تلفن‌های هوشمند با حافظه بیشتر : تولید حافظه RAM به ظرفیت 6 گیگابایت توسط سامسونگ

تلفن هوشمند به حافظه 3GB یا بالاتر نیاز دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    70

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
gfno_samsung_ddr4_ram_samsung.jpg

پس از تولید تراشه‌های 8 گیگابیتی، شرکت سامسونگ شروع به تولید تراشه‌های 12 گیگابیتی کرده است. این تراشه‌های 12 گیگابیتی LPDDR4، راه را برای تولید حافظه‌های RAM به ظرفیت 6 گیگابایت فراهم خواهند کرد.

این تراشه‌ها، 50 درصد از تراشه‌های 8 گیگابیتی سامسونگ که برای تولید حافظه‌های RAM چهار گیگابایتی محصولات سامسونگ استفاده می‌شدند، بیشتر بوده و با فن‌آوری 20 نانومتری ساخته شده‌اند. این تراشه‌های 12 گیگابیتی، 40 درصد سریع‌تر از تراشه‌های 8 گیگابیتی بوده به طوری که می‌تواند پهنای باند 34 گیگابیت بر ثانیه‌ای را بر روی گذرگاه 64 بیتی تراشه فراهم کند. ساختار این تراشه به گونه‌ای است که می‌توان حافظه‌های 3 و 6 گیگابایتی را به ترتیب توسط 2 و 4 تراشه 12 گیگابیتی تولید کرد و ازا ین رو از ابعاد محصول نهایی کاسته می‌شود.

به گفته مدیر ارشد بخش فروش و بازاریابی حافظه‌های سامسونگ، آقای Joo Sun Choi، این محصول نه تنها به تولیدکنندگان تلفن همراه برای ورود به نسل آینده تلفن‌های هوشمند کمک می‌کند بلکه تجربیات بهتری را برای کاربران این تجهیزات نیز فراهم می‌آورد.

هرچند استفاده از حافظه‌های با ظرفیت بالا، به‌ویژه با پیچیده‌تر شدن محاسبات در تلفن‌های هوشمند، در آینده امری اجتناب ناپذیر است ولی سوالی که اکنون مطرح است این است که آیا کسی به حافظه RAM بیشتر از 3 گیگابایت در یک تلفن همراه نیاز دارد؟

منابع :

Samsung Starts Producing 6GB LPDDR4 RAM for Smartphones, Tablets | NDTV Gadgets

Samsung’s new 12Gb DRAM modules allow for smartphones with 6GB of RAM | Ars Technica

آخرین ویرایش:
آندروید UI اش با Java اه :d

- - -ویرایش - - -

دلیل GC خیلی مسخرست
GC رو به عنوان یک ویژگی در زبان جاوا معرفی می کنن نه عیب!!!!
همین الان زبان های dotnet هم GC دارن

ممنون از توضیحات شما.من از برنامه نویسی چیزی نمیدونم فقط چیزی که خوندمو بیان کردم.ولی نظر خودم اینه بخشی از این مشکلات به خاطر مچ نبودن کامل سخت افزارها(مثل cpu و gpu یا رم) با سیستم عامل اندروید هستش.حالا تا نظر صاحب نظران چی باشه.

ممنون از توضیحات شما.من از برنامه نویسی چیزی نمیدونم فقط چیزی که خوندمو بیان کردم.ولی نظر خودم اینه بخشی از این مشکلات به خاطر مچ نبودن کامل سخت افزارها ب(مثل cpu و gpu یا رم)سیستم عامل اندروید هستش.حالا تا نظر صاحب نظران چی باشه.
توی نکسوس که این عدم مچ بودن تقریبا برطرف شده چی؟
کلا ساختار (حالا یا کرنل یا رابط کاربری یا متصل کننده این دو) اندروید مشکل داره. تو خیلی از کاستوم رام ها مثل CyanogenMod مصرف رم و باتری کاهش یافته. البته واسه هر گوشی فرق داره.

ببین دوست عزیز من خودم مخالف این کارم
ولی شما یه جوری مگی انگار داره درجا میزنه و فقط عدد ارقامه
مثلا سرعت اس6با اس5اصلا قابل مقایسه نیست
ولی قبول دارم مشکل اصلی هم اندروید پلی خود رابط سامسونگ هم سنگینه ولی الان خیلی بهتر شده و اینجوری نیست درجا بزنه فقط سخت افزار رو قوی کنه.
درمورد نمایشگر هم سامسونگ qhdگذاشته بهترین نمایشگر بازاره و حتی مصرف باتری هم از fhdسونی و اچ تی سی و اپل کمتره پس مشکلی نداره.
و از هر نظر پیشرفت کرده و فقط رزولوشن بالا نرفته میتونی برسی دیسپلی میت معتبر ترین سایت برسی نمایشگر رو بخونی.
حتی جالبه یکس مثل اپل میاد بعد یک سال همون نمایشگر ایفون6رو میذاره رو 6اس بدون هیچ ارتقا کیفیتی
ولی سامسونگ 6ماه بعد اس 6نوت5رو زده ولی کیفیت نمایشگر بهتر شده میتونست همون نمایشگر نوت4رو بذاره اگه شرکتی بود که فقط دنبال تبلیغات و مردم فریبی بود.
خدایی سامسونگ اندازه اپل رو سخت افژار مانور نداده کافیه بری کنفرانس اپل رو وقتی پردازنده64بیتی رو معرفی کرد ببینی
این اپله وقتی تو بخشی سخت افزار برتر باشه کلی روش مانور میده نه سامسونگ.

خب دوست عزیز وقتی اس5یه گوشی کاملا پلاستیکی بود ولی اس 6یه گوشی فلز و شیشه ی نمیخوای براهمچین تغییر بزرگی تبلیغ کنه؟
اصلا ربطی نداره بقیه کی از این جنس بدنه استفاده کردن ولی بزرگترین ضعف گوشی های سامسونگ جنس بدنه بود طبیعیه وقتی بهترش میکنه روش مانور میده.

دوربین هم باز همون صورت وقتی حرف شما درسته که کیفیت ثابت باشه و فقط مگا پیکسل بالاتر بره.سامسونگ که تو دوربین بی نظیر بوده دوربین اس5واس 6هر دو16مگ بودن ولی کیفیتش فوق العاده بهتر شده و درجا نزده
تو برسی سایتdxomarkهم رتبه اول رو داره.

درکل درسته شاید این کارا بازی با اعداد و تبلیغات باش
ولی وقتی در کنارش کارای و کیفیت باللتر میره پس مشکلی نداره
قیمت هم همونه دیگه شما یه گوشی4گیگ رم رو با همون قیمت3گیگ رم میخری
نمایشگرqhdرو با همون قیمتfhdیا حتی hdایفون میخری
البته من منظورم سامسونگ نه برند دیگه

درکل همه شرکت ها دنبال این چیزا هستن
ولی وقتی کثیف میشه که کارای و کیفیت ارتقای نداشته باشه و فقط اعداد و ارقام باشه
اینجوری میشه گفت دارن کلاه سرت میذارن

میگید نکسوس ولی همون نکسوسشم خیلی رم رو مصرف میکنه.
در حال حاظر نیازی به بیشتر از 3 گیگ نیست تو اندروید ولی نمیدونم چرا هر چی ورژن اندروید بالاتر میره مصرف رم بیشتر میشه:|
تو اندروید 5 مقدار رمی که یه برنامه مصرف میکنه خیلی بیشتر از اندروید 2.3 هست:| تازه میگن بهینه هم شده!!!:|

یه زمان بحث افزایش تعداد هسته بود حالا شده مقدار حافظه رم در کل میتونه رو عده زیادی تاثیر بزاره و باعث بشه چشم بسته محصول رو بخرن.

یکی پیدا بشه تکنولوژی باتری رو دگرگون کنه خیلی خوب میشه چند سال داره در جا میزنه
پاناسونیک یه باتری شارژی داره به اسم Eneloop که ملت چنان راضیه ازش، حاضر نمیشن برن سمت برند دیگه. دراین مورد باید دست به دامانه پاناسونیک بشن شاید فرجی بشه :دی.

- - -ویرایش - - -

کلا اندروید توی مصرف منابع سیستمی خیلی پیشتاز هست. کاش یکم بهینه می‌شد
اون به ساختار سیستم عامل ios ربط داره.مثل گوشی های ویندوزفونی که با رم 512 هم عالی هستن.
برای اندروید نیازه.
اره خب از اون 6 گیگ فقط 3 گیگش رو گوگل کروم میخوره :دی. بهترین کار بهینه کردن اندرویده.

OS ه خود سامسونگ چی شد. تایزن بود چی بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or