بعید میدونم فرقی داشته باشه چون اونا هم همین URL رو قاعدتا درخواست میکنن از همین سرور که شما ازش سرویس اینترنت میگیری، مگه اینکه به یه سرور دیگه مثلا ماله خود "سیب" وصل بشن که بعیده.دوستان يه سوال
تو ايپاد تاچ توييتر و فيس بوك شيلتره؟
دوستان ipod touch 4g کی میاد؟
میخوام یا آیفون بگیرم یا تاچ...نمیدونم چی کار کنم...به نظرتون iphone 4g نسبت به قیمتش می ارزه یا صبر کنم touch جدید بیاد؟!
دوستان يه سوال
تو ايپاد تاچ توييتر و فيس بوك شيلتره؟
1.برای ریختن آهنگ اول باید یهPlaylist تو آیتیونز اضافه کنی که که از File یا Ctrl+N می تونی درست کنی بعد می تونی اسم Playlist رو عوض کنیبچه ها یه سوال داشتم :
برای ریختن موسیقی تو iphone , ای تیونز رو دانلود کردم,اما نمیدونم چطوری باید آهنگ بریزم تو گوشی لطفا راهنمایی کنید . مرسی![]()
1.برادر تحریمیم ها! میتونی از VPN استفاده کنی.خواستی چیزی دانلود کنی از این لینک استفاده کن (با Internet explorer باز نمیشه)سلام.من 2تا سوال داشتم: :d
1.وقتی میخوام با ipod از itunes یا app store چیزی دانلود کنم میگه:eroor 1009:your request can not be process باید چه کار کنم؟اشکم رو در آورده
2.فریم ور من 3.13 . جیل بریک میشه؟
ممنون>:d<
شما مطمئنی آنلاک فکتوریه ؟ اگه مطمئنی سیم کارت بزار رو گوشیت اینترنت هم وصل باش آیتونز رو باز کن خودش شروغ میکنه به آنلاک کردن و Active میشه گوشیتون
قيمتش رو نميدونم ولي بايد بگم كه به زور دسته اول گير مياد يا كه اصلا نمياد.دوستان سلام
نزنيد لطفا :دي
ميخواستم بدونم 3G الان تو بازار چنده ، 3gs نه ها ! بعد دسته دو و نوع داره يا فقط دست دو ؟
مرسي.