خب یه بار با آخرین بکاپت ریستور کن ببین فایل های مورد نظرت توش هست یا نه!اصلا تاریخ مورد نظر من نیست ! ببین اونجا زده ساعت 7:29 یه دونه دیگه هم مال یه هفته پیشه شه ولی نیستن اینه جزو بکاپا !
خب یه بار با آخرین بکاپت ریستور کن ببین فایل های مورد نظرت توش هست یا نه!اصلا تاریخ مورد نظر من نیست ! ببین اونجا زده ساعت 7:29 یه دونه دیگه هم مال یه هفته پیشه شه ولی نیستن اینه جزو بکاپا !
خب یه بار با آخرین بکاپت ریستور کن ببین فایل های مورد نظرت توش هست یا نه!
برای شماره ها که از عکس ها خیلی ضروری ترن از بکاپ های قدیمی تر استفاده کن.نــچ ! نبود ! حالا راهی بلد نیستی که بشه کانتکتارو پیدا کردو دستی وارد کرد ؟! همچنین عکسارو ؟!
بکاپای قدیمیتر خیلی قدیمیترن ! مال 3ماه پیش !!!برای شماره ها که از عکس ها خیلی ضروری ترن از بکاپ های قدیمی تر استفاده کن.
خب خدارو شکر!بکاپای قدیمیتر خیلی قدیمیترن ! مال 3ماه پیش !!!
--------------------------------------------------
خب مشکل عکسا حل شد خدارو شکر قبلا کپی کرده بودم رو هارد !
حالا کانتکتا ...
دارم قدیمیا رو ولی من از بکاپ قدیمی فقط کانتکتاش رو میخوام ! بقیشه چیزاش رو نمیخوام ! چیکار کنم ؟! بلاخره از هیچی بهتره !خب خدارو شکر!
برای کانکت ها هم اگر در بکاپ جدید چیزی نیومده چاره ای جز ذخیره از روی قدیمیتره نداری! شایدم داشته باشی و دوستان بتونن راهنمایی کنن اما من نمیدونم!
خب اگه از قدیمی ها فقط تماس هارو میخوای بکاپ بگیر دیگه!!! نکنه میخوای بگی توی قدیمیها هم تماس ها نیستن!؟؟!؟!؟ تماس هاشو نگه دار فیلم هایی که داری و ذخیره کردی توی کامپیوتر از توی آیفونت پاک کن!دارم قدیمیا رو ولی من از بکاپ قدیمی فقط کانتکتاش رو میخوام ! بقیشه چیزاش رو نمیخوام ! چیکار کنم ؟! بلاخره از هیچی بهتره !
---------- نوشته در 10:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 PM ارسال شده بود ----------
دوستان من می خوام برای یکی از دوستان آیپاد بخرم که فقط و فقط می خواد باهاش بازی کنه اونم نه هر بازی به درد نخوری،فقط بازی های خاص ios , به نظرتون با حجم 32 بگیره یا با حجم 8 ؟
معلومه که داره از اسمارت کاور گرفته تا کیف های چرمی و نوت بوک ها که مثل دفتر برگه داره و آیپد درش جا میگیرهسلام دوستان، من می خام آیپد بگیرم که جای آیپاد ام رو بگیره همه جا هم با خودم ببرم، از اونجایی که می دونین همه جا فرهنگ این رو ندارن هی نگاه می کنن این حرفا... می خواسم ببینم که آیپد کاوری کیفی چیری نداره؟؟؟؟ اگه داره میشه عکس هاشو بزارین مرسی