تورنمنت انتخاب بهترین شخصیت منفی دنیای بازی در سایت GameSpot

Quantic Dream

کاربر سایت
بسمه تعالی

atggv_gum001.jpg

سلام...
خب همونطور که میدونید تورنمنت هیجانی و جذاب انتخاب بهترین شخصیت منفی بازی ها در سایت گیم اسپات شروع شده و شخصیت های بیاد ماندنی و دوست داشتنی منفی از بازی های مختلف و خاطره انگیز در این مسابقه حضور دارند و اینجاست که معلوم میشه کدوم شخصیت تونسته با مخاطبان ارتباط بیشتری برقرار کنه و شخصیت پردازی بهتری داشته ، سایت گیم اسپات یه مرجع بزرگ خبری و یه دیتابیس بزرگ برای دنیای بازی های رایانه ای هست و کاربران خیلی زیادی داره و این آرا هم توسط اونا داده شده پس لطف کنید الکی ایراد نگیرید.
البته من یکم دیر این تاپیک رو زدم و باید زودتر اقدام میکردم ، الان مسابقه در دور سوم قرار داره و 16 تا از 64 شخصیت برجسته و منفی بازی ها باقی موندن پس بیاید یه یوزر در سایت GameSpot بسازید و به شخصیت مورد علاقتون رای بدید و در پایان بالاخره معلوم خواهد شد که کدام شخصیت بهترین شخصیت منفی خواهد شد.
خب من اینجا هم نتایج دور اول و شخصیت هایی رو که حذف شدند رو میزام(اونی که درصد کمتری داشته حذف شده):

Round 1a

View results
View results
View results
View results
View results
View results
View results
-----------------------------------------
Round 1a

View results
View results
View results
View results
View results
View results
View results
Round 1b

View results
View results
View results
View results
View results
View results
View results

Round 1b

View results
View results
View results
View results
View results
View results
View results
Round 2

View results
View results
View results
View results
View results
View results
View results

Round 2

View results
View results
View results
View results
View results
View results
View results

خب این وسط یه اتفاقاتی افتاد که منو واقعا متعجب کرد/:) مثلا من هرگز فکر نمیکردم که Sephiroth یا اختلاف 0.4 درصد از جنرال Raam توی بازی Geow کم بیاره و از لیست حذف بشه ، من فکر میکردم تا دور نهایی باقی بمونه یا مثلا چیزی که من تو تعجب فرو برد این بود که کریگان(شخصیت منفی SCII) بتونه جزو 8 شخصیت برتر قرار بگیرهالبته بعید نیست اول هم بشه) اینو با توجه به داستان SCII میگم چون:
خطر اسپویل داستان
:
در پایان SCII دیگه کریگان به انسان تبدیل و شخصیت خوبی شد و انتظار نمیرفت که بتونه این همه رای بدست بیاره ولی اگه بخوایم شخصیت انسان نشدش رو در نظر بگیریم واقعا این مقام حقشه;)
از همه جالب تر این بود که Kerrigan تونست از شخصیت های منفی و محبوب بازی PacMan هم براحتی جلو بزنه و الان هم با یه اختلاف 40 درصدی از شخصیت Sweet Tooth بازی Twisted Metal جلو هست.
یا مثلا چیزی که خیلی برام جالب بود این بود که گلادوس در رقابت با Darth Vader خیلی خوب پیشرفت و با اخلاف 10 درصدی نتیجه رو واگذار کرد! درصورتی که بقیه کاراکتر ها با اخلاف خیلی بالایی از این کاراکتر شکست خوردند و چیز جالب دیگه این بود که Diablo و Arthas Menethil هم جزو 16 شخصیت برتر حضور دارند و این هنر بلیزارد در طراحی و شخصیت پردازی در بازی ها رو نشون میده Diablo با اختلاف 30 درصدی از Darth Malak (شخصت منفی Baldur's Gate) جلوتره و Arthas Menethil هم با اختلاف 2 درصد از Joker عقبه البته به این توجه کنید که جوکر چقدر محبوب و شناخته شدست ولی آرتاس فقط توی دو بازی حضور داشته و این آرا نشان از محبوبیت بینظیر این کاراکتر داره! و یه چیز که یادم رفت بگم این بود که Revolver Ocelot و Psycho Mantis شخصیت های منفی سری MGS هم حذف شدند.
خب دیگه سرتون رو درد نمیام این 16 شخصیت با این آرا باقی موندند(تا الان):

پس تا دیر نشده برید و به شخصیت مورد علاقتون رای بدید و بعد بیاید نظرتون رو تو اینجا اعلام کنید درادامه هم نتایج دور بعدی رو در همین تاپیک اعلام میکنم.

فوق العاده احمقانس ! 2 تا از بهترین Villain های تاریخ یعنی ورجیل و سفیروث راند یک حذف شدن ! در حالی که از نظر کرکتر پردازی در بالاترین سطح قرار دارن !
دوست عزیز تو همون اول تاپیک گفتم که این آرا مربوط به بیش از هزاران کاربر گیم اسپات هست و چون عمومی هست نمیشه الکی زیر سوال بردش بعنوان مثال من و شما و خیلی ها اصلا شخصیت Gandorof رو توی سری زلدا نمیشناسیم از کجا معلوم که اون شخصیت پردازیش از تمام کاراکتر هایی که تا حالا ما دیدیم بهتر نباشه؟! در واقع اینجا انتخاب بین خوب و خوبتره پس بهتره به نظر جمع احترام بزاریم.
اوه ! یه طوری گفتی من فکر کردم الان این جمعی که رای دادن همشون اینجا هستن :دی !

آخرین ویرایش:
فوق العاده احمقانس ! 2 تا از بهترین Villain های تاریخ یعنی ورجیل و سفیروث راند یک حذف شدن ! در حالی که از نظر کرکتر پردازی در بالاترین سطح قرار دارن !
دوست عزیز تو همون اول تاپیک گفتم که این آرا مربوط به بیش از هزاران کاربر گیم اسپات هست و چون عمومی هست نمیشه الکی زیر سوال بردش بعنوان مثال من و شما و خیلی ها اصلا شخصیت Gandorof رو توی سری زلدا نمیشناسیم از کجا معلوم که اون شخصیت پردازیش از تمام کاراکتر هایی که تا حالا ما دیدیم بهتر نباشه؟! در واقع اینجا انتخاب بین خوب و خوبتره پس بهتره به نظر جمع احترام بزاریم.
اوه ! یه طوری گفتی من فکر کردم الان این جمعی که رای دادن همشون اینجا هستن :biggrin1: !
:d

آخرین ویرایش:
ملت برین به ارتاس رای بدین نزارین یه شخصیت منفی از فیلما بیاد همینجوری الکی ببره . وجود جوکر و دارث ویدر تو این رقابت نامردیه . چون اونی که میره به جوکر رای میده به خاطر بازیه ارکهام اسیلم نیست بلکه به خاطر فیلم یا کمیکهاست .

ملت برین به ارتاس رای بدین نزارین یه شخصیت منفی از فیلما بیاد همینجوری الکی ببره . وجود جوکر و دارث ویدر تو این رقابت نامردیه . چون اونی که میره به جوکر رای میده به خاطر بازیه ارکهام اسیلم نیست بلکه به خاطر فیلم یا کمیکهاست .
قبل از اینکه آرتاس وجود داشته باشه جوکر توی بتمن میکرو وجود داشت...
من خودمم طرفدار آرتاس بودم ولی شخصیت منفیش زیادی کثیف شد !! :d

متاسفانه آلبرت از الان حذف شده هستش... :(
از آلبرت مثبت تر و منفی تر شخصیت نیومده و نمیاد :x ولی چاره ای نیس بریم برای حمایت از جوکر جون! :x :d

خُب راند Evil Eight شروع شد که 8 شخصیت توش هستن.
متاسفانه آلبرت حذف شد :(
خوشبختانه و متاسفانه جوکر تونست آرتاس رو له کنه... و خوشبختانه در حال له کردن Ganondorf هستش.
اگه جوکر مسابقه رو برنده شه احتمالا با دیابلو بیافته. در حال حاظر دیابلو هم داره Darth Vaderرو له میکنه!
در اون طرف جدول Kerrigan :x داره Bowser رو له میکنه.
و مسابقه آخر هم یه مسابقه تنگاتنگ بین General RAAM و Dr. Breen هستش

آخرین ویرایش:
فقط و فقط Ocelot.
حتی از سفیروث هم بهتره.
از یه مشت نوب آمریکایی انتظار بیشتری هم نمی رفت سفیروث و Ocelot رو بخداهای شخصیت پردازی مثل General RAAM ترجیح بدن:))
Ocelot بهترین شخصیت منفی تاریخ بازیهای کامپیوتری بخاطر رای دادن فنهای 360 به این زباله حذف شد:
http://www.gamespot.com/greatest-vi.../behind-the-villains/index.html?battler_id=58
اینم عکسش:
_imagegallery02_team_rocket_92068_640screen.jpg

همونطور که تو عکس می بینید ته شخصیت پردازیه...:دی
بقول یکی از کسایی که کامنت گذاشته:
How the F*** did a sh*tty Pokémon char win over a Metal Gear Solid one and the only MGS char to appear in all 4 games on top of that, has gamespot became some kind of kindergarten?
امیدوارم فنهای سونی سر General RAAM تلافی کنن...:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or