دوستان من يه آيفون ٤ دارم دكمه هومش داره خراب ميشه آيا ميشه تعميرش كرد؟ كجا اين كارو ميكنه؟
باید به آخرین نسخه آپدیت و ریستور کنی از طریق خود گوشی هم آپدیت نکن که دیگه گوشی بالا نمیاد چون جیلبریکی با iTunes ریستور کن.سلام من روگوشیم آپدیت 7.0.4 دارم میخواستم بدونم باید به 7.1.1 ریستور کنم یا میتونم به 7.0.6 ریستور کنم گوشیم جیل شده
آقا این آپدیت های اتوماتیک آیفون رو چیکارش کنم؟ معلومم نیست چیو آپدیت میکنه. تو تنظیماتش هم خاموشه گزینه اش. مطمئنم از گوشیه چون تا وایرلس گوشی رو قطع میکنم پینگم از 1700 میاد رو 150 !!!
دمت گرم راحتم كردىاگه اپدیت رو خاموش کردی 100% ایکلادت داره بکاپ میگیره از فایلات.
icloud چک کن.
واسه من که داشت از یکی از پلیرام بکاپ میگیرفت توش 2گیگ فیلم بود![]()
بعضی از افرادی که آیپد خودشون رو میفروشند توی قسمتی از تنظیمات که مشخصات رو زده، سریال نامبر رو سانسور و خطی خطی می کنند
چرا اون وقت؟ :d
تا 3 سال که آره ولی 4 سالو معلوم نیست شاید بده شایدم نهبا قوانین جمهوری اسلامی مغایرت نداره:d فکر کنم با سریالش میشه رفت تو سایت خود اپل یه کارایی کرد.
-------------------------------
اقا ایفون 5 به نظرتون تا چه مدت میتونه ورزن iOS آپدیت بشه؟! تا 3 4 سال هست به نظرتون؟!
دوستان یه سوال خیلی خیلی مهم دارم.لطفا اونایی که تست کردن یا اطلاعات دقیق دارن جواب بدن؟
من میخوام آیپد ایر بخرم ولی پولم به نسخه 32 نمیرسه؟
حالا سوالم؟
اگه 16 بگیرم میتونم کابل otg بهش وصل کنم و راحت استفاده کنم از هارد و فلش؟
و اینکه فقط و فقط بخاطر gps باید سیمکارتخور بگیرم یا راهی هست که بشه از نسخه بدون سیمکارت واسه gps استفاده کنم؟
چون مسافرت میرم واسم مهمه و اینکه شنیدم اپل تو نسخه وایفای خالیش چیپ gps نمیزاره که اگه اینطوری باشه و راهی نداشته باشه واقعا ... )x)x)x