تفاوت ناچیز گرافیکی در دو نسخه Xbox 360 و PS3 بازی GTA V

در کل نسخه 360 به مقدار خیلی خیلی کمی شفاف تره و کمی هم سایه ها بهتره ، ولی 2 تا مشکل داره نسبت به PS3 یکی اینکه در این ویدیوی زیر بازی روی PS3 بنظر نرم تره از لحاظ فریم ریت و ظاهرا یه ذره هم تکسچر لودینگ داره 360 که توی عکس آخر مشخصه اگه دقت کنید .

ویدیو مقایسه : v=QRzac3XrTdM ( یوتوب )

http://www.mediafire.com/?bnvfqyniolsjbjn
لینک مستقیم

آخرین ویرایش:
تو عکس اولی پرچم آمریکا به سمت راسته ولی تو دومی به سمت چپ . جریان چیه ؟ :d

ماشالا دقت :دی
جهت باد عوض شده بقیه موارد هم دقت کنید مثل موج پایین اسکله و ماشین های تو اتوبان عینا مثل هم نیست..فکر کنم معجزه نیاز هست که مثل هم در بیاد :دی فقط زاویه عکس های گرفته شده یکی هست

من خودم رو ps3 بازی خواهم کرد و امیدوار بودم که بهتر باشه
ولی به نظرم 360 بهتره؛اختلافشون کمه ولی به نظرم کنار هم معلوم میشه به راحتی!
هیییی :-/

یعنی مسخره ترین مقایسه ای بود که به عمرم دیدم:دی از فاصله 600 متری عکس گرفته که اصلا هیچ تکسچری دیده نمیشه! مقایسه باید طوری باشه که تکسچرها هم مقایسه شه!

Face-Off: Grand Theft Auto 5 • Face offs • Eurogamer.net

تکسچرها و جزییات روی PS3 بهتره ، فریم ریت روی 360 ... در مجموع PS3 رو انتخاب برتر دونسته .
نگفته در مجوع بهتره گفته اگه جزئیات بصری ( که اونم اختلافش بسیار کمه تو کنتراست زمینه محیط ) مد نظر شما باشه ps3 بهتره . ولی از طرفی گفته فریم ریت 360 بهتره از طرفی گفته تو محیط های بسته 360 یکم بهتر از نسخه ps3 عمل میکنه ( نسخه ps3 یکم حالت ریش ریش مانند داره ) و تو cut-scenes هم نسخه 360 تکسچرهاش کمی نرم تر هستند .

نگفته در مجوع بهتره گفته اگه جزئیات بصری ( که اونم اختلافش بسیار کمه تو کنتراست زمینه محیط ) مد نظر شما باشه ps3 بهتره . ولی از طرفی گفته فریم ریت 360 بهتره از طرفی گفته تو محیط های بسته 360 یکم بهتر از نسخه ps3 عمل میکنه ( نسخه ps3 یکم حالت ریش ریش مانند داره ) و تو cut-scenes هم نسخه 360 تکسچرهاش کمی نرم تر هستند .

"It's fair to say that the 360's performance advantage has less impact in-game compared to its texture ******ing issues. It's close, but PlayStation 3 is our preferred platform for this game"

ایشالا ترجمه لازم نداره دیگه ... اختلاف تکسچرها بین 2 پلتفرم خیلی بیشتر از اختلاف فریم ریت هست .

97267737311940331547.gif

ایشالا ترجمه لازم نداره دیگه ... اختلاف تکسچرها بین 2 پلتفرم خیلی بیشتر از اختلاف فریم ریت هست .
الان تو زرنگی ؟ چیزی که اخر سر نتجیه گرفته من گفتم . اگه نمیتونی پدا کنی نشون بدم ! در کل مقاله گفته 360 تو محیط بسته بهتره و همچنین تو cut-scenes بهتره و تو فریم ریت هم بهتره پیدا نکردی بگو نشون بدم ؟! حالا تو میخوای قبول نکنی یه مسئله دیگست .

در ضمن تو ویدو CVG که گذاشته نسخه 360 بیشتر غنای رنگ داره و کنتراستش بهتره . البته اگه CVG اعتبار داشته باشه ؟!

آخرین ویرایش:
الان تو زرنگی ؟ چیزی که اخر سر نتجیه گرفته من گفتم . اگه نمیتونی پدا کنی نشون بدم ! در کل مقاله گفته 360 تو محیط بسته بهتره و همچنین تو cut-scenes بهتره و تو فریم ریت هم بهتره پیدا نکردی بگو نشون بدم ؟! حالا تو میخوای بهتر بودنش را فکت کنی یه مسئله دیگست .

در ضمن تو ویدو CVG که گذاشته نسخه 360 بیشتر غنای رنگ داره و کنتراستش بهتره . البته اگه CVG اعتبار داشته باشه ؟!

زیاد به خودت حالا فشار نیار اصلا 360 نسخه نسل بعدی GTA V :bighug:

It's close, but PlayStation 3 is our preferred platform for this game

دوستان عزیز برای خوندن جمله بالا به دو عدد چشم و صد البته کمی زبان انگلیسی بهمراه درک جمله نیاز دارید تا از مقاله نتیجه بگیرید. بزرگ هم کردم که ببینید .

الان تو زرنگی ؟ چیزی که اخر سر نتجیه گرفته من گفتم . اگه نمیتونی پدا کنی نشون بدم ! در کل مقاله گفته 360 تو محیط بسته بهتره و همچنین تو cut-scenes بهتره و تو فریم ریت هم بهتره پیدا نکردی بگو نشون بدم ؟! حالا تو میخوای قبول نکنی یه مسئله دیگست .

خوبی ؟ میزونی ؟ اون جمله رو میدونی معنیش چی میشه ؟ میشه لطف کنی معنی اون جمله رو بنویسی ؟ اونو من از خودم گفتم ؟! با فونت بزرگ در گوشه سمت چپ این جمله نوشته شده .... معنیش کاملا مشخصه ، DF نسخه PS3 رو ترجیح میده .

ضمنا قبلا هم اینو گفتم ، در PS3 یک Option وجود داره بنام RGB Full Range که بصورت پیشفرض روی Limited هست و باعث میشه کلا کنتراست پایین باشه ، اونو باید به Full تغییر بدی که خیلیا اینکار رو نمیکنن . دلیل پایین بودن کنتراست PS3 در خیلی از مقایسه ها همین گزینه هست که طرف تغییر نداده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or