بسمه تعالی
سلام...
خب همونطور که میدونید تورنمنت هیجانی و جذاب انتخاب بهترین شخصیت منفی بازی ها در سایت گیم اسپات شروع شده و شخصیت های بیاد ماندنی و دوست داشتنی منفی از بازی های مختلف و خاطره انگیز در این مسابقه حضور دارند و اینجاست که معلوم میشه کدوم شخصیت تونسته با مخاطبان ارتباط بیشتری برقرار کنه و شخصیت پردازی بهتری داشته ، سایت گیم اسپات یه مرجع بزرگ خبری و یه دیتابیس بزرگ برای دنیای بازی های رایانه ای هست و کاربران خیلی زیادی داره و این آرا هم توسط اونا داده شده پس لطف کنید الکی ایراد نگیرید.
البته من یکم دیر این تاپیک رو زدم و باید زودتر اقدام میکردم ، الان مسابقه در دور سوم قرار داره و 16 تا از 64 شخصیت برجسته و منفی بازی ها باقی موندن پس بیاید یه یوزر در سایت GameSpot بسازید و به شخصیت مورد علاقتون رای بدید و در پایان بالاخره معلوم خواهد شد که کدام شخصیت بهترین شخصیت منفی خواهد شد.
خب من اینجا هم نتایج دور اول و شخصیت هایی رو که حذف شدند رو میزام(اونی که درصد کمتری داشته حذف شده):
خب همونطور که میدونید تورنمنت هیجانی و جذاب انتخاب بهترین شخصیت منفی بازی ها در سایت گیم اسپات شروع شده و شخصیت های بیاد ماندنی و دوست داشتنی منفی از بازی های مختلف و خاطره انگیز در این مسابقه حضور دارند و اینجاست که معلوم میشه کدوم شخصیت تونسته با مخاطبان ارتباط بیشتری برقرار کنه و شخصیت پردازی بهتری داشته ، سایت گیم اسپات یه مرجع بزرگ خبری و یه دیتابیس بزرگ برای دنیای بازی های رایانه ای هست و کاربران خیلی زیادی داره و این آرا هم توسط اونا داده شده پس لطف کنید الکی ایراد نگیرید.
البته من یکم دیر این تاپیک رو زدم و باید زودتر اقدام میکردم ، الان مسابقه در دور سوم قرار داره و 16 تا از 64 شخصیت برجسته و منفی بازی ها باقی موندن پس بیاید یه یوزر در سایت GameSpot بسازید و به شخصیت مورد علاقتون رای بدید و در پایان بالاخره معلوم خواهد شد که کدام شخصیت بهترین شخصیت منفی خواهد شد.
خب من اینجا هم نتایج دور اول و شخصیت هایی رو که حذف شدند رو میزام(اونی که درصد کمتری داشته حذف شده):
Round 1a
View results
View results
-----------------------------------------
Round 1a
View results
View results
View results
View results
View results
View results
Round 2
View results
- Albert Wesker
58.6% - Dr. Robotnik
41.4%
- Geese Howard
22.4% - Mother Brain
77.6%
- Ares
90.6% - King Bohan
9.4%
View results
- Donkey Kong
73% - Death Adder
27%
View results
- Purple Tentacle
20.7% - Psycho Mantis
79.3%
- Arthas Menethil
66.6% - The Origami Killer
33.4%
Round 1a
- Darth Malak
80.1% - Giygas
19.9%
View results
- Dr. Wily
63.3% - Dr. Nefarious
36.7%
View results
- Andrew Ryan
52.6% - Cyberdemon
47.4%
View results
View results
- Dracula
22.3% - Darth Vader
77.7%
Round 1b
View results
View results
Round 1b
View results
Round 2
Round 1b
- Kefka
82.5% - Dr. FunFrock
17.5%
- Carmen Sandiego
34.4% - Sweet Tooth
65.6%
- Pac-Man Ghosts
85.9% - Adrian Ripburger
14.1%
View results
- The Shredder
64% - Lavos
36%
View results
- Heihachi Mishima
61.2% - Lance Vance
38.8%
- Kain
45.8% - The Master
54.2%
- Captain Blue
48.5% - Captain Qwark
51.5%
- Sephiroth
49.8% - General RAAM
50.2%
- Jon Irenicus
69.4% - Lan Di
30.6%
- Shao Kahn
63.9% - Officer Tenpenny
36.1%
- Revolver Ocelot
49.8% - Team Rocket
50.2%
- The Guardian
17.4% - Dr. Breen
82.6%
- Wario
80.4% - General Lionwhyte
19.6%
View results
Round 2
- Albert Wesker
58.5% - Mother Brain
41.5%
View results
- Donkey Kong
30.6% - The Joker
69.4%
- Psycho Mantis
46.5% - Arthas Menethil
53.5%
- Darth Malak
53.4% - M. Bison
46.6%
View results
- Andrew Ryan
53.6% - Kane
46.4%
- GLaDOS
40.4% - Darth Vader
59.6%
Round 2
- Kefka
45.5% - Sweet Tooth
54.5%
- Pac-Man Ghosts
42.2% - Kerrigan
57.8%
- The Shredder
35% - Bowser
65%
- Heihachi Mishima
46.7% - The Master
53.3%
- Captain Qwark
29% - General RAAM
71%
- Jon Irenicus
30.8% - Shao Kahn
69.2%
- Team Rocket
43.2% - Dr. Breen
56.8%
View results
خب این وسط یه اتفاقاتی افتاد که منو واقعا متعجب کرد مثلا من هرگز فکر نمیکردم که Sephiroth یا اختلاف 0.4 درصد از جنرال Raam توی بازی Geow کم بیاره و از لیست حذف بشه ، من فکر میکردم تا دور نهایی باقی بمونه یا مثلا چیزی که من تو تعجب فرو برد این بود که کریگان(شخصیت منفی SCII) بتونه جزو 8 شخصیت برتر قرار بگیرهالبته بعید نیست اول هم بشه) اینو با توجه به داستان SCII میگم چون:
خطر اسپویل داستان :
از همه جالب تر این بود که Kerrigan تونست از شخصیت های منفی و محبوب بازی PacMan هم براحتی جلو بزنه و الان هم با یه اختلاف 40 درصدی از شخصیت Sweet Tooth بازی Twisted Metal جلو هست.
یا مثلا چیزی که خیلی برام جالب بود این بود که گلادوس در رقابت با Darth Vader خیلی خوب پیشرفت و با اخلاف 10 درصدی نتیجه رو واگذار کرد! درصورتی که بقیه کاراکتر ها با اخلاف خیلی بالایی از این کاراکتر شکست خوردند و چیز جالب دیگه این بود که Diablo و Arthas Menethil هم جزو 16 شخصیت برتر حضور دارند و این هنر بلیزارد در طراحی و شخصیت پردازی در بازی ها رو نشون میده Diablo با اختلاف 30 درصدی از Darth Malak (شخصت منفی Baldur's Gate) جلوتره و Arthas Menethil هم با اختلاف 2 درصد از Joker عقبه البته به این توجه کنید که جوکر چقدر محبوب و شناخته شدست ولی آرتاس فقط توی دو بازی حضور داشته و این آرا نشان از محبوبیت بینظیر این کاراکتر داره! و یه چیز که یادم رفت بگم این بود که Revolver Ocelot و Psycho Mantis شخصیت های منفی سری MGS هم حذف شدند.
خب دیگه سرتون رو درد نمیام این 16 شخصیت با این آرا باقی موندند(تا الان):
پس تا دیر نشده برید و به شخصیت مورد علاقتون رای بدید و بعد بیاید نظرتون رو تو اینجا اعلام کنید درادامه هم نتایج دور بعدی رو در همین تاپیک اعلام میکنم.
خطر اسپویل داستان :
در پایان SCII دیگه کریگان به انسان تبدیل و شخصیت خوبی شد و انتظار نمیرفت که بتونه این همه رای بدست بیاره ولی اگه بخوایم شخصیت انسان نشدش رو در نظر بگیریم واقعا این مقام حقشه
یا مثلا چیزی که خیلی برام جالب بود این بود که گلادوس در رقابت با Darth Vader خیلی خوب پیشرفت و با اخلاف 10 درصدی نتیجه رو واگذار کرد! درصورتی که بقیه کاراکتر ها با اخلاف خیلی بالایی از این کاراکتر شکست خوردند و چیز جالب دیگه این بود که Diablo و Arthas Menethil هم جزو 16 شخصیت برتر حضور دارند و این هنر بلیزارد در طراحی و شخصیت پردازی در بازی ها رو نشون میده Diablo با اختلاف 30 درصدی از Darth Malak (شخصت منفی Baldur's Gate) جلوتره و Arthas Menethil هم با اختلاف 2 درصد از Joker عقبه البته به این توجه کنید که جوکر چقدر محبوب و شناخته شدست ولی آرتاس فقط توی دو بازی حضور داشته و این آرا نشان از محبوبیت بینظیر این کاراکتر داره! و یه چیز که یادم رفت بگم این بود که Revolver Ocelot و Psycho Mantis شخصیت های منفی سری MGS هم حذف شدند.
خب دیگه سرتون رو درد نمیام این 16 شخصیت با این آرا باقی موندند(تا الان):
Round 3
View results
- Albert Wesker
44.4% - Ganondorf
55.6%
- The Joker
51.9% - Arthas Menethil
48.1%
- Darth Malak
33.1% - Diablo
66.9%
- Andrew Ryan
26.2% - Darth Vader
73.8%
- Sweet Tooth
30.4% - Kerrigan
69.6%
- Bowser
69.9% - The Master
30.1%
- General RAAM
49% - Shao Kahn
51%
View results
پس تا دیر نشده برید و به شخصیت مورد علاقتون رای بدید و بعد بیاید نظرتون رو تو اینجا اعلام کنید درادامه هم نتایج دور بعدی رو در همین تاپیک اعلام میکنم.