واسه ما هم همین شد . ارتاس با دیابلو به 2 تا شخصیتی که نباید تو این مسابقه شرکت میکردن باختنحیف که DIABLO و DR.BREEN حذف شدند ولی حالا حداقل تکلیف من یکی روشنا شد!:d
Vote for Kerrigan
کدوم انسان های ابلهی به این General RAAM مسخره تا اینجا رای دادن؟
نه عزیز PC باز نیستن.مهم اینه که هم استارکرفت و هم هاف لایف به خاطر قدمتشونه که انقدر عزیزن.اون موقع که شخصیت پردازی تو کنثول ها اصلا وجود نداشتبرنده از الان معلوم شدست
جمعا کاربران گیم اسپات Pc باز هستن
صداش رو درنیار:dتبریک به Starcraftـی ها ! ولی خب یه چیزم قبول کنید :biggrin1: . نزدیک بودن نظرسنجی با عرضه SCII خیلی تاثیر گذار بود :biggrin1: !
خیلی نامردیه این حرف به خدا . من از اول تورنومنت تا اخرش ساعت به ساعت تو گیم اسپات بودم و همه کامنت هارو هم چک میکردم این حرف که همه کاربران گیم اسپات pc gamer هستن یا بلیزارد هایپ کرده و اینارو اصلا قبول ندارم جای دارث ویدر هم به نظر من باید دیابلو میومد همه میدونن که بلیزارد بازی هاش درجه 1 هست احتیاج به تبلیغ یا هایپ هم نداره و نزدیکی عرضه sc2 زیاد تاثیری نداره چون تو همین مسابقه فینال همه کسانی که فکر میکردن ویدر و جوکر جاشون اینجا نیست اومدن به کریگن رای دادن خیلی از راند ها هم به خصوص وقتی جنرال رام حضور داشت تنفر طرفدارانی که شخصیت محبوبشون حذف شده بود تو رای دادننشون تاثیر میگذاشتتبریک به Starcraftـی ها ! ولی خب یه چیزم قبول کنید . نزدیک بودن نظرسنجی با عرضه SCII خیلی تاثیر گذار بود !