تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دوست عزیز jahadigit با تشکر
سوال اصلی من هم همینه که اگر ما در اینده یک بلوری پلیر داشته باشم با یک فیلم بلوری
و با این ال سی دی هایی که داریم ایا میتونیم اون رو بدون دردسر مشاهده کنیم ؟
یا اینکه فقط اون مدل و مدلهای فول اچ دی میتونن نشون بدن؟
سوال دیگر من اینه که در بعضی از مدلهای براویا زده که تا سیگنال 1080P رو هم ساپورت میکنند اما فول اچ دی نیستند مثل مدل KLV-V300A که دقیقا این مشخصات رو داره
حالا سوال اینه که ایا مدلهای دیگری هم که فول اچ دی نیستند میتونن اون فیلم رو در رزولوشن 1080I یا 720p ببینند یا خیر؟
و اینکه اگر یک روزی یک بازی پلی استیشن3 یا ایکس باکس 360 بیاد که 1080P باشه تکلیف سایر دوستان با این ال سی دی هاشون که نهایت 1080I یا 720p هست چیست ؟

درضمن به نظرم vga بهتر از component عمل می کنه

خیلی عجیبه! واقعآ VGA بهتر از component عمل میکنه و تصویر باکیفیت تری رو نشون میده.
من در حال حاضر از طریق component تصویر رو از مانیتورم دریافت میکنم و تصمیم هم دارم یک HDTV بگیرم .خب اگه کیفیت تصویر از طریق کابل تبدیل VGA بهتره من برم یه کابل تبدیل بگیرم و با همین مانیتورم (215TW) بسازم.
لطفآ دوستانی که در این زمینه سررشته و تجربه دارن حتمآ من رو در این زمینه راهنمایی کنن تا بهترین حالت و گزینه رو انتخاب کنم و ضرر نکنم.

دوست عزیز jahadigit با تشکر
سوال اصلی من هم همینه که اگر ما در اینده یک بلوری پلیر داشته باشم با یک فیلم بلوری
و با این ال سی دی هایی که داریم ایا میتونیم اون رو بدون دردسر مشاهده کنیم ؟
یا اینکه فقط اون مدل و مدلهای فول اچ دی میتونن نشون بدن؟
سوال دیگر من اینه که در بعضی از مدلهای براویا زده که تا سیگنال 1080P رو هم ساپورت میکنند اما فول اچ دی نیستند مثل مدل KLV-V300A که دقیقا این مشخصات رو داره
حالا سوال اینه که ایا مدلهای دیگری هم که فول اچ دی نیستند میتونن اون فیلم رو در رزولوشن 1080I یا 720p ببینند یا خیر؟
و اینکه اگر یک روزی یک بازی پلی استیشن3 یا ایکس باکس 360 بیاد که 1080P باشه تکلیف سایر دوستان با این ال سی دی هاشون که نهایت 1080I یا 720p هست چیست ؟

بازی که 1080p را ساپورت کنه که الانم هست همین DEVIL MAY CRY 4 رزولوشن 1080P را ساپورت می کنه (تو سایت IGN دیده بودم) که وقتی شما روی این رزولوشن نمی تونی بازی کنی وLCD ات این اجازه را نمی ده میای رو 720p بازی می کنی که 1080p به مراتب بهتر از 720p است.اون یکی قضیه هم همینه

اگر LCD ایی داشته باشی که از طریق HDMI این 24 را ساپورت کند که مشکل نداری ولی اگر LCD داشته باشی که ساپورت نکند باید 24 به 60 تبدیل بشه که 24 بهتر از 60 است

همون طوری که قبلا گفتم این 24p مخصوص LCD های فول اچ دی هست که در مورد اون مدل
سونی که فول اچ دی نیست و 24p را ساپورت می کند همو ن تبدیل 24 به 60 انجام میشود (در خود LCD ) بازم نگران نباشید ممکن است این تبدیلی را که بعضی LCD ها درونشان نیست (مثل
LCD شما) PLAYER ها هم انجام بدهند که اینو مطمئن نیستم شاید اینجوری برا تصویر مشکل پیش بیاد

آخرین ویرایش:
در مورد LCD هایی که فول اچ دی نیست ولی در مشخصات آنها می بینید که نوشته 1080P .

این 1080p بدان معنا نیست که شما با اون LCD رزولوشن 1920x1080 را دارین بلکه می تونین مثلا در تنظیمات xbox 360 بزنین 1920x1080 و اون lcd اون سیگنال رو بدون خطا قبول می کنه و به یه رزولوشنی بهتر از 720p تبدیل می کنه

و در مورد اون LCD سونی که معرفی شد این اطمینان همیشه برات هست که هر نوع سیگنالی را بدون ERROR و تجهیزات و تبدیل های خاص دیگه قبول کند

آخرین ویرایش:
کسی پیدا نشد جوابم رو بده.
ساده تر میپرسم:::
من در حال حاضر از مانیتور 21 اینچ با ورودی component استفاده میکنم . آیا ارزش داره یه HDTV 32 با قیمت حدودآ 1200000 بخرم - به منظور رسیدن به کیفیت - گرافیک و لذت بیشتر.؟:confused:

دوستان من یک ال سی دی سامسونگ 37 اینچ با یک سینمای خانگی خریدم . نمیدونم با تریلرهای aaple آشنا هستید یا نه ولی برای مثال این رو ببینید

http://www.apple.com/trailers/imax/imaxdeepsea3d/hd/

480 p
720 p
1080p

هر تریلر رو گذاشته که در هر صورت با هر رزولیشنی دانلود کنی چون پسوندش .mov هست توی سینمای خانگی اجرا نمیشه . از یکی پرسیدم چطوری اجرا کنم گفت باید xbox 360 داشته باشی . مگه xbox 360 میتونه .mov اجرا کنه ؟

حالا جدای از این راهی برای اجرای این تریلرهای سراغ ندارید ؟ چون کیفیت فوق العاده بی نظیری دارن

دوستان من یک ال سی دی سامسونگ 37 اینچ با یک سینمای خانگی خریدم . نمیدونم با تریلرهای aaple آشنا هستید یا نه ولی برای مثال این رو ببینید

http://www.apple.com/trailers/imax/imaxdeepsea3d/hd/

480 p
720 p
1080p

هر تریلر رو گذاشته که در هر صورت با هر رزولیشنی دانلود کنی چون پسوندش .mov هست توی سینمای خانگی اجرا نمیشه . از یکی پرسیدم چطوری اجرا کنم گفت باید xbox 360 داشته باشی . مگه xbox 360 میتونه .mov اجرا کنه ؟

حالا جدای از این راهی برای اجرای این تریلرهای سراغ ندارید ؟ چون کیفیت فوق العاده بی نظیری دارن
کامپيوتر رو به تلويزيون وصل کن تقريباً اکثر ال سی دی ها ورودی کامپيوتر دارند يا ميتونی از تبديل DVI TO HDMI برای اينکار استفاده کنی

اگر LCD ایی داشته باشی که از طریق HDMI این 24 را ساپورت کند که مشکل نداری ولی اگر LCD داشته باشی که ساپورت نکند باید 24 به 60 تبدیل بشه که 24 بهتر از 60 است

24Hz از 60Hz بهتر نیست! اما چون فیلم های هالیوود تو حالت 24 فریم ضبط میشن؛ بهتره که تلویزیون این 24p رو داشته باشه.

تلویزیونی هم که 24p رو نداره ؛ فیلم رو مثلا تو 60Hz نشون میده؛ که خیلی تفاوت خاصی هم ندارن. اما کسی که 3000+ دلار پول تلویزیون میده حتما میخواد بهترین کیفیت رو داشته باشه یا یه سینمای واقعی داشته باشه برای همین 24p واسش اهمیت داره...

برای بازی ها هم 24p لازم نیست چون بیشتر بازی ها 30Hz یا 60Hz هستن. (60Hz برای چشم ها هم خیلی بهتره؛ دیگه تصویر پرش نداره)

دوستان در مورد سیستم پال یا ان تی اس سی من یک سوال دارم
من روزی که ال سی دی رو وصل کردم و خواستم با اون بازی الون پلی استیشن2 رو انجام بدم اومدم و اون رو روی ان تی اس سی 60 هرتز گذاشتم وقتی این کار رو کردم دیدم تصویر خیلی بد شد و یه جورایی سایه دار شد و بی کیفیت
اول فکر کردم به خاطر ال سی دی براویا هست اخه میگفتند براویا مشکل سایه داره
روز بعد که اومدم و اون رو روی سیستم پال گذاشتم البته از تنظیمات خود بازی دیدم که دیگه مشکل سایه وجود نداره و تصویر طبیعی شد و با کیفیت
حالا سوال من اینه که چه تفاوتی بین این پال و ان تی اس سی هست ؟
چون به نظر میرسه ان تی اس سی بهتر از پال باشه و در مورد این 60 هرتز و 50 هرتز هم کمی توضیح بدید که برای بازی روی 50 یا 60 هرتز بریم؟
چون الان اکثرا انتخاب بین 50 و 60 هرتز هست درتلویزیونهای مختلف خصوصا سونی
ممنون از همه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or