تورنمنت انتخاب بهترین شخصیت منفی دنیای بازی در سایت GameSpot

سهیل جان لازم نیست فن های سونی کاری بکنن ما Blizzard Gamers با کریگان از خجالت general monkey raam در میایم حتی با وجود proxy vote های رام . از اون طرفم دیابلو به خدمت جوکر میرسه و یه فینال double blizzard بوجود میاد . به به:d

خب بچه ها مسابقه به دور حساس و یک چهارم نهایی خودش رسیده:x و منم قلبم داره از سینه در میاد ، فکرشو کنید Kerrigan و Diablo هر دو جزو 4 تا شخصیت منفی برتر دنیای بازی های رایانه ای هستند و اگه در مقابل همدیگه قرار بگیرند چه شود:x اما اصلا فکرشم نمیکردم این جوکر عوضی(:d) بتونه از Gandorof جلو بزنه:( در هر صورت این شخصیت بیشتر با فیلم ها و کمیک ها معروف و محبوب شده تا بازی و اگه جزو 4 شخصیت برتر باشه نباید زیاد تعجب کرد ، امیدوارم Dr. Breen جزو 4 شخصیت برتر بمونه چون واقعا حقشه.
در پایان دوستان یه باز هم گفتم انقدر به نظر کاربران اونجا توهین نکنید اتفاقا اگه نوب بودن الان باید Ares و Ocelot رو توی دور آخر مشاهده میکردیم خیلی از این شخصیت ها رو کلا توی عمرمون به چشم ندیدیم پس بهتره به نظر بقیه هم احترام بزاریم و منتظر نتجه نهایی باشیم;)

چرا Liquid Snake و G-Man نیستن؟؟

g-man که کلا شاید اصلا خود گوردون باشه کجاش منفیه!! :دی ظمنا mr. bean که از هالف لایف هست :دی
از mgs هم که سایکو جون بود. دیگه قرار نیست که همه شخصیت های منفی جمع باشن! ;)
به نظر منکه تورنمت خیلی عالیه فقط یخوده قرار گیری کارکتر ها بد بود...

g-man که کلا شاید اصلا خود گوردون باشه کجاش منفیه!! :دی ظمنا mr. bean که از هالف لایف هست :دی
از mgs هم که سایکو جون بود. دیگه قرار نیست که همه شخصیت های منفی جمع باشن! ;)
به نظر منکه تورنمت خیلی عالیه فقط یخوده قرار گیری کارکتر ها بد بود...

اگر اپیزود دوم بازی رو دنبال میکردی حرف های الی ونس رو گوش میدادی مفهمیدی Gman آدم بدیه

در پایان دوستان یه باز هم گفتم انقدر به نظر کاربران اونجا توهین نکنید اتفاقا اگه نوب بودن الان باید Ares و Ocelot رو توی دور آخر مشاهده میکردیم خیلی از این شخصیت ها رو کلا توی عمرمون به چشم ندیدیم پس بهتره به نظر بقیه هم احترام بزاریم و منتظر نتجه نهایی باشیم;)
آریز رو کاری ندارم ولی Ocelot بی چون و چرا بهترین شخصیت منفی تاریخ بازیهای کامپیوتری هستش.اولین mgs هم سال 12 سال پیش عرضه شد و بخاطر همین نمی شه گفت که طرفدارهای Ocelot نوب هستند;)

آریز رو کاری ندارم ولی Ocelot بی چون و چرا بهترین شخصیت منفی تاریخ بازیهای کامپیوتری هستش.اولین mgs هم سال 12 سال پیش عرضه شد و بخاطر همین نمی شه گفت که طرفدارهای Ocelot نوب هستند;)
نه ببین تا وقتی که ما همه شخصیت هایی که تو این تورنمت رو نشناسیم و خیلی از بازیهاشون رو انجام نداده باشیم اصلا نمیشه بگیم که مثلا X بهترینه! مثلا شاید شخصیت منفی سری Pokemon یا Zelda واقعا خیلی بهتر از Ocelot باشن و ما وقتی اون بازی ها رو بازی کنیم نظرمون عوض بشه پس فقط کسی میتونه به قطع نظر بده که تمام این شخصیت ها رو بطور دقیق بشناسه. من هم نگفتم نوب هستن طرفداراش بلکه گفتم مثلا اگه Ocelot در مقابل Diablo یا Darth Vader یا Kerrigan اول بشه این یعنی نوب بازی(چون که خودم هر 4 شخصیت رو میشناسم اینجوری میگم) وگرنه Ocelot هم شخصیت پیچیده و زیبایی داره;)
دوستان خیلی نامردیه که کلا Darth Vader و Joker که بیشتر با فیلم ها و کمیک ها معروفن رو توی این لیست قرار دادند:( و مطمئنا هر کدومشون اول بشه واقعا حقش نبوده! تا الان هم بیشترین رای روی DR.Been آورده(44000) و بعدش هم کریگانه با 41000 رای دعا کنید دیابلو با اختلاف 400 رای از Darth Vader نبازه البته اضافه کنم که مسابقه تا سه شنبه ادامه داره.
Pokemon اصلا شخصیت منفی نداره ! یعنی داره اما متغیر و بدون شخصیت پردازی هست .
قبول دارم که Team Rocket همیشه متغیره و هر دفعه یه گروه جدید رو شامل میشه اما اصل همون گروه هست که باعث شده بتونه این همه رای بیاره;) منم منظورم همین بود
منشا این دوتا شخصیت فیلم و کمیک هست . اما به هر حال توی گیم هم حضور درخشانی داشتند . پس نمیشه گفت که فقط ماله فیلم و کمیکه
من منظورم اینه که اگه Joker فقط و فقط توی بازی های سری بتمن حضور میداشت و اصلا هیچ فیلم و کمیکی نداشت الان عمرا انقدر محبوب نمیشد! یا مثلا همین Darth Vader وگرنه قبول دارم شخصیت پردازی خیلی خوبی داشتند.

آخرین ویرایش:
مثلا شاید شخصیت منفی سری Pokemon
دوستان خیلی نامردیه که کلا Darth Vader و Joker که بیشتر با فیلم ها و کمیک ها معروفن رو توی این لیست قرار دادند:( و مطمئنا هر کدومشون اول بشه واقعا حقش نبوده! تا الان هم بیشترین رای روی DR.Been آورده(44000) و بعدش هم کریگانه با 41000 رای دعا کنید دیابلو با اختلاف 400 رای از Darth Vader نبازه البته اضافه کنم که مسابقه تا سه شنبه ادامه داره.
منشا این دوتا شخصیت فیلم و کمیک هست . اما به هر حال توی گیم هم حضور درخشانی داشتند . پس نمیشه گفت که فقط ماله فیلم و کمیکه . هرچند من هنوزم معتقدم بهترین شخصیت پردازی بین همه ی این شخصیت هارو Sephiroth داره .
قبول دارم که Team Rocket همیشه متغیره و هر دفعه یه گروه جدید رو شامل میشه اما اصل همون گروه هست که باعث شده بتونه این همه رای بیاره;) منم منظورم همین بود

نمیشه خب که اینطور ! خودت یه نگاه به شخصیت پردازیشون بکن . اصلا شخصیت پردازی دارن ؟ بحث من فقط و فقط شخصیت پردازیه ! شما میگی شاید Anti Heroـه Pokemon بهتر از یکی مثله Ocelot باشه و ما نمیشناسیمش ! ولی خب این دلیل نیست چون یه کلا چیزی به اسم شخصیت پردازی توشون به کار نرفته .
من منظورم اینه که اگه Joker فقط و فقط توی بازی های سری بتمن حضور میداشت و اصلا هیچ فیلم و کمیکی نداشت الان عمرا انقدر محبوب نمیشد! یا مثلا همین Darth Vader وگرنه قبول دارم شخصیت پردازی خیلی خوبی داشتند.

منم این حرف رو قبول دارم . اما خب چه میشه کرد ؟ اگر همین الان به طور مثال Magneto هم توی مسابقات بود حتما اول میشد ! به هر حال اون کسی که با اینا آشنایی داشته باشه و اسم اینارو ببینه نا خودآگاه یاد اون چیزایی که از اینا دیده میوفته و دستش میره که به اینا رای بده ! بنابراین نمیشه کسی رو متهم دونست .

آخرین ویرایش:

منشا این دوتا شخصیت فیلم و کمیک هست . اما به هر حال توی گیم هم حضور درخشانی داشتند . پس نمیشه گفت که فقط ماله فیلم و کمیکه . هرچند من هنوزم معتقدم بهترین شخصیت پردازی بین همه ی این شخصیت هارو Sephiroth داره .
درسته که جوکر و ویدر تو بازی ها حضور داشتن ولی مهم اینه که خیلی از کسایی که میان به این دو تا رای میدن تو فکر فیلم و کمیک هستن . منظورم اینه که حضور این دو شخصیت تو بازی باعث رای دادن به اونا نشده بلکه خاطرات فیلم و حضور اونا تو فیلم باعث شده ملت رای بدن به اینا و همینم کل رقابت رو زیر سوال میبره . در کل یه کلمه میتونم بگم اگه دیابلو به ویدر ببازه
!!!!!Gamespot Suc ks

دور Fearsome Four شروع شد.
جوکر تونست Ganondorf رو له کنه و الان داره زیر پاهای Kerriga له میشه!! (فن جوکر هستم ولی فکر نکنم دیگه بتونه جلوتر بره! از اونجایی هم که استارکرفت 2 تازه اومده فنای Kerriga داغ داغ هستن نمزارن ببازه!! :دی )
پایین این 2 نفر هم اتفاق جالبی افتاده!!
کاملا واضح بود که دیابلو Darth Vader رو میبره و Dr. Breen هم General RAAM رو میبره!! اما این حدس 99% به وقوع نپیوسته :)) و General RAAM و Darth Vader تونستن با اختلاف کمی حریفشون رو ببرن و حالا مقابل هم قرار گرفتن!
الان هم Darth Vader خیلی جلوتر از General RAAM هستش.
خُب فکر کنم از همین حالا باید قهرمانی رو به Kerriga :x تبریک بگیم... :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or