توقف تولید کنسول Wii

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
88020992328408560348.jpg

شرکت Nintendo به طور رسمی اعلام کرد که تولید کنسول Wii را در ژاپن (تنها جایی که این دستگاه تولید می شود) متوقف کرده است.طبق تأییدیه سایت اصلی این شرکت، در قسمتی از صفحه معرفی این محصول و در یک کادر سفید رنگ به عبارت توقف تولید اشاره شده است.( طبق ترجمه سایت Kotaku)
این کنسول از سال 2006 به چرخه تولید وارد شد و حدود 100 میلیون از آن در سراسر جهان به فروش رفته است. خداحافظی با Wii سخت است بخصوص اینکه نام آن با بازیهایی چون Super Mario Galaxy, Metroid Prime Trilogy و The Legend of Zelda: Skyward Sword گره خورده است.

اما متأسفانه Wii U که به نوعی جانشین Wii به حساب می آید نمایش خوبی نداشته و نتوانسته کمک کوچکی به آن بنماید. طوری که طبق آمار منتشر شده، فروش جهانی آن حدود 160 هزار واحد تا آخر ماه جولای بوده است.

1

• Like
Reactions: che-jaleb
مهدی من میدونم چی میگم قرار نیست که کسی wii u داره برای دفاع ازش از سیاست ها غلت یه شرکت دفاع کنه

وقتی شرکت سازنده کنسول از 2012 دیگه ااز کنسولاش که دست 100 میلیون انسانه ساپورت نمیکنه معلومه چیکار داره میکنه ببینم همین 2013 چنتا بازی خوب برای wii اومد اونم از طف شرکتا دیگه

همین nes که میگی نینتندو تا سال 2007 خدمات کنسول و .......... انجام میداد بعد از 2007 این خدمات جمع کرد کنسولی که از 1985 وارد بازار کرد تا 2007 ساپورت کرد پس از چیزی که خبر نداری درباره اش حرف نزن

چی چی میگی شما داری مغلطه میکنی اساسی
توقف تولید عدم ساپورت بازی نیست نینتندو هر 6 سال یک بار کنسول میده و این روال کارشه ناراحتی نخر برو تظاهرات کن
نینتندو هم نگفته اگر Wii خراب شد بندازین دور هنوزم خدمات پس از فروش دارن

آخرین ویرایش:
مهدی من میدونم چی میگم قرار نیست که کسی wii u داره برای دفاع ازش از سیاست ها غلت یه شرکت دفاع کنه

وقتی شرکت سازنده کنسول از 2012 دیگه ااز کنسولاش که دست 100 میلیون انسانه ساپورت نمیکنه معلومه چیکار داره میکنه ببینم همین 2013 چنتا بازی خوب برای wii اومد اونم از طف شرکتا دیگه

همین nes که میگی نینتندو تا سال 2007 خدمات کنسول و .......... انجام میداد بعد از 2007 این خدمات جمع کرد کنسولی که از 1985 وارد بازار کرد تا 2007 ساپورت کرد پس از چیزی که خبر نداری درباره اش حرف نزن

داداش اینا رو ول کن طرف خودش wii u داره میخواد با دندون آسمونو به زمین بچسبونه wii دار ها هم آدم حساب نمیکنه از همچین آدمی چی توقع داری؟

من گفتم 4. Wii از PS2 که بهتر بود. نینتندو می تونست بازار بازیهای ارزون رو مال خودش کنه. سودی که نینتندو می تونست به دست بیاره میره سمت بازار دست دوم فروشی. طرف میاد میگه:

یعنی چی Wii از PS2 بهتر بود؟فروش PS2 که خیلی بیشتر هست.
این بازار بازی های ارزون هم نمی دونم چیه.

ادعا گیمری میکنه اما نمیدونه حدود 30 میلیون فروش پلی 2 بعد از اومدن پلی 3 بود نمیدون بازار بازی ها کم هزینه یعنی چی

من میگم اما wii که پرفروشترین کنسول نسل هفتمه خیلی طرفدار داره هنوزم فروش خوبی داره اما نینتندو از سال 2012 ساپورتشو به کل از wii قطع کرده.

بهم جواب داده:

خیلی ببخشید شما 5 هزار واحد در هفته رو "خیلی طرفدار داره" حساب می کنید؟

یکی نیست بگه تو خوبی که wii u داری فعلا که طرفدارا wii بیشتر از wii u ه

خودشونم میدونن نینتندو بی لیاقته ولی نمیخوان قبول کنن

چی چی میگی شما داری مغلطه میکنی اساسی
توقف تولید عدم از ساپورت بازی نیست نینتندو هر 6 سال یک بار کنسول میده و این روال کارشه ناراحتی نخر برو تظاهرات کن
نینتندو هم نگفته اگر Wii خراب شد بندازین دور هنوزم خدمات پس از فروش دارن

مغلطه میکنم؟ 100 میلیون نفری که wii دارن مغلطه ان؟ فقط wii u دار حقیق محضن؟ اصلا شما خدا بقیه بدرد نخور

وقف تولید عدم از ساپورت بازی نیست نینتندو هر 6 سال یک بار کنسول میده و این روال کارشه ناراحتی نخر برو تظاهرات کن

کنسول شکست خورده نینتندو گیم کیوب از 2001 تولید شد 2003 خط تولیدش جمع شد اما نینتندو تا 2007 ساپورتش کرد خودش براش بازی داد اما چی شد wii که پرفروشترین کنسول نسل هفت شد از 2012 ساپورتش نکرد اعلام کرد هیچ بازی از طرف نینتندو برای wii دیگه نمیاد الانم که خط تولیدشو جمع کرد تا با دوز و کلک مردمو به زور به سمت wii u بکشه

ناراحتم نخرم؟ تو سفسطه نمیکنی؟ من چیو نخرم؟ اصلا میدونی موضوع سر چیه؟ من wii خیلی وقته خریدم و دارم و ازش استفاده میکنم از این عمل دیکتاتوری و کلاهبرداری نینتندو که خلی از wii دارها ناراحت کرده ناراحت هستیم

قرار نیست بخاطر فروش wii u به wii دارها ظلم شه

داداش اینا رو ول کن طرف خودش wii u داره میخواد با دندون آسمونو به زمین بچسبونه wii دار ها هم آدم حساب نمیکنه از همچین آدمی چی توقع داری؟

من گفتم 4. Wii از PS2 که بهتر بود. نینتندو می تونست بازار بازیهای ارزون رو مال خودش کنه. سودی که نینتندو می تونست به دست بیاره میره سمت بازار دست دوم فروشی. طرف میاد میگه:

یعنی چی Wii از PS2 بهتر بود؟فروش PS2 که خیلی بیشتر هست.
این بازار بازی های ارزون هم نمی دونم چیه.

ادعا گیمری میکنه اما نمیدونه حدود 30 میلیون فروش پلی 2 بعد از اومدن پلی 3 بود نمیدون بازار بازی ها کم هزینه یعنی چی

من میگم اما wii که پرفروشترین کنسول نسل هفتمه خیلی طرفدار داره هنوزم فروش خوبی داره اما نینتندو از سال 2012 ساپورتشو به کل از wii قطع کرده.

بهم جواب داده:

خیلی ببخشید شما 5 هزار واحد در هفته رو "خیلی طرفدار داره" حساب می کنید؟

یکی نیست بگه تو خوبی که wii u داری فعلا که طرفدارا wii بیشتر از wii u ه

خودشونم میدونن نینتندو بی لیاقته ولی نمیخوان قبول کنن

فدات داداش حرفاتو قبول دارم یه عده wii u دارن دیگه مونده ادعا خدایی بکنن هیچکسم براشون مهم نیست حتی ما wii دارا آسمون و زمین بهم میدوزن تا بگن برای wii u این بهترین کاره

قول شرف میدم بهت wii u عمرا بتونه نصف wii هم بفروشه البته اینطوری بهتره تا این خود پرستا بفهمن باید به دیگران هم احترام بزارن بخاطر منافع خودشون همه چیو زیر پا نزارن

خدایی گرفتی مارو؟ :d
ببینم شما چرا هی wiiu و Wii میکنی ؟ درسته من الان wiiu دارم اما تا همین چند وقت پیش wii داشتم اون زمان که wii خریدم اصلا خیلی نمیدونستن wii چی هست هر کسی میومد خونمون کف میکرد
خدایی بگو اینو از کجا درآوردی ؟

بزارید من یک چیزی روشن کنم تا این سو تفاهم ها برطرف بشه
ببینید الان طرفداران از سمت نینتندو خواهان زلدا جدید و ماریو جدید با کیفیت و گرافیک بیشتر هستند آیا این روی Wii محقق میشه ؟ نه
ببین شرکت یک سرمایه گذاری عظیم کرده تا کنسولی به اسم Wiiu داده بیرون حالا برای اینکه بتونه اون سرمایه رو به همراه سود به شرکت برگردونه باید اونو ساپورت کنه
خب نمیشه که بگی الان کنسول جدید با قدرت بیشتر رو ول کنم برم روی سخت افزار قدیمی بازی بسازم پس تکلیف کنسول جدید چی میشه ؟
کمی دیدتون رو باز کنید الان نینتندو به بازی های Top خودش نیاز داره تا به وسیله ی اون بتونه طرفداران رو به سمت wiiu بکشونه اگر این کارو نکنه خب کنسول الکی که نمیفروشه
wii هم اگر پر فروش شد به خاطر همین بازی هایی بود که براش اومد ، ملت که همین جوری نرفتن کنسول بخرن
این که میگید نینتندو داره به خریداران wii دهن کجی میکنه رو میشه توضیح بدید چجوری این کار رو کرده ؟ با عرضه ی کنسول جدید، یا اینکه داره بازی های انحصاریشو برای اون میسازه ؟
توقف تولید به معنای عدم پشتیبانی از کنسول نیست
بی خیال دیگه جواب نمیدم چون بحث بیشتر از این رو الکی میدونم

آخرین ویرایش:
خدایی گرفتی مارو؟ :d
ببینم شما چرا هی wiiu و Wii میکنی ؟ درسته من الان wiiu دارم اما تا همین چند وقت پیش wii داشتم اون زمان که wii خریدم اصلا خیلی نمیدونستن wii چی هست هر کسی میومد خونمون کف میکرد

خدایی بگو اینو از کجا درآوردی ؟

بزارید من یک چیزی روشن کنم تا این سو تفاهم ها برطرف بشه
ببینید الان طرفداران از سمت نینتندو خواهان زلدا جدید و ماریو جدید با کیفیت و گرافیک بیشتر هستند آیا این روی Wii محقق میشه ؟ نه
ببین شرکت یک سرمایه گذاری عظیم کرده تا کنسولی به اسم Wiiu داده بیرون حالا برای اینکه بتونه اون سرمایه رو به همراه سود به شرکت برگردونه باید اونو ساپورت کنه
خب نمیشه که بگی الان کنسول جدید با قدرت بیشتر رو ول کنم برم روی سخت افزار قدیمی بازی بسازم پس تکلیف کنسول جدید چی میشه ؟
کمی دیدتون رو باز کنید الان نینتندو به بازی های Top خودش نیاز داره تا به وسیله ی اون بتونه طرفداران رو به سمت wiiu بکشونه اگر این کارو نکنه خب کنسول الکی که نمیفروشه
wii هم اگر پر فروش شد به خاطر همین بازی هایی بود که براش اومد ، ملت که همین جوری نرفتن کنسول بخرن
این که میگید نینتندو داره به خریداران wii دهن کجی میکنه رو میشه توضیح بدید چجوری این کار رو کرده ؟ با عرضه ی کنسول جدید، یا اینکه داره بازی های انحصاریشو برای اون میسازه ؟
بی خیال دیگه جواب نمیدم چون بحث بیشتر از این رو الکی میدونم

کسی نگرفتت مهدی مشکل ما wii دارا نینتندوه کسی با شما مشکل داره؟ تو که تصمیم نگرفتی این کارو با wii دارا بکنی نینتندو این کارو کرده

الان که wii نداری حال این همه wii دارو بدونی الان wii u داری به این تصمیم و کار کاملا اشتباه و ناجوانمردانه برای نجات wii u اعتقاد داری اما wii دارها ناراحتن به ما wii دارا ربطی نداره wii u داره چیکار میکنه ما wii داریم و باهاش حال کردیمو میکنیم

این جمله داداش اینا رو ول کن طرف خودش wii u داره میخواد با دندون آسمونو به زمین بچسبونه wii دار ها هم آدم حساب نمیکنه از همچین آدمی چی توقع داری؟ آیدی NINTENDO_3DS گفت که حرفش کاملا درسته

خودت بگو از این دو دره بازی نینتندو دفاع کردن یعنی چی؟ قرار نیست کسی WII U داره بخاطر کنسولش روی همه پا بزاره . چرا گیم کیوب شکست خورده تا 4 سال بعد از توقف تولیدش خود نینتندو ساپورتش کردو براش بازی ساخت حالا چی شد WII که شکست نخورده و پرفروشترینه شده بد و زیادی؟ هر عقل سالمی اینو درک میکنه

ماریو و زلدا عناوین خوبین ولی قرار نیست یه شرکت فقط چنتا عنوان سریالی جلو ببره باید توانایی ساخت آی پی جدید و خلاق داشته باشه کسی نمیگه بازم ماریو و زلدا برای WII بازی بسازه بازیا جدید و مختلف باید بسازه نه ساپورت از این کنسول بینظیر برداره

تو علم مدیریت یه بحث علمی هست به اسم مدیریت اقتباسی که میگه بهترین راه وجود نداره یعنی این روشی که الان باعث موفقیتت میشه همین روش تو جاها دیگه باعث شکست میشه و حتی همین روش در آینده دیگه جواب گو نیست . شرکت نینتندو مگه شرکت نوپاه که این مباحث خیلی ساده مدیریت نمیدونه؟ که نباید از روند WII تو WII U استفاده میکرد

وظیفه 100 میلیون انسانی که WII دارن این نیست که WII U موفقیت برسونن این وظیفه نینتندوه که با مشتری مداری و حفظ مشتریان وفادار مردم سمت WII U بکشه نه اینکه در حد WII دار ها جفا کنه و بخواد با دوز و کلک مردمو بزور به سمت WII U بکشه این بی تدبیری برای شرکتاییه که هیچی بارشون نیست

این دو چیز متفاوته وقتی پلی 2 حدود 155 میلیون کنسول فروخت بعد پلی 3 اومد اما سونی ساپورت پلی 2 ادامه داد و حدود 30 میلیون کنسول پلی 2 بعد از عرضه پلی 3 فروخت خوب متوجه شدی؟ درکش خیلی راحته یعنی نینتدو انقدر بی دست و پاس که کنسولو که ساخته نمیتونه ساپورت کنه؟ وظیفه نینتندو ساپورت WII وقتی بازیا یی که برای WII ساخته بر میداره برای WII U میکنه این از صدتا فحشم بدتره

برای موفقیت یه چیز نباید روی مردم پا گذاشت و ازشون بالا رفت

بازیا خوب نینتندو تازه از 2010 اومد حالا به چه حقی کنسول از 2012 دیگه ساپورت نکرد هر آدمی که عقلش سالم باشه حرفا منو بخونه میفهمه نینتندو چه دوز و کلکی زده

دقیقا به معنا عدم پشتیبانیه اگه نینتندو بازی میساخت اون موقع حرفت درست بود تو سال 2001 نینتندو اعلام کرد از 2012 دیگه برای WII بازی نمیسازه

منم دفاع از WII U الکی میدونم WII U که برای فروش باید در حق WII دارها جفا بشه

کنسول شکست خورده نینتندو گیم کیوب از 2001 تولید شد 2003 خط تولیدش جمع شد اما نینتندو تا 2007 ساپورتش کرد خودش براش بازی داد ا

داداش این تاریخ ها رو از کجا اوردی؟ خوشبختانه wikipedia موجوده و راحت میشه فهمید تاریخ های شما من درآوردی هست. سال 2007 سال قطع support این کنسول بود. سال 2006 به بعد هم نینتندو برای اون بازی خاصی نداد.

دقیقا به معنا عدم پشتیبانیه اگه نینتندو بازی میساخت اون موقع حرفت درست بود تو سال 2001 نینتندو اعلام کرد از 2012 دیگه برای WII بازی نمیسازه

منبع لطفا.

ماریو و زلدا عناوین خوبین ولی قرار نیست یه شرکت فقط چنتا عنوان سریالی جلو ببره باید توانایی ساخت آی پی جدید و خلاق داشته باشه کسی نمیگه بازم ماریو و زلدا برای WII بازی بسازه بازیا جدید و مختلف باید بسازه نه ساپورت از این کنسول بینظیر برداره

شما دو حالت داره، یا تازه اومدی تودنیای بازی یا تازه واردی به دنیای کنسول های نینتندو. این رو دیگه همه می دونن که نینتندو اصلا تو فکر نو آوری نیست. همیشه یک سری ip داره که اون ها رو هی باز سازی میکنه. شما واقعا چطور اومدی تو سال 2013 هنوز این رو نمی دونی من در عجبم. کسی هم به خاطر ip های جدید نمیره سراغ نینتندو، این که شما این فکر رو داری اشتباه از خودت هست.

این دو چیز متفاوته وقتی پلی 2 حدود 155 میلیون کنسول فروخت بعد پلی 3 اومد اما سونی ساپورت پلی 2 ادامه داد و حدود 30 میلیون کنسول پلی 2 بعد از عرضه پلی 3 فروخت خوب متوجه شدی؟

منظورت از support چیه؟ اگه منظورت تولید کنسول هست که آره ولی از نظر نرم افزاری از سال 2007 به بعد دیگه بازی خاصی از طرف سونی برای ps2 نیومد. حالا شما مشکلت اینه که چرا نینتندو دیگه wii تولید نمیکنه؟! خب من هر وقت خواستی واست یه wii میخرم نو!
شما الان دیر اومدی داری غر میزنی که چرا بازی جدید نمیاد واسه wii. الان 2 3 سالی هست که دیگه wii کاملا مرده، من نمیدونم قبل از خریدنش کمی تحقیق نکردی ؟

ظیفه 100 میلیون انسانی که WII دارن این نیست که WII U موفقیت برسونن این وظیفه نینتندوه که با مشتری مداری و حفظ مشتریان وفادار مردم سمت WII U بکشه نه اینکه در حد WII دار ها جفا کنه و بخواد با دوز و کلک مردمو بزور به سمت WII U بکشه این بی تدبیری برای شرکتاییه که هیچی بارشون نیست

تو علم مدیریت یه بحث علمی هست به اسم مدیریت اقتباسی که میگه بهترین راه وجود نداره یعنی این روشی که الان باعث موفقیتت میشه همین روش تو جاها دیگه باعث شکست میشه و حتی همین روش در آینده دیگه جواب گو نیست . شرکت نینتندو مگه شرکت نوپاه که این مباحث خیلی ساده مدیریت نمیدونه؟ که نباید از روند WII تو WII U استفاده میکرد

شما که اینقدر از علم مدیریت سر رشته داری، این رو هنوز نمیدونی که وقتی مدل جدید یه محصول میاد support از مدل قدیمی کم کم قطع میشه؟ هم واسه اینکه مردم برن سراغ مدل حدید و هم برای اینکه ارزش نداره امکانات صرف مدل قدیمی بشه، باید هر چی هست در راستای مدل جدید خرج بشه. از بین شرکت های تولید کننده کنسول، کدوم رو دیدی تا سال ها بعد از اومدن نسل حدید برای نسل قدیمی بازی تولید کنند؟! اصلا با عقل جور در میاد؟! خب معلومه کاری میکنن که همه برن سراغ نسل جدید، شما اگه با این سیستم مشکل داری اصلا از دنیای تکنولوژی و مخصوصا بازی برو بیرون.

ازیا خوب نینتندو تازه از 2010 اومد حالا به چه حقی کنسول از 2012 دیگه ساپورت نکرد هر آدمی که عقلش سالم باشه حرفا منو بخونه میفهمه نینتندو چه دوز و کلکی زده

3 تا بازی خوب نینتندو برای wii در سال 2011 نام ببر لطفا.

- - -ویرایش - - -

چرا شرکتا دیگه رسما اعلام کردن تا 2016 کنسولاشونو ساپورت میکنن اما نینتندو حتی به wii رحم نکرد خط تولیدشو سریع متوقف کرد

شما انگار معنی support رو درست هنوز متوجه نشدی. اون مثال dreamcast ور هم که زدی از بیخ مشکل داره، برو یه بار دیگه منبعت رو بررسی کن.

واقعا برای بعضی از افراد سایت متاسفم.استفاده از Google Translate برای ترجمه ی اخبار ژاپنی توسط وب سایت هایی مثل Eurogamer بعید هست و بهتره کار رو دست اهلش بسپره وب سایتی مثل Eurogamer.کنسول Wii وضعیتش در امریکای شمالی و اروپا هیچگونه تغییری نکرده و تنها در ژاپن متوقف شده است :

Wii not discontinued outside Japan | VG247

وظیفه 100 میلیون انسانی که WII دارن این نیست که WII U موفقیت برسونن این وظیفه نینتندوه که با مشتری مداری و حفظ مشتریان وفادار مردم سمت WII U بکشه نه اینکه در حد WII دار ها جفا کنه و بخواد با دوز و کلک مردمو بزور به سمت WII U بکشه این بی تدبیری برای شرکتاییه که هیچی بارشون نیست

شرکت سونی در سال 2005 کنسول PSP رو در سر تا سر جهان عرضه کرد.کنسولی که نزدیک به 70-80 میلیون دستگاه در سر تا سر جهان فروخته.در حال حاضر حدود 2 سالی هست شرکت سونی شخصا پشتیبانی از این کنسول دستی انجام نمی ده!نتیجه گیری : سونی در حق 80 میلیون نفر جفا کرده(بر اساس منطق شما اینطوری میشه.) اما حقیقت این هست هر کنسول بازی دوره ی زمانی خاصی رو داره.یعنی بعد از یک دوره ی زمانی خاص که حداکثر سخت افزار یک کنسول استفاده شد و تمام ایده های ممکنه روش پیاده شد خود به خود شرکت سازندش کنارش می ذاره.شما در سال 2014 چه عنوان انحصاری FP برای PS3 می بینی؟چه عنوان انحصاری FP برای 360 میبینی؟هر عنوانی هست توسط شرکت های Third Party عرضه میشه و علتشم محبت به طرفداران دو کنسول نیست!علتشم Fan Base بسیار پایین کنسول های نسل بعد در قیاس با کنسول های نسل حاضر هست.شرکتی مثل EA میاد میگه من اگر بازیم رو فقط برای کنسول های نسل بعد عرضه کنم فروشش 1/5 بلکه کمتر نسخه ی قبلیش میشه!چیکار کنم بهتره؟هم برای کنسول های نسل حاضر و هم نسل بعد عرضش کنم!که این نمیشه محبت به بازیبازان!بلکه میشه راه حل اقتصادی برای به دست اوردن سود بیشتر.اگر این وضعیت برای Wii وجود نداره علتش عدم ارتباط عالی بعضی ناشران امریکایی با این شرکت هست.اینکه ارتباط این ناشران حالا به هر دلیلی با نینتندو خوب نیست میشه جفا به طرفداراش؟نینتندو در ژاپن متوقف کرد چون TP ی نیست که بخواد از این کنسول در کشور ژاپن حداقل , پشتیبانی بکنه.

به نظر من نینتندو تنها یک شرکت و چند تا کنسول نیست. پارسال مدیران نینتندو در جلسه هئت مدیره به خاطر فروش کم ۲۰ درصد حقوقشون رو خودشون کم کردم مدیران ارشد هم پنجاه درصد. وقتی امثال پچر یه حرفی رو میزنن سهام نینتندو میره پایین اونوقت مدیران باید تصمیمی بیگرن که بتونن سهامداران رو راضی نگهدارن. همینکه هنوز برای دستگاههای غیر خودشون بازی ندادن بیرن با اینکه زیر فشار سهامدارا هستن خودش کلی هست. اونا به خاطر پشتیبانی از فروش دستگاههای جدیدشون مجبورن نیروی کار شرکت رو روی دستگاههای جدید متمرکز کنن. هم باید با مایکروسافت و سونی رفقابت کنن وهم با اپل و اندروید.

باید توجه داشت که نینتندو اپنقدری توان نداره که چندتا کنسول رو با هم ساپورت کنه.

من به خاطر بازیای نینتندو طرفدارشم. از ابتدا هم Wii خریدم تا بازیای اون رو انجام بدم.

من فن نینتندو ام خودم wii دارم عاشق wii ام
کنسول گیم کیوب که فروش خوبی نداشت سال 2003 دیگه تولیدش متوقف شد اما بعد از 2003 تا 2007 چنتا بازی از طرف نینتندو منتشر شد اما wii که پرفروشترین کنسول نسل هفتمه خیلی طرفدار داره هنوزم فروش خوبی داره اما نینتندو از سال 2012 ساپورتشو به کل از wii قطع کرده.
بله گیم کیوب یه شکست تجاری بود ولی همین تیم مدیریتی نینتندو اونو ساپورت کرد. هم اکنون بازار عوض شده و آیفون و آندروید هم به ججمع رقبا اضافه شدن. نینتندو باید منابع انسانی اش رو در مواردی که اهمیت بلند مدتی دارن بذاره. اگه اونا همین الان بیان واسه اپل بازی بدن فروش خوبی می کنن ولی آینده تگری خوبی نکردن. برای Wii هم چون هک شده هست بازیهای کمی فروش میره و شرکت نمیتونه از این راه درآمدمناسبی داشته باشه. البته جواب بعد رو ببینید

. نینتندو هیچی نشده تولید کنسول پرفروش wii متوقف کرد اما کنسولا دیگه گفتن حداقل تا 2016 عناوین مطرح و انحصاری زیادی برای کنسولاشون تو راه دارن.
اون شرکتها از باتری قلمی تا نرم افزارهای سرور رو می سازن براشون فروش کنسول یک بخش از بیزنسشونه اگه فقط از فروش کنسول سود ببرن هم براشون کافیه. نینتندو تنها بازی و کنسول می سازه. باید از فروش بازهم سود ببره.

. حتی دریمکست از دسامبر ۲۰۰۰ دیگه ساخته نشد ولی با وجود شکست مالی،‌سگا اون رو تا ۲۰۰۱ در آمریکا، ۲۰۰۲ در اروپا و ۲۰۰۷ در ژاپن ساپورت می کرد. زمانی که خط تولید GD-ROM در سال ۲۰۰۷ متوقف شد ساپورت دریم کست هم به پایان رسید. اما نینتندو از Wii دیگه از سال ۲۰۱۲ به این سمت ساپورت نکرده .
بله درسته. سال ۲۰۱۲ نینتندو مجبورشد بازیهای بشتری رو برای 3DS بسازه و WiiU هم در راه بود.

این یعنی بی احترامی و ارزش قائل نشدن برای 100 میلیون نفری که wii خریدن
نه بیشتر اونهایی که Wii خریدن قبل از این زمان خریدن. Wii هایی که بعد از ۲۰۱۱ ساخته شدن گیم کیوب ساپورت نمی کنن (Wii Family Edition). آخرین مدل وی Wii Mini هست که از پارسال ساخته شد و وای فای و کارت SD نداره. دلیلش هم اینه که آخرین هک Wii با نام LetterBoomb نیاز به شبکه داره. مگه اینکه سه یا چهارتا بازی اوریجینال خاص رو برای هکش داشته باشید.

. Wii از PS2 که بهتر بود. نینتندو می تونست بازار بازیهای ارزون رو مال خودش کنه. سودی که نینتندو می تونست به دست بیاره میره سمت بازار دست دوم فروشی.
بله بهتر از PS2 هست. به نظر من این کار نینتندو اشتباه بود اما خود نینتندو بیشتر ضرر می کنه. باید دید سهامداران چقدر نینتندو رو برای فروش بازی روی آیفون تحت فشار گذاشتن که هیات مدیره به این نتیجه رسیدن.

. بازیایی مثل Rayman Legends . Pikmin 3 و ........... اصلا رسما اعلام شد برای wii ساخته شده بودن که بعد با افزایش خروجی بازی برای wii u در نظر گرفتن و کاری کرد که عنوان Rayman Legends که قرار بود انحصاری wii باشه روی همه پلت فرم ها نسل هشت بیاد . همین کارا نینتندو باعث شد مردم اعتمادشون به نینتندو کمتر شه کمتر wii u بخرن
Pikmin 3 رو نینتندو گذاشته تا فروش WiU بالا بره. اگه برای Wii هم می فروختن کی حاضر بود جواب سهامداران عصبانی رو بده که مثلا چرا با انتشار نسخه Wii فروش WiiU رو پایین آوردید. به این بازیها میگن System Seller.
Rayman Legends به خاطر فروش کم WiiU توسط سازنده اش Ubisoft روی پلتفرم های دیگه منتشر شد. نینتندو مثل مایکروسافت پول زیادی نداره بتونه 3rd Party ها رو کنار خودش نگه داره.

. تازه بازیا خوب نینتندو از 2009 به بعد داشت میمومد بازیا مطرحش 2010 و 2011 اومدن بعد نینتندو کنسول از 2012 دیگه ساپورت نکرد الانم تولیدشو متوقف کرد

ببینم مگه wii سود دهی نداشت که تولیدشو متوقف کرد؟
اگه یه نگاهی به درآمد سالانه نینتندو در سال ۲۰۱۲ بندازی می بینی که نینتندو در پایان سال مالی ۲۰۱۲-۲۰۱۳ (از جولای ۲۰۱۲ تا جون ۲۰۱۳) ضرر هم داده.

. و خیلی دلیل دیگه

این دلایل باعث ناراحت شدن خیلی از فن ها نینتندو از جمله من شد 100 میلیون نفری که به نینتندو اعتماد کرده بودن و نینتندو با این کار بهشون ثابت کرد برای مشتریان فعال و وفادارش هیچ ارزشی قائل نیست .

من دیگه هیچوقت کنسولا نینتندو نمیخرم اگه عاشق wii نبودم همین فردا میرفتم میفروختمش
نینتندو هم دلایل مختلفی داره. شما میتونی کنسولهای جدید نینتندو رو نخری ولی اینکه کنسول قدیمی که داری و دوست داشتی رو بفروشی فکر کنم پشیمون شی.

الان مشکل چیه!:|

توقف تولید دلیلی بر پایان همه چیز نیست که و احتمالا به اندازه کافی کنسول توی انبار موجود دارن!

از طرفی وقتی شما میتونید یه بازی با کیفیت بهتر روی Wii U تجربه کنید چرا دنبال بازی کردن روی Wii هستید....

1 سال پیش Wii U بیرون اومد و فکر میکنم بعد از یک سال از شروع نسل جدید نینتندو حق داشته باشه تولید کنسول نسل قبل متوقف کنه!

اونایی هم که میگن دیگه فن نینتندو نیستن به خاطر اینکار بهتره خودشونو نچسبونن به نینتندو و اگه فن بودن هیچ وقت این حرفو نمیزدن!

واقعا برای بعضی از افراد سایت متاسفم.استفاده از Google Translate برای ترجمه ی اخبار ژاپنی توسط وب سایت هایی مثل Eurogamer بعید هست و بهتره کار رو دست اهلش بسپره وب سایتی مثل Eurogamer.کنسول Wii وضعیتش در امریکای شمالی و اروپا هیچگونه تغییری نکرده و تنها در ژاپن متوقف شده است :

Wii not discontinued outside Japan | VG247

به نقل از یوروگیمر:

By Jeffrey Matulef Published Monday, 21 October 2013

Nintendo has officially halted Wii production in Japan, i.e. the only place where Wiis are produced
Confirmation came out of Nintendo Japan's website for the console, where it noted "production ended" on the white box that could ا(translation via Kotaku).
منظور شما من هستم یا یوروگیمر؟
اگر با من هستید که مشکلی نیست به من برنمیخوره.
اما اگر با وب سایت یوروگیمر هستی و به بی سوادی متهمشون می کنی که باید در دیدگاهت تجدید نظر کنید.
یوروگیمر در مورد توقف تولید Wii در ژاپن گفته و اشاره کرده که تولید این دستگاه در ژاپن متوقف شده و در مورد عدم فروش یا عدم عرضه اون صحبت نکرده. توقف تولید این کنسول مبنی بر توقف عرضه اون نیست.
منابع دیگر این خبرو تأیید کردند مثل این خبر.
همین منبعی که شما گذاشتی هم گفته تولید در ژاپن متوقف شده و در مورد عرضه برای کریسمس در US و اروپا صحبت کرده.

منظور شما من هستم یا یوروگیمر؟
اگر با من هستید که مشکلی نیست به من برنمیخوره.
اما اگر با وب سایت یوروگیمر هستی و به بی سوادی متهمشون می کنی که باید در دیدگاهت تجدید نظر کنید.
یوروگیمر در مورد توقف تولید Wii در ژاپن گفته و اشاره کرده که تولید این دستگاه در ژاپن متوقف شده و در مورد عدم فروش یا عدم عرضه اون صحبت نکرده. توقف تولید این کنسول مبنی بر توقف عرضه اون نیست.
منابع دیگر این خبرو تأیید کردند مثل این خبر.
همین منبعی که شما گذاشتی هم گفته تولید در ژاپن متوقف شده و در مورد عرضه برای کریسمس در US و اروپا صحبت کرده.

بنده با شما نیستم.بنده با یوروگیمر هستم که منبعش کوتاکو بوده.یوروگیمر بدون توجه به ترجمه ی اشتباه کوتاکو که برای ترجمه از گوگل ترنسلیت استفاده کرده (اصلا نینتندو در مورد اینکه شرکتش discontinue کرده کنسولش رو صحبتی نکرده اونم با تیتری که یوروگیمر زده و شما اینجا ترجمش کردی!که نشان از کل مناطق 3 گانه ی جهان داره نه فقط ژاپن) اومده این خبر رو منتشر کرده.باز دم گیم اسپات گرم که رفت پرسید از نینتندو و الا این خبر که بنیانش غلط بوده بیش از پیش منتشر می شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or