تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

دوستم هدفون های آیپادم ( تاچ 4 ) رو میخواد . ( همون هایی هستن که از اول با خود دستگاه هست )

منم دیدم این EarPod ها اومد گفتم بدم بهش و از اونا بخرم .

خیلی از هدفون ها استفاده نکردم ، یعنی یه جوری نیست هدفون زیاد تو گوشم باشه . یه جوریه که نه زیاد استفاده شده باشه و نه کاملا آکبند و استفاده نشده باشه . انصافا چند بدم بهش خوبه ؟

در ضمن اگه گوشی رو به صورت لاک بخریم ، میشه آنلاکش کرد ؟

آخرین ویرایش:
اپدیت نکردم از ایتونز ریستور کردم .یعنی هیچ راهی نیست؟؟
ببین من الان در این مرحله از جیلبرکم
79093077048017961010.jpg

یه نفر گفت واسه گذر از اکتیو کردن باید تیک گزینه ی اکتیو رو بزنی.کجاش هست؟؟و اینکه بعد جیلبرک تموم میشه؟

سومی رو تیک بزن که نوشته Add Activation Ticket

دوستان من خواستم یه app رایگان از appstore دانلود کنم که a secure connection could not be established رو واسم زد و گفت برو تاریخ و زمان رو چک کن
الان که چک کردم تاریخ january 2513 BE یک
هستش و من نمیتونم تاریخ قبل این رو انتخاب کنم:| به خاطر جیل بریک اینطوری شده؟
ipod دادش منه و من فقط خواسنم battle.net authenticator نصب کنم و خیلی هم مهمه،
راه حلی واسه رفع مشکل هست؟
ممنون

آقا هیچ راحی نداره برنامه ای که بالای 50 مگ هست رو با 3G دانلود کرد ؟ آخه وقتی می خوام مثلا باری 60 مگی رو از آیتیونز دانلود کنم می گه با Wi Fi دانلود کن !

دوستان میخواستم بدونم قیمت iPhone 4S 16GB در خارج ایران چند هست و اینکه ارزش داره آدم از خارج کشور خریداری کنه؟
مدلی که خریداری میشه قابل استفاده در داخل ایران هست؟(در نظر Unlock شدن)
چون تو سایت Apple قیمت 4S 16GB 99$ هست:
Apple - iPhone 5 - Compare specifications between iPhone models.

میخواستم بدونم میشه توی ipod touch از socks استفاده کرد یا حتما باید از V*P*N استفاده کنم؟
برای چک کردن فیس بوک

شدن که میشه ، خودم دارم استفاده می کنم ، بستگی به جاییه که ازش میگیری که تنظیماتشو بذاره واسه آیپاد یا نه

دوستان میخواستم بدونم قیمت iPhone 4S 16GB در خارج ایران چند هست و اینکه ارزش داره آدم از خارج کشور خریداری کنه؟
مدلی که خریداری میشه قابل استفاده در داخل ایران هست؟(در نظر Unlock شدن)
چون تو سایت Apple قیمت 4S 16GB 99$ هست:

اون آیفون لاک هست و داخل آمریکا قابل استفادست .
آنلاک قیمتش فرقی نداره ، فقط قیمت دلار روی قیمتش تاثیر میذاره و اینکه بدی از اونور واست بیارن تفاوت چندانی نداره . ولی اگه بازم شرایطش هست بهتره بدی یکی از اونو از فروشگاه های اپل واست بخره .

اون آیفون لاک هست و داخل آمریکا قابل استفادست .
آنلاک قیمتش فرقی نداره ، فقط قیمت دلار روی قیمتش تاثیر میذاره و اینکه بدی از اونور واست بیارن تفاوت چندانی نداره . ولی اگه بازم شرایطش هست بهتره بدی یکی از اونو از فروشگاه های اپل واست بخره .

ممنون از پاسخ شما
یعنی نمیشه اون مدل لاک شده آمریکا رو واسه ایران آنلاک کرد؟
چون اگه بشه تفاوت قیمت خیلی زیادی با قیمت ایران داره

ممنون از پاسخ شما
یعنی نمیشه اون مدل لاک شده آمریکا رو واسه ایران آنلاک کرد؟
چون اگه بشه تفاوت قیمت خیلی زیادی با قیمت ایران داره

خواهش ، وظیفه بود قربان :)

والا این سوال خودم هم بود ، یه سرچی زدم دیدم یه چند جا نوشته ولی اصن سر در نمیارم . بازم دقیق نمیدونم . یه سایت و فروم پخ دادم برات .

آخرین ویرایش:
سلام من تو این سایت تازه واردم یدونه iphone4s 16gb دارم که ورزنش 5.0.1 هست و هک شده چند وقتی بود که وقتی باتریش 0 میشد یا خاموشش میکردم دیگه روشن نمیشد بردمش پیش یکی از اشناها restore کردش و همه ی برنامه ها رو پاک کرد یسری برنامه دیگه روش ریخت و همه ی عکس ها و شماره هامم پاک شد بعد چند روز امدیگه تو حالت sleep خاموش میشد و دیگه روشن نمیشد بردمش یجای دیگه با کامپیوتر روشنش کرد گفت چون برنامه هاش اورجینال نیستن این اتفاق براش میفته و ازت 160 ت میگیرم و برات میریزم اشنامونم گفت مشکل از باتریش 200ت میگیرم باتریشو عوض میکنم (یه 4 خودم دارم 5.0.1 هک شده که همین اشنامون برام هکش کرد برنامه ریخت و هیچ مشکلی باهاش ندارم) به نظرتون چکار کنم اگه هم جایی رو میشناسین که بتونه به طور دقیق بهم بگه مشکل گوشی چیه لطفا بهم بگید با تشکر.

سلام من تو این سایت تازه واردم یدونه iphone4s 16gb دارم که ورزنش 5.0.1 هست و هک شده چند وقتی بود که وقتی باتریش 0 میشد یا خاموشش میکردم دیگه روشن نمیشد بردمش پیش یکی از اشناها restore کردش و همه ی برنامه ها رو پاک کرد یسری برنامه دیگه روش ریخت و همه ی عکس ها و شماره هامم پاک شد بعد چند روز امدیگه تو حالت sleep خاموش میشد و دیگه روشن نمیشد بردمش یجای دیگه با کامپیوتر روشنش کرد گفت چون برنامه هاش اورجینال نیستن این اتفاق براش میفته و ازت 160 ت میگیرم و برات میریزم اشنامونم گفت مشکل از باتریش 200ت میگیرم باتریشو عوض میکنم (یه 4 خودم دارم 5.0.1 هک شده که همین اشنامون برام هکش کرد برنامه ریخت و هیچ مشکلی باهاش ندارم) به نظرتون چکار کنم اگه هم جایی رو میشناسین که بتونه به طور دقیق بهم بگه مشکل گوشی چیه لطفا بهم بگید با تشکر.
اگه وقتی به ایتیونز وصل میشید میاد بالا دلیلیش جیلبریک یا همون هک هست ممکنه یه توییک نصب کرده باشی که سازگار نبود با دستگاه یا کرکش مشکل داشته اموزش ریستور هم تو هزار تا سایت هست اصلا هم کار سختی نیست دلیلیم نداره بری هزینه کنی خودت ریستور کن بعدشم جیلبریک کن و توییک های مشکل دار مثل بلوتوث و وینتر بورد رو نصب نکن همین

ممنون از جوابتون این گوشیه من هم برنامه airblue (فکر کنم نسخه ی اورجینالش) وهم برنامه blututh cominicator روش نصب یعنی هر دو رو پاک کنم الان بعد توییک های مشکل دار رو چجوری باید تشخیص بدم

ممنون از جوابتون این گوشیه من هم برنامه airblue (فکر کنم نسخه ی اورجینالش) وهم برنامه blututh cominicator روش نصب یعنی هر دو رو پاک کنم الان بعد توییک های مشکل دار رو چجوری باید تشخیص بدم

اول از همه بگم که هیچ برنامه بلوتوثی رو همراه با air blu نصب نکن چون سازگاری نداره
توییک هایی که باید خریداری بشه و نسخه ی کرک شدش نصب میشه عموما مشکل دارن
من بهت توصیه میکنم شما خودت جیلبریک کن و توییک ها رو یک به یک نصب کن نه همه با هم اینجوری توییک هایی که مشکل ساز میشن رو متوجه میشی

من iPod Touch 4G دارم ، چند روز هست که دکمه Home مثل قبل نیست و سفت شده و صدا نمیده
قبلا شنیده بودم که این مشکل طبیعی هست و بعد از مدتی همه آیپاد ها با این مشکل روبرو میشن
میخواستم بدونم درسته و آیا راه حلی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or