تمجید رییس شرکت Microsoft Studios از Wii U

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
درود

کنسول جدید شرکت نینتندو، به نام Wii U، پس از کشمکش‌های فراوان، سرانجام در مراسم E3 2012 به طور رسمی رونمایی شد؛ و قرار است در تعطیلات سال نو میلادی روانه بازار شود.

رییس شرکت Microsoft Studios، آقای فیل اسپنسر، در مصاحبه‌ای با سایت GamesIndustry به تعریف و تمجید از این سخت افزار جدید ویژه بازی پرداخته است؛ او معتقد است که Wii U از لحاظ توانایی‌های گرافیکی در حد و اندازه‌های Xbox 360 است؛ و قادر به اجرای هر چه با کیفیت تر و مطلوب تر عناوینی است که در گذشته برای Xbox 360 ساخته شده‌اند.
وی همچنین در اظهار نظری در رابطه با کنترلر Wii U گفت: "به نظر من کنترلر Wii U به خوبی با آن همخوانی دارد؛ آنها با تغییر دادن جای دکمه‌ها، چیزی ساخته‌اند که برای اعضای خانواده Xbox 360 بسیار آشنا به نظر می‌رسد."
او همچنین به بیان نقطه ضعف کنفرانس نینتندو در E3 پرداخت و گفت: "من دوست داشتم بازی‌های Zelda یا Metroid، و یا بعضی از سری بازی‎های مورد علاقه‌ام را از نینتندو ببینم که این موضوع میسر نشد."

در ادامه صحبت‌ها، آقای اسپنسر به تعریف و تمجید از بازی God Of War: Ascension پرداخت؛ اما در نهایت گفت: "من احساس می‌کنم مایکروسافت برنده E3 است؛ ما برای ایجاد سرگرمی آمده‌ایم، و آن چیزی که در E3 اتفاق افتاد نشان داد که ما می‌خواهیم گستره مخاطب‌های خود را وسیع تر کنیم؛ من احساس خیلی خوبی دارم از این که نشان دادیم که چگونه به فکر زن و مرد و پیر و جوان هستیم. امروزه ما گیمر‌های زیادی داریم که از موبایل‌ها، تبلت‌ها، کنسول‌ها و کامپیوتر‌ها برای سرگرمی استفاده می‌کنند، و می‌خواهیم بگوییم که با آغوش باز از همه آنها استقبال می‌کنیم."

http://www.vg247.com/2012/07/04/wii-u-effectively-a-360-in-terms-of-graphics-says-microsoft-exec/

واقعا آورین خوشم اومد یکسری میاند فقط این و اون زیر سوال میبرند فیل میاد فقط تعریف و تمجید میکنه مشکلاتشون هم گوشزد میکنه :d
این همه از تعریف و تمجید از این و اون کرد این 3 تیکه اش جالب بود :d
من احساس می‌کنم مایکروسافت برنده E3 است
ما می‌خواهیم گستره مخاطب‌های خود را وسیع تر کنیم؛ من احساس خیلی خوبی دارم از این که نشان دادیم که چگونه به فکر زن و مرد و پیر و جوان هستیم.
امروزه ما گیمر‌های زیادی داریم که از موبایل‌ها، تبلت‌ها، کنسول‌ها و کامپیوتر‌ها برای سرگرمی استفاده می‌کنند، و می‌خواهیم بگوییم که با آغوش باز از همه آنها استقبال می‌کنیم
هرچی که هست کنفرانسبه هدفشون رسیدن وگرنه این چیزا را نمیگفتن حالا نمیدونم چه خوابی دیدن باز درکل فکر کنم خبرایی جدیدی بشونیم

من احساس می‌کنم مایکروسافت برنده E3 است؛ ما برای ایجاد سرگرمی آمده‌ایم، و آن چیزی که در E3 اتفاق افتاد نشان داد که ما می‌خواهیم گستره مخاطب‌های خود را وسیع تر کنیم
شما لازم نکرده احساس کنی!
کاملا وضع E3-تون مشخص بود.
یکی از بدترین کنفرانس ها در چند قرن اخیر!!!

شك نداشته باش كه كنفرانس مايكروسافت از بهترين كنفرانس هاي e3 بوده من كه به غير از كنفرانس يوبي سافت هنوز بقسه كنفرانس ها رو نديدم

بدترین کنفرانسی که دیدم واسه microsoft بود . هیچی واسه نشون دادن نداشت . فقط اومد یه بازی انحصاری نشون داد. خداییش اینا halo نداشتم چه خاکی تو سرشون میکردن ؟ . سونی ترکونده بود امسال .

بدترین کنفرانسی که دیدم واسه microsoft بود . هیچی واسه نشون دادن نداشت . فقط اومد یه بازی انحصاری نشون داد. خداییش اینا halo نداشتم چه خاکی تو سرشون میکردن ؟ . سونی ترکونده بود امسال .

گیرز هم نشون دادن !
اون همه بازی واسه کینکت نشون دادن !
تبلت معرفی کردن !!
ببخشید دیگه ماکروسافت رو به این دلیل که وسط کنفرانس واستون اَتُم رو بصورت لایو نشکافت !!!! :)

من میگم باید این کنسول بیاد تا بشه در رابه باهاش نظر داد این حرفش به جای تعریف و تمجید یک نوع مسخره کردن بوده
این یک حرف بی حساب که wii U اندازه 360 قدرت داره مطمئن باشید بیشتر باشه کمتر و هم اندازه نیست

من احساس می‌کنم مایکروسافت برنده E3 است
چه اعتماد به نفسی =d>
you can

او معتقد است که Wii U از لحاظ توانایی‌های گرافیکی در حد و اندازه‌های Xbox 360 است

مطعنا از x360وps3 قوی تره تازه اول نسل نمیشه در مورد قدرتش نظر داد اقا بیشتر تخریب کرده تا تمجید 1- دسته شون شبیه دستهی کنسول ماست 2- قدرت نسل بعدشون تازه بهx360 ما رسیده این تمجیده؟؟؟

Halo 4
Forza: Horizon
Gears of War: judgment
Fable: The Journey
Dance Central 3
Lococycle
Matter
اینا میشن فقط یه بازی انحصاری؟ کاری ندارم بقیه کنفرانس ها چطور بود و کی بهتر بود ولی کنفرانس مایکروسافت دیگه به اون بدی که عزیزان میگن نبود :دی
آره به اون بدی نبود، افتضاح بود
yahoo_22.gif
.
خب این نظر تو هست و ممکنه هم درست باشه، ولی به نظر من خوب نبود، بد هم نبود :دی

آخرین ویرایش:
در ادامه صحبت‌ها، آقای اسپنسر به تعریف و تمجید از بازی God Of War: Ascension پرداخت؛ اما در نهایت گفت: "من احساس می‌کنم مایکروسافت برنده E3 است؛
این اعتماد به نفس شما در حلق بنده جای داره :دی.

اینا میشن فقط یه بازی انحصاری؟ کاری ندارم بقیه کنفرانس ها چطور بود و کی بهتر بود ولی کنفرانس مایکروسافت دیگه به اون بدی که عزیزان میگن نبود :biggrin1:
آره به اون بدی نبود، افتضاح بود :|.

ما میخوایم وسیع تر کنیم:-&
تو مخاطب های الانتو درست حسابی نگه دار بعد خودتو باز کن
الان یه بازی هاردکور پسند واسه کینکت داد؟درسته کینکت خیلی عالیه ولی واسه گیم معرفی شده نه جنگولک بازی یه بازی درست حسابی براش بساز با داستان با گرافیک.
کلا e3 امسال زیاد به دل ننشست:(

او معتقد است که Wii U از لحاظ توانایی‌های گرافیکی در حد و اندازه‌های Xbox 360 است؛ و قادر به اجرای هر چه با کیفیت تر و مطلوب تر عناوینی است که در گذشته برای Xbox 360 ساخته شده‌اند.
وی همچنین در اظهار نظری در رابطه با کنترلر Wii U گفت: "به نظر من کنترلر Wii U به خوبی با آن همخوانی دارد؛ آنها با تغییر دادن جای دکمه‌ها، چیزی ساخته‌اند که برای اعضای خانواده Xbox 360 بسیار آشنا به نظر می‌رسد."
عملا به ريش نينتندو به خاطر كپی كاری كه كرده خنديده...
در ادامه صحبت‌ها، آقای اسپنسر به تعریف و تمجید از بازی God Of War: Ascension پرداخت؛ اما در نهایت گفت: "من احساس می‌کنم مایکروسافت برنده E3 است
خب اينكه معلومه؛ چون GoW: Ascension, TLoU و Beyond رو می شه از سرويس يوتيوب 360 تماشا كرد. (اولش فقط Beyond می شد؛ ولی با يكم فكر مشكل دوتای ديگه رو هم خودم حل كردم)
به این میگن اخلاق در تجارت نه مثل بعضی ها که به زمین و آسمون گیر میدن و خودشون رو مُنجی صنعت گیم میدونن..
گريه حضار...:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or