پلاسما یه مشکلی که داره بعد یه مدتی داره لامپ تصویرش رو باید برای به اصطلاح شارژ کنی !!دوستان کسی با Plasma گیم رو تجربه کرده؟
من شنیدم دیگه اون لرزشی رو که موقع گیم داره تو پلاسما نیست!صفحه مثل LCD ثابت نمیمونه!
درسته؟
بطور مثال وقتی با LCDTV -فیفا بازی میکنم -احساس میکنی دنباله دار میشن بازیکنا! و کشیده میشن!
کلا به نظرتون برای گیم LCD مناسب تره یا PLASMA؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام یه 42 اینچ G10 بخرم -برند -پاناسونیک!
این مشخصاتشه!
http://www2.panasonic.com/consumer-...P42G10.S_11002_7000000000000005702#tabsection
کدوم بهتره برای گیم!؟؟؟؟
میتونی بیشتر توضیح بدی؟!؟!؟!؟!؟پلاسما یه مشکلی که داره بعد یه مدتی داره لامپ تصویرش رو باید برای به اصطلاح شارژ کنی !!
صرفه با همون LCD هستش !!
به همون علتی که 206+ رو دارن به اسم 207 به مردم میندازن!(اونم مدل ناقص 206+ رو):biggrin1:کسی می دونه چرا به LN46B650 تو ایران می گن LA46B690 ???:confused:
دوست عزیز شما نمیخواد خودتو نگران کنیمیتونی بیشتر توضیح بدی؟!؟!؟!؟!؟
نکنی چی میشه؟:confused:
باید داشته باشه چون اونجا بورس این وسایل هستسال نو مبارک.دوستان ببخشید قصد خرید xvision دارم تو جمهوری نمایندگی داره؟ممنون میشم اگر کسی میدونه ادرسی چیزی به من بده
سال نو مبارک.دوستان ببخشید قصد خرید xvision دارم تو جمهوری نمایندگی داره؟ممنون میشم اگر کسی میدونه ادرسی چیزی به من بده
بخاطر اينه كه جنس قاچاق زياد شده بود اومدن توي ايران مدلها رو با 690 شماره دادن كه از جنس قاچاقي تشخيص داده بشه.کسی می دونه چرا به LN46B650 تو ایران می گن LA46B690 ???:confused: