Logo
25 سال گذشت، اما این فرنچایز همچنان با تمام قدرت رو به جلو پیش می رود. تک تک عناوین آن مطمئنا در یاد و خاطره ی تمام فن های این بازی مانده است و خواهد ماند.
به امید آغازی بزرگ برای 25 سال بعدی Final Fantasy!
Street Fighterـم 25 سالشهچه جالب تنها بازی که همسن من هستش فکر کنم همین فایناله !!! هم خاطراتی ازش دارم و هم چند سری از بازیهاش و بازی نکردم با این حال تولدش مبارک![]()
به بهتری ip زندگیمو sqare enix تبریک میگم امیدوار هستم سنم کفاف بده تا finalfantasy xxxxiv رو هم بتونم بازی کنم با pleystation 40 :d
تا ژاپن زنده ـس این بازی هم زنده ـس ! (دیگه خودت بزرگی این بازی رو درک کنبه زودی سیستم کلود جاشو میگیره و دیگه اصلا کنسولی ساخته نمیشه(به زودی یعنی 1-2 نسل دیگه)......در ضمن با این گندی که در ffxiii زد باید شانس بیاره که ادامه پیدا بکنه!میانگین امتیازات FFXIII - 2 هم تعریفی نداره و 80 هستش یعنی از نسخه ی اول پایین تر.....بیشتر باید بگیم جوون ناکام که در 25 سالگی در گذشت!
البته بعد از شماره ی مقدسگفتی Versus داغ دلمون تازه شد
به جرات میشه گفت بهترین FF هست!
یکی به اینا بگه آقا جان هرکی دوست دارین بیخیال بازی نشین!
بيخيال داداش.میانگین نمرات x iii -2 که همچین چیزی رو نمیگه!
Final Fantasy XIII-2 for PlayStation 3 - GameRankings
در ضمن ژاپنی ها هم اگر ببینند بازی خوب از اب در نمیاد مگه نفهمن که برن بگیرنش!
میانگین نمرات x iii -2 که همچین چیزی رو نمیگه!تا ژاپن زنده ـس این بازی هم زنده ـس ! (دیگه خودت بزرگی این بازی رو درک کن) XIII شاید عنوان خیلی شاخی نبود (!) ولی دلیل بر ادامه ندادن نیست گلم
از این دست نسل قبل هم داشتیم
تازه XIII-2 که از خود XIII بهتر شده بعدشم VERSUS و بعدشم جوون مرگ شدن من از خوشحالی
![]()
بيخيال داداش.
فقط 4 تا سايت نمره دادن (تازه 9 مجله OPM ثبت نشده) اونوقت شما به اين نتيجه رسيدی كه بده؟
دسته كم نمره 40-50 تا سايت ديگه مونده
ضمنا فاميتسو بهش نمره كامل داداينم از ژاپنی ها
![]()
Street Fighterـم 25 سالشهتولدش مبارک ما که نشده بازیش کنیم
![]()