تلفن‌های هوشمند با حافظه بیشتر : تولید حافظه RAM به ظرفیت 6 گیگابایت توسط سامسونگ

تلفن هوشمند به حافظه 3GB یا بالاتر نیاز دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    70

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
gfno_samsung_ddr4_ram_samsung.jpg

پس از تولید تراشه‌های 8 گیگابیتی، شرکت سامسونگ شروع به تولید تراشه‌های 12 گیگابیتی کرده است. این تراشه‌های 12 گیگابیتی LPDDR4، راه را برای تولید حافظه‌های RAM به ظرفیت 6 گیگابایت فراهم خواهند کرد.

این تراشه‌ها، 50 درصد از تراشه‌های 8 گیگابیتی سامسونگ که برای تولید حافظه‌های RAM چهار گیگابایتی محصولات سامسونگ استفاده می‌شدند، بیشتر بوده و با فن‌آوری 20 نانومتری ساخته شده‌اند. این تراشه‌های 12 گیگابیتی، 40 درصد سریع‌تر از تراشه‌های 8 گیگابیتی بوده به طوری که می‌تواند پهنای باند 34 گیگابیت بر ثانیه‌ای را بر روی گذرگاه 64 بیتی تراشه فراهم کند. ساختار این تراشه به گونه‌ای است که می‌توان حافظه‌های 3 و 6 گیگابایتی را به ترتیب توسط 2 و 4 تراشه 12 گیگابیتی تولید کرد و ازا ین رو از ابعاد محصول نهایی کاسته می‌شود.

به گفته مدیر ارشد بخش فروش و بازاریابی حافظه‌های سامسونگ، آقای Joo Sun Choi، این محصول نه تنها به تولیدکنندگان تلفن همراه برای ورود به نسل آینده تلفن‌های هوشمند کمک می‌کند بلکه تجربیات بهتری را برای کاربران این تجهیزات نیز فراهم می‌آورد.

هرچند استفاده از حافظه‌های با ظرفیت بالا، به‌ویژه با پیچیده‌تر شدن محاسبات در تلفن‌های هوشمند، در آینده امری اجتناب ناپذیر است ولی سوالی که اکنون مطرح است این است که آیا کسی به حافظه RAM بیشتر از 3 گیگابایت در یک تلفن همراه نیاز دارد؟

منابع :

Samsung Starts Producing 6GB LPDDR4 RAM for Smartphones, Tablets | NDTV Gadgets

Samsung’s new 12Gb DRAM modules allow for smartphones with 6GB of RAM | Ars Technica

آخرین ویرایش:
همش مسخره بازي هاي تبليغاتي !
سر شيشه و الومينيوم بودن S6 اونقدر سامسونگ خودش رو خفه كرد كه يه سري فكر مي كردن حالا سامسونگ چي كار كرده ! در صورت كه قبل ترش سوني و HTC اين راه رو رفته بودن

حالا اين 6 گيگ هم هيچ فايده ايي نداره چون حتي اگر بخوايم از مولتي تسكينگ صحبت كنيم بايد بگيم مگر چقدر مولتي تسكينگ ؟ يعني فرضا" ادم ميخواد PDF ببينه حتما" افيس هم كار كنه ويدئو هم ببينه بازي هم بكنه اهنگ هم گوش بده از او طرف هم با يكي صحبت كنه و با اسكايپ هم با يه بنده خداي ديگه ويدئو چت كنه ؟
البته خود سامسونگ هم مشكل نرم افرازي داره ! 4 گيگ رم زد براي نوت 5 ولي كمتر از 2 گيگ اش فكر كنم ازاد بود
مرسی استفاده کردم واقعا :-j

مرسی استفاده کردم واقعا :-j

اگر خيلي حرف داريد و حرف هاتون منطقي بفرماييد بحث مي كنيم و اگر حرف شما درست بود من كاملا" قبول مي كنم
اما اگر فقط قصد تون همين كارهايي كه مي كنيد كه خوش باشيد

من نميدونم چرا يه عده اصلا" كشش بحث ندارن تا يه چيزي ميشه شروع مي كنن به تحقير و مسخره كردن ! اقا خيلي حرف داري و بزرگي بيا حرفت رو بزن اين كارها رو هر تازه به دوران رسيده ايي ميتونه انجام بده

به جرات می شه گفت تنها سیستم عاملی که در حال حاضر درست نمی تونه از منابع استفاده کنه همین آندروید هست، حالا بعضی ها می چسبوننش به مشکل کمپانی های سازنده گوشی و می گن برید nexus بخرید و ....
اما حقیقاتا مشکلی که الان اندروید در مصرف منابع داره، هیچ کدوم از سیستم عامل های Windows(Windows Phone),Blackberry OS,iOS ندارن

به جرات می شه گفت تنها سیستم عاملی که در حال حاضر درست نمی تونه از منابع استفاده کنه همین آندروید هست، حالا بعضی ها می چسبوننش به مشکل کمپانی های سازنده گوشی و می گن برید nexus بخرید و ....
اما حقیقاتا مشکلی که الان اندروید در مصرف منابع داره، هیچ کدوم از سیستم عامل های Windows(Windows Phone),Blackberry OS,iOS ندارن

یه جایی خوندم که این مشکل به دلیل ساختار جاوایی اندروید هست.
ولی خوب منبع باز بودن اندروید یه مزیت بسیار بزرگه که ios و ویندوزفون ازش بی نصیبن.خیلیا از جمله خودم دوس دارن یه دسترسی گسترده بر روی سخت افزار و نرم افزار گوشیشون داشته باشن پس میان سمت اندروید.

اگر خيلي حرف داريد و حرف هاتون منطقي بفرماييد بحث مي كنيم و اگر حرف شما درست بود من كاملا" قبول مي كنم
اما اگر فقط قصد تون همين كارهايي كه مي كنيد كه خوش باشيد

من نميدونم چرا يه عده اصلا" كشش بحث ندارن تا يه چيزي ميشه شروع مي كنن به تحقير و مسخره كردن ! اقا خيلي حرف داري و بزرگي بيا حرفت رو بزن اين كارها رو هر تازه به دوران رسيده ايي ميتونه انجام بده

دوست عزیز مگه خودت متطقی بحث شروع کردی
اولا اومدی گیر دادی به بدنه اس 6که هیچ ربطی نداره
دوما مگه رم4گذاشته پول اضافه ازت گرفته؟؟مشکلت چیه باهاش؟؟
سوما سامسونگ پیشرو صنعت حافظه ست و این کارش تبلیغ نیست به این تکنولوژی رسیده و اونو اعلام کرده
حالا یه شرکت مایله استفاده کنه یا نه
اینجوری نیست بیاد درجا بزنه یگه چون لازم نیست دیگه دنبال یهتر و بیشتر نباشیم
در ضمن سامسونگ نیازی به اینجور تبلیغ ها نداره رم2هم بذاره فروش خودشو میکنه
و بهتره به کنفرانس و تبلیغاتش نگا بندازی میبینی که اصلا رو سخت افزار مانور نمیده اونجوری که ما فک میکنی

سوما سامسونگ پیشرو صنعت حافظه ست و این کارش تبلیغ نیست به این تکنولوژی رسیده و اونو اعلام کرده
و بهتره به کنفرانس و تبلیغاتش نگا بندازی میبینی که اصلا رو سخت افزار مانور نمیده اونجوری که ما فک میکنی
همه شرکت ها حتی مایکروسافت و سونی و سامسونگ و ... نیاز به تبلیغات دارن.

اندروید مشکلاتش زیاده. چی کار به رم داره؟ مگه ایفون 6 چقدر رم داشت؟ اینکه نرم افزار و سخت افزار با هم پیش نمیرن ینی فاجعه. وقتی نیازی نیست، نیاز الکی بوجود میارن و رفع نیازم میسازن بخاطر خالی کردن جیب مردم

همه شرکت ها حتی مایکروسافت و سونی و سامسونگ و ... نیاز به تبلیغات دارن.

منظورم ابنجور تبلیغات یعنی رم6و سی پی یو فلان و..اکثر مردم به این چیزا زیاد توجه نمیکنن
مثلا نوت3رمش 3داشت ولی6ماه بعد اس5با رم 2زد یعنی پس رفت خب اگه رو فروشش تاثیر داشت که اینکارو نمیکرد
سامسونگ چند ساله تو تبلبغات و کنفرانس هاش رو این چیزا مانور نمیده.

بله من منطقي شروع كردم
اول گفتم اين ها همش تبليغاتيه و بالاتر بردن مقدار رم بدون بهينه كردن سيستم عامل مثل اين مي مونه كه هي فقط چاه رو عميق تر كنيم بدون اين كه به فكر يه طناب بلند تر براي كشيدن اب از چاه باشيم ! اون ادامه رو هم مثال براي حرفم اوردم
اين كارها ديگه واقعا" شورش رو در اورده ! من خودم به هيچ عنوان از اين بالاتر رفتن رزولوشن صفحه ها راضي نيستم چون فقط هي صفحه رزولوشن بهتري پيدا مي كنه در صورتي كه واقعا" چشم توانايي تشخيص اش رو نداره وقتي كه توانايي تشخيص يه چيزي نباشه فايده اش دقيقا" چيه ؟ فقط مصرف باتري بيشتر !
خود Z هاي COMPACT سوني يكي از دلايل مصرف خوب باتري شون رزولوشن كمتر صفحه است ! من امكان نمي دادم كه Z5C هم بخواد HD باشه اما براي مصرف بهينه باتري HD شد
الان تا FULL HD اومدن خيلي هم عالي ولي حتي QHD ايي هم كه سوني زده رو من جالب نمي دونم ( نظر شخصي )
بهترين كار در اين موارد بالاتر بردن تكنولوژي صفحه و بهتر نمايش دادن رنگ و نور صفحه است نه اين مدل كارهاي تبليغاتي

الان شما برو يه گوشي بخر كه دوربينش فرضا" 13 مگا پيكسل يا بيشتر باشه ! ايا اين حتي با دوربين ها 8 برند هاي معتبر ديگه قابل قياسه ؟ مثل نكته ايي كه هي يه سري مي پرسن چند مگا پيكسله چند مگاپيكسله ؟! در صورتي كه رزولوشن در برابر كيفيت عكس برداري و تنظيمات دستي و ... اولويت پايين تري داره

سامسونگ هر وقت يه كاري كرد توي زمينه سخت افزار خودش رو منفجر كرد !!! چرا مي گيد مانور نميده ؟ هر چيزي كه ساخت حتي اگر استفاده كمي هم داشته باشه جوري توي تبليغاتش نشون داد كه انگار باهاش ميشه شاتل فرستاد اسمون ! الان يعني گوشي بدون شارژر هاي بي سيم اصلا" قابل استفاده نيستن ( اسم شون رو يادم نيست يه Q فكر كنم داخلش داشت ) همن بدنه شيشه و الومينيوم S6 رو براش چندين ويدئو داد بيرون كه ميتونيد سرچ كنيد و ببينيد در صورت كه قبل ترش فرضا" HTC بدنه الومينيومي ميزد كه 300 دقيقه براي هر كدوم وقت ميذاشت ! حالا سامسونگ بعد از سال ها كه بهش گير دادن يه كاري كرد و خودش رو منفجر كرد

حرفي در پيشرو بودن سامسونگ نيست اما سياست كثيف بحث ديگه ايه

رم 4 كه ميذاره پول اضافه رو هم بله از مشتري مي گيره ! شايد بيشتر هم بگيره در صورتي كه به هيچ عنوان به فكر مشتري و بهينه سازي محصولش نيست ! الان كم نيستن ديوايس هاي سامسونگ كه هيچ اپديتي براشون موجود نيست ! اين هم مثل همون شما گوشي بده با رم 8 گيگ ! اصلا" 100 گيگ ! ولي وقتي ازش درست استفاده نكني به درد چي ميخوره ؟ وقتي نصف اش الكي پر باشه خوب چه فايده ايي داره ؟

تبليغات هم بله بايد تبليغ بشه ، همين هم مدلي از تبليغ بود اما باز هم نظر شخصي من اينه كه اين تبليغات ، سياست هاي كثيفي بيش نيستند

یه جایی خوندم که این مشکل به دلیل ساختار جاوایی اندروید هست.
ولی خوب منبع باز بودن اندروید یه مزیت بسیار بزرگه که ios و ویندوزفون ازش بی نصیبن.خیلیا از جمله خودم دوس دارن یه دسترسی گسترده بر روی سخت افزار و نرم افزار گوشیشون داشته باشن پس میان سمت اندروید.

میشه از اون منبع که گفته اندروید ساختار جاوایی داره لینک بدی؟ البته بی احترامی نشه.:دی

میشه از اون منبع که گفته اندروید ساختار جاوایی داره لینک بدی؟ البته بی احترامی نشه.:دی

نه خواهش میکنم.خدمت شما:
در ساختار گوشی‌های اندرویدی به دلیل استفاده از Java به دلیل فرایندی به نام جمع‌آوری زباله (Garbage Collection) همواره به رم بالاتری نیاز است در این فرایند حافظه بلافاصله پس از پایان استفاده اپلیکیشن از آن مجددا بازیافت (recycle) می‌شود.
عصرنوشتن | writeage چرا اندروید به 2 برابر رم بیشتر نسبت به iOS نیاز دارد

آندروید UI اش با Java اه :d

- - -ویرایش - - -

دلیل GC خیلی مسخرست
GC رو به عنوان یک ویژگی در زبان جاوا معرفی می کنن نه عیب!!!!
همین الان زبان های dotnet هم GC دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or