باو با سایت و نظر و... چه کار دارین؟!
عکس ها رو نگاه کنید؛ عملا فرقی نداره من نمیدونم این بحث ها برای چیه!
عکس ها رو نگاه کنید؛ عملا فرقی نداره من نمیدونم این بحث ها برای چیه!
معنیش مشخصه ولی این چیز را در مورد تکسچر میگه . شما کل مقاله را ول کردی چسبیدی به یه بند ?!خوبی ؟ میزونی ؟ اون جمله رو میدونی معنیش چی میشه ؟ میشه لطف کنی معنی اون جمله رو بنویسی ؟ اونو من از خودم گفتم ؟! با فونت بزرگ در گوشه سمت چپ این جمله نوشته شده .... معنیش کاملا مشخصه ، DF نسخه PS3 رو ترجیح میده .
ضمنا قبلا هم اینو گفتم ، در PS3 یک Option وجود داره بنام RGB Full Range که بصورت پیشفرض روی Limited هست و باعث میشه کلا کنتراست پایین باشه ، اونو باید به Full تغییر بدی که خیلیا اینکار رو نمیکنن . دلیل پایین بودن کنتراست PS3 در خیلی از مقایسه ها همین گزینه هست که طرف تغییر نداده .
گرافبكش افتضاحه مطمئني ديدي بازيو؟!من هر دو نسخه PS3 و X360 را خونه یکی از اقوام نزدیکم تست کردم. واقعا هیچ فرقی ندارن. شفافیت و ... هم زیاد چشم گیر نیست. فقط اختلاف شاید توی این باشه که یک تلویزیون با یه تلوزیون دیگه از لحاظ روشنایی و کنتراست و کیفیت فرق بکنه وگرنه هیچ تفاوتی نیست بین شون.
یه چیزی را هم می گم همه فن های دو کنسول بپذیرن: خدا وکیلی راک استار جفا کرده در حق PC که واسه اش منتشر نکرده. چون کیفیت این بازی رو کنسول اصلا جالب نیست. (خود بازی عالیه ولی گرافیکش افتضاحه) . واقعا برای کنسول هایی که حدود 7 8 سال از عرضه شون میگذره انتظار بیشتری هم نباید داشت. ولی شاید به نظر من این کار راک استار نه به خاطر پایریت و انحصار و اینجور مزخرفات بلکه به خلاص شدن از صحبتهایی نظیر اینکه گرافیک بازی پایینه و ... حاضر نشده واسه PC هم منتشر کنه، تا کسی خورده نگیره که چرا نسخه PC هم بی کیفیته.
البته بعدا شاید یه پورت PC بده بیرون با همین کیفیت کنسولی که دیگه بدرد خودش می خوره!
خو لابد نو ایکس باکس باد از شرق میاد ولی تو ps3 از غرب میاد باد :dتو عکس اولی پرچم آمریکا به سمت راسته ولی تو دومی به سمت چپ . جریان چیه ؟ :d