saeed-crisis2
کاربر سایت
فقط میتونم بگم تلویزیونی که ساخت مادیران باشه بی مشکل نمیتونه باشه...
دوستان به همه سلام
در مورد ال سی دی جدید سامسونگ سری ار81 کسی اطلاعاتی داره که چه جور از اب در اومده و اینکه نسبت به سری ار71 چه مزایایی داره
در ضمن منظور این جمله که توی مشخصات سری ار81 سامسونگ زده حالت تصویر در تصویر در حالت اچ دی ام ای چیه یعنی اگه مثلا در حال بازی باشیم میتونیم همزمان تی وی هم نگاه کنیم یا نه
بعد در مورد محصولات سونی کسی خبر داره که ایا سونی محصولات جدیدی بیرون داده یا نه یا اینکه قراره بده بیرون و یه مختصری در مورد این موضوع بگید
و ایا سری ار81 در مدل 26 اون ایا داخل ایران اومده یا نه و اگه ممکنه کسی از دوستان که ال سی دی سامسونگ داره یه عکسی از اون داخل سایت بزاره تا بیشتر با حال و هوای مدل قرار بگیریم ممنون از همه
در ضمن چرا دیگه این تاپیک مثل قبل پر بیننده نیست و از شور و تکاپو افتاده
نکنه همه ال سی دی هاشون رو گرفتن فقط ما موندیم![]()
آقا این 940bw پایه اش جابجا نمیشه؟ مثلا بالا و پایین یا چپ و راست؟
من یکی گرفتم انگار تکون نمیخوره! پس چه جوری باید زاویه دیدم رو تعیین کنم؟
من دارمکسی اینجا هست که ایکس ویژن رو داشته باشه ؟
ببینیم کیفیتش چجوره اخه همه چی داره اچ دی ام ای و ....
پلاسما معمولاً توصیه نمیشه... اما شما کاربردت+قیمت اخرین مدلهای تلویزیونهای السیدیه در دسترستون رو بگید(سامسونگ،سونی،فیلیپس و... )شاید بشه نظر داد...مدل دقیق اگه همراه مشخصات باشه بهتره، میتونی از سایت سازنده استخراج کنی.من یه تلوزیون پلاسما پاناسونیک(TH-42PA60M) گیرم اومده 1800000 (made in japan) به عنوان هدیه هم یه سینما خانگی میدن به نظرتون خوبه؟ البته تو ایران نیستا تو کویته.