54M113
کاربر سایت
ینده منظورم از Apple Store مغازه ای هست که فقط محصولات اپل رو میاریم نه اینکه خوده Apple Store رسمی !آخه چجوری میشه !؟apple که ایران رو تحریم کرده ! تو کشوراش هم ایران نیست بعد چجوری Apple Store هست ؟!
![]()
![]()
ینده منظورم از Apple Store مغازه ای هست که فقط محصولات اپل رو میاریم نه اینکه خوده Apple Store رسمی !آخه چجوری میشه !؟apple که ایران رو تحریم کرده ! تو کشوراش هم ایران نیست بعد چجوری Apple Store هست ؟!
![]()
![]()
مثلا یدونه 4 یا 4s حدودا چند در میاد ؟
اگه این قیمتها باشه که نسبت به بقیه عالیه ... >:d<۴ نمیاریم اما 4S رو ۱۶ گیگ حدود ۱۱۵۰ ( شاید هم کمتر ) اینم بگم هنوز افتتاح نکردیم و جنسامون نرسیده احتمالا تا ۱۰ روز آینده میرسه
و قیمت های قطعیمون مشخص میشه
این رو هم اضافه کنم که دیگه iPhone 4 تو بازار نیست هر کیم داره رو دستش باد کرده.
الان فقط ۸ گیگ آیفون ۴ تولید میشه ! که اونم فکر نمیکنم هنوز به خاورمیانه رسیده باشه
دوستان یه وقت سو تفاهم نشه فکر کنید حالا اسم اپل استور آوردم یعنی قیمت هامون میشه عین آمریکا چون همچین چیزی امکان پذیز نیست واسه هیچ جای ایران
اما خوب میتونید همین الان قیمت بگیرید و با قیمتی که من الان دادم مقایسه کنید ( هر چند قیمتی که من دادم مربوط به یه هفته پیشه و الان قیمت دقیقی ندارم )
هدف اصلی ما هم اینه که تا جایی که میتونی قیمت هامون رو بیاریم پایین که هم این ذهنیت رو که فقط بچه پولدار ها آیفون و محصولات اپل در ایران دارن رو از بین ببریم قضیه ای که بعد از عرضه آیفون ۴ به شدت باب شده بین مردم ایران ! و هم هزینه کمتری نسبت به محصولات اپل پرداخت کنن به شخصه تنها هدف من از این کار همینِ و بس
دوستان یه سوال درباره آیپد 2 داشتم :
من یه ایپد 2 گرفتم iOS 5 هست جیل هم نشده . نفر مغازه داره نزدیک 400 تا برنامه ریخته . میخوام ببینم اگه با ایتونز سینک کنم برنامه ها نپره ؟ میشه برنامه جدید بریزم ؟ ( خودم ) چون برنامه ها از یه سیستم دیگه ریخته شده و سورسش تو سیستم من نیست. میشه یه جوری برنامه ها رو استخراج کرد ؟ ( جیلبریک نشده ها ) لطفا راهنمایی کنید ...!!!
واسه نصب برنامه و بازی برای ipod از همون آموزش نصب برنامه و بازی iphone استفاده کنم؟
خب باید MobileInstallation نصب کنم؟بله.فرقي نداره!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
خب باید MobileInstallation نصب کنم؟
آخه MobileInstallation واسه IPOD پیدا نکردم...