توقف تولید کنسول Wii

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
88020992328408560348.jpg

شرکت Nintendo به طور رسمی اعلام کرد که تولید کنسول Wii را در ژاپن (تنها جایی که این دستگاه تولید می شود) متوقف کرده است.طبق تأییدیه سایت اصلی این شرکت، در قسمتی از صفحه معرفی این محصول و در یک کادر سفید رنگ به عبارت توقف تولید اشاره شده است.( طبق ترجمه سایت Kotaku)
این کنسول از سال 2006 به چرخه تولید وارد شد و حدود 100 میلیون از آن در سراسر جهان به فروش رفته است. خداحافظی با Wii سخت است بخصوص اینکه نام آن با بازیهایی چون Super Mario Galaxy, Metroid Prime Trilogy و The Legend of Zelda: Skyward Sword گره خورده است.

اما متأسفانه Wii U که به نوعی جانشین Wii به حساب می آید نمایش خوبی نداشته و نتوانسته کمک کوچکی به آن بنماید. طوری که طبق آمار منتشر شده، فروش جهانی آن حدود 160 هزار واحد تا آخر ماه جولای بوده است.

1

• Like
Reactions: che-jaleb
واقعا؟؟؟؟؟ خیلی بعیده آخه.Wii خوب داره می فروشه.
Wii عمرش تموم شد و رفت. یک نگاهی به امار ژاپن بندازید می بینید که فروش انچنانی نداره و نینتندو هم انچنان ساپورتی از Wii نمی کنه.
بنظر من Wii میتونست تا حدودی ضررر ناشی از فروش بد Wii U رو جبران کنه.
کار درستی کردن,فعلا قصد دارن ملت رو به سمت Wii U جذب کنند چون خودش یک Wii هست که فروشش به طور ناچیزی افزایش پیدا می کنه.
فروش 3DS و افزایش فروش بازی های Wii U خودش می تونه ضرر رو جبران کنه.

آخرین ویرایش:
معمولا فروش یه کنسول با عمرتولید اون ارتباط نزدیکی داره مثل ps2 که درصد قابل توجهی ازفروشش رو بعد از اومدن ps3 کرد(فکر کنم30میلیون)

خوبه تمرکزشون رو روی Wii U می گزاران

به نظر من نینتیدو تا دیر نشده باید به فکر یک وسیله یا یک بازی نوآورانه برای WII U باشه

عمرش کوتاه بود نسبت به کنسول های مایکروسافت و سونی که اونم بخاطر سخت افزارش زیاد عجیب نبود ولی ...

فروش فوق العاده ای داشت ...

شاید اگه سخت افزاری در حد 360 یا PS3 هم داشت مطمئنا حالا حالا ها از سوی نینتندو ساپورت میشد ...

من فن نینتندو ام خودم wii دارم عاشق wii ام

با این حرکت نینتندو مخالفم و خیلی شاکیم به چند دلیل

1 . کنسول گیم کیوب که فروش خوبی نداشت سال 2003 دیگه تولیدش متوقف شد اما بعد از 2003 تا 2007 چنتا بازی از طرف نینتندو منتشر شد اما wii که پرفروشترین کنسول نسل هفتمه خیلی طرفدار داره هنوزم فروش خوبی داره اما نینتندو از سال 2012 ساپورتشو به کل از wii قطع کرده.

2. نینتندو هیچی نشده تولید کنسول پرفروش wii متوقف کرد اما کنسولا دیگه گفتن حداقل تا 2016 عناوین مطرح و انحصاری زیادی برای کنسولاشون تو راه دارن.

3. حتی دریمکست از دسامبر ۲۰۰۰ دیگه ساخته نشد ولی با وجود شکست مالی،‌سگا اون رو تا ۲۰۰۱ در آمریکا، ۲۰۰۲ در اروپا و ۲۰۰۷ در ژاپن ساپورت می کرد. زمانی که خط تولید GD-ROM در سال ۲۰۰۷ متوقف شد ساپورت دریم کست هم به پایان رسید. اما نینتندو از Wii دیگه از سال ۲۰۱۲ به این سمت ساپورت نکرده .

این یعنی بی احترامی و ارزش قائل نشدن برای 100 میلیون نفری که wii خریدن

4. Wii از PS2 که بهتر بود. نینتندو می تونست بازار بازیهای ارزون رو مال خودش کنه. سودی که نینتندو می تونست به دست بیاره میره سمت بازار دست دوم فروشی.
5. بازیایی مثل Rayman Legends . Pikmin 3 و ........... اصلا رسما اعلام شد برای wii ساخته شده بودن که بعد با افزایش خروجی بازی برای wii u در نظر گرفتن و کاری کرد که عنوان Rayman Legends که قرار بود انحصاری wii باشه روی همه پلت فرم ها نسل هشت بیاد . همین کارا نینتندو باعث شد مردم اعتمادشون به نینتندو کمتر شه کمتر wii u بخرن

6. تازه بازیا خوب نینتندو از 2009 به بعد داشت میمومد بازیا مطرحش 2010 و 2011 اومدن بعد نینتندو کنسول از 2012 دیگه ساپورت نکرد الانم تولیدشو متوقف کرد

ببینم مگه wii سود دهی نداشت که تولیدشو متوقف کرد؟

7. و خیلی دلیل دیگه

این دلایل باعث ناراحت شدن خیلی از فن ها نینتندو از جمله من شد 100 میلیون نفری که به نینتندو اعتماد کرده بودن و نینتندو با این کار بهشون ثابت کرد برای مشتریان فعال و وفادارش هیچ ارزشی قائل نیست .

من دیگه هیچوقت کنسولا نینتندو نمیخرم اگه عاشق wii نبودم همین فردا میرفتم میفروختمش

آخرین ویرایش:
من فن نینتندو ام خودم wii دارم عاشق wii ام

با این حرکت نینتندو مخالفم و خیلی شاکیم به چند دلیل

1 . کنسول گیم کیوب که فروش خوبی نداشت سال 2003 دیگه تولیدش متوقف شد اما بعد از 2003 تا 2007 چنتا بازی از طرف نینتندو منتشر شد اما wii که پرفروشترین کنسول نسل هفتمه خیلی طرفدار داره هنوزم فروش خوبی داره اما نینتندو از سال 2012 ساپورتشو به کل از wii قطع کرده.

2. نینتندو هیچی نشده تولید کنسول پرفروش wii متوقف کرد اما کنسولا دیگه گفتن حداقل تا 2016 عناوین مطرح و انحصاری زیادی برای کنسولاشون تو راه دارن.

3. حتی دریمکست از دسامبر ۲۰۰۰ دیگه ساخته نشد ولی با وجود شکست مالی،‌سگا اون رو تا ۲۰۰۱ در آمریکا، ۲۰۰۲ در اروپا و ۲۰۰۷ در ژاپن ساپورت می کرد. زمانی که خط تولید GD-ROM در سال ۲۰۰۷ متوقف شد ساپورت دریم کست هم به پایان رسید. اما نینتندو از Wii دیگه از سال ۲۰۱۲ به این سمت ساپورت نکرده .

این یعنی بی احترامی و ارزش قائل نشدن برای 100 میلیون نفری که wii خریدن

4. Wii از PS2 که بهتر بود. نینتندو می تونست بازار بازیهای ارزون رو مال خودش کنه. سودی که نینتندو می تونست به دست بیاره میره سمت بازار دست دوم فروشی.
5. بازیایی مثل Rayman Legends . Pikmin 3 و ........... اصلا رسما اعلام شد برای wii ساخته شده بودن که بعد با افزایش خروجی بازی برای wii u در نظر گرفتن و کاری کرد که عنوان Rayman Legends که قرار بود انحصاری wii باشه روی همه پلت فرم ها نسل هشت بیاد . همین کارا نینتندو باعث شد مردم اعتمادشون به نینتندو کمتر شه کمتر wii u بخرن

6. تازه بازیا خوب نینتندو از 2009 به بعد داشت میمومد بازیا مطرحش 2010 و 2011 اومدن بعد نینتندو کنسول از 2012 دیگه ساپورت نکرد الانم تولیدشو متوقف کرد

7. و خیلی دلیل دیگه

این دلایل باعث ناراحت شدن خیلی از فن ها نینتندو از جمله من شد 100 میلیون نفری که به نینتندو اعتماد کرده بودن و نینتندو با این کار بهشون ثابت کرد برای مشتریان فعال و وفادارش هیچ ارزشی قائل نیست .

من دیگه هیچوقت کنسولا نینتندو نمیخرم اگه عاشق wii نبودم همین فردا میرفتم میفروختمش

درسته حق با توه تک تک حرفاتو قبول دارم

نینتندو دیگه شورشو داره در میاره

حداقلش اینه که اگه ساپورت wii ادامه داشت گیمر ها زیادی برای اینکه بازی ها wii بازی کنن میرفتن wii u میخریدن اینطوری حداقل فروشش بالا میرفت طرف میمود میگفت به جا اینکه 130 دلار بدم wii بگیرم 300 دلار میدم wii u میگیرم که هم بازیا گیم کیوب هم wii هم wii u اجرا میکنه تازه کنسول نسل هشتمی هست حالا حالا ها بازی براش میاد

نینتندو واقعا دلسردم کرد بقول تو به 100 میلیون نفر بی احترامی کرد

انگار وقتشه من هم از فن نینتندو بودن خارج شم شرکتی که برای مشتری وفادارش ارزش قائل نیست ارزش دلسوزوندن و طرفداری نداره

کنسولا نینتندومو میفروشم بره

حداقلش اینه که اگه ساپورت wii ادامه داشت گیمر ها زیادی برای اینکه بازی ها wii بازی کنن میرفتن wii u میخریدن
تا وقتی Wii تولید می شه مگه حالشون بده پولشون رو بدن برای Wii U که وضع خوبی نداره.
اگر Wii توقیف می شد که نشد!,ملت می رفتن همون Wii U رو می خریدن.
نینتندو واقعا دلسردم کرد بقول تو به 100 میلیون نفر بی احترامی کرد
هیچ بی احترامی هم نیست و کار کاملا درستی هست.
هنوز خیلی از شرکت ها از Wii ساپورت می کنند علاوه بر اون کنسولی که به موفقیت رسیده و 7 سال هم عمر کرده,لازم نیست بازی اختصاصی از طرف نینتندو داشته باشه اون هم تو این وضع بد Wii U
اما wii که پرفروشترین کنسول نسل هفتمه خیلی طرفدار داره هنوزم فروش خوبی داره اما نینتندو از سال 2012 ساپورتشو به کل از wii قطع کرده.
خیلی ببخشید شما 5 هزار واحد در هفته رو "خیلی طرفدار داره" حساب می کنید؟
کسی هم نگفته ساپورت از Wii قطع شده.:|تا 2016 شما برو ببین تفاوت بین بازی های نسل بعد و نسل حاضر در چه حد هست.
اما نینتندو از Wii دیگه از سال ۲۰۱۲ به این سمت ساپورت نکرده .
چه لزومی داره ساپورت کنه,باید از Wii U ساپورت کنه.اگه بخواد چند تا از تیم هاش برن سمت Wii که بعد از 7 سال براشون کلی محدودیت داره.چیزی جزء وقت تلف کردن و شکست Wii U نداره.
یعنی چی Wii از PS2 بهتر بود؟فروش PS2 که خیلی بیشتر هست.
این بازار بازی های ارزون هم نمی دونم چیه.
/:)ریمن که از همون اول هم قرار بود برای Wii U بیاد.پیکمین هم همینطور
این چیز هایی هم گفتید ربطی به اعتماد و این جور حرف ها نداره.
اره مثلا 5.000 واحد فوقش کمی از ضرر Wii U رو جبران می کرد.
این دلایل باعث ناراحت شدن خیلی از فن ها نینتندو از جمله من شد 100 میلیون نفری که به نینتندو اعتماد کرده بودن
نینتندو رسما از از نوامبر 2012 کنسول نسل بعدش رو داد بیرون,عمر مفید Wii هم 7 سال مثل پلتفرم های دیگه هست.
هیچ ناراحتی هم نداره.قرار نیست تا اخر زمان از Wii ساپورت کنه.

آخرین ویرایش:
اول اینکه تمتم حرفا آیدی nintendo_3ds درسته و منطقی

تا وقتی Wii تولید می شه مگه حالشون بده پولشون رو بدن برای Wii U که وضع خوبی نداره.
اگر Wii توقیف می شد که نشد!,ملت می رفتن همون Wii U رو می خریدن.

هیچ بی احترامی هم نیست و کار کاملا درستی هست.
هنوز خیلی از شرکت ها از Wii ساپورت می کنند علاوه بر اون کنسولی که به موفقیت رسیده و 7 سال هم عمر کرده,لازم نیست بازی اختصاصی از طرف نینتندو داشته باشه اون هم تو این وضع بد Wii U

خودت دقت کن چی نوشتی مگه گرو کشیه؟ مگه گرو کشیه که ساپورت از wii برداره تا مردم مجبور شن wii u بخرن وقتی شرکتی کنسول میسازه باید پشتیبانی کنه وظیفشه ساپورت کنه اونم wii که پرفروشترین کنسول نسل هفت شد مگه دیکتاتوریه که wii ساپورت نکنه چون wii u فروشش بالا بره؟ صد سال سیاه نره در حق wii دارا جفا کرده باید جواب گو باشه

نینتندو به 100 میلیون نفر انسانی که به نینتندو اعتماد کردن کنسولشو خریدن دهن کجی کرده و با این کار نشون داد برای فن هاش هیچ ارزشی قائل نیست

دوستم بهم گفت من ایکس باکس 360 ارکید خریدم سه چراغ شد دلم نسوخت اما میدونم از عمد نبوده مشکل سخت افزاری همیشه پیش میاد اما نینتندو از عمده و با حیله گری این کارو کرد دلم سوخت که پول برای کنسولا این شرکت بی اصالت کردم . ((نینتندو کاری کرد دوستم تو عمرش یه بار کنسول نینتندو گرفت ازش راضی بود دیگه از نینتندو متنفر شه))

همین کار یعنی استبداد و دیکتاتوری و بی احترامیه حقیقت نمیشه پنهون کرد قرار نیست خودت wii u داری برات wii دارها مهم نباشن من خودم فن نینتندو ام من و آیدی nintendo_3ds و چنتا از دوستام که wii دارن همه ناراحت شدن

wii u هر چی وضعش باشه خوب یا بد هیچ ربطی به wii دار ها نداره اینا 2 کنسول متفاوتن

گیم کیوب شکست خورده که 2003 خط تولیدش متوقف شد خود نینتندو تا 2007 ساپورتش کرد حالا چی شد کنسول wii موفق بیخیال شد

آخرین ویرایش:
خودت دقت کن چی نوشتی مگه گرو کشیه؟ مگه گرو کشیه که ساپورت از wii برداره تا مردم مجبور شن wii u بخرن وقتی شرکتی کنسول میسازه باید پشتیبانی کنه وظیفشه ساپورت کنه اونم wii که پرفروشترین کنسول نسل هفت شد مگه دیکتاتوریه که wii ساپورت نکنه چون wii u فروشش بالا بره؟ صد سال سیاه نره در حق wii دارا جفا کرده باید جواب گو باشه

همین کار یعنی استبداد و دیکتاتوری و بی احترامیه حقیقت نمیشه پنهون کرد قرار نیست خودت wii u برات wii دارها مهم نباشن من خودم فن نینتندو ام من و آیدی nintendo_3ds و چنتا از دوستام که wii دارن همه ناراحت شدن

wii u هر چی وضعش باشه خوب یا بد هیچ ربطی به wii دار ها نداره اینا 2 کنسول متفاوتن

گیم کیوب شکست خورده که 2003 خط تولیدش متوقف شد خود نینتندو تا 2007 ساپورتش کرد حالا چی شد کنسول wii موفق بیخیال شد
عمر Wii تموم شد و رفت.دیگه احتیاجی نیست برن براش زلدا و امثال این ها رو بسازن.ساپورت تا یک عمری هست.
wii سخت افزارش نسبت GC پیشرفت عظیمی نکرد.نینتندو 6 سال با همچین سخت افزاری باز کار کرده.دیگه براش محدودیت ایجاد می کنه.
سال 2011 هم که 3DS میاد بیرون و نینتندو باید تمرکزش رو از DS کمتر کنه.سال 2012 باز Wii U میاد.
با توجه به این که عمر هر نسل حدود 6 سال هست و دیگه DS و Wii مثل قبل فروش فوق العاده این دارن و باید دو تا کنسول جدیدشون رو به موفقیت برسونن مگر نه کلی ضرر می کنن و با شکست مواجه می شن,پس باید از Wii U و 3DS ساپورت کنند.
وقتی هم دو کنسول قبلیش توقیف تولید شدن و کسی خواست اون ها رو داشته باشه.می تونه بره یکی از کنسول های جدید رو بخره.
هیچ دیکتاتوری هم نیست.نینتندو می خواد همون تعداد محدود رو به سمت Wii U بکشه تا بتونه فروشش رو از قبل هم بیشتر کنه.کسی هم نمی خواد می تونه بره دست دوم بخره(در صورت توقیف تولید Wii)
Wii و DS موفق شدند و ساپورت خواهند شد.
همین الان Wii U به خاطر کمبود بازی به این وضع افتاده.اگر یک بخشی باز برن سراغ DS و Wii تعداد بازی های کمتری برای Wii U میاد و احتمال شکست بیشتر می شه.

اول اینکه تمتم حرفا آیدی nintendo_3ds درسته و منطقی

نینتندو به 100 میلیون نفر انسانی که به نینتندو اعتماد کردن کنسولشو خریدن دهن کجی کرده و با این کار نشون داد برای فن هاش هیچ ارزشی قائل نیست

دوستم بهم گفت من ایکس باکس 360 ارکید خریدم سه چراغ شد دلم نسوخت اما میدونم از عمد نبوده مشکل سخت افزاری همیشه پیش میاد اما نینتندو از عمده و با حیله گری این کارو کرد دلم سوخت که پول برای کنسولا این شرکت بی اصالت کردم . ((نینتندو کاری کرد دوستم تو عمرش یه بار کنسول نینتندو گرفت ازش راضی بود دیگه از نینتندو متنفر شه))

همین کار یعنی استبداد و دیکتاتوری و بی احترامیه حقیقت نمیشه پنهون کرد قرار نیست خودت wii u داری برات wii دارها مهم نباشن من خودم فن نینتندو ام من و آیدی nintendo_3ds و چنتا از دوستام که wii دارن همه ناراحت شدن

جان من اصلا میدونی چی میگی ؟
نینتندو به خریدارانش دهن کجی کرده آقا اون الان کلی wii توی کارخونه و انباراش مونده که تا دو سال دیگه هم هست شما خیال کردی الان متوقف شد یعنی دیگه هیچی wii نیست
در ضمن هنوز کلی بازی داره برای wii میاد نمونه اش skylander swap
اگر اینی که میگید باشه نینتندو دهن کجی کرده رفته تولید NES رو متوقف کرده چون من به تازگی یک NES خریدم :|

عمر Wii تموم شد و رفت.دیگه احتیاجی نیست برن براش زلدا و امثال این ها رو بسازن.ساپورت تا یک عمری هست.
wii سخت افزارش نسبت GC پیشرفت عظیمی نکرد.نینتندو 6 سال با همچین سخت افزاری باز کار کرده.دیگه براش محدودیت ایجاد می کنه.
سال 2011 هم که 3DS میاد بیرون و نینتندو باید تمرکزش رو از DS کمتر کنه.سال 2012 باز Wii U میاد.
با توجه به این که عمر هر نسل حدود 6 سال هست و دیگه DS و Wii مثل قبل فروش فوق العاده این دارن و باید دو تا کنسول جدیدشون رو به موفقیت برسونن مگر نه کلی ضرر می کنن و با شکست مواجه می شن,پس باید از Wii U و 3DS ساپورت کنند.
وقتی هم دو کنسول قبلیش توقیف تولید شدن و کسی خواست اون ها رو داشته باشه.می تونه بره یکی از کنسول های جدید رو بخره.
هیچ دیکتاتوری هم نیست.نینتندو می خواد همون تعداد محدود رو به سمت Wii U بکشه تا بتونه فروشش رو از قبل هم بیشتر کنه.کسی هم نمی خواد می تونه بره دست دوم بخره(در صورت توقیف تولید Wii)
همین الان Wii U به خاطر کمبود بازی به این وضع افتاده.اگر یک بخشی باز برن سراغ DS و Wii تعداد بازی های کمتری برای Wii U میاد و احتمال شکست بیشتر می شه.

عمر هیچ کنسول نسل هفتمی دیگه تموم نشد عمر wii که پرفروشترین کنسول نسل هفت یعنی wii تموم شد؟ چرا شرکتا دیگه رسما اعلام کردن تا 2016 کنسولاشونو ساپورت میکنن اما نینتندو حتی به wii رحم نکرد خط تولیدشو سریع متوقف کرد

قرار نیست یه شرکت فقط بلد باشه چنتا عنوان سریالی پشت هم تولید کنه باید بتونه عناوین مختلف و جدید بسازه و منتشر کنه.

محدودیت در صوریتی میتونه باشه نینتندو تازه بازیا خوب برای wii از 2009 به بعد منتشر کرد چنتا بازی خوب wii 2010 و 2011 اومدن وقتی عناوین خوب انقدر دیر منتشر کرد حق نداره کنسول از 2012 ساپورت نکنه عقل سالم میگه نینتندو جفا کرده

بقول آیدی ag1360 کنسول wii از PS2 که بهتر بود. نینتندو می تونست بازار بازیهای ارزون رو مال خودش کنه. سودی که نینتندو می تونست به دست بیاره میره سمت بازار دست دوم فروشی.

کنسول شکست خورده دریمکست که باعث ورشکستگی سگا شد از سال 2000 تولید نشد اما بازم تا سال 2007 سگا ساپورتش کرد حالا نینتندو یعنی از سگا برشکسته کمتره؟ که نمیتونه کسول پرفروششو ساپورت کنه

من و امثال من و 100 میلیون اسانی که wii داریم نینتندو باید ساپورتش کنه قرار نیست اجباری تو کار باشه دنیا محیط بسته و دیکتاتوری نیست

هیچ دیکتاتوری نیست ؟ یه شرکت اگه معتبر باشه با 100 میلیون انسان اینکار میکنه؟ همین که میگی این کارو کرده طرف wii u بیان کار بدتر کرده و میکنه و اعتماد مردم کمتر میشه خیلی ها ناراحت شدن از حرکت نینتندو و درست به ضرر خود نینتندوه

دوباره اینو میگم wii u وضعش هر چی که باشه خوب یا بد پرفروش یا کم فروش به منی که wii دارم هیچ ربطی نداره wii u وضعش چیه

با این کارا نینتندو مشتریاش بیشتر که نمیشن کمتر هم میشن مردم دنیا بازیچه نیستن که یه شرکت بیاد باهاشون بازی کنه

آخرین ویرایش:
جان من اصلا میدونی چی میگی ؟
نینتندو به خریدارانش دهن کجی کرده آقا اون الان کلی wii توی کارخونه و انباراش مونده که تا دو سال دیگه هم هست شما خیال کردی الان متوقف شد یعنی دیگه هیچی wii نیست
در ضمن هنوز کلی بازی داره برای wii میاد نمونه اش skylander swap
اگر اینی که میگید باشه نینتندو دهن کجی کرده رفته تولید NES رو متوقف کرده چون من به تازگی یک NES خریدم :|

مهدی من میدونم چی میگم قرار نیست که کسی wii u داره برای دفاع ازش از سیاست ها غلت یه شرکت دفاع کنه

وقتی شرکت سازنده کنسول از 2012 دیگه ااز کنسولاش که دست 100 میلیون انسانه ساپورت نمیکنه معلومه چیکار داره میکنه ببینم همین 2013 چنتا بازی خوب برای wii اومد اونم از طف شرکتا دیگه

همین nes که میگی نینتندو تا سال 2007 خدمات کنسول و .......... انجام میداد بعد از 2007 این خدمات جمع کرد کنسولی که از 1985 وارد بازار کرد تا 2007 ساپورت کرد پس از چیزی که خبر نداری درباره اش حرف نزن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or