دوست عزیز مگه خودت متطقی بحث شروع کردی
اولا اومدی گیر دادی به بدنه اس 6که هیچ ربطی نداره
دوما مگه رم4گذاشته پول اضافه ازت گرفته؟؟مشکلت چیه باهاش؟؟
سوما سامسونگ پیشرو صنعت حافظه ست و این کارش تبلیغ نیست به این تکنولوژی رسیده و اونو اعلام کرده
حالا یه شرکت مایله استفاده کنه یا نه
اینجوری نیست بیاد درجا بزنه یگه چون لازم نیست دیگه دنبال یهتر و بیشتر نباشیم
در ضمن سامسونگ نیازی به اینجور تبلیغ ها نداره رم2هم بذاره فروش خودشو میکنه
و بهتره به کنفرانس و تبلیغاتش نگا بندازی میبینی که اصلا رو سخت افزار مانور نمیده اونجوری که ما فک میکنی
بله من منطقي شروع كردم
اول گفتم اين ها همش تبليغاتيه و بالاتر بردن مقدار رم بدون بهينه كردن سيستم عامل مثل اين مي مونه كه هي فقط چاه رو عميق تر كنيم بدون اين كه به فكر يه طناب بلند تر براي كشيدن اب از چاه باشيم ! اون ادامه رو هم مثال براي حرفم اوردم
اين كارها ديگه واقعا" شورش رو در اورده ! من خودم به هيچ عنوان از اين بالاتر رفتن رزولوشن صفحه ها راضي نيستم چون فقط هي صفحه رزولوشن بهتري پيدا مي كنه در صورتي كه واقعا" چشم توانايي تشخيص اش رو نداره وقتي كه توانايي تشخيص يه چيزي نباشه فايده اش دقيقا" چيه ؟ فقط مصرف باتري بيشتر !
خود Z هاي COMPACT سوني يكي از دلايل مصرف خوب باتري شون رزولوشن كمتر صفحه است ! من امكان نمي دادم كه Z5C هم بخواد HD باشه اما براي مصرف بهينه باتري HD شد
الان تا FULL HD اومدن خيلي هم عالي ولي حتي QHD ايي هم كه سوني زده رو من جالب نمي دونم ( نظر شخصي )
بهترين كار در اين موارد بالاتر بردن تكنولوژي صفحه و بهتر نمايش دادن رنگ و نور صفحه است نه اين مدل كارهاي تبليغاتي
الان شما برو يه گوشي بخر كه دوربينش فرضا" 13 مگا پيكسل يا بيشتر باشه ! ايا اين حتي با دوربين ها 8 برند هاي معتبر ديگه قابل قياسه ؟ مثل نكته ايي كه هي يه سري مي پرسن چند مگا پيكسله چند مگاپيكسله ؟! در صورتي كه رزولوشن در برابر كيفيت عكس برداري و تنظيمات دستي و ... اولويت پايين تري داره
سامسونگ هر وقت يه كاري كرد توي زمينه سخت افزار خودش رو منفجر كرد !!! چرا مي گيد مانور نميده ؟ هر چيزي كه ساخت حتي اگر استفاده كمي هم داشته باشه جوري توي تبليغاتش نشون داد كه انگار باهاش ميشه شاتل فرستاد اسمون ! الان يعني گوشي بدون شارژر هاي بي سيم اصلا" قابل استفاده نيستن ( اسم شون رو يادم نيست يه Q فكر كنم داخلش داشت ) همن بدنه شيشه و الومينيوم S6 رو براش چندين ويدئو داد بيرون كه ميتونيد سرچ كنيد و ببينيد در صورت كه قبل ترش فرضا" HTC بدنه الومينيومي ميزد كه 300 دقيقه براي هر كدوم وقت ميذاشت ! حالا سامسونگ بعد از سال ها كه بهش گير دادن يه كاري كرد و خودش رو منفجر كرد
حرفي در پيشرو بودن سامسونگ نيست اما سياست كثيف بحث ديگه ايه
رم 4 كه ميذاره پول اضافه رو هم بله از مشتري مي گيره ! شايد بيشتر هم بگيره در صورتي كه به هيچ عنوان به فكر مشتري و بهينه سازي محصولش نيست ! الان كم نيستن ديوايس هاي سامسونگ كه هيچ اپديتي براشون موجود نيست ! اين هم مثل همون شما گوشي بده با رم 8 گيگ ! اصلا" 100 گيگ ! ولي وقتي ازش درست استفاده نكني به درد چي ميخوره ؟ وقتي نصف اش الكي پر باشه خوب چه فايده ايي داره ؟
تبليغات هم بله بايد تبليغ بشه ، همين هم مدلي از تبليغ بود اما باز هم نظر شخصي من اينه كه اين تبليغات ، سياست هاي كثيفي بيش نيستند