شایعه توضیحات خرده فروشان در زمینه استفاده از بازیهای دست دوم در XBOX ONE

A.R.A.$.H

کاربر سایت
preowned_650-600x369.jpg

از زمانی که Xbox One معرفی شد مصرف کنندگان دائما با این سوال درگیر بودند که چگونه بازی های دست دوم را در این کنسول اجرا کنند.کاربران مختلف مایکروسافت بارها سعی کرده اند توضیح دهند اما چیزی جز خشم هواداران به همراه نداشته!
آپدیت های اولیه بیانگر این بودند که برای اجرای بازی های قانونی دست دوم Xbox One باید مبلغ کمی ابتدا پرداخت کنید.اما به تازگی خورده فروشان در MCVUK سعی کرده اند توضیحی پیرامون اینکه چگونه این بازی های دست دوم بین کمپانی و خرده فروشان اجرا خواهد شد :
1-بازی هر 24 ساعت یک بار باید آنلاین تست شود.
2-فروش بازی ها به خرده فروشان تنها از طریق قبول قوانین مایکروسافت امکان پذیر است.
3-کمپانی ناشر بازی درصدی از فروش بازی دست دوم را کسب خواهد کرد.
آخرین آپدیت توسط Larry Hyrb در Major Nelson Blog پیرامون بازی ها دست دوم این کنسول چنین است :
"خرید و فروش بازی ها هم برای گیمر و هم Xbox مهم است.Xbox One برای استفاده از بازی های دست دوم نیز طراحی شده است.اطلاعات و قوانین ما در بخش بازی های دست دوم فعلا ناقص است و در مورد آن در آینده خبرهای بیشتری خواهیم داشت"
اهمیت تهیه بازی های دست دوم و راحتی هنگام استفاده را چگونه ارزیابی میکنید؟
gamingbolt

چرا چرت میگی ممد ؟ :دی

وقتی شما یه بازیی میخری و استفاده میکنی ، بعد برای فروشش باید اختیار تام با خودت باشه و پول فروشش تو جیب خودت بره ، ولی با این کاری که داره رو X1 صورت میگیره ، مایکرو و ناشر بازی به علت زیاده خواهیی میخوان حتی از فروش بازی دست دوم بین مردم هم سود ببرن و درامد کسب کنن ، این خرید و فروش بین مردم کجاش دزدی هست که همچین حرفی زدی ؟ این کار مایکرو و ناشر یه نوع دزدی محسوب میشه ، این کاملا مشخصه که مایکرو و ناشر میخوان از چیزی که دیگه مالکیتی روش ندارن هم درامد کسب کنن ، به این میگن دزدی ! فک کنم هنوز کاملا متوجه این قانون رو X1 نشدی .
دقیقا همینه

وقتی حق کامل بازی رو نمیخواد به مشتری بده حد اقل بیاد 20 دلار کمتر بفروشه. که ادم تکلیفش روشن باشه. سرقفلی میفروشه. پول ملکیت میگیره:-|

دفاع الکی داری میکنی امین. مسئله اصلا و ابدا این نیست که ما پولشو نداریم اونا دارن. مسئله ذات این کاره که غلطه و در واقع اونه که دزدیه.
هر کسی باید صاحب اول و آخر اون چیزی که میخره باشه حالا میخواد یه خودکار 500 تومنی باشه، میخواد یه ماشین میلیاردی باشه. اصلا به هیچ وجه نمیشه از این مسئله دفاع کرد تو هم به خاطر طرفداری الکی از ماکروسافت و صد البته اینکه خیال میکنی الان X1 بیاد همون روز اول هک میشه راحت میزنی تو رگ داری این حرفا رو میزنی :دی وگرنه اگر فردا روزی این سیستم اجرا بشه و X1 هم هک نشه اولین کسی که ضرر میکنه و ماکروسافت رو فحش کش میکنه خودتی.

اکثر وسیله ها بعد از مدتی ارزششون رو از دست میدن ولی بازی یا فیلم اینطوری نیست مثل یک حق اشتراک شخصی میمونه که تو اکثر نرم افزار ها شاهد هستیم که مثلا روی یک PC قابل نصب هست..
این مورد هم به خاطر اینکه بازیها کامل نصب میشن و بدون دیسک اجرا میشن برای ماکرو اجباری هست چون وقتی مثلا شما بازی PS3 رو میفروشی دیگه مالکش نیستی ولی چون بازی های XBOX ONE نصب کامل میشه اگر بازی رو بفروشی هم خودت بازی رو داری هم اون 100 نفری که بعد تو بازی رو گرفتن و نصب کردن..اینجوری یک بازی بیاد تو ایران همه میتونن با یک بار نصب کردنش اجراش کنن و فروش بازی به 100 تا هم نمیرسه..

در کل من فکر میکنم اصل قضیه این چیزی نیست که تو اخبار اومده و بعدا تغییر میکنه..

اکثر وسیله ها بعد از مدتی ارزششون رو از دست میدن ولی بازی یا فیلم اینطوری نیست مثل یک حق اشتراک شخصی میمونه که تو اکثر نرم افزار ها شاهد هستیم که مثلا روی یک PC قابل نصب هست..
این مورد هم به خاطر اینکه بازیها کامل نصب میشن و بدون دیسک اجرا میشن برای ماکرو اجباری هست چون وقتی مثلا شما بازی PS3 رو میفروشی دیگه مالکش نیستی ولی چون بازی های XBOX ONE نصب کامل میشه اگر بازی رو بفروشی هم خودت بازی رو داری هم اون 100 نفری که بعد تو بازی رو گرفتن و نصب کردن..اینجوری یک بازی بیاد تو ایران همه میتونن با یک بار نصب کردنش اجراش کنن و فروش بازی به 100 تا هم نمیرسه..

در کل من فکر میکنم اصل قضیه این چیزی نیست که تو اخبار اومده و بعدا تغییر میکنه..
محمد امین اینجوری نیست تا جایی که من شنیدم میگن با اجرای بازی رو سیستم دیگه بازی از روی کنسول قبلی غیر فعال میشه و دیگه برای کسی که روی کنسولش قبلا نصب کرده کار نمیکنه

نسل قبل که این طور نبود از هر نسخه بازی 100 تا فروخته شد؟!
مثالی هم که زدی زمین تا زیر زمین با شرایط بازی دست دوم فرق میکنه، شما برای انجام بازی مالتی پلیر، به دیسک بازی احتیاج داری. پس اگه دیسک بازی رو به دوستت قرض دادی، خودت نمیتونی ازش استفاده کنی.

یه طوری میگی 100 نفر اجراش میکنن که انگار بناست این بازی فی سبیل الله دست به دست بچرخه ! کل اون صد نفرِ بدبختی که میگی دوباره باید پول بازی رو بدن حالا یخورده کمتر یعنی در واقع هیچ فرقی با خریدن 100 تا بازی جداگونه نداره با این تفاوت که تو این شرایط نیازی نیست مایکروسافت به خودش زحمت بده و برای دیسک و بسته بندی هزینه کنه .

محمد امین اینجوری نیست تا جایی که من شنیدم میگن با اجرای بازی رو سیستم دیگه بازی از روی کنسول قبلی غیر فعال میشه و دیگه برای کسی که روی کنسولش قبلا نصب کرده کار نمیکنه

اگر از GAMESTOP بخری این اتفاق نمی افته بازی های GAMESTOP هم گویا 50 دلار هست

نسل قبل که این طور نبود از هر نسخه بازی 100 تا فروخته شد؟!
مثالی هم که زدی زمین تا زیر زمین با شرایط بازی دست دوم فرق میکنه، شما برای انجام بازی مالتی پلیر، به دیسک بازی احتیاج داری. پس اگه دیسک بازی رو به دوستت قرض دادی، خودت نمیتونی ازش استفاده کنی.

نه بازی رو نصب کنی به هیچی احتیاج نداری..

یه طوری میگی 100 نفر اجراش میکنن که انگار بناست این بازی فی سبیل الله دست به دست بچرخه ! کل اون صد نفرِ بدبختی که میگی دوباره باید پول بازی رو بدن حالا یخورده کمتر یعنی در واقع هیچ فرقی با خریدن 100 تا بازی جداگونه نداره با این تفاوت که تو این شرایط نیازی نیست مایکروسافت به خودش زحمت بده و برای دیسک و بسته بندی هزینه کنه .

چرا اتفاقا می چرخه.. من خودم به شخصه به خاطر روح تعاون گرم بین همه دوستان پخش میکنم..

خوب اون بنده خدا هم همینو میگن,میگن چون میچرخه باید دوباره پول بدن ولی بازم به نظر منم اینکار درست نیست اگه اینجوری فروش بازی کم میشد بازیا روی پی سی اصلا فروش نمیکردن

خیلی مسخرست .یعنی مثلا من میخوام از یه بابایی تو این سایت فورزا 5 بخرم هم باید پول اون شخص را بدم هم باید یه پولی به مایکرو بدم تا بازی اکتیو بشه؟؟؟:-/

خیلی مسخرست .یعنی مثلا من میخوام از یه بابایی تو این سایت فورزا 5 بخرم هم باید پول اون شخص را بدم هم باید یه پولی به مایکرو بدم تا بازی اکتیو بشه؟؟؟:-/

خلاصه از کارهایی که وقتی کنسول Xbox One (تنها) رو خریدید باید انجا بدید:

1. اول بازی مورد علاقه خودتون رو که بر فرض فورزا 5 هست رو با قیمت معادل با 60 دلار اَمریکن از ناکجا آباد تهران خریداری خواهید کرد. ( تخمین به تومن...)
  2. دوان دوان با شور نشاطی فراوان از این که توانستید بازی رو بخرید وارد خانه خود می‌شوید، دستگاه را روشن کرده... و بله سیم مودم نازنین را پیدا کرده و به دستگاه وصل می‌کنید.
  3. در حال انتظار هستید...DSL مودم ثابت می‌شود ولی گویا استاتوس درست راه نیوفتاده است. اینترنت شما قطع است... با عرض پوزش. چهره شما در آن لحظه:cry::|
  4. چند دشنام کش دار به ابا و اجداد شرکت های بازی سازی-بقال سرمحل-مدیر دبیرستان. چند فحش که ربط به قبر و گورستان دارد به سازندگان کنسول مذکور و سایر بستگان.
  5. دستت را زیر چانه می@زنی و فکر می‌کنی باید چه کنی؟ گلبولهای خاکستری مغز شما به کار می‌افتند و شما راه چاه را به رفتن به خانه قلی می‌دانید.
  6. کنسول 6 کیلیویی را زیر بقل زده، دوان دوان به سر کوچه مرسید. زنگ میزنید مادر قلی میگوید او در حمام است.
  7. کنسول در زیر بقل دوری میزنید قلی به شما زنگ میزند وارد خانه می‌شوید بازی را می گذارید، بازی در حال تست است. بازی خوانده می@شود و شما در خانه قلی بازی می کنید.

خلاصه از کارهایی که وقتی کنسول Xbox One (تنها) رو خریدید باید انجا بدید:

1. اول بازی مورد علاقه خودتون رو که بر فرض فورزا 5 هست رو با قیمت معادل با 60 دلار اَمریکن از ناکجا آباد تهران خریداری خواهید کرد. ( تخمین به تومن...)
  2. دوان دوان با شور نشاطی فراوان از این که توانستید بازی رو بخرید وارد خانه خود می‌شوید، دستگاه را روشن کرده... و بله سیم مودم نازنین را پیدا کرده و به دستگاه وصل می‌کنید.
  3. در حال انتظار هستید...DSL مودم ثابت می‌شود ولی گویا استاتوس درست راه نیوفتاده است. اینترنت شما قطع است... با عرض پوزش. چهره شما در آن لحظه:cry::|
  4. چند دشنام کش دار به ابا و اجداد شرکت های بازی سازی-بقال سرمحل-مدیر دبیرستان. چند فحش که ربط به قبر و گورستان دارد به سازندگان کنسول مذکور و سایر بستگان.
  5. دستت را زیر چانه می@زنی و فکر می‌کنی باید چه کنی؟ گلبولهای خاکستری مغز شما به کار می‌افتند و شما راه چاه را به رفتن به خانه قلی می‌دانید.
  6. کنسول 6 کیلیویی را زیر بقل زده، دوان دوان به سر کوچه مرسید. زنگ میزنید مادر قلی میگوید او در حمام است.
  7. کنسول در زیر بقل دوری میزنید قلی به شما زنگ میزند وارد خانه می‌شوید بازی را می گذارید، بازی در حال تست است. بازی خوانده می@شود و شما در خانه قلی بازی می کنید.

اينقد اين كنسول رو نكوبببببببببببييييييد!!!
خيلي هم خوبه همه چيزش عاليه! فقط به درد كشور ما نميخوره!خريدش تو ايران براي گيمر عام توجيه نداره! فقط براي فن بازيهاي ماكرو مثل هيلو و فورتزا كه فك كنم تعدادشون تو 80 ميليون ما شايد 4 رقمي هم نشه!!
من خودم اين نسل كمي متمايل به ماكرو بودم اما با اين وضعيت نت و بازي دست دوم بايد بيايم طرف سوني!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or