تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

آقا من میخوام بگم از خارج برام بفرستن ........
571Ipod.jpg

اگه از اونجا برام بفرستن همون قیمتی که سایت زده در میاد یا نه میشه مثله همینجا ؟؟؟؟؟ من 32GB رو میخوام بگم بفرستن........

آقا من میخوام بگم از خارج برام بفرستن ........
571Ipod.jpg

اگه از اونجا برام بفرستن همون قیمتی که سایت زده در میاد یا نه میشه مثله همینجا ؟؟؟؟؟ من 32GB رو میخوام بگم بفرستن........

هم خودشون مالیات میگیرن هم گمرک یه چیزی میگیره...
از ایران بخری به صرفه تره...دردسر هم نمی کشی

نه آقا چی میگی ! پشیمون چیه
آیفون سفید تا بهار سال 2011 تاخیر خورده قبلا هم جواب این سوالت رو دادم
اگه حرف سایت های خوشحالی مثل GSM.ir رو قبول داری پس تا 2 هفته دیگه هم Counter Date بنداز !

هم خودشون مالیات میگیرن هم گمرک یه چیزی میگیره...
از ایران بخری به صرفه تره...دردسر هم نمی کشی

خارج از ایران اگر پاسپورت کسی که برات میاره ایرانی باشه،میتونه تَکس بده.یعنی اون جنسی که خریده رو فاکتورش رو نشون میده و یه مقداری پول براساس واحد پولی کشورش بهش برمی گردونن.

• Like
Reactions: Danteppc
آقا باورم نمیشه امروز قیمت کردم آیپاد نسل چهارم 32 GB رو بهم گفتن 395 تومن و مدل 64 GB که تازه اومده 499 تومن......البته توجه داشته باشید که بعضی جاها هنوز که هنوزه گرون میدهند........

پلیر پیش فرضش که فقط mp4 , mov می خونه (QuickTime)
با برنامه های VLC و OPlayer همه چی میخونه و مثل کامپیوتر میشه ! حتی زیرنویس هم ساپورت می کنه !!
فعلا از رزولیشن بالای ۶۰۰*۸۰۰ ساپورت نمی کنن اما در آینده HD هم ساپورت می کنن !

پلیر پیش فرضش که فقط mp4 , mov می خونه (QuickTime)
با برنامه های VLC و OPlayer همه چی میخونه و مثل کامپیوتر میشه ! حتی زیرنویس هم ساپورت می کنه !!
فعلا از رزولیشن بالای ۶۰۰*۸۰۰ ساپورت نمی کنن اما در آینده HD هم ساپورت می کنن !
سلام . فیلم با کیفیت hd از divx بهتره؟

درود
اگه به کسی بگم واسم از خارج بیاره چقد رو قیمتش میاد؟Ipod 32gbنسل چهارم

سلام
دوست من یه پیشنهاد دارم که فقط از ایران بخر...حالا دوستان بیان بگن می تونی با این شرایط مالیات رو بپیچونی یا گمرک رو رد کنی اما بهترین کار اینه که خیلی محترمانه از ایران بدون دردسر و منت بخری...
اینو گفتم چون خودم دردسرشو کشیدم

آقا یکی قیمت های به روز رو اعلام کنه ::::::::

دوستان یه سوالم هست :
من وایمکس ایرانسل دارم و میخواستم بدونم نمیتونم این مودم USB جدیدای ایرانسل رو وصل کنم به آیپاد و هرجا که خواستم برم اینترنت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or