جه جوري ميشه با iphone موزيك دانلود كرد؟. وقتي رو لينك دانلود كليك ميكنم با quick time بازش ميكنه. جه جوري ميشه دانلود كرد؟
واسه منم اینجوری شده قبلش هم میومد اسم ایپادم میومد ولی هرچی سعی میکردم اهنگ بریزم نمیشد الان به کل اون اسم ایپادم هم رفته یه بازی هم با i-funbox هم نمیتونم بریزم ایپادم رو پیدا نمیکنه؟لطفا کمک کنیدتو ایتونز من این کنار apple's ipod نمیاره که بخوام برنامه و موزیک و این ها رو سینک کنم ؟؟
چه کنم که بیاد ؟؟![]()
یکی جواب ما رو بدهاگر از جلبریک خارج بشم مثلا" الان 4.3.3هستم بعد از تنظیمات اولیه باز هم همین ورژن هستم؟
و بهترین روش برای خارج شدن از جلبریک چه راهی؟من پاک شدن نرم افزار و...برام مهم نیست چون یه بار کلا پاک شدن
یکی جواب ما رو بده
واسه منم اینجوری شده قبلش هم میومد اسم ایپادم میومد ولی هرچی سعی میکردم اهنگ بریزم نمیشد الان به کل اون اسم ایپادم هم رفته یه بازی هم با i-funbox هم نمیتونم بریزم ایپادم رو پیدا نمیکنه؟لطفا کمک کنید
آخه چجوری میشه !؟دوستانی که قصد خریدم محصولات Apple رو دارن :
خدمتتون عرض کنم که بنده دارم یه Apple Store تو شهرمون میزنم و خواستم بگم که دوستان اگه قصد خرید محصولات دارن میتونن دست نگه دارن چون قیمت های ما نسبت به تهران و شهر های دیگه ارزون تر خواهد بود و قطعا برای دوستان به صرفست که از ما خرید کنن تا از تهران ! علی الخصوص کسانی که قصد خرید iPhone 4S دارند ! دوستانی هم که سفارش خاصی دارن میتونن به بنده پیغام خصوصی بدن
در ضمن این رو هم اطلاع بدم که به زودی تبلیغات سایت فروشگاه تو همین سایت گذاشته میشه و ما خرید آنلاین رو هم داریم و در پی این هستیم که نماد اعتماد الکترونیک رو هم بگیریم که دوستان بتونن با خیال راحت بدون هیچ دغ دغه ای از ما خرید کنن