تنها قدرت کنسول در طراحی آن مهم نیست;Miyamoto می گوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Miyamoto: "طراحی کنسول که رقابت برای داشتن قدرت بیشتر نیست."

آقای Shigeru Miyamoto نگرانی های موجود در مورد قدرت نسل بعد کنسول های رقیب (XBOX,PLAYSTATION) و قدرت کمتر WII U نسبت به آنها رد کرد.
اگرچه نینتندو هنوز هیچگونه اطلاعاتی در مورد سخت افزار WII U را فاش نکرده است, اما طبق صحبت هایی که Miyamoto با سایت IGN داشته است:
"قدرت کمتر این کنسول موضوع مهمی نیست, زیرا WII U می تواند آنچه را که به آن نیاز دارد انجام دهد."

wii%20u.jpg

"در اتاق های نشیمن امروزی HDTV های زیادی وجود دارد, اما هنوز 3DTV ها جای خود را باز نکرده اند. من فکر می کنم کنسولی به قدر کافی قدرتمند
است که بتواند تجربه های خوبی را بر روی نمایشگر های گیمران ایجاد کند."

"اما ما همیشه از خود می پرسیم; "کدام پلت فرم در نسل بعد قدرت بیشتری دارد؟ " (در رقابت میان قدرت کنسول های نسل بعد چه کسی برنده می شود؟)

Miyamoto می گوید هدف نینتندو این است که مطمئن شود در برابر هزینه های مناسبی که می کند, بهترین تجربه ها را به گیمران و سازندگان
تحویل دهد.

"هزینه نسبت به عملکرد و کارایی چیزی است که ما زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد آن می کنیم." Miyamoto می گوید.

"اگر گفتگویی صورت گیرد در این مورد که آیا کدامیک از سخت افزار های نسل بعد قدرت بیشتری دارند, یکی از طرفین می گوید سونی یا مایکروسافت, اما من هنوز
نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم. ممکن است که Wii U قدرت سخت افزاری کمتری نسبت به دو سخت افزار مقابل داشته باشد وقتی که آنها بالاخره به میدان
بیایند. "

"اما من فکر می کنم سوال مهمتر اینجاست_نه در مورد قدرت سخت افزاری, بلکه در مورد اینکه چگونه می توان آنچه را که ارائه می شود از لحاظ قدرت و قیمت
در حالت تعادل قرار داد."

Wii U کنسولی است که هنوز تاریخ عرضه و قیمت مشخصی ندارد. این در حالی است که Cevat Yerli رئیس شرکت Crytek می گوید این کنسول
در حد و سطح استاندارد های کنونی نسل حاضر است.

منبع

اینکه چرا این قدر نیتندو رو نوستالزیک و خلاقیت کلید کرده به خاطر محدودیت های تحمیلی سخت افزارش هست و این که فکر کنیم میخواد
به حس شاعرانه و نوستال گیمر ها احترام بزاره اشتباهه اتفاقا خلاقیت یه جورایی از دل محدودیت بیرون میاد و حالا که wii u رو در اختیار گرفته
داره عقده های نداشتن ip های (+17) رو جبران میکنه.

پس کِی؟ شب لانچ! :laughing:.

---------- نوشته در 01:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:47 PM ارسال شده بود ----------

کِی لانچ شده ما خبر نداری؟!!
روز لانچ ملت صف کشید میرن میگن اقا یک wii u می خواستیم بعد فروشنده می گه قیمتش رو نمی دونیم=))هنوز بهمون اعلام نکردن

اینکه چرا این قدر نیتندو رو نوستالزیک و خلاقیت کلید کرده به خاطر محدودیت های تحمیلی سخت افزارش هست و این که فکر کنیم میخواد
به حس شاعرانه و نوستال گیمر ها احترام بزاره اشتباهه اتفاقا خلاقیت یه جورایی از دل محدودیت بیرون میاد و حالا که wii u رو در اختیار گرفته
داره عقده های نداشتن ip های (+17) رو جبران میکنه.

خیلی نظرت کور کورانه ســت ! اصلا درجه سنی برات انقدر مهمه ؟! یارو 30 سالشه دوست نداره بازیـــ که توش بکش بکشه بره دوست داره یه خورده بخنده شاد باشه احساس راحتی منه !

کسی نگفته Wii محدودیت داره زیاد .. ! بله محدودیت هست ولی نه در حدی که نتونه به قول شما بازی ( +17 ) بسازه

به تازگی یه 3 کاربر اینجا پیدا شده که از عاشقان ولایت Nintendo ان و هیچ جوره کوتاه نمیان و البته هم دیگرو هم تایید میکنن :دی

کل کل فن های سونی مایکروسافت کم بود این جماعت دارن اضافه میشن -

اینجور که از این 3 دوست من توی این تاپیک دیدم دیگه از عشق به ولایت NiNtendo اشون کوتاه نمیان . همه جوره هر انتقادی از الان محکوم از طرفه این دوستانه و الان Mario به خاطر امتیازش دیگه بهترین بازی تاریخه .

خدا عاقبت همرو به خیر کنه

فک میکنید مهندسای نینتندو نمیتونن کنسول قدرتمندتر از این بسازن؟؟؟با قیمت بالاتر؟
نینتندو کلا بازار هدفش فرق داره
فک نکنم نینتندو عقده بازی خشن داشته باشه مشکل از اونجاست که ما فک میکنیم اگه امروز یه بازی خشن واکشن بازی کردیم از فردا دیگه خیلی حرفه ای شدم
بازی خشن چیزی نیست که کسی عقدش رو داشته باشه خلاصه نینتندو با همین سیاستش تو این نسل به موفقیت کامل رسید
من خودم wiiام رو فروختم و الان فقط از نینتندو 3dsرو دارم پس بحث عشق و عشاق و فن بازی نیست من نمیگم نینتندو مشکلی نداره نه مشکل انلاین داره و... همونطور که هر کدوم از 3شرکتی که کنسول دادن مشکلات خودشونو دارن
جدا میگم من در حال حاضر بیشترین لذت رو از بازیهای سونی +نینتندو میبرم به هیچ وجه هم فن هیچ کدومشون هم نیستم من نمیدونم ما تا میخوایم بحث کنیم سریع میگن طرف فن و ... هست

آخرین ویرایش:
به تازگی یه 3 کاربر اینجا پیدا شده که از عاشقان ولایت Nintendo ان و هیچ جوره کوتاه نمیان و البته هم دیگرو هم تایید میکنن :دی

کل کل فن های سونی مایکروسافت کم بود این جماعت دارن اضافه میشن -

اینجور که از این 3 دوست من توی این تاپیک دیدم دیگه از عشق به ولایت NiNtendo اشون کوتاه نمیان . همه جوره هر انتقادی از الان محکوم از طرفه این دوستانه و الان Mario به خاطر امتیازش دیگه بهترین بازی تاریخه .

خدا عاقبت همرو به خیر کنه

من نمی دونم منظورت ـون با کیه ولی بنده تعادل رو رعایت می کنم

و از هیچ کنسولی حمایت بیش از حد نمی کنم و نمی ذارم توهین بشه .. !

فک میکنید مهندسای نینتندو نمیتونن کنسول قدرتمندتر از این بسازن؟؟؟با قیمت بالاتر؟
نینتندو کلا بازار هدفش فرق داره
فک نکنم نینتندو عقده بازی خشن داشته باشه مشکل از اونجاست که ما فک میکنیم اگه امروز یه بازی خشن واکشن بازی کردیم از فردا دیگه خیلی حرفه ای شدم
بازی خشن چیزی نیست که کسی عقدش رو داشته باشه خلاصه نینتندو با همین سیاستش تو این نسل به موفقیت کامل رسید

بله از این ژاپنی های چشم بادومی و چینی ها و کره ــی ها 2 برابر نسل بعد هم بر میاد .. !

بازی جدید باید از هر نظر کامل باشن گرافیک و جلوه میتونه گیم پلی و کنترل هر بیشتر جذاب کنه
توقع همه الان در حد اواتار نه Zelda :d
در ضمن با کنفرانس که در E3 داشت کاملا مشخص که این خلاقیت دیگه از دست رفته ....

بازی برای هارکور ها هم داره نینتندو متروید و زلدا کشک که نیستند

بله برای به اصطلاح هاردکور ها هم داره ولی کافی نیست
من فکر میکنم نینتندو اصلا نمیخواد رو بازی های این تیپی سرمایه گذاری کنه و هدفش چیز دیگه هست البته تو وی یو یه سری بازی های این تیپی هم داده تا نظر این افراد رو هم تا حدودی جلب کنه که کافی نیست البته کلا من خودم به شخصه از نینتندو بازیهای خشن و +18 نمیخوام چون چیزی که زیاده اینجور بازیهاست ولی خلاقیت کم پیدا میشه تو این بازار تکراری البته الان بنظرم وضع از 2-3سال قبل بهتره تو تنوع ipها که فک میکنم سونی خیلی موثر بود تو این تغییر

بازی جدید باید از هر نظر کامل باشن گرافیک و جلوه میتونه گیم پلی و کنترل هر بیشتر جذاب کنه
در ضمن با کنفرانس که در E3 داشت کاملا مشخص که این خلاقیت دیگه از دست رفته ....

گرافیک همیشه معنی BF3 یا CRYSIS 2 Hi-End رو نمی ده

چند نوع گرافیک داریم

گرافیک هنری ( مثل همونی که در Rayman دیدیم ) .. و ... !

لطفا جمع نبند ... همه اقشار گیمر همیشه گرافیک ملاکشون نبوده ...

کنفرانسش هم عالی بود !

یک سری افراد از بازی های نینتدو با گرافیک پایین خوششون میاد یک سری هم از بازیهای گرافیکی PS و Xbox .هنوز نتونستید بفهمید سلیقه چیه؟

یک سری افراد از بازی های نینتدو با گرافیک پایین خوششون میاد یک سری هم از بازیهای گرافیکی PS و Xbox .هنوز نتونستید بفهمید سلیقه چیه؟

حالا چرا فقط نینتندو ؟!

MineCraft ( یک نمونه خوب ) ... !

گیمر باید متنوع باشه

تک سلیقه باعث هاردکور نشون دادنش نمیشه یا حرفه ــی بودن !

داشتن سخت افزار قوی تر صرفا به معنای گرافیک بهتر نیست . سخت افزار قوی تر میتونه تاثیر مستقیم روی گیم پلی داشته باشه . کلی بازی در این نسل اومدن که اجرای گیم پلیشون در نسل قبل امکان پذیر نبوده ( محدودیت سخت افزاری) سخت افزار بهتر یعنی هوش مصنوعی بهتر , فیزیک بهتر , محیط های بزرگتر و پر عمق تر و خیلی چیزای دیگه که محدودیتای سخت افزاری اجازش رو به بازیسازان نمیده .
یه نمونش همین بازی watch dogs که یه نمونه ی ابتدایی از گیم پلی نسل بعد رو نشون میده (میدونم که بازیش واسه کنسولای این نسل هم میاد) ولی خب اگه همین روند طی بشه گیم پلی هایی که ما در نسل بعد خواهیم دید در سخت افزار یه کنسول نسل حاضری قابل به اجرا نیست یا این که با کلی محدودیت برخورد اجرا خواهد شد و این دقیقا کاریِ که نینتندو داره انجام میده که شما باید کنسولشو به خاطر یک سری بازیهای خاص و انحصاریه خودش بخری . من خودم از طرفدارانِ سری زلدا هستم ولی اینکه بخوام بخاطر یه بازی یه کنسول بخرم زیاد به صرفه نیست برام و ترجیح میدم یه کنسول با تنوع بازی بیشتر و گیم پلی "نسل بعدی" بخرم ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or