تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

آقا یکی قیمت های به روز رو اعلام کنه ::::::::

دوستان یه سوالم هست :
من وایمکس ایرانسل دارم و میخواستم بدونم نمیتونم این مودم USB جدیدای ایرانسل رو وصل کنم به آیپاد و هرجا که خواستم برم اینترنت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مستقیم نمی تونی وصل کنی.
باید با یه لپتاپ Share کنی

دوستان با هزار بدبختی rage hd رو دانلود کردم و نصبش کردم و همه چیز درست پیش رفت.حالا که میخوام بازی رو اجرا کنم یک صفحه که ارم id (شرکس سازنده بازی) پایینش هست یک ثانیه میاد و صفحه بسته میشه و برمیگرده به منوی ایفون!
مشکل چیه؟

دوستان با هزار بدبختی rage hd رو دانلود کردم و نصبش کردم و همه چیز درست پیش رفت.حالا که میخوام بازی رو اجرا کنم یک صفحه که ارم id (شرکس سازنده بازی) پایینش هست یک ثانیه میاد و صفحه بسته میشه و برمیگرده به منوی ایفون!
مشکل چیه؟
اگه فریمور 4 به بالا هست 100% مشکل از نسخه ای که کرک شده هست !
ننسخه کرک شده یه نفر دیگه رو دانلود کن

• Like
Reactions: LEERY
دوستان من cydia رو روی آیپادم نصب کردم ولی هنگام نصب بازی Error میده...لطفا راهنمایی کنید..
باید Source جدید توی Cydia اضافه کنم؟اگر فقط سورس هستش میشه اونرو برام بزارید...

دوستان من cydia رو روی آیپادم نصب کردم ولی هنگام نصب بازی Error میده...لطفا راهنمایی کنید..
باید Source جدید توی Cydia اضافه کنم؟اگر فقط سورس هستش میشه اونرو برام بزارید...

ايديا به تنهايي كافي نيست
شما بايد نرم افزار App Sync رو هم در گوشي بريزيد !
از توي همون سايديا سرچ كن نصب كن

آیفونت دقیقا چیه ؟ فریمور ؟
اگه فریمور 4 به بالا هست 100% مشکل از نسخه ای که کرک شده هست !
ننسخه کرک شده یه نفر دیگه رو دانلود کن
ایفون 3gs هست.فریمو کاستوم 3.1.2
----------------
من الان میتونم فریمور 4 رو بریزم؟ گوشی لاک هست و بوت رام جدید.
جیل بریک شده اون وقت فریمور 4؟
فریمور کاستوم رو باید بریزم؟ دوستان در این مورد راهنمایی کنید لطفا! یک بار سر خود رفتم یه فریمور ریختم گوشی تا 2-3 هفته تعطیل بود!

ایفون 3gs هست.فریمو کاستوم 3.1.2
----------------
من الان میتونم فریمور 4 رو بریزم؟ گوشی لاک هست و بوت رام جدید.
جیل بریک شده اون وقت فریمور 4؟
فریمور کاستوم رو باید بریزم؟ دوستان در این مورد راهنمایی کنید لطفا! یک بار سر خود رفتم یه فریمور ریختم گوشی تا 2-3 هفته تعطیل بود!

خب مشکل شما همینجاست دیگه !
وقتی مینویسه HD یعنی روی آیفون و آیپاد سری جدید + آیپد اجرا میشه و البته iOS4
شما ببین نسخه معمولی نداره

آقا این آیفون من بعضی وقتا که میخوام یه برنامه ای رو اجرا کنم اسپرینگ بوردش کرش میکنه و برای چند ثانیه قفل و بعد ریستارت میکنه مشکل از چیه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or