه . در ضمن هر بازی خطی هست یعنی خسته کنندست ؟ والا من 100 ساعت بازی کردم و در کنارش نتونستم دست بزنم به هیچ بازیه دیگه ایی .

داستان و شخصیت پردازی از نظر شما خوب نبوده و سلیقه ایی هست . از نظر من خیلی هم عالی بود و پیچیدگی لازم هم داشت و خیلی هم خوب روایت میشد . هر چی باشه سگش شرف داره به بازی های دیگه . همون Data log ـه بازی خودش کل هیکل 100 تا بازی دیگه رو میکنه تو جیبش . موزیک هم که در کنار چیزای دیگه عالی بود . کافیه روجع شود به آهنگ های The Promise و Serah's Theme و همینطور Sustained by Hope و بقیه موزیک های بازی . نزدیک 6 ملیون هم فروش کرد بازی که فکر نکنم آمار بدی بوده باشه . در ضمن هر بازی خطی هست یعنی خسته کنندست ؟ والا من 100 ساعت بازی کردم و در کنارش نتونستم دست بزنم به هیچ بازیه دیگه ایی .
والا قصدی ندارم ولی چون قبلی هاش رو بازی نکردی به نظرت اینطوریه. 13 یه فاینال خیلی ضعیف و یه Jrpg متوسط بودش.
اصولا JRPG برای موفق بودن بــاید خطی باشه. ولی 13 دیگه فاتحه خطی بودن رو خونده بود!!

خب منم 13 اولین فاینالم بوده خیلی خوب نبود بد هم نبود ولی واقعا وسطای بازی بعضی جاهاش به شدت کسل کننده بود.غول آخر هم جونم در اومد تا بزنم (البته از اول یابویی جلو رفتم آخرای بازی تازه فهمیدم آپگرید ماپگرید و کریستالیزیشن و از این حرفا داره)ولی انصافا گرافیک و موسیقی عالی بود.به این جدیده هم زیاد دل خوشی ندارم بیشتر شبیه یه dlc گنده برای 13 1 هستش.

یکی از شرایط فن بوی بودن دفاع و طرفداری کورکورانست یعنی هر کی هر چی گفت شما بازم باید طرفداری کنید . فعلا 3-4 نفر از فن بوی نماهای فاینال فانتزی اینجا دستشون رو شد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or