تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دوستان کسی نیست در مورد این براویا و تیونر ماهواره که داخل اون هست یه اطلاعاتی بده
در ضمن ایا سونی تلویزیون Crt که 29 یا 21 یا 34 اینچ باشه و در ضمن Hd هم باشه
ایا مدلهایی توی این زمینه هم داره که بشه با اون کیفیت 360 رو دید
و ایا تفاوت اون با ال سی دی خیلی زیاد است یا نه
کلا تلویزیونهایی که تیونر ماهواره دارن چه مزیتهایی نسبت به رسیور دارن
از نظر برنامه ای و باز کردن شبکه
مرسی

کسی نیست بگه توی تلویزیونهای ال سی دی براویا تیونر ماهواره هست یا نه
یعنی میشه با دیش ماهواره رو گرفت و چه تفاوتی با رسیور داره
از نظر باز کردن کانالهای کارتی
من میدونم دوستانی هستند توی این سایت که براویا گرفته اند
پس لطفا جواب بدید
در ضمن از براویا بیشتر بگید
کسی نیست جواب بده

يه چيز عجيب !! :eek: حالا من نميدونم کسی که اين حرفو زده چقد اطلاعات در رابطه با
اين lcd ها داشته ولی يه چيزی عجيبی گفته که من والا نميدونم درسته يا نه !!!!
گفته اين xbox360 چون بازيهاش تو رزوليشن بسيار بالا کار میشه عمر lcd رو خيلی کم میکنه
البته من مستقم باهاش صحبت نکردم....به بابام گفته بود بابابم به من گفتش
ولی من آخه يه چيزی میگم
اين lcd ها که مختص تصاوير ديجيتاليه مگه میشه يه همچين مشکلی براش پيش بياد؟
اگه اينجوريه که برداريم lcd بندازيم اشغالی ديگه :mad: !!! پس به چه دردی میخوره آخه !!
من واقعاً تعجب کردم از حرفش:eek: ....نظر اساتيد چيه؟

يه چيز عجيب !! :eek: حالا من نميدونم کسی که اين حرفو زده چقد اطلاعات در رابطه با
گفته اين xbox360 چون بازيهاش تو رزوليشن بسيار بالا کار میشه عمر lcd رو خيلی کم میکنه
ولی من آخه يه چيزی میگم
اگه اينجوريه که برداريم lcd بندازيم اشغالی ديگه :mad: !!! پس به چه دردی میخوره آخه !!

قبلا هم وقتی crt بود بابام نمیذاشت سگا بازی کنم و از این حرفها میزد،کلا چرتو پرته.
مگه تصویر مانیتور LCD کامپیوتر دیجیتال نیست؟پس چرا کم نمیشه؟:p

ولی من آخه يه چيزی میگم

مزخرف گفته :mad: :mad:
همچین چیزی امکان نداره . اصلا این HDTV ها خوراک بازی های نسل جدیدن ;) ;)

میدونيد چيه؟ يکم بايد علمی به موضوع نگاه کنيم.....اگه بدرده بازی میخوره...
چرا میخوره؟ از چه سيستمی استفاده میکنه که منجر به از دست رفتن
عمر بيشتر lcd نمیشه !!!...همينجوری که نمیشه گفت مختص بازيه و هيچ مشکلی
به وجود نمیآد....يه چيزی آدم بگه به طرف که يارو میخکوب بشه ديگه نتونه حرف بزنه...

ولی من آخه يه چيزی میگم

تا عمر LCD رو چند سال تخمین بزنی . برای ما ایرانی ها عمر یه TV برابر هست با 10 سال . که این TV هر مدل که دوستاری باشه . ولی این ها عمر مفیدشون تو 3 تا 6 سال هستش . نه بیشتر . اون بابا هم که به پدرت گفته عمر حقیقی TV رو گفته نه اون عمری که پدرت فکر میکرده باید اون LCD کنه . برای همین هم شکه شده بنده خدا .تمام TV ها یم عمر مفیدی دارن که به ساعت همیشه بیان میشن . مثلا 12هزار ساعت . که اگر در روز 5 ساعت در کل کار کنه ببین چند سال میشه . نگران نباش .
83.gif

قبلا هم وقتی crt بود بابام نمیذاشت سگا بازی کنم و از این حرفها میزد،کلا چرتو پرته.
مگه تصویر مانیتور LCD کامپیوتر دیجیتال نیست؟پس چرا کم نمیشه؟:p

استاد اون هم کم میشه ولی چون قدرت مانیتور بیشتر از TV هستش خودش رو دیر نشون میده . من هم مانیتور ADI 17 دارم که 5 ساله دارمش و دیگه عمر مفیدش تمام شده و بعضی وقت ها رنگاش قاتی میشه و سبز و قرمز میشه .

مزخرف گفته :mad: :mad:
همچین چیزی امکان نداره . اصلا این HDTV ها خوراک بازی های نسل جدیدن ;) ;)

میشه بگین کجا این ثبت شده که این TV ها فقط برای بازی هستند ؟:blushing:

میدونيد چيه؟ يکم بايد علمی به موضوع نگاه کنيم.....اگه بدرده بازی میخوره...
چرا میخوره؟ از چه سيستمی استفاده میکنه که منجر به از دست رفتن
عمر بيشتر lcd نمیشه !!!...همينجوری که نمیشه گفت مختص بازيه و هيچ مشکلی
به وجود نمیآد....يه چيزی آدم بگه به طرف که يارو میخکوب بشه ديگه نتونه حرف بزنه...

اگر میخوای جواب یکی رو بدی که داره چرت میگه باید یک جوری بدی که دفعه بعدی که دیدیش خودش بیاد و ازت سوال کنه که فلان چیزک چه جوریاست . نه که باز بری و ندونی چی بگی .

آخرین ویرایش:
به نظرم این جور حرفها مهم نیست،اگه عمرش کم بشه،چقدر کم میشه؟مگه میشه به خاطر xbox تلویزیون را خاموش کرد:biggrin1: :-"

خلاصه اینکه take it easy;)

تا عمر LCD رو چند سال تخمین بزنی . برای ما ایرانی ها عمر یه TV برابر هست با 10 سال . که این TV هر مدل که دوستاری باشه . ولی این ها عمر مفیدشون تو 3 تا 6 سال هستش . نه بیشتر . اون بابا هم که به پدرت گفته عمر حقیقی TV رو گفته نه اون عمری که پدرت فکر میکرده باید اون LCD کنه . برای همین هم شکه شده بنده خدا .تمام TV ها یم عمر مفیدی دارن که به ساعت همیشه بیان میشن . مثلا 12هزار ساعت . که اگر در روز 5 ساعت در کل کار کنه ببین چند سال میشه . نگران نباش .
83.gif

سلام.
خب وقتی عمر مفید دستگاه تموم بشه چی میشه؟؟;)
مثلا ما یه تلوزیون داریم ماله قرن 19 ام هست ولی با روز اولش هیچ فرقی نمیکنه:)

به نظرم این جور حرفها مهم نیست،اگه عمرش کم بشه،چقدر کم میشه؟مگه میشه به خاطر xbox تلویزیون را خاموش کرد:biggrin1: :-"

خلاصه اینکه take it easy;)

دقیقا . من هم همین رو میگم . من که نمیتونم باسه این که عمر TV بیشتر بشه کمتر کار بزنم . اون موقع با اسکروچی که همه چی داشت و هیچی نداشت چه فرقی میکنم ؟

سلام.
خب وقتی عمر مفید دستگاه تموم بشه چی میشه؟؟;)
مثلا ما یه تلوزیون داریم ماله قرن 19 ام هست ولی با روز اولش هیچ فرقی نمیکنه:)

بیستگی داره . نمی سوزه و یا هر مشکله دیگه . فقط از کیفیت اصلی خارج میشه و مثل تلوزیون های معمولی میشه . ولی اون پروجکشن ها نه . باید لامپشون ( یک لامپ کوچیک در پشت دستگاه ) تعویض شه .
اون تیوی شما هم مثل امین (pandora tomorrow) عمر مفیدش رو کرده ولی در قیافش تعقیر نکرده . راستی قرن 19 که تی وی نبود ! بود ؟:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or