تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

به نظر من LCD فقط سونی خوبه و معمولی هم فقط JVC خوبه:love:
این هم مشخصات تلوزیون KLV-40Z450 که 40 اینچ هست:
تصوير دو مگا پيكسل FULL HD 1920*1080 .
كنتراست 1 به 80000.
تصوير در تصوير تك تيونر .
موتور براويا 2 پيشرفته BE2PRO
توليد رنگهاي زنده .
حركت سريع فرم (MOTION FLOW 200HZ)
3ورودي HDMI .
ورودي كامپيوتر .
پانل 10 بيت FULL HD.
ورودي پورت DM-PORT.
پوشش رنگ X.V.COLOUR
زوم صدا .
قابليت پخش فرمت HD كيفيت بالا.
براويا سينك.
قیمت:ندارم!!!
ولی اگه شما یه گشتی تو سایت ها بزنی میبینی چقدر سامسونگ ناراضی داره و الجی یکم بهتر از سامسونگ هست سونی هم بهتر از همه(من منبع ندارم ولی شما با یه سرچ همه چیز رو میفهمی دوست عزیز)

یکی میگه ال جی خوبه و یکی دیگه میگه سامسونگ خوبه و یکی دیگه میگه سونی !!!
یکی بیاد با مدرک بگه کدوم بهتره !!!

دوست عزیز من یه بار چیزایی رو که با چشم خودم دیدم نوشتم میتونید خودتون ببینید
ولی مدرک و خوب اومدیا:biggrin1:

سلام دوستان به علت پیش اومدن یک سری گرفتاری:evil:مجبور به خرید تلویزیون سامسونگ:A650 شدم
این تلویزیون رو تا حالا کسی داشته؟خوبه یا نه؟

حالا چرا ناراحتی:cheesygri؟ من 40اینچشو داشتم حرف نداره!البته ظاهرا سری b کنتراست دینامیکشون بیشتره.

حالا چرا ناراحتی:cheesygri؟ من 40اینچشو داشتم حرف نداره!البته ظاهرا سری b کنتراست دینامیکشون بیشتره.
آخه قرار بود سونی 40 اینچ بگیرم که تبدیل شد به سامسونگ 32 اینچ!
قیمتش 660.000 تومن هست خوبه میده؟یا گرون؟کیفیت تصویر و صدا برام مهمه و فقط برای بازی با X360 میخوام!!!

پلاسمای G10 تو جمهوری اومده کیفیتش عالی هست:
کنتراست 2,000,000:1 Infinite Black
Response Speed:0.001 ms
8 میلیارد رنگ
6000 درجه طیف خاکستری
600 هرتز
42 اینچ
فول HD
زاویه دید بدون مشکل
قیمت 1,780,000 تومان
اونایی که حرفه ای بازی میکنن میدونن پلاسما پنل بهترین انتخاب برای گیمرها هست.

---------------------------------
5 تلویزیون برتر از نظر بهترین کیفیت تصویر

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24099

آخرین ویرایش:
درباره ی lcd یا پلاسما بستگی داره شما چه مصرف کننده ای باشین. اگر میخواهین tv بگیرین که تا 15-20 سال دیگه داشته باشین بهتره lcd بگیرین اما اگر تا حداکثر 7-8 دیگه میخواهین تلویزیون رو عوض کنین بهتره پلاسما بگیرین چون هم از نظر قیمت با صرفه تره هم کیفیت فوق العاده تصویرش من خودم به شخصه هم lcd و هم پلاسما رو امتحان کردم . میتونم بگم کنتراست و شفافیت تصویرشون قابل مقایسه نیست.من سونی گرند وگا داشتم که میتونم بگم از تلویزیون های CRT کنتراستش پایین تر بود البته میشه گفت اون جز سریهای اول LCD های خونگی بود و همچنین من پلاسما پاناسونیک 57py700 رو داشتم که FHD بود و امسال هم مدل 50py800 رو گرفتم حتی میتونم بگم این دو مدل که فقط تاریخ تولیدشون یک سال تفاوت داره کیفیت تصویرشون زمین تا اسمون تفاوت داشت. ولی من از اینکه امسال ّباز هم FHD گرفتم زیاد راضی نیستم چون به نظرم تصویر مدل HD همین تلویزیون که مدلش 50pv80 هست کمی روشن تر از پنل خودم هست . شما خودتون هم اگر به نمایندگی پاناسونیک برید متوجه میشید که pv80 شفافیت بیشتری داره و اگر بهتون نگن کدوم FHD وکدوم HD Ready هست نمیتونین متوجه بشین و حتی تصور میکنین pv 80 فول اچ دی هست.
در کل به کسایی که میخوان TV بخرن پیشنهاد میکنم یه سری به پاناسونیک بزنن و دنبال بالای 50 inch نرن چون کیفیت تصویر پایین میاد و فعلا دنبال FHD هم نرن خودشون اگر برن توی نمایندگی ببینن متوجه میشن چرا. ولی باز هم میل خودشونه و راستی اینو بدونن که تموم پنل های پاناسونیک چه HD Ready چه FHD ساخت زاپن هست. و قیمت تلویزیون من هم اگر اشتباه نکنم الان حدود 2700000 هست.
در کل امیدوارم موفق باشین و انتخاب خوبی داشته باشین و از انتخابتون راضی باشین.

سلام دوست عزیز الان سری جدید پلاسماهای پاناسونیک باتکنولوژی NeoPDP به بازار اومده که از نظر درخشش تصویر به راحتی LED ها رو کنار میزاره به خصوص با Motion Clarity بالا و مشکی عمیق فکر میکنم فرسنگها با مدل PY800 و PV80 فاصله داره.قیمتشم کمتر از اونها هست!!

در مورد عمر پنل هم فکر میکنم شما برعکس دارین میگین چون عمر پلاسما پنلها به خصوص مدلهای جدید از LCD بیشتره:

c442vbw4qutuf8okcahs.jpg

سلام دوست عزیز الان سری جدید پلاسماهای پاناسونیک باتکنولوژی NeoPDP به بازار اومده که از نظر درخشش تصویر به راحتی LED ها رو کنار میزاره به خصوص با Motion Clarity بالا و مشکی عمیق فکر میکنم فرسنگها با مدل PY800 و PV80 فاصله داره.قیمتشم کمتر از اونها هست!!

در مورد عمر پنل هم فکر میکنم شما برعکس دارین میگین چون عمر پلاسما پنلها به خصوص مدلهای جدید از LCD بیشتره:

c442vbw4qutuf8okcahs.jpg
من نمیدونم شما از کجای حرفای من نتیجه گرفتی که من گفتم عمر پلاسما کمه.
من منظورم این بود که با توجه به هزینه ی کمی که برای پلاسما پرداخت میشه میشه خیلی زود اونو ارتقا داد. ولی وقتی شما مثلا هفت میلیون برای lcd 46 inch میدی مطمئنا دلت نمیاد که خیلی زود اونو عوض کنی توی این دورانی هم که ما هستیم فکر نکنم کسی 30 سال وسیله ای رو نگه داره مخصوصا الان که این صنعت اینقدر زود پیشرفت میکنه مثلا ممکنه اصلا 3 سال دیگه پلاسمایی وجو نداشته باشه.
در رابطه باتکنولوژی هم که گفتی بله میدونم ولی اون مدل هایی که من گفتم همین الان با قیمت خیلی مناسب توی بازار ایران یافت میشه و فکر میکنم برای یک گیمر کافی باشه.

منظورتون بازار ایرانه ؟ تو ایران اومده ؟
مشخصات کاملش رو از کجا گیر بیارم ؟ + عکس
ممنون

من که اصلا از پلاسما خوشم نمیاد:sick:
ولی این LCD های سامسونگ که من تو 40 اینچش بازی کردم خیلی باحال بود حالا کسی میدونه عمر این LCD های سامسونگ چقدره؟(از نظر کیفیت تصویر)

منظورتون بازار ایرانه ؟ تو ایران اومده ؟
مشخصات کاملش رو از کجا گیر بیارم ؟ + عکس
ممنون

بله دوست عزیز پلاسمای G10 تو بازار ایران اومده توی نت میتونید بگردید و مشخصاتش رو پیدا کنید این هم مشخصاتش تو سایت رسمی پاناسونیک:

http://panasonic.net/avc/viera

ولی این LCD های سامسونگ که من تو 40 اینچش بازی کردم خیلی باحال بود حالا کسی میدونه عمر این LCD های سامسونگ چقدره؟(از نظر کیفیت تصویر)

فرقی نمیکنه چه سامسونگ چه سونی چه پاناسونیک LCDـها بعد از مدت 11 هزار ساعت از اولین کارکردشون درخششون 30 در صد افت پیدا میکنه که این مسئله مربوط به ضعف بلک لایت میشه البته در LED ها این زمان پیشرفت داشته ولی باز هم از پلاسماها به خصوص NeoPDP ها که نسل جدید پلاسماها هستن زودتر برایتنس خودشون رو از دست میدن.

اگر میخوایید دیوانه بشید موقع بازی LED TV بخرید و Component آشغالی ام بندازید دور چون Analog ـه و HDMI وصل کنید کلا LED TV ها مثلا 4 تا ورودی HDMI دارن 1 Component این یعنی Bye Bye Component

Sony فعلا LED TV نداره اما یه مدل OLED داره که 11 اینچ ـه و قیمت حدود 2500 $ ـه

و اما Samsung سری ـه 8 اش بهترینشه Contrast 5 000 000 و 240 Hrz ـه
اشتباه ننوشتم بهترین HD TV ها کنتراستشون 50 هزار اینطورا باید باشه اما LED TV میلیون 5 ـه رنگ بندی عالیه

Samsung سری7 3 میلیون کنتراستش ـه و 120 Hrz
قیمت 46 اینچش 3600 و 55 اینچش 5700 ـه قیمت ها به میلیون ـه

دوست عزیز من سامسونگ دارم 40 اینچ ماله حدودا بیش از 1 سال پیشه نردیک 2 سال
مدل M81 هستش و تصویرش واقعا عالیه مخصوصا برای بازی هم 360 هم PS3 به نظر من
که اگر نگم از سونی بهتره هیچ چیز کم نداره دوست من 46 سونی سری X داره تصویر همینه
در ضمن فوتبال هم که باهاش بازی میکنی احساس میکنی یه کم کند تر از سامسونگه منه
من که از مدل TV خودم کاملا راضی هستم این جدیدا رو نمیدونم ولی 100% باید بهترم باشن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or