توقف تولید کنسول Wii

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
88020992328408560348.jpg

شرکت Nintendo به طور رسمی اعلام کرد که تولید کنسول Wii را در ژاپن (تنها جایی که این دستگاه تولید می شود) متوقف کرده است.طبق تأییدیه سایت اصلی این شرکت، در قسمتی از صفحه معرفی این محصول و در یک کادر سفید رنگ به عبارت توقف تولید اشاره شده است.( طبق ترجمه سایت Kotaku)
این کنسول از سال 2006 به چرخه تولید وارد شد و حدود 100 میلیون از آن در سراسر جهان به فروش رفته است. خداحافظی با Wii سخت است بخصوص اینکه نام آن با بازیهایی چون Super Mario Galaxy, Metroid Prime Trilogy و The Legend of Zelda: Skyward Sword گره خورده است.

اما متأسفانه Wii U که به نوعی جانشین Wii به حساب می آید نمایش خوبی نداشته و نتوانسته کمک کوچکی به آن بنماید. طوری که طبق آمار منتشر شده، فروش جهانی آن حدود 160 هزار واحد تا آخر ماه جولای بوده است.

1

• Like
Reactions: che-jaleb
بعد از لانچ اکس وان و پی اس 4 شاهد توقف تولید وی یو خواهیم بود:dمن ایمان دارم به پیش بینی!

نینتندو ورشکسته شه شما خوشحال میشی؟ یا مایکروسافت دنیا رو بگیره کنه؟

من که خوشبختانه ویندوز استفاده نمی کنم چه برسه بخوام از مایکروسافت کنسول بخرم:d

نینتندو ورشکسته شه شما خوشحال میشی؟ یا مایکروسافت دنیا رو بگیره کنه؟

من که خوشبختانه ویندوز استفاده نمی کنم چه برسه بخوام از مایکروسافت کنسول بخرم:d
نه من اتفاقا فن نیتندو بودم تا قبل از وی!
ولی این همه از فروش وی درامد کسب کرد، نکرد یکم خرج کنه یه کنسول هم رده با وان و 4 بزنه!(خیلی به شعور مخاطب هاش توهین کرد با عرضه وی یو کنسولی هم رده با نسل 360 و 3 عرضه کرد)
پس چه بهتر که این نسل هم که بوش میاد سرنوشتی مثل 64 و گیم کیوب داشت باشه!

آخرین ویرایش:
  • Like
ولی این همه از فروش وی درامد کسب کرد، نکرد یکم خرج کنه یه کنسول هم رده با وان و 4 بزنه!(خیلی به شعور مخاطب هاش توهین کرد با عرضه وی یو کنسولی هم رده با نسل 360 و 3 عرضه کرد)

N64 و GameCube که قویتر از هم نسل های خودشون بودن کم آوردن. در ضمن بازیهای خشن با گیم پلی یکسان که تنها گرافیک بهتری دارن رو من توهین به شعور مخاطب می دونم. من خودم سالها با PC بازی کردن تا اینکه دیگه از انبوه بازیهای کپی هم دیگه خسته شدم. ایکس باکسم که بدتر از PC. سونی هم داره نسل به نسل بیشتر شبیه ایکس باکس میشه دیگه فکر کنم این نسل اون هم از دست بره.

نینتندو همیشه به دنبالِ نوآوری بودی ولی کاشکی این نوآوری رو با سخت افزار قوی تر مچ میکرد. همون Wii اگه یه سخت افزار قوی تر در حدِ همین 360 داشت میتونست حالا حالا ها به عمر خودش ادامه بده, چرا که کسایی که Wii میخرند عمدتا دنبالِ تجربه جدید هستند تا اینکه فقط دنبالِ گرفیک بهتر باشند.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or