تنها قدرت کنسول در طراحی آن مهم نیست;Miyamoto می گوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Miyamoto: "طراحی کنسول که رقابت برای داشتن قدرت بیشتر نیست."

آقای Shigeru Miyamoto نگرانی های موجود در مورد قدرت نسل بعد کنسول های رقیب (XBOX,PLAYSTATION) و قدرت کمتر WII U نسبت به آنها رد کرد.
اگرچه نینتندو هنوز هیچگونه اطلاعاتی در مورد سخت افزار WII U را فاش نکرده است, اما طبق صحبت هایی که Miyamoto با سایت IGN داشته است:
"قدرت کمتر این کنسول موضوع مهمی نیست, زیرا WII U می تواند آنچه را که به آن نیاز دارد انجام دهد."

wii%20u.jpg

"در اتاق های نشیمن امروزی HDTV های زیادی وجود دارد, اما هنوز 3DTV ها جای خود را باز نکرده اند. من فکر می کنم کنسولی به قدر کافی قدرتمند
است که بتواند تجربه های خوبی را بر روی نمایشگر های گیمران ایجاد کند."

"اما ما همیشه از خود می پرسیم; "کدام پلت فرم در نسل بعد قدرت بیشتری دارد؟ " (در رقابت میان قدرت کنسول های نسل بعد چه کسی برنده می شود؟)

Miyamoto می گوید هدف نینتندو این است که مطمئن شود در برابر هزینه های مناسبی که می کند, بهترین تجربه ها را به گیمران و سازندگان
تحویل دهد.

"هزینه نسبت به عملکرد و کارایی چیزی است که ما زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد آن می کنیم." Miyamoto می گوید.

"اگر گفتگویی صورت گیرد در این مورد که آیا کدامیک از سخت افزار های نسل بعد قدرت بیشتری دارند, یکی از طرفین می گوید سونی یا مایکروسافت, اما من هنوز
نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم. ممکن است که Wii U قدرت سخت افزاری کمتری نسبت به دو سخت افزار مقابل داشته باشد وقتی که آنها بالاخره به میدان
بیایند. "

"اما من فکر می کنم سوال مهمتر اینجاست_نه در مورد قدرت سخت افزاری, بلکه در مورد اینکه چگونه می توان آنچه را که ارائه می شود از لحاظ قدرت و قیمت
در حالت تعادل قرار داد."

Wii U کنسولی است که هنوز تاریخ عرضه و قیمت مشخصی ندارد. این در حالی است که Cevat Yerli رئیس شرکت Crytek می گوید این کنسول
در حد و سطح استاندارد های کنونی نسل حاضر است.

منبع

جدا خودت از پستی که دادی خندت نگرفت!!اینا الان چه ربطی به بحث داره!!
می خواستم بگم ماریو از خیلی وقت پیش وجود داشته و انقدر ماریو بازی فوق العادهای هست که بازی هایی مثل little big planet جلوش باید...

---------- نوشته در 09:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 AM ارسال شده بود ----------

بعدش هم من دارم با کسی دیگه ای بحث می کنم

سخت افزار قوی با گیم پلی و نو آوری و خلاقیت تداخلی نداره

مگه نمی شه روی سخت افزار قوی Mario یا Pikmin یا ... ران کرد؟

این ها بهونست همش، مشکل از سیاست های این شرکت بعد از GameCube هست.

مگه نمی شه روی سخت افزار قوی Mario یا Pikmin یا ... ران کرد؟
همین جملت نشون میده فقط از نظر پردازشی و گرافیکی داری حرف میزنی
عزیزم گیم پلی نو اورانه و خلاقیت بیشتر مربوط به طراحی کنسول هست و بعد از اون قدرت کنسول هم سهیم هست و البته مهترینشون نوع استفاده بازیسازها از کنسولهاست

همین جملت نشون میده فقط از نظر پردازشی و گرافیکی داری حرف میزنی
عزیزم گیم پلی نو اورانه و خلاقیت بیشتر مربوط به طراحی کنسول هست و بعد از اون قدرت کنسول هم سهیم هست و البته مهترینشون نوع استفاده بازیسازها از کنسولهاست

اتفاقا اصلا "فقط از نظر پردازشی و گرافیکی" حرف نزدم.
طراحی کنسول؟ خوب wiimote یا کنترلر wii u رو نمی شه با سخت افزار بهتر مرتبط کرد؟ نمی شه بازی های با خلاقیت بالا علاوه بر این که خلاقیت توشون موج می زنه و گیم پلی همه رو شگفت زده می کنه دارای گرافیک خوبی هم باشند؟

عزیز با این دلیل ها نمی شه سر خودمون رو شیره بمالیم.
می شه یک بازی هم گرافیک خوبی داشته باشه هم نو آوردی داشته باشه هم گیم پلی خوبی داشته باشه.

آخرین ویرایش:
من یک جمع بندی کلی بکنم..

WII فقط میتونی یک نوع از بازیها رو اجرا کنه
360 و PS3 میتوانند هم بازیهای که WII میتونه رو اجرا کنن هم بازیهای باقدرت بالا
خوب سئوال پیش میاد پس چرا WII موفق تر هست..؟
جواب: به خاطر یک سری بازی انحصاری فن بیس بالا..
سئوال اگر اون بازیهای انحصاری WII برای کنسولهای دیگه هم بیاد آیا هنوز دلیلی برای خرید این کنسول هست..؟
جواب: به غیر از مسائل فن بازی خیر.. دلیلی وجود نداره..

سئوال اگر اون بازیهای انحصاری WII برای کنسولهای دیگه هم بیاد آیا هنوز دلیلی برای خرید این کنسول هست..؟
حالا یک سوال فنی!!!
اگه فقط 3 تا بازی Halo,Forza,Geow برای PS3 بیاد آیا کسی دیگه 360 میخره؟!

چرا انحصاریای این دو در حد هم نیستند؟؟البته سبک ها و گرایشاتشون مختلف هست ولی هر دو تاشون جزو بهترین ها هستند
خودت چی فکر میکنی!!مثلا از چه جهاتی شبیه هم هستن!!و همچنین در اینکه هر دو تاشون جزء بهترین ها هستن شکی نیستش.
در حد خود وی یعنی چی؟؟
یعنی اینکه بازی های وی از تمام جهات از جمله گرافیک و گیم پلی و سلیقه ای بودن و... فقط متناسب با این کنسول میباشد.
می خواستم بگم ماریو از خیلی وقت پیش وجود داشته و انقدر ماریو بازی فوق العادهای هست که بازی هایی مثل little big planet جلوش باید...

---------- نوشته در 09:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 AM ارسال شده بود ----------

بعدش هم من دارم با کسی دیگه ای بحث می کنم
انقدر ماریو بازی فوق العادهای هست که بازی هایی مثل little big planet جلوش باید...
هر بازی ای برای خودش عنوان بزرگی هستش و طرفدار های مخصوص به خودشو داره.مقایسه این جوری اصلا درست نیستش.

360 و پلی3 هم میتونن بازیها نینتندو رو اجرا کنن اگه طراحیشون مناسب با این سبک بازیها باشه
اگر بازی انحصاری هر کنسولی رو کنسول دیگه بیاد دلیلی برا خریدش باقی نمیمونه شما به این سوالم جواب بده اگه بازی های 360 رو پلی3 بیاد دلیلی برا خریدش باقی میمونه؟ یا برعکس انحصاریای پلی3رو 360 بیاد دلیلی برا خرید پلی3 باقی میمونه؟
قیمت ارزانتر که وی هم ارزانتر از همه هست
بحث کپی خور شدن رو نمیشه مطرح کرد چون ما فقط درباره ایران و یه سری جاهای دیگه حرف نمیزنیم
لایو و psnو.... هم یسری شبکه انلاین هستند که هرکدوم امکانات و طرفداران خودشون رو دارن و تنها این امکانات نمیتونن مجاب کنن برا خرید یه کنسول چون اصل بازی کردن هست و انلاین بازی کردن که هر دو کنسول بهره میبرن ازش و بقیه امکانات شبکه ها جانبی هست همونطور که به مایکرو گیر دادن تو این e3که با تمرکز زیاد رو این امکانات دیگه به فکر گیمرها نیست
در مورد کینکت هم فک نمیکنم برا هاردکورها مناسب باشه و برای همون افرادی هست که شما مبتدی خطاب میکنید و در ضمن سبک بازیهای کینکت خیلی محدود هست و عملکرد مناسبی هم نداشته تو این نسل بنظرم ماکروسافت نسل بعد به کینکت بهبود میبخشه و اونوقت یه چیز خیلی شاخ رو تحویلمون میده و در ضمن بحث لوازم جانبی رو نمیشه وسط آورد چون جدا از کنسول خریداری میشن و پول بیشتری در این صورت باید برا کنسول صرف بشه وگرنه وی هم لوازم جانبی داره که مهمترینشون wiifit هست و موشن پلاس که خیلی به گیم پلی بازی ها عمق میبخشن(اگه استفاده کرده باشی)ولی ما بحثی از اونا نکردیم چون اصل کنسول ملاک هست

آخرین ویرایش:
360 و پلی3 هم میتونن بازیها نینتندو رو اجرا کنن اگه طراحیشون مناسب با این سبک بازیها باشه
اگر بازی انحصاری هر کنسولی رو کنسول دیگه بیاد دلیلی برا خریدش باقی نمیمونه شما به این سوالم جواب بده اگه بازی های 360 رو پلی3 بیاد دلیلی برا خریدش باقی میمونه؟ یا برعکس انحصاریای پلی3رو 360 بیاد دلیلی برا خرید پلی3 باقی میمونه؟
حالا من یه سوال از شما میپرسم.ایا وی هم قادر هستش که انحصاری های PS3 و 360 رو اجرا کنه!!

یه سوال الان Miyamoto بیاد اینجا ببینه اوضاع اینجوریه به گور خودش می خنده ...

لطفا انقدر کنسول ها رو سر هم نکوبید

Wii نه برای انحصاریاش

X360 و PS3 هم همینطور ...

تا وقتی کنسولی هم تجربه نکردید لطفا نظراته فن بویانتون رو بذارید برای خودتون

Wii صرفا اصلا نباید کنسول حساب شه ... کلا بحثش جداست ...

مبنا Wii ... فان بودنه حالا یه با گرافیک .. یا بی گرافیک

اصلــش گیم پلی ...

اگر شما ماریو رو بازی کرده باشید یا زلدا ( به صورت نمونه مگر نه بیشتر از اینها بازی داره ) می فهمید ... !

پ.ن : در مورد انحصاری هم بگم هر کی میخواد بسازه 100% از بیشترین قدرت و بیشترین وقت رو سره کنسولش می ذاره .. !

حالا من یه سوال از شما میپرسم.ایا وی هم قادر هستش که انحصاری های PS3 و 360 رو اجرا کنه!!

صد در صد قادر نیست اگه قادر بود که میشد یک کنسول آرمانی که همه اونو میخریدن
با این سوالی که پرسیدی فک کنم شما طرفدار اون بحثی هستی که میگه 3شرکت با هم یه کنسول مشترک بدن
خودت چی فکر میکنی!!مثلا از چه جهاتی شبیه هم هستن!!و همچنین در اینکه هر دو تاشون جزء بهترین ها هستن شکی نیستش.
من نگفتم شبیه هم هستن گفتم در حد هم هستن که معنیش میشه تو سبک خودشون جزو بهترین اثرها هستن
هر بازی ای برای خودش عنوان بزرگی هستش و طرفدار های مخصوص به خودشو داره.مقایسه این جوری اصلا درست نیستش.
هر بازی برا خودش بزرگ نیست عنوانی مثه این نینجا گیدن اخری یا رزیدنت اویل اخری به اینا اصلا نمیشه گفت متوسط
حالا این که هر بازی برای خودش بزرگه رو من متوجه نمیشم البته نمیخوام ماریو رو با lbpمقایسه کنم چون بنظرم هردوشون عالی اند

آخرین ویرایش:
اگه بازی های 360 برای ps3 بیاد چی می شه یعنی با این سوال هاتون خجالت بکشید

---------- نوشته در 12:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 PM ارسال شده بود ----------

حالا یکی حدودا میتونه بگه ps4 کی میاد . من ps3 مو فروختم .
هنوز ps4 معرفی نشده ولی حداقل تا سال 2014 میاد بعدش هم اینجا جای اینجور سوال ها نیست

حالا یک سوال فنی!!!
اگه فقط 3 تا بازی Halo,Forza,Geow برای PS3 بیاد آیا کسی دیگه 360 میخره؟!
صد درصد خیلی از فروش 360 پایینتر میاد ولی برعکسش اگه اتفاق بیوفته و مثلا انچارتد و گاد اف وار و the last of us برای ایکس باکس میومدن هم دقیقا همین اتفاق برای سونی میوفتاد به طرز وحشیانه تری
اصولا هیچ کس کشته مرده ی یه تیکه کنسول نمیشه معمولا به خاطر عناوین روی اون کنسولهاست نه خود اون کنسولها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or