تولد 25 سالگی Final Fantasy

Behrooz

کاربر سایت
cgfn1yh5wzf6joolsje.png

Logo

25 پنج سال پیش، Final Fantasy برای اولین بار با کنسول Famicom [در ژاپن] قدم به دنیای بازی ها نهاد. موفقیت خارق العاده ای که این بازی به دست آورد، نه تنها Squaresoft را از خطر ورشکستگی نجات داد، بلکه آن را به یکی از غول های بازیسازی ژانر RPG تبدیل کرد.

25 سال گذشت، اما این فرنچایز همچنان با تمام قدرت رو به جلو پیش می رود. تک تک عناوین آن مطمئنا در یاد و خاطره ی تمام فن های این بازی مانده است و خواهد ماند.

به امید آغازی بزرگ برای 25 سال بعدی Final Fantasy!

چه جالب تنها بازی که همسن من هستش فکر کنم همین فایناله !!! هم خاطراتی ازش دارم و هم چند سری از بازیهاش و بازی نکردم با این حال تولدش مبارک :x

به بهتری ip زندگیم:x و sqare enix تبریک میگم امیدوار هستم سنم کفاف بده تا finalfantasy xxxxiv رو هم بتونم بازی کنم با pleystation 40 :d

به زودی سیستم کلود جاشو میگیره و دیگه اصلا کنسولی ساخته نمیشه(به زودی یعنی 1-2 نسل دیگه)......در ضمن با این گندی که در ffxiii زد باید شانس بیاره که ادامه پیدا بکنه!میانگین امتیازات FFXIII - 2 هم تعریفی نداره و 80 هستش یعنی از نسخه ی اول پایین تر.....بیشتر باید بگیم جوون ناکام که در 25 سالگی در گذشت!

به زودی سیستم کلود جاشو میگیره و دیگه اصلا کنسولی ساخته نمیشه(به زودی یعنی 1-2 نسل دیگه)......در ضمن با این گندی که در ffxiii زد باید شانس بیاره که ادامه پیدا بکنه!میانگین امتیازات FFXIII - 2 هم تعریفی نداره و 80 هستش یعنی از نسخه ی اول پایین تر.....بیشتر باید بگیم جوون ناکام که در 25 سالگی در گذشت!
تا ژاپن زنده ـس این بازی هم زنده ـس ! (دیگه خودت بزرگی این بازی رو درک کن :دی) XIII شاید عنوان خیلی شاخی نبود (!) ولی دلیل بر ادامه ندادن نیست گلم :دی از این دست نسل قبل هم داشتیم :دی تازه XIII-2 که از خود XIII بهتر شده بعدشم VERSUS و بعدشم جوون مرگ شدن من از خوشحالی :دی
گفتی Versus داغ دلمون تازه شد
به جرات میشه گفت بهترین FF هست!
یکی به اینا بگه آقا جان هرکی دوست دارین بیخیال بازی نشین!
البته بعد از شماره ی مقدس :دی (شیچی نانا :دی)

آخرین ویرایش:
تبريك...
به اميد بازسازی Final Fantasy VII تو نسل بعد و ريليز هر چه سريعتر Versus
Kanpai !
2.gif
:دی
میانگین نمرات x iii -2 که همچین چیزی رو نمیگه!
Final Fantasy XIII-2 for PlayStation 3 - GameRankings
در ضمن ژاپنی ها هم اگر ببینند بازی خوب از اب در نمیاد مگه نفهمن که برن بگیرنش!
بيخيال داداش.
فقط 4 تا سايت نمره دادن (تازه 9 مجله OPM ثبت نشده) اونوقت شما به اين نتيجه رسيدی كه بده؟:دی
دسته كم نمره 40-50 تا سايت ديگه مونده:دی
ضمنا فاميتسو بهش نمره كامل داد:دی اينم از ژاپنی ها:دی

آخرین ویرایش:
تا ژاپن زنده ـس این بازی هم زنده ـس ! (دیگه خودت بزرگی این بازی رو درک کن :دی) XIII شاید عنوان خیلی شاخی نبود (!) ولی دلیل بر ادامه ندادن نیست گلم :دی از این دست نسل قبل هم داشتیم :دی تازه XIII-2 که از خود XIII بهتر شده بعدشم VERSUS و بعدشم جوون مرگ شدن من از خوشحالی :دی
میانگین نمرات x iii -2 که همچین چیزی رو نمیگه!
Final Fantasy XIII-2 for PlayStation 3 - GameRankings
در ضمن ژاپنی ها هم اگر ببینند بازی خوب از اب در نمیاد مگه نفهمن که برن بگیرنش!

---------- نوشته در 01:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------

بيخيال داداش.
فقط 4 تا سايت نمره دادن (تازه 9 مجله OPM ثبت نشده) اونوقت شما به اين نتيجه رسيدی كه بده؟:دی
دسته كم نمره 40-50 تا سايت ديگه مونده:دی
ضمنا فاميتسو بهش نمره كامل داد:دی اينم از ژاپنی ها:دی

سادس با مقایسه ای بین نمرات قبلی این بازی که ign و eurogamer دادن و نمرات بازی جدید...لینک خواستید میذارم کار سختی نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or