تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دوستان کیفیت تصویر در 360 که 6کابلست ولی دکمه hdش رومیزنیم و 360 که کابل hdmi داره فرق میکنه.؟
یا به عبارتی برای راحتی کار اومدن hdmi دارش کردن؟ یا کیفیت پردازش تصویر فرق میکنه؟

به نظر من بیشتر سعی کنید مارکهای ژاپنی بخرید تا کره ای و چینی چون از نظر تکنولوژی بالاتر هستند و اعداد و ارقامی هم که مارکهای کره ای و چینی در مورد Contrast و Brightnes اعلام میکنند معمولا جعلی هست.
پیشنهاد من Panasonic مدل 37LX800 هست واقعا تصویر عالی هست , البته LCD هست.ولی کلا Plasma ها از LCDها برای گیم مناسبتر هستند.

بچه ها چند تا سوال داشتم
1-دو تلویزیون LA32A550P1A و LA32A450C1 حالت game mode دارن یا نه اصلا این حالت
برای چیه
2-فرق ار 81 32 با ایندو تلویزیون خیلی زیاده چون اونجوری که شنیدم توی 32 اینچ بین
فول اچ دی و اچ دی ریدی تفاوت قابل لمسی نیست درسته
3-و version اچ دی ام ای ار 81 چنده 1.2 یا1.3
ممنونم:blushing:

LCDSHOP.IR

سلام
بله
سری 4 و 5 و 6 همگی game mode دارند
این حالت جهت تنظیم کردن گرافیک بازی در ال سی دی به بهترین حالتش هست

بین ال سی HD و FULL HD فرق هست
حالا تو هر سایزی که باشه!

HDMI مدل R81 - 1.2 هست

بچه ها چند تا سوال داشتم
1-دو تلویزیون LA32A550P1A و LA32A450C1 حالت game mode دارن یا نه اصلا این حالت
برای چیه
2-فرق ار 81 32 با ایندو تلویزیون خیلی زیاده چون اونجوری که شنیدم توی 32 اینچ بین
فول اچ دی و اچ دی ریدی تفاوت قابل لمسی نیست درسته
3-و version اچ دی ام ای ار 81 چنده 1.2 یا1.3
ممنونم:blushing:

ال سی دی های سامسونگ سری 4 (لینک) و 5 (لینک)
37 اینچ هم وارد بازار ایران شدند

:love:

از نکته ای که میشه بهش اشاره کرد فینگر تاچ بودن دکمه های ال سی دی های سری 5 هستند
به نظر من طراحی ظاهری سری 5 از سری 6 که اون هم به زودی وارد بازار می شه خیلی زیبا تر و با کلاس تره:love:

با تشکر از شما versıon hdmı مدل LA32A550P1A چنده برای اچ دی ام ای الایت لازم دارم
ودر این سریهای جدید حالت game mode اشاره ای نشده و در بروشوری که از سایت رسمی سامسونگ دانلود کردم دنبالش گشتم ولی ندیدم دقیقا از کجا میتونم ببینم چون این مدل جدید فول اچ دی 32 خیلی وسوسه ام کرده میخوام ار 81 خودم رو بدم واز این مدل بگیرم
فقط جهت اطمینان میخواستم :blushing:ممنون از شما وال سی دی های زیباتون با قیمتهای عالیتون;)

LCDSHOP.IR

سلام
بله
اشاره ای نشده
چون این امکان در محصولات گذشته تبلیغ و معرفی شده بود

HDMI سری 4 و 5 و 6 همگی 1.3 هستند

با تشکر از شما versıon hdmı مدل LA32A550P1A چنده برای اچ دی ام ای الایت لازم دارم
ودر این سریهای جدید حالت game mode اشاره ای نشده و در بروشوری که از سایت رسمی سامسونگ دانلود کردم دنبالش گشتم ولی ندیدم دقیقا از کجا میتونم ببینم چون این مدل جدید فول اچ دی 32 خیلی وسوسه ام کرده میخوام ار 81 خودم رو بدم واز این مدل بگیرم
فقط جهت اطمینان میخواستم :blushing:ممنون از شما وال سی دی های زیباتون با قیمتهای عالیتون;)

lcd-tv.ir

سلام
40 و 46 اینچ هم به زودی وارد بازار می شه
در آخر برای ال سی دی های جدید هدیه خرید در نظر گرفته نشده

آقا این مدل های 40 و 46 اینچ سری 5 کی و با چه قیمتی حدودا وارد می شن؟
راستی روی سری 5 سینما خانگی نمی دن؟

در این سریهای جدید حالت game mode اشاره ای نشده و در بروشوری که از سایت رسمی سامسونگ دانلود کردم دنبالش گشتم ولی ندیدم دقیقا از کجا میتونم ببینم

این game mode فقط 1 حالت رنگه ... منم ازش خوشم نیومد، تابحال ازش استفاده نکردم و رنگو به سلیقه ی خودم تنظیمش کردم در کل چیزه مهمی نیست .

ادیتورهای سایت C|net هر چند وقت یکبار بهترین HDTV های موجود در بازار رو تست میکنن و مثل بازیها اونهارو از جهات مختلف Review میکنن و راجب بهترین Settingی که میشه واسه TVها درست کرد هم مقاله مینویسن تو این لینک میتونید 10 تا HDTV برتر دنیا رو ببینید:

http://reviews.cnet.com/best-hdtvs-overall

برای کسایی که پول کمتری هم دارن این لینک مناسب تر هست :
بهترین HDTVهای دنیا بین 33 تا 43 اینچ:

http://reviews.cnet.com/best-33-43-inch-hdtvs

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or