تورنمنت انتخاب بهترین شخصیت منفی دنیای بازی در سایت GameSpot

حیف که DIABLO و DR.BREEN حذف شدند ولی حالا حداقل تکلیف من یکی روشنا شد!:d

Vote for Kerrigan

کدوم انسان های ابلهی به این General RAAM مسخره تا اینجا رای دادن؟:-/

حیف که DIABLO و DR.BREEN حذف شدند ولی حالا حداقل تکلیف من یکی روشنا شد!:d

Vote for Kerrigan

کدوم انسان های ابلهی به این General RAAM مسخره تا اینجا رای دادن؟:-/
واسه ما هم همین شد . ارتاس با دیابلو به 2 تا شخصیتی که نباید تو این مسابقه شرکت میکردن باختن
Cmon everybody vote for Kerrigan

بسی مسخرس ! بابا این RAAM چه غلطی میکنی ؟! اصلا این چز دو خط اربده چیزه دیگه ای هم گفت ؟ تاسف باره بابا ... سفیروث حذف شه این انقدر بیاد بالا . ایشالاه زیر پای Darth Vader له بشه بره !

این معرکست!

بعد از انتخاب فریمن به عنوان Greatest Game Hero حالا انتخاب کریگان فک مکه بعضی ها رو میاره پایین!

من یه نتیجه ی منطقی میگیرم:

PC FOR EVER & AFTER
b-)

برنده از الان معلوم شدست
جمعا کاربران گیم اسپات Pc باز هستن
نه عزیز PC باز نیستن.مهم اینه که هم استارکرفت و هم هاف لایف به خاطر قدمتشونه که انقدر عزیزن.اون موقع که شخصیت پردازی تو کنثول ها اصلا وجود نداشت:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
به به.میبینم که سارا بازم همه رو به خاک و خون کشید.ای کاش تو انتخاب Hero ها که قبلا بود جیمی رینور هم بود:)
ویرایش:الان دوباره چک کردم دیدم 40هزار تا جلو افتاده.سارا وارهمر40k شد:d
تبریک به Starcraftـی ها ! ولی خب یه چیزم قبول کنید :biggrin1: . نزدیک بودن نظرسنجی با عرضه SCII خیلی تاثیر گذار بود :biggrin1: !
صداش رو درنیار:d

آخرین ویرایش:
تبریک به Starcraftـی ها ! ولی خب یه چیزم قبول کنید :دی . نزدیک بودن نظرسنجی با عرضه SC2 خیلی تاثیر گذار بود :دی !
ویرایش :
منکه نگفتم حقش نبود یا هایپ پشتش بوده ! فقط گفتم این تایم عرضه SC2 هم تا حدودی تاثیر داشت ! بد میگم ؟!

آخرین ویرایش:
تبریک به Starcraftـی ها ! ولی خب یه چیزم قبول کنید :دی . نزدیک بودن نظرسنجی با عرضه SCII خیلی تاثیر گذار بود :دی !
خیلی نامردیه این حرف به خدا . من از اول تورنومنت تا اخرش ساعت به ساعت تو گیم اسپات بودم و همه کامنت هارو هم چک میکردم این حرف که همه کاربران گیم اسپات pc gamer هستن یا بلیزارد هایپ کرده و اینارو اصلا قبول ندارم جای دارث ویدر هم به نظر من باید دیابلو میومد همه میدونن که بلیزارد بازی هاش درجه 1 هست احتیاج به تبلیغ یا هایپ هم نداره و نزدیکی عرضه sc2 زیاد تاثیری نداره چون تو همین مسابقه فینال همه کسانی که فکر میکردن ویدر و جوکر جاشون اینجا نیست اومدن به کریگن رای دادن خیلی از راند ها هم به خصوص وقتی جنرال رام حضور داشت تنفر طرفدارانی که شخصیت محبوبشون حذف شده بود تو رای دادننشون تاثیر میگذاشت
به نظر من حقش بود چون چند تا از خفن ترین شخصیت هارو شکست داد یعنی جوکر . ویدر و bowser

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or