تفاوت ناچیز گرافیکی در دو نسخه Xbox 360 و PS3 بازی GTA V

A.R.A.$.H

کاربر سایت
GTA-5-12.jpg

یک روز بیشتر تا عرضه رسمی بازی Grand Theft Auto 5 نمانده است و خیلی ها برای آن ثانیه شماری می کنند. با این حال فعلا خبری درباره عرضه این بازی برای نسل بعد و PC در دسترس نیست.
شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که کدام یک از دو نسخه Xbox 360 و PS3 این بازی دارای گرافیک بهتری خواهد بود.
در تصاویر زیر می توانید گرافیک GTA V را در دو کنسول مقایسه کنید. Xbox 360 ظاهرا دارای سایه های بهتر و PS3 دارای جزئیات بیشتر در فواصل دور است اما اختلاف بسیار نا چیز است تا حدی که می توان گفت برابرند.
اکثرا بازی هایی که توسط استدیو های third party ساخته می شود دارای تفاوت هایی بر روی کنسول های مختلف هستند اما مساوی؟! این مورد شگفت آور است.
عکس هایی که در بالا قرار دارد متعلق به نسخه PS3 این بازی است.
نظر شما درباره کیفیت این تصاویر چیست؟

GB

نسخه 360 یه مقدار شفاف تره و به نظر می رسه رنگها پویاتر و یه جورایی زنده تر و روشن تر از نسخه ی ps هستش ....اما در کل تفاوت جزئیه

جونم چه گرافيكي خاك تو سر UBISOFT با اون گرافيك WD كه تو اين نسل ارائه داده درد و بلاي راك استار بخوره تو سرش
الان چرا یوبی سافت رو اوردی توی این تاپیک !!!!!

-----------
من هیچ کدومو بازی نکردم ! اما با توجه به این عکسها و و عکسهای زیادی که دیدم !
نسخه ی 360 در بعضی موارد در سایه زنی ها و تکسچر ها بهتر عمل کرده

شما رو راحت کنم.تفاوت خاصی بین عکسها نیست و اینو کاملا مطمئنم.
تنها چیزی که با دقت با عکسها میشه فهمید، برگهای درخت هست.یکم خنده داره ولی برگ در XBox یکم بلندتر و پرجزئیات تره.
ƤrincɐoƒƤɐrsiα درست گفتین!!

آخرین ویرایش:
من که تفاوت خاصی ندیدم!
داشتن جزئیات بیشتر تو کنسول PS3 که گفتید رو من ندیدم. فقط نسخه PS3 بازی یه خورده کنتراست و Saturationـه بالاتری داره.

تو تصویر های پلی استیشن 3 فقط کمی سایه ها تیره تر هستند ..همین. اونم تو عکس اول معلومه
حالا دوستان این پویایی بیشتر 360 رو نمیدونم از کجا اوردن.

شما رو راحت کنم.تفاوت خاصی بین عکسها نیست و اینو کاملا مطمئنم.
تنها چیزی که با دقت با عکسها میشه فهمید، برگهای درخت هست.یکم خنده داره ولی برگ در PS3 یکم بلندتر و پرجزئیات تره.
ƤrincɐoƒƤɐrsiα درست گفتین
!!
دقیقا برعکس گفتی.جهت یاداوری بالایی مال ps3 هست.پایینی مال xbox .
این مطلب رو فهمیدم ولی نمیخواستم بگم ولی حالا که برعکسشو گفتی مجبور شدم بگم. صبر کن الان عکس میزارم . . . .
بفرما :
634b28010cf479dc1.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or