تمجید رییس شرکت Microsoft Studios از Wii U

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
درود

کنسول جدید شرکت نینتندو، به نام Wii U، پس از کشمکش‌های فراوان، سرانجام در مراسم E3 2012 به طور رسمی رونمایی شد؛ و قرار است در تعطیلات سال نو میلادی روانه بازار شود.

رییس شرکت Microsoft Studios، آقای فیل اسپنسر، در مصاحبه‌ای با سایت GamesIndustry به تعریف و تمجید از این سخت افزار جدید ویژه بازی پرداخته است؛ او معتقد است که Wii U از لحاظ توانایی‌های گرافیکی در حد و اندازه‌های Xbox 360 است؛ و قادر به اجرای هر چه با کیفیت تر و مطلوب تر عناوینی است که در گذشته برای Xbox 360 ساخته شده‌اند.
وی همچنین در اظهار نظری در رابطه با کنترلر Wii U گفت: "به نظر من کنترلر Wii U به خوبی با آن همخوانی دارد؛ آنها با تغییر دادن جای دکمه‌ها، چیزی ساخته‌اند که برای اعضای خانواده Xbox 360 بسیار آشنا به نظر می‌رسد."
او همچنین به بیان نقطه ضعف کنفرانس نینتندو در E3 پرداخت و گفت: "من دوست داشتم بازی‌های Zelda یا Metroid، و یا بعضی از سری بازی‎های مورد علاقه‌ام را از نینتندو ببینم که این موضوع میسر نشد."

در ادامه صحبت‌ها، آقای اسپنسر به تعریف و تمجید از بازی God Of War: Ascension پرداخت؛ اما در نهایت گفت: "من احساس می‌کنم مایکروسافت برنده E3 است؛ ما برای ایجاد سرگرمی آمده‌ایم، و آن چیزی که در E3 اتفاق افتاد نشان داد که ما می‌خواهیم گستره مخاطب‌های خود را وسیع تر کنیم؛ من احساس خیلی خوبی دارم از این که نشان دادیم که چگونه به فکر زن و مرد و پیر و جوان هستیم. امروزه ما گیمر‌های زیادی داریم که از موبایل‌ها، تبلت‌ها، کنسول‌ها و کامپیوتر‌ها برای سرگرمی استفاده می‌کنند، و می‌خواهیم بگوییم که با آغوش باز از همه آنها استقبال می‌کنیم."

http://www.vg247.com/2012/07/04/wii-u-effectively-a-360-in-terms-of-graphics-says-microsoft-exec/

می تونی اينطور فكر كنی ولی پست های من تو دفاع و تمجيد از هيلو زياد هست، بخاطر اين تو تاپيكهاش (منظور تاپيك های بخش 360) نميام كه لايو و مولتی نمی زنم.
فرقی نمی كنه نظر من و تو چی باشه، تو HR معلوم شد كه سبك اينتراكتيو دراما هم از نظر فروش و هم از نظر نمره گرفتن موفقه و حاصلش شد بازی بعدی كه به طور حتم توش پيشرفت های بيشتری می بينيم.
اينم ريويویی كه گفتم اگه نگاهی بندازی بد نيست:
Beyond: Two Souls puts the 'act' back in 'action' with Ellen Page | Joystiq
دستت درد نکنه در اولین فرصت میخونم.
ولی به اعتقاد من اگر سازنده ها برن سمت سبک Hr باید بار و بندیل رو ببندیم بریم.
من به شخصه دلم میخواد تو بازی به چالش کشیده بشم :دی.
لکن اینگونه نباشد که بشینی دکمه بزنی و صحنه را نظاره گر باشی.

من به شخصه دلم میخواد تو بازی به چالش کشیده بشم :biggrin1:.
لکن اینگونه نباشد که بشینی دکمه بزنی و صحنه را نظاره گر باشی.
میثم جون با اینکه میدونم با من نیستی و میدونم بازم داری در مورد سلیقه-ت حرف میزنی اما بالاخره یه سری گیمرا واقعا دوست دارن یه چیز متفاوت ببینن حتی اگر فیلم سینمایی باشه.
بالاخره اینم یه نوع زندگیه!
ولی به اعتقاد من اگر سازنده ها برن سمت سبک Hr باید بار و بندیل رو ببندیم بریم.
نه اینجوری هیچ وقت نمیشه.
این سبک ها در کنار هم مکملن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or