تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

دوستان ipod touch 4g کی میاد؟
میخوام یا آیفون بگیرم یا تاچ...نمیدونم چی کار کنم...به نظرتون iphone 4g نسبت به قیمتش می ارزه یا صبر کنم touch جدید بیاد؟!

دوستان يه سوال
تو ايپاد تاچ توييتر و فيس بوك شيلتره؟
بعید میدونم فرقی داشته باشه چون اونا هم همین URL رو قاعدتا درخواست میکنن از همین سرور که شما ازش سرویس اینترنت میگیری، مگه اینکه به یه سرور دیگه مثلا ماله خود "سیب" وصل بشن که بعیده.

دوستان يه سوال
تو ايپاد تاچ توييتر و فيس بوك شيلتره؟

نرم افزار Twitter داخل آیپاد تاچ و آیفون راحت جواب میده،البته گاهی هم بیخود بازی در میاره.
من الان خودم روی iOS 4 دارم راحت با نرم افزار توییتر پشت سر هم توییت می کنم :)

بچه ها یه سوال داشتم :
برای ریختن موسیقی تو iphone , ای تیونز رو دانلود کردم,اما نمیدونم چطوری باید آهنگ بریزم تو گوشی لطفا راهنمایی کنید . مرسی:)

بچه ها یه سوال داشتم :
برای ریختن موسیقی تو iphone , ای تیونز رو دانلود کردم,اما نمیدونم چطوری باید آهنگ بریزم تو گوشی لطفا راهنمایی کنید . مرسی:)
1.برای ریختن آهنگ اول باید یهPlaylist تو آیتیونز اضافه کنی که که از File یا Ctrl+N می تونی درست کنی بعد می تونی اسم Playlist رو عوض کنی
2.بعد باید آهنگ هایی رو که می خوایی تو این Playlist باشه رو بکشی یا به اصطلاح drag کنی تو این Playlist .
3.حالا میری تو Iphone و Music رو انتخاب می کنی و Playlist ها رو تیک میزنی بعد Apply یا Sync رو میزنی

سلام.من 2تا سوال داشتم: :d
1.وقتی میخوام با ipod از itunes یا app store چیزی دانلود کنم میگه:eroor 1009:your request can not be process باید چه کار کنم؟اشکم رو در آورده:((

2.فریم ور من 3.13 . جیل بریک میشه؟

ممنون>:d<
1.برادر تحریمیم ها! میتونی از VPN استفاده کنی.خواستی چیزی دانلود کنی از این لینک استفاده کن (با Internet explorer باز نمیشه)
2.آره ولی نه با Blackrain

1.برادر تحریمیم ها! میتونی از VPN استفاده کنی.خواستی چیزی دانلود کنی از این لینک استفاده کن (با Internet explorer باز نمیشه)
2.آره ولی نه با Blackrain
شما مطمئنی آنلاک فکتوریه ؟ اگه مطمئنی سیم کارت بزار رو گوشیت اینترنت هم وصل باش آیتونز رو باز کن خودش شروغ میکنه به آنلاک کردن و Active میشه گوشیتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or