تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

lcd-tv.ir

به یک حالت رنگ که نمیگن game mode
شدت روشنایی و کنتراست و تنظیمات رنگ رو نیز در بازی تنظیم می کنه.

این game mode فقط 1 حالت رنگه ... منم ازش خوشم نیومد، تابحال ازش استفاده نکردم و رنگو به سلیقه ی خودم تنظیمش کردم در کل چیزه مهمی نیست .

به یک حالت رنگ که نمیگن game mode
شدت روشنایی و کنتراست و تنظیمات رنگ رو نیز در بازی تنظیم می کنه.
شاید بهتره بگیم 1حالت نمایش تصویر !! اونطوری گفتم که راحت تر دستشون بیاد چیه :-"

ولی درکل چیز ... و بیخودیه !! :cheesygri

نظرتون در مورد LCD هاي 22 اينچ سامسونگ چيه؟ آيا ورودي A/V داره؟ آيا HDCP داره؟ (واسه PS3 )
كلا خريد مونيتور رو پيشنهاد ميكنين يا خريد تلوزيون.

lcd-tv.ir

این ال سی دی کاملی هست
و تمام مشخصاتی که شاما می خواید درونش هست
می تونید اطلاعات کامل تر رو در این صفحه مطالعه نمایید
و برای خرید از همونجا اقدام نمایید
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=6&products_id=79

نظرتون در مورد LCD هاي 22 اينچ سامسونگ چيه؟ آيا ورودي A/V داره؟ آيا HDCP داره؟ (واسه PS3 )
كلا خريد مونيتور رو پيشنهاد ميكنين يا خريد تلوزيون.

تشكر
1-تو اون سايت حرفي از HDCP يا ورودي A/V دستگاه ننوشته، ميشه لينك ديگه اي معرفي كنين كه اطلاعات كامل تري ارائه كنه؟
2-سوال ديگه ام اين بود كه آيا اين تلويزون تصاوير غير wide رو به صورت 4:3 ميتونه نمايش بده و اطراف صفحه رو خط سياه بذاره؟
3- اين تلوزيون ساخت ايران هست يا كره؟ ايرانيش هم تو بازار هست؟
4- فرق دو مدل LA22S81B و LA22S88B رو لطفا بگين.
5- اين تلويزون Multi system هست؟ (براي اطمينان ميپرسم)
6- اين دو مدل ساخت ايران هستن؟ چون هرچي گوگلشون ميكنم، فقط لينك همين سايت شما رو مياره، جاي ديگه دنيا نميفروشنش؟
7-كيفيت PS2 روي اين تلويزيون به دليل Up scale شدن تصوير، چقدر پايين مياد.

آخرین ویرایش:
راهنمایی خرید

سلام دوستان :cool:
من در خرید یک LCD بین سونی و سامسونگ گیر کردم
خودم خیلی دلم میخواد سونی بردارم ولی به کیفیت و کارایی هم توجه دارم
حالا اگر میشه سریع بگید من از این 2 مدل کدومش رو بردارم ممنونم
Samsung LA-F88
Sony KLV-40X300A

lcd-tv.ir

ورودی HDMI و AV در این مدل 22 اینچ موجود هست اگر هیچ جای دیگه غیر از سامسونگ ایران این محصول رو نمی فروشند به خاطر اینه که این محصول فقط در ایران تولید میشه این ال سی دی قابلیت پخش تصویر 4:3 رو هم داره (همه ال سی دی ها این حالت رو دارند) این ال سی دی قطعاتش کره ای هست و به سفارش ایران سام الکترونیک انحصاری در ایران مونتاژ و برای فروش در دسترس هست و در مورد سوال 7 متاسفانه اطلاعات کافی ندارم که پاسخ بدم خدمتتون
تشكر
1-تو اون سايت حرفي از HDCP يا ورودي A/V دستگاه ننوشته، ميشه لينك ديگه اي معرفي كنين كه اطلاعات كامل تري ارائه كنه؟
2-سوال ديگه ام اين بود كه آيا اين تلويزون تصاوير غير wide رو به صورت 4:3 ميتونه نمايش بده و اطراف صفحه رو خط سياه بذاره؟
3- اين تلوزيون ساخت ايران هست يا كره؟ ايرانيش هم تو بازار هست؟
4- فرق دو مدل LA22S81B و LA22S88B رو لطفا بگين.
5- اين تلويزون Multi system هست؟ (براي اطمينان ميپرسم)
6- اين دو مدل ساخت ايران هستن؟ چون هرچي گوگلشون ميكنم، فقط لينك همين سايت شما رو مياره، جاي ديگه دنيا نميفروشنش؟
7-كيفيت PS2 روي اين تلويزيون به دليل Up scale شدن تصوير، چقدر پايين مياد.

lcd-tv.ir

پنل تصویری هر دو این ال سی دی هایی که مد نظر شماست یکی هستند (تولید شده توسط یک کارخانه) و فقط برندهاشون فرق می کنه!! این مساله قابل اثبات هست و اگر از چند فروشنده سامسونگ و سونی بپرسی بهتون میکن داستان از چه قرار هست ( شرکت سونی تا به حال پنل تصویری ال سی دی تولید نکرده، و این نیازش رو از طریق خرید پنل تصویری از طریق شرکت های دیگه تامین می کنه ) موفق باشید
خوب حالا این شرکت سونی خدمات پس از فروشش چطوره خوبه ؟
حالا من همون سری X رو بگیرم دیگه ؟:confused:

ورودی HDMI و AV در این مدل 22 اینچ موجود هست اگر هیچ جای دیگه غیر از سامسونگ ایران این محصول رو نمی فروشند به خاطر اینه که این محصول فقط در ایران تولید میشه این ال سی دی قابلیت پخش تصویر 4:3 رو هم داره (همه ال سی دی ها این حالت رو دارند) این ال سی دی قطعاتش کره ای هست و به سفارش ایران سام الکترونیک انحصاری در ایران مونتاژ و برای فروش در دسترس هست و در مورد سوال 7 متاسفانه اطلاعات کافی ندارم که پاسخ بدم خدمتتون

با تشكر، كاش جواب بقيه سوالات رو هم محبت ميكردين.

اين تلويزيون HDCP داره؟
فرق دو مدلي كه اين تلويزيون داره چي هست.
كلا تفاوت مونيتور و تلويزيون هايي كه مونتاژ ايران و كره هست، در چيه.

lcd-tv.ir

اگر منظورتون از HDCP همون قابلیت ساپورت بازی ها با XBOX . PS3 هست .. بله این قابلیت در این ال سی دی موجود هست

این مدل فقط S81 هست و اگر به اسم S88 بهتون معرفیش کردند اطلاعات اشتباه دادند بهتون

کارهای مونتاژ ایران قطعاتش تمام کره ای هست و مونتاژ ایران هست و قیمت پایینش هم به خاطر اینه که قیمت واردات و گمرک و ... بهش نمی خوره

با تشكر، كاش جواب بقيه سوالات رو هم محبت ميكردين.

اين تلويزيون HDCP داره؟
فرق دو مدلي كه اين تلويزيون داره چي هست.
كلا تفاوت مونيتور و تلويزيون هايي كه مونتاژ ايران و كره هست، در چيه.

اگر منظورتون از HDCP همون قابلیت ساپورت بازی ها با XBOX . PS3 هست .. بله این قابلیت در این ال سی دی موجود هست

این مدل فقط S81 هست و اگر به اسم S88 بهتون معرفیش کردند اطلاعات اشتباه دادند بهتون

کارهای مونتاژ ایران قطعاتش تمام کره ای هست و مونتاژ ایران هست و قیمت پایینش هم به خاطر اینه که قیمت واردات و گمرک و ... بهش نمی خوره

HDCP رو شما مطمئنيد؟ چون يه مدل 32 اينچ رو هم پرسيدم گفتن HDCP نداره و مدل هايي از سامسونگ HDCP دارن كه 1080p هستن.

S88 هم تو سايت lcd-tv زده.

آخرين قيمتي كه پيدا ميشه چقدره؟
كلا شما خريد اينو پيشنهاد ميدين؟ چون بودجه من خيلي كمه.

تشكر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or