تمجید رییس شرکت Microsoft Studios از Wii U

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
درود

کنسول جدید شرکت نینتندو، به نام Wii U، پس از کشمکش‌های فراوان، سرانجام در مراسم E3 2012 به طور رسمی رونمایی شد؛ و قرار است در تعطیلات سال نو میلادی روانه بازار شود.

رییس شرکت Microsoft Studios، آقای فیل اسپنسر، در مصاحبه‌ای با سایت GamesIndustry به تعریف و تمجید از این سخت افزار جدید ویژه بازی پرداخته است؛ او معتقد است که Wii U از لحاظ توانایی‌های گرافیکی در حد و اندازه‌های Xbox 360 است؛ و قادر به اجرای هر چه با کیفیت تر و مطلوب تر عناوینی است که در گذشته برای Xbox 360 ساخته شده‌اند.
وی همچنین در اظهار نظری در رابطه با کنترلر Wii U گفت: "به نظر من کنترلر Wii U به خوبی با آن همخوانی دارد؛ آنها با تغییر دادن جای دکمه‌ها، چیزی ساخته‌اند که برای اعضای خانواده Xbox 360 بسیار آشنا به نظر می‌رسد."
او همچنین به بیان نقطه ضعف کنفرانس نینتندو در E3 پرداخت و گفت: "من دوست داشتم بازی‌های Zelda یا Metroid، و یا بعضی از سری بازی‎های مورد علاقه‌ام را از نینتندو ببینم که این موضوع میسر نشد."

در ادامه صحبت‌ها، آقای اسپنسر به تعریف و تمجید از بازی God Of War: Ascension پرداخت؛ اما در نهایت گفت: "من احساس می‌کنم مایکروسافت برنده E3 است؛ ما برای ایجاد سرگرمی آمده‌ایم، و آن چیزی که در E3 اتفاق افتاد نشان داد که ما می‌خواهیم گستره مخاطب‌های خود را وسیع تر کنیم؛ من احساس خیلی خوبی دارم از این که نشان دادیم که چگونه به فکر زن و مرد و پیر و جوان هستیم. امروزه ما گیمر‌های زیادی داریم که از موبایل‌ها، تبلت‌ها، کنسول‌ها و کامپیوتر‌ها برای سرگرمی استفاده می‌کنند، و می‌خواهیم بگوییم که با آغوش باز از همه آنها استقبال می‌کنیم."

http://www.vg247.com/2012/07/04/wii-u-effectively-a-360-in-terms-of-graphics-says-microsoft-exec/

پاره شدن حضار... . آخر نسلی چرا بازم این صحبتا ادامه داره:biggrin1: اذیت میکنن خودشونو.
من كه چيزی نگفتم، اصولا نيازیم ندارم چون سمت راست 360 ـه و چپم PS3:دی ولی جالب اينجاست كه كنفرانس امسال مايكرو بهترين بود، حتی بهترين در طول تاريخ:arrowd::
شك نداشته باش كه كنفرانس مايكروسافت از بهترين كنفرانس هاي e3 بوده من كه به غير از كنفرانس يوبي سافت هنوز بقسه كنفرانس ها رو نديدم
طرح اجرای Beyond و TLoU و كلا انحصاری های سونی از طريق يوتيوب هم من مخترع اصلیش نيستم...ولی طرح خوب و اقتصادی هست:)

الان به نظر شما ایشون تمجید کرده از این کنسول ؟ برگشته در یک کلام گفته Wii u میتونه بازیهای 360 رو پورت کنه! این تمجید حساب میشه ؟ :|
به نظر من که کنسول رو یه جورایی کبونده چون خود نینتندو هم گفته بود که کنسولشون از نظر گرافیکی تقریبا مثل نسل بعد سونی و مایکرو عمل میکنه،بعد ایشون برگشته گفته میتونه بازیهای 360 رو اجرا کنه :|
خوب اگه نمیتونست اجرا کنه که دیگه نسل بعد نبود همون Wii بود :d

طرح اجرای Beyond و TLoU و كلا انحصاری های سونی از طريق يوتيوب هم من مخترع اصلیش نيستم...ولی طرح خوب و اقتصادی هست
چون چند بار گفتی :دی.
TLoU که هیچی.
ولی Beyond رو همون از یوتیوب نگاه کنی یا بازی کنی فرق زیادی نداره :دی.
تازه از یوتیوب نگاه کنی حداقل حالت فیلم میگیره حوصله ات سر نمیره =)).

خوب اگه نمیتونست اجرا کنه که دیگه نسل بعد نبود همون Wii بود :d
مگه حالا Wii میتونه بازی های 360 رو اجرا کنه که اگه Wii U نمیتونست همون Wii حساب میشد؟
نسبت به Wii نسل بعد هست.

ولی Beyond رو همون از یوتیوب نگاه کنی یا بازی کنی فرق زیادی نداره :biggrin1:.
تازه از یوتیوب نگاه کنی حداقل حالت فیلم میگیره حوصله ات سر نمیره =)).
پس تو هم يكی دو روز PS3 دستت نبوده كه HR بازی كنی:دی
اولا Beyond اكشنش خيلی بيشتر از HR ـه، ثانيا همون HR با داشتن كلی اندينگ و گيم پلی انتخابی ديدنش از يوتيوب جك محض بود، از اين گذشته مراحل كارگاهیش هم بود، تقريبا همه جاهاش می شد بری محيط رو از زوايای مختلف خودت چك و كشف كنی، مثلا مرحله ای كه ايتن تو خونه بود و افسرده بود هی می رفت ساعت رو می ديد، رو صندلی می نشست و تقريبا تو كل بازی می تونستی محيط رو خودت بری چك كنی و به اين ترتيب علاوه به ايجاد كلی سكانس جديد حس واقع گرایی منتقل می شد به آدم.
Beyond قراره همه اينا رو به صورت گسترده تر و غنی تر داشته باشه:دی
برو همون HR رو از يوتيوب ببين و بعد بازیش كن ببين بار اول چند درصدش رو ديدی. البته يوتيوب برای شماها بهترين گزينه ست:دی CG های GoW هم می ريد اونجا می بينيد ديگه:دی اين وسط مائيم كه می خنديم به اين چيزا:دی

مگه حالا Wii میتونه بازی های 360 رو اجرا کنه که اگه Wii U نمیتونست همون Wii حساب میشد؟
نسبت به Wii نسل بعد هست.
خوب همونطور که گفتی باید نسبت به Wii سنجیده بشه ولی ایشون اومده و به این خاطر که تونسته بازیهای 360 رو پورت کنه ازش به اصطلاح تمجید کرده.
از لحن ایشون هم کاملا مشخص هست که قصدش تمجید نبوده،وقتی میاد میگه کنسول نینتندو میتونه بازیهای 360 رو اجرا کنه درست وقتی که ایواتا گفته Wii U تقریبا هم قدرت نسل بعد سونی و مایکرو هست فک نمیکنم این تعریف باشه.بعد هم که قضیه تقلید ساختار دسته رو مطرح کرده که اونم فک نمیکنم تعریف باشه،بیشتر یه جور کنایه هست.فقط اون بخش زلدا و مترویید رو میتونیم تعریف حساب کنیم :d

آره جون خودش برنده E3 هم بودن؟!!! هه هه !!!!! اينا تويه هپلوت انگار سير ميكنن ...:dدر واقع بازنده اصلي خودشون بودن كه الان داره از نينتندو تعريف ميكنه چون خودشونم فهميدن كه اين E3 قصر در رفتن...
باو همه توكف the last of us , beyond موندن اين بابا تو كف god of war مونده... بيچاره از خجالتش كه ip جديدي تو E3 نشون ندادن روش نشده اسم the last of us , beyond رو بياره...:d
واقعا اين سياست تجاري ماكرو تحسين برانگيز وعجيب غريبه...:d

پس تو هم يكی دو روز PS3 دستت نبوده كه HR بازی كنی:دی
اولا Beyond اكشنش خيلی بيشتر از HR ـه، ثانيا همون HR با داشتن كلی اندينگ و گيم پلی انتخابی ديدنش از يوتيوب جك محض بود، از اين گذشته مراحل كارگاهیش هم بود، تقريبا همه جاهاش می شد بری محيط رو از زوايای مختلف خودت چك و كشف كنی، مثلا مرحله ای كه ايتن تو خونه بود و افسرده بود هی می رفت ساعت رو می ديد، رو صندلی می نشست و تقريبا تو كل بازی می تونستی محيط رو خودت بری چك كنی و به اين ترتيب علاوه به ايجاد كلی سكانس جديد حس واقع گرایی منتقل می شد به آدم.
Beyond قراره همه اينا رو به صورت گسترده تر و غنی تر داشته باشه:دی
برو همون HR رو از يوتيوب ببين و بعد بازیش كن ببين بار اول چند درصدش رو ديدی. البته يوتيوب برای شماها بهترين گزينه ست:دی CG های GoW هم می ريد اونجا می بينيد ديگه:دی اين وسط مائيم كه می خنديم به اين چيزا:دی
بیخیال :دی. من از طرفدار بازی هایی هستم که تنوع و نوآوری دارن و دارای کات سین و داستان هستند. وگرنه هیچ وقت Alan Wake نمیشد یک بازی خوب برای من.
ولی جدی HR هیچی نداشت، بازی که میکردی اینقدر خسته کننده میشد که بعضی وقت ها خوابت میگرفت. یه سه ری صحنه های اضافه مثل همین هایی که تو میگی هم داشت که به جرات میگم اگر یک ایرونی تو ایران ساخته بود میگفتم برای اینکه پول اضافی از دولت بگیره این صحنه ها گذاشته بود. بماند که بازی ای بود که 1 درصد آزادی عمل توش نداشتی و 100 درصد اسکریپت شده بود. از توالتی که میرفتی تا نفس نفس زدن تا قدم هایی که کرکتر بر میداشت اسکریپت شده بود و براساس نظر کارگردان بود.
صحنه های متفاوت بازی هم خیلیاش خلاصه شده بود تو این که دستت رو با اره ببری یا با آهن داغ کنی یا با انبر بکنی تفاوت هاشون در این حد بود که آخرش همشون یه نتیجه رو میدادن ولی از راه های مختلف که فرق زیادی نداشت.
Beyond هم بیاد ببینیم چی کار میکنه، ما که تریلرش رو دیدیم تفاوتی با HR نبود توش، فقط اکشن تر شده بود یه شخصیت مرموز هم اضافه شده که من نفهمیدم کارکردش چه طوری ولی کنترل آدما رو که میگرفت دستش میشد دقیقن HR و باید باز کلید میزدی!

ببین بحث رو از کجا به کجا میرسونی :((.

خوب همونطور که گفتی باید نسبت به Wii سنجیده بشه ولی ایشون اومده و به این خاطر که تونسته بازیهای 360 رو پورت کنه ازش به اصطلاح تمجید کرده.
از لحن ایشون هم کاملا مشخص هست که قصدش تمجید نبوده،وقتی میاد میگه کنسول نینتندو میتونه بازیهای 360 رو اجرا کنه درست وقتی که ایواتا گفته Wii U تقریبا هم قدرت نسل بعد سونی و مایکرو هست فک نمیکنم این تعریف باشه.بعد هم که قضیه تقلید ساختار دسته رو مطرح کرده که اونم فک نمیکنم تعریف باشه،بیشتر یه جور کنایه هست.فقط اون بخش زلدا و مترویید رو میتونیم تعریف حساب کنیم
خب متلکش هم بی راه نبوده همچین.
همین نینتندو نسل قبل اومد گفت Wii چیزی برابر یا بیشتر از Xbox قدرت داره. ولی وقتی عرضه شد عملن یک چیزی در حد PS2 بود.
نینتندو از این حرفا زیاد میزنه. اگر Wii U واقعن در حد نسل بعد سونی و مایکروسافت بود حداقلش یک تریلر دهن پر کن میدادن به ملت.

خب متلکش هم بی راه نبوده همچین.
همین نینتندو نسل قبل اومد گفت Wii چیزی برابر یا بیشتر از Xbox قدرت داره. ولی وقتی عرضه شد عملن یک چیزی در حد PS2 بود.
نینتندو از این حرفا زیاد میزنه. اگر Wii U واقعن در حد نسل بعد سونی و مایکروسافت بود حداقلش یک تریلر دهن پر کن میدادن به ملت.
پس تصویب شد که متلک بوده تمجید نبوده :d
درسته ولی خوب نینتندو این نسل هم تا الان قول نداده که برابر باشه،مثلا ایواتا تو یکی از مصاحبه هاش گفته که توان گرافیکی کنسلشون در مقایسه با دو کنسول نسلبعد دیگه مثل قدرت گرافیکی wii مقابل 360 ,ps3 نیست،یعنی دیگه اون اختلاف زیاد وجود نداره .
ولی خوب اینم باید در نظر بگیریم که خیلی واسه نینتندو و هواداراش این توانایی کنسول مساله نیست و در واقع یه جورایی توسط Hater ها مطرح میشه و از اونجایی که نینتندو مجبوره شرکای خودش رو راضی نگه داره این مسائل رو مطرح میکنه.ولی به نظرم تا کنسول نیاد بیرون نمیشه در مورد قدرتش چیزی گفت

پس تصویب شد که متلک بوده تمجید نبوده :d
درسته ولی خوب نینتندو این نسل هم تا الان قول نداده که برابر باشه،مثلا ایواتا تو یکی از مصاحبه هاش گفته که توان گرافیکی کنسلشون در مقایسه با دو کنسول نسلبعد دیگه مثل قدرت گرافیکی wii مقابل 360 ,ps3 نیست،یعنی دیگه اون اختلاف زیاد وجود نداره .
ولی خوب اینم باید در نظر بگیریم که خیلی واسه نینتندو و هواداراش این توانایی کنسول مساله نیست و در واقع یه جورایی توسط Hater ها مطرح میشه و از اونجایی که نینتندو مجبوره شرکای خودش رو راضی نگه داره این مسائل رو مطرح میکنه.ولی به نظرم تا کنسول نیاد بیرون نمیشه در مورد قدرتش چیزی گفت
آره متلکه :دی. وقتی میگه دستشون چقدر آشناس و...
ولی بحث اینجاست که تو این نسل با Wii کسی براش اهمیت نداشت گرافیک چی باشه.
ولی Wii U رویکرد کاملن متفاوتی داره. از نوع طراحی که به نظر نمیاد برای اکثریت و کژوال در حال ساخت باشه.

ولی بحث اینجاست که تو این نسل با Wii کسی براش اهمیت نداشت گرافیک چی باشه.
ولی Wii U رویکرد کاملن متفاوتی داره. از نوع طراحی که به نظر نمیاد برای اکثریت و کژوال در حال ساخت باشه.
کلا فک نمیکنم این نسل هم تفاوتی ایجاد بشه چون کژوال های طرفدار نینتندو نشون دادن همیشه با همه جا فرق میکنن :d
یعنی براشون خیلی مهم نیست مثلا نینتندو چند بار هم بیاد سوپرماریو و نیو سوپر ماریو و یا زلدا رو کنسول نسل حاضر شرکت عرضه کنه بازهم نه فروشش پایین میاد نه کسی از فن ها حرفی میزنه
کلا کژوال های نینتندو با بقیه متفاوتن :d

بیخیال . من از طرفدار بازی هایی هستم که تنوع و نوآوری دارن و دارای کات سین و داستان هستند. وگرنه هیچ وقت Alan Wake نمیشد یک بازی خوب برای من.
ولی جدی HR هیچی نداشت، بازی که میکردی اینقدر خسته کننده میشد که بعضی وقت ها خوابت میگرفت. یه سه ری صحنه های اضافه مثل همین هایی که تو میگی هم داشت که به جرات میگم اگر یک ایرونی تو ایران ساخته بود میگفتم برای اینکه پول اضافی از دولت بگیره این صحنه ها گذاشته بود. بماند که بازی ای بود که 1 درصد آزادی عمل توش نداشتی و 100 درصد اسکریپت شده بود. از توالتی که میرفتی تا نفس نفس زدن تا قدم هایی که کرکتر بر میداشت اسکریپت شده بود و براساس نظر کارگردان بود.
صحنه های متفاوت بازی هم خیلیاش خلاصه شده بود تو این که دستت رو با اره ببری یا با آهن داغ کنی یا با انبر بکنی تفاوت هاشون در این حد بود که آخرش همشون یه نتیجه رو میدادن ولی از راه های مختلف که فرق زیادی نداشت.
Beyond هم بیاد ببینیم چی کار میکنه، ما که تریلرش رو دیدیم تفاوتی با HR نبود توش، فقط اکشن تر شده بود یه شخصیت مرموز هم اضافه شده که من نفهمیدم کارکردش چه طوری ولی کنترل آدما رو که میگرفت دستش میشد دقیقن HR و باید باز کلید میزدی!

ببین بحث رو از کجا به کجا میرسونی
داداش مگه قرار همه بازی ها یه سبک باشن خوب سبکش به این شکل بود دیگه ازادی عمل نداشت
hrبازی خوبی بود و همه پسند نبود ولی خوب بود دیگه اینطوری در میای میگی هیچی نداشت خیلی ستمه

بیخیال :biggrin1:. من از طرفدار بازی هایی هستم که تنوع و نوآوری دارن و دارای کات سین و داستان هستند. وگرنه هیچ وقت Alan Wake نمیشد یک بازی خوب برای من.

ببین بحث رو از کجا به کجا میرسونی :((.
اتفاقا بحث كاملا مربوط به تاپيكه، فن های 360 با اين سفسطه ها بازی های انحصاری PS3 رو می كوبن و بخاطر همين انكارها و مغالطه هاست كه با اعتماد به نفس می گن كنفرانس مايكرو بهترين بود:
TLoU اسكريپت شده س، HR فيلمه، GoW هم كات سين هاش رو می شه ديد و... خدایی اين بازی های انحصاری رو مايكروسافت داشت در چه حد بزرگشون می كرديد؟
خب اگه به ايناس آلن ويك هم روز اول اپيزوداش اومد رو نت.
HR يه بازیه كه خيلی خوبم گيم پلی داره و به هيچ وجه فيلم نيست. چطور می گی اونهمه سكانسی كه به انتخاب خودت می شه داشته باشی به هيچ دردی نمی خورن؟ بخش كارآگاهی و عبور از موانعش گيم پلی نداشت؟ سر تصميماتت فكر نبايد می كردی؟ اگه بازی نيست اينا چی بودن؟
چرا اگه بازی نبود منتقدا به يه فيلم كه ربطی به گيم نداره متای 87 دادن؟
نتيجه می گيريم همه اينا سفسطه ای بيش نيست، در مورد Beyond هم برای اينكه اطلاعات بيشتری به دست بياری ريويو جوی استيك رو بخون.
ضمنا اين فیل اسپنسر يكی از چيپ ترين شخصيت های صنعت ويديو گيمه، يادمه PS Slim كه اومده بود و فروش PS3 رو غلطك افتاده بود از ترس رجز خونده بود، الانم ديده زياد بازی تو چنته ندارن به وحشت افتاده...

من خدایی میخوام از بحث های بلند بکشم بیرون :دی.
@Soheil :
به شخصه هیچ وقت TLoU رو که نکوبیدم تعریف هم کردم. ولی Beyond و HR معلوم هستند چی هستن. بحث فایده ای نداره نه تو نظرت عوض میشه نه من ( من که عمرن )، ولی چیزی که برام مثل روز روشنه HR اگر انحصاری PS3 نبود من بازم حرف خودمو میزدم ولی تو اینجوری ازش پشتیبانی نمیکردی.

من خدایی میخوام از بحث های بلند بکشم بیرون :biggrin1:.
@Soheil :
به شخصه هیچ وقت TLoU رو که نکوبیدم تعریف هم کردم. ولی Beyond و HR معلوم هستند چی هستن. بحث فایده ای نداره نه تو نظرت عوض میشه نه من ( من که عمرن )، ولی چیزی که برام مثل روز روشنه HR اگر انحصاری PS3 نبود من بازم حرف خودمو میزدم ولی تو اینجوری ازش پشتیبانی نمیکردی.
می تونی اينطور فكر كنی ولی پست های من تو دفاع و تمجيد از هيلو زياد هست، بخاطر اين تو تاپيكهاش (منظور تاپيك های بخش 360) نميام كه لايو و مولتی نمی زنم.
فرقی نمی كنه نظر من و تو چی باشه، تو HR معلوم شد كه سبك اينتراكتيو دراما هم از نظر فروش و هم از نظر نمره گرفتن موفقه و حاصلش شد بازی بعدی كه به طور حتم توش پيشرفت های بيشتری می بينيم.
اينم ريويویی كه گفتم اگه نگاهی بندازی بد نيست:
Beyond: Two Souls puts the 'act' back in 'action' with Ellen Page | Joystiq

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or