شایعه توضیحات خرده فروشان در زمینه استفاده از بازیهای دست دوم در XBOX ONE

A.R.A.$.H

کاربر سایت
preowned_650-600x369.jpg

از زمانی که Xbox One معرفی شد مصرف کنندگان دائما با این سوال درگیر بودند که چگونه بازی های دست دوم را در این کنسول اجرا کنند.کاربران مختلف مایکروسافت بارها سعی کرده اند توضیح دهند اما چیزی جز خشم هواداران به همراه نداشته!
آپدیت های اولیه بیانگر این بودند که برای اجرای بازی های قانونی دست دوم Xbox One باید مبلغ کمی ابتدا پرداخت کنید.اما به تازگی خورده فروشان در MCVUK سعی کرده اند توضیحی پیرامون اینکه چگونه این بازی های دست دوم بین کمپانی و خرده فروشان اجرا خواهد شد :
1-بازی هر 24 ساعت یک بار باید آنلاین تست شود.
2-فروش بازی ها به خرده فروشان تنها از طریق قبول قوانین مایکروسافت امکان پذیر است.
3-کمپانی ناشر بازی درصدی از فروش بازی دست دوم را کسب خواهد کرد.
آخرین آپدیت توسط Larry Hyrb در Major Nelson Blog پیرامون بازی ها دست دوم این کنسول چنین است :
"خرید و فروش بازی ها هم برای گیمر و هم Xbox مهم است.Xbox One برای استفاده از بازی های دست دوم نیز طراحی شده است.اطلاعات و قوانین ما در بخش بازی های دست دوم فعلا ناقص است و در مورد آن در آینده خبرهای بیشتری خواهیم داشت"
اهمیت تهیه بازی های دست دوم و راحتی هنگام استفاده را چگونه ارزیابی میکنید؟
gamingbolt

یعنی کسی که فکر میکنه این قانون یک قانون برای جلوگیری از پایرسی هست سخت در اشتباهه
وقتی مایکرو با کله خورد زمین میان با یک غلط کردم پای گیمر جماعت رو بوس میکنن حالا ببین کی گفتم

بازی قضیش فرق میکنه هر بازی بعد یک ماه انداخته میشه کنار و اگر همه بخوان حداکثر بعد یک ماه بازیهاشون رو دوباره و دوباره و دوباره بفروشن شرکتتای بازی سازی ضرر میکنن و فقط باید بشینن مفت خوری ملت رو تماشا کنن..
در کل تا کنسول کامل هک نشه بدرد ما ایرانی ها نمیخوره چون کی پول داره 250 هزارتومن بده بازی بخره فقط فن های PS3 میتونن که اونها هم میرن سمت PS4 :d

بازی قضیش فرق میکنه هر بازی بعد یک ماه انداخته میشه کنار و اگر همه بخوان حداکثر بعد یک ماه بازیهاشون رو دوباره و دوباره و دوباره بفروشن شرکتتای بازی سازی ضرر میکنن و فقط باید بشینن مفت خوری ملت رو تماشا کنن..
در کل تا کنسول کامل هک نشه بدرد ما ایرانی ها نمیخوره چون کی پول داره 250 هزارتومن بده بازی بخره فقط فن های PS3 میتونن که اونها هم میرن سمت PS4 :d
امین جان عزیزم وقتشه یه استراحت طولانی مدت به خودت بدی چون شدیدا دچار دوگانگی شخصیتی شدی و تو همین پست هم کاملا واضحه :دی

مرد حسابی تو منتظری کنسول هک بشه 1 ریال پول برا بازیت ندی بعد هر تاپیکی از راه میرسی سنگ سازنده ی مادر مرده و پدر مرده و عمه مرده رو به سینه میزنی :|؟! الان چی میشه گفت واقعا؟ تو که واسطه گری که یه کار خیلی معمول تو هر جامعه ای هست رو دزدی و خرید بازی دست دوم رو مفت خوری میدونی پس تکثیر غیر مجاز و استفاده از نسخه ی کپی شده ی غیر مجاز که حتی 1 ریال برا سازنده سود نداره رو چی میدونی؟

دم خروس یا قسم حضرت عباس؟ :دی یا الکی سنگ کسی رو که خودت هم ذره ای بهش اهمیت نمیدی رو به سینه نزن یا اگه زدی حداقل دوزار رو حرفت وایسا :دی

امین جان عزیزم وقتشه یه استراحت طولانی مدت به خودت بدی چون شدیدا دچار دوگانگی شخصیتی شدی و تو همین پست هم کاملا واضحه :دی

مرد حسابی تو منتظری کنسول هک بشه 1 ریال پول برا بازیت ندی بعد هر تاپیکی از راه میرسی سنگ سازنده ی مادر مرده و پدر مرده و عمه مرده رو به سینه میزنی :|؟! الان چی میشه گفت واقعا؟ تو که واسطه گری که یه کار خیلی معمول تو هر جامعه ای هست رو دزدی و خرید بازی دست دوم رو مفت خوری میدونی پس تکثیر غیر مجاز و استفاده از نسخه ی کپی شده ی غیر مجاز که حتی 1 ریال برا سازنده سود نداره رو چی میدونی؟

دم خروس یا قسم حضرت عباس؟ :دی یا الکی سنگ کسی رو که خودت هم ذره ای بهش اهمیت نمیدی رو به سینه نزن یا اگه زدی حداقل دوزار رو حرفت وایسا :دی

ربطی نداره..من از یک طرف دارم نقش جهانی XBOX ONE رو میگم که قالب خریداران این کنسول هم شامل میشه و از طرف دیگه دارم قضیه خودمون رو تو ایران در نظر میگیرم که شامل دنیا نمیشیم..:d

ما واقعا به معنی کلمه پول خرید بازیها رو نداریم ولی کسانی که خارج هست واقعا هیچی براشون نیست و فقط دارن بهانه الکی میگیرن..

اگه مایکرو بخواد این حرکتو باهماهنگی ناشرا بزنه احتمالا سونی هم مجبور میشه انجام بده و اینجا یه سوال پیش میاد که نینتندو میخواد چیکار کنه؟چون کنسولش دیگه عرضه شده و فکر نکنم بتونه این سبستمو پیاده کنه از اون طرف هنوز ناشرانی مثل ubi هستند که ازش حمایت میکنند.یعنی یا باید کلا third partyها حمایت از wiiuرو بیخیال بشند یا اینکه نینتندو قشر خیلی زیاذی از گیمرا رو جذب میکنه .ای بمیری مایکرو که یه دغدغه به دغدغه هامون اضافه شد
در ضمن دوستانی که نگران developerها هستند جوری صحبت میکنند که انگار developerها مثل یه بچه مظلوم بازی رو با سخاوت تمام به دست مشتری میرسونند.وقتی که بازی رو به 40 قسمت تقسیم میکنند و به عنوانdlcبه خورد ملت میدن یا اonline pass میزارند لازم نیست کسی نگران اونا باشه چون مثل اینکه اونا نگران گیمرا نیستند.

آخرین ویرایش:
ما هم فهمیدیم شما فدایی سونی هستی. در ضمن این تاپیک مربوط به ابکس وان هست پس بیشین فقط نیگاه کن.

خیر من تا قبل از معرفی Xbox One فن دو آتیشه مایکروسافت بودم اما حالا نیستم.شما میخوای بگی خیلی متمدنی که داری سیاست های پولپرستانه ی مایکروسافت رو حمایت میکنی؟

الان حین دیدن فوتبال یه سوال واسم پیش اومد کسایی که خیلی این قضیه بازی دست دوم رو دنبال کردن بگن تا حالا به این قضیه اشاره ای شده یا نه

مثلا من یه بازی رو میگیرم و تمومش میکنم بعد یه مدت بازی رو قرض میدم به دوستم که اونم بازی کنه خب میگیم یه مبلغی رو داده و بازی برای اکانت من غیرفعال و واسه اون فعال شده، بعدش من بازیمو ازش پس میگیرم الان من دوباره باید پول بدم ؟!

ربطی نداره..من از یک طرف دارم نقش جهانی XBOX ONE رو میگم که قالب خریداران این کنسول هم شامل میشه و از طرف دیگه دارم قضیه خودمون رو تو ایران در نظر میگیرم که شامل دنیا نمیشیم..:d

ما واقعا به معنی کلمه پول خرید بازیها رو نداریم ولی کسانی که خارج هست واقعا هیچی براشون نیست و فقط دارن بهانه الکی میگیرن..
دفاع الکی داری میکنی امین. مسئله اصلا و ابدا این نیست که ما پولشو نداریم اونا دارن. مسئله ذات این کاره که غلطه و در واقع اونه که دزدیه.
هر کسی باید صاحب اول و آخر اون چیزی که میخره باشه حالا میخواد یه خودکار 500 تومنی باشه، میخواد یه ماشین میلیاردی باشه. اصلا به هیچ وجه نمیشه از این مسئله دفاع کرد تو هم به خاطر طرفداری الکی از ماکروسافت و صد البته اینکه خیال میکنی الان X1 بیاد همون روز اول هک میشه راحت میزنی تو رگ داری این حرفا رو میزنی :دی وگرنه اگر فردا روزی این سیستم اجرا بشه و X1 هم هک نشه اولین کسی که ضرر میکنه و ماکروسافت رو فحش کش میکنه خودتی.

حالا که این طوریه و شرایط شعب ... و در آینده شرایط سومالی هم داریم یکی بیاد دست ما رو بگیره ببره نیویورک از نسل بعد بهره مند شیم.

دعاش می کنم به حق این شب های عزیز!

====

بعضیا جوری می گن ماکروسافت حق داره که آدم حسرت می خوره جاشون باشه و راحت از بازی 400 تومنی که نمی شه فروختش و حتی قرضشم نمی شه داد! لذت ببره!
دست ما فقرا رو هم بگیرید:دی

سونی هیچوقت همچین کاری نمیکنه این ماکرو فقط با اینکارا میخواد مجانی حرفش سر زبونها باشه
در جواب این کار ماکرو به زبان چاپنی باید بگم ?ahaei makiro koki یعنی کوک نیستی ماکروسافت

آخرین ویرایش:
ذوستان یه سوال خواهش میکنم جواب بدین

الان یعنی من رفتم یه بازی One خریدم بعدش میرم به یکی دیگه میفروشمش و اون طرف هم باید پول خرید از من رو بده هم پول خرید Online Pass رو بده تا بازی کنه؟؟؟ اینجوری که طرف _______ میشه

ذوستان یه سوال خواهش میکنم جواب بدین

الان یعنی من رفتم یه بازی One خریدم بعدش میرم به یکی دیگه میفروشمش و اون طرف هم باید پول خرید از من رو بده هم پول خرید Online Pass رو بده تا بازی کنه؟؟؟ اینجوری که طرف _______ میشه

واسه همینه که میگیم عملاً بازی دست دومی وجود نخواهد داشت.
اگه قرار باشه طرف 50 دلار بابت فعال سازی مجدد بازی واسه اکانت خودش رو بده، یه پولی هم به شما که بازی رو اول خریده بودید بده، هزینش بیشتر از خرید خود بازی میشه!
باید حداکثر هزینه راه اندازی 10-15 دلار باشه، که با پرداخت 20-30 دلار به صاحب اصلی بازی، جمعاً 40-45 دلار هزینه بازی دست دوم بشه. این طوری تازه میشه گفت "تا حدودی" خرید بازی دست دوم معقول میشه.

خیال همتونو راحت کنم .. به طور غیر رسمی منابع گفتن برای اجرای بازی های دست دوم هیچ پولی گرفته نمیشه ... به این صورت هست شما موقع نصب یک سری رمزنگاری ها بر روی دیسک خونده میشه تا از اصل بودن دیسک بایز مطمئن بشن .. بعد از نصب روی هارد هم از طریق چک کردن اینترنت انجام میشه ..
حالا شما یک بازی دست دوم میخری و یا از دوستت میگری و روی کنسول خودت نصب می کنی .. اون وقت بازی بر روی کنسول اولی که مثلا مال دوستت هست اوتوماتیک قفل میشه و تا زمانی که دیسک دوباره روی کنسول قرار نگیره باز نمیشه و تو فقط میتونی بازی کنی
Report: Xbox One Used Games Will Not Require A Fee, Will Require Authentication Checks - News - www.GameInformer.com

از اولم الکی شلوغش کرده بودن
خب وقتی دیسک نباشه نمیتونه بازی کنی دیگه !
فقط این 24 ساعت آنلاین بودنش یکم اذیت میکنه هرچند دیگه الان همه بازی ها بخش آنلاین دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or