allworld
کاربر سایت
![]()
عجیبه چرا هرچی قلابیه به تور من میخوره:confused::biggrin1:
آقا عجب شانسی داری شماها
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
حسابی برات میسوزه......بيشتر جذبه داشته باش موقع خريد......هميشه اخم کن
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/mad.gif)
که يارو حساب کاره خودشو بکنه
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
![]()
اين 940 bw يه مشكلي كه داره كنتراستش هست كه پايينه.500:1
يعني اينكه رنگ سفيدش 500 برابر رنگ مشكي اون هستش و طيف رنگيش در حد خوبيه .ولي مثلا benq 202 700:1 هستش كه 100% رنگ بهتري داره.البته نميشه از قيمت اين و همينطور hdcp و روزولوشنش(براي اپ اسكيل شدن چون نزديكه 1360*768 هستش بهتره و افت كيفي كمتري داريم)
![]()
پس من این بازی رو بگیرم؟ رزولوشن hd هست دیگه؟
salam man khodam lcd r71 samsung 32 daram kheili azash raziam tasvire kheili shafafi dare ba contrase 5000 tasviresh az sony braviahaiii ke too irane kheili behtare man zamane kharid kheili tahghigh kardam va ghiafasham kheili ghashange badesham r71samsung baraye bazi tarahi shode too menu gozineie bazi dare va voroodie pc-hdmi-component-av- khoroojie seda kheili kamele
من حدود 2500000 پول دارم .به نظره شما با اين پول با چه مرکی بخرم.خودم رو سونی نظر دارم.آخه الان يه پروجکشن سامسونگ داريم که خيلی اذيت ميکنه زياد خراب ميشه
خوب . من پریشب رفتم و دیدم این بابا من رو گذاشته سره کار و LCD رو نیاورده و من هم پول رو پس گرفتم و رفتم یک جای دیگه که دیدم تو انبار موجود داره و همون شب دست به نقد خریدم و دیروز صبح اومدن و نصبش کردن و فقط جای سینمای خانگی ش خالیه که گفت نداریم و باید برام بیارن . تصویر آه . خدا . توپ .این هم عکسش : ( البته آوردمش تو حال بالا گذاشتمش که فعلا آب دهنم بریزه بعد شاید عمومی ش کردم )
![]()