(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142

rezaigi2004

کاربر سایت
تلویزیون اینترنتی بازی سنتر​

Bazicenter Game Network​

این تاپیک مربوط به بحث و تبادل نظر در مورد کلیپ های ساخته شده توسط ما میباشد من با همکاری دو دوست عزیزم سعید (Saeed.x360) و مهدی (QuinT) سعی میکنیم هر چند گاهی با عرضه عنوان های جدید برای هر دو کنسول PS3 , X360 آن ها را برای شما به صورت توضیح تصویری و انجام همزمان بازی نقد کنیم ما با این طرح سعی داریم حداقل یک شبکه اینترنتی آفلاین رو به وجود بیاوریم و شما دوستان عزیز از این کلیپ ها استفاده کنید.هر گونه پیشنهاد و انتقاد خود رو در این تاپیک اعلام کنید همچنین هر بازی از هر پلتفرمی که مد نظرتون هست رو هم اعلام کنید در برنامه به نمایش در خواهد آمد این کار با استقبال شما ادامه خواهد داشت و حرکت جدید در نقد زنده بازی های از نوشتاری به زنده و از روی بازی میباشد.این کلیپ ها در دو حالت در دسترس شما قرار خواهد گرفت : به صورت دانلود و به صورت Stream و نمایش از روی سایت.

در پخش اولین کلیپ موارد زیر وجود خواهد داشت:

1:نقد و نمایش زنده دموی قابل بازی Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction و Heavenly Sword برای کنسول PS3

2:نقد و نمایش زنده دمو قابل بازی Ace Combat 6 و Juiced 2: Hot Import Nights برای کنسول X360

logo.jpg

namco_04052007.jpg

ratchet.jpg

diuxjyvuje.jpg

مجریان اجرا:رضا - مهدی - سعید​

در مورد هرگونه همکاری با گروه ما در هر جای ایران با PM سایت با ما در تماس باشید.در صورت وجود هر گونه کم و کاستی در کلیپ ها عذر خواهی میکنیم همچنین از مدیران عزیز سایت در پشتیبانی و ایجاد این تاپیک صمیمانه تشکر میکنیم.

پیشرفت اولین برداشت 30%​
با تشکر گروه BGN​

آخرین ویرایش:
به نظر من کار جالبیه.
مردیم از بس نقد های انگلیسیو گوش دادیم حالا یکمی نقد فارسی گوش میدیم.به نظر من تا اولین کلیپتون رو نبینیم نمی تونیم در مورد کارتون نظر بدیم.
در ضمن میشه بفرمایید کدوم یکی سه تا عکس سعید آقاست کدوم آقا مهدی(هم اسمیم)کدوم آقا رضا
:confused:
ویرایش :من هم تا دیدن اولین کلیپ حمایتتون میکنم و بعد از دیدن اولین کلیپ نظرمو اعلام می کنم.
ان شاا... کی اولین کلیپتون ریلیز میشه؟

آخرین ویرایش:
به نظر من کار جالبیه.
مردیم از بس نقد های انگلیسیو گوش دادیم حالا یکمی نقد فارسی گوش میدیم.به نظر من تا اولین کلیپتون رو نبینیم نمی تونیم در مورد کارتون نظر بدیم.
در ضمن میشه بفرمایید کدوم یکی سه تا عکس سعید آقاست کدوم آقا مهدی(هم اسمیم)کدوم آقا رضا:confused:

ممنون از شما دوست عزیز .
باید خدمدتون عرض کنم که عکس اولی من هستم ( مهدی ) , عکس دوم سعید جان و عکس سوم هم رضا جان هستند . به هر حال ما به حمایت شما دوستان عزیز حتما احتیاج داریم .

سلام

موفق باشید دوستان مرسی از کاره خوبتون ایول خوشم اومد دوستان از Pc نمیزارید چیزی یا فقط Ps3 &xbox360 موفق باشید ..

سلام قربان .
صددرصد از PC هم در اینده نقد خواهیم گذاشت . اما خب بزارین اول از کنسول ها یک نقدی بزاریم و ببینیم که نظر شما و دوستان دیگر چی هست . اگر موافق و راضی بودید از کار ما مطمئن باشید که PC در دستور کار ما بدون شک قرار خواهد گرفت .
موفق باشید ;) .

ایده خیلی قشنگیه.
به نظر من یک audio only ورژن هم از همه review ها تهیه کنین که کسی خواست به عنوان audio podcast توی portable music player بزاره بتونه.
خوب میشه اگه این رو به عنوان video podcast توی iTunes هم بزارین که هر وقت اپیزود جدید میدین iTunes اتوماتیک دانلود کنه و اماده کنه برای دیدن.
با ارزوی موفقیت
منتظر اولین اپیزود هستیم.

مرسی بر منکر اش لعنت خدا کنه بترکونید ما هم خوشحال میشیم یا علی

من هم براتون آرزوی موفقیت می کنم. ان شاا.. که در آینده پیشرفت کنید
راستی اگه میشه کار Pc رو از همین الان شروع کنید...;););)

آقا ما دست گرم شمارو صمیمانه می‌فشاریم :biggrin1:
ممنون

موفق باشید!
ما منتظر اولین کلیپ شما هستیم!

در انتظار می ترکیم :cheesygri بد جور منتظر کار اولتون هستم....
فقط یه فکری به حال حجمش هم بکنید :((

DIAL UP !!!!!

ایده خیلی قشنگیه.
به نظر من یک audio only ورژن هم از همه review ها تهیه کنین که کسی خواست به عنوان audio podcast توی portable music player بزاره بتونه.
خوب میشه اگه این رو به عنوان video podcast توی iTunes هم بزارین که هر وقت اپیزود جدید میدین iTunes اتوماتیک دانلود کنه و اماده کنه برای دیدن.
با ارزوی موفقیت
منتظر اولین اپیزود هستیم.

از همگی ممنونیم :love: .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or