شایعه تغییر سیاست جدید ماکروسافت: کنسول Xbox One با 12 گیگ رم و افزایش سرعت پردازش GPU

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox_one_625friendly-590x330.jpg

درود.

از زمان معرفی کنسول Xbox One تا به الان این دستگاه دستخوش تغییرات بسیاری شده است. این دستگاه که بعد از انتقادات فراوان پیرامون داشتن اتصال به اینترنت و قفل مجبور حذف آن‌ها شد، امروز نیز از قرار معلوم دست خوش تغییر است و اینبار از نظر سخت افزاری.

طبق شایعاتی که امروز از سوی سایت Examiner به بیرون درز کرده است ماکروسافت سخت در تلاش است تا نغییرایت در نوع سخت افزار فعلی X1 ایجاد کند که می‌توان به افزاریش رم و GPU ان اشاره کرد. Examiner اذعان می‌دارد:

-ماکروسافت می‌خواهد در بخش GPU کنسول Xbox One سرعت پردازشش (TFLOPS) را افزایش دهد.

-کنسول از 8 گیگ رم DDR3 به 12 گیگ رم DDR3 ارتقاع میابد.

مسئولین سایت Examiner عوامل بالا از برخی سازندگان سوال کرند، طبق منبع خبری سایت افزایش پردازش سرعت GPU کاملا صحیح است. ولی در حال حاضر بودن 12 گیگ رم بر روی دستگاه هنوز به طور قطع مشخص نیست ولی گفته می‌شود Dev کیت‌های 12 گیگی به سازندگان فرستاده شده است.
این مسئله در حالی است که منابع مذکور ادعا کردند 12 گیگ رم گفته شده با ریلیز کنسول X1 نخواهد بود. طبق سخنانی که این منبع گفته است استودیو Respawn Entertainment که سازنده بازی Titanfall است به خاطر توسعه رم به ماکرو بسیار فشار می‌آورد.

http://www.geek.com/games/xbox-one-gpu-clock-speed-increased-ram-upgraded-to-12gb-1561634/

آخرین ویرایش:
مایکروسافت : ما 8 گیگ رم روی دستگاه گذاشتیم ! یه عده ی خاص : نوعش چیه؟! اگه DDR3 باشه که خیلی افتضاحه , اگه DDR5 باشه از سونی تقلید کرده و تازه رسیده به تکنولوژی سوپر فوق العاده ی سونی :|
مایکروسافت : ما اجازه ی استفاده از بازیای دست دوم رو به عهده ی ناشر میذاریم و باید روزی یه بار آنلاین بشین ! یه عده ی خاص : فلان کنسول از این محدودیتا نداره با اینکه میخواستم X1 بخرم اما حالا دیگه هیچ راهی نداره X1 بخرم !
مایکروسافت : ما طبق درخواست شما قوانین رو تغییر دادیم احترام گذاشتیم به نظرتون . یه عده ی خاص : برو بابا اصن ثبات ندارن معلوم نیست میخوان چی کار بکنن ! حالا که بی ثباتن من کنسولشونو نمیخرم :|
مایکروسافت : عملکرد رم ما 88% بهتر شده ! یه عده ی خاص : بابا اینا حتی نمیدونن کنسولشون چه امکاناتی داره کلا هیچی برای ارائه ندارن ! :|
مایکروسافت : ما n تا بازی انحصاری داریم و 1 بیلیون دلار هزینه ی ساخت چند تا از بازیامونه ! یه عده ی خاص : اینا بازیاشون همه تجاریه اصن کیفیت نداره فقط بازیای فلان کنسول خوبه :|
شایعه : مایکروسافت : ما GPU رو قویتر میکنیم , رم رو بیشتر میکنیم , لایو رو فری میکنیم , بازیای F2P زیادی ارائه میکنیم و... ! یه عده ی خاص : ما روی 8 گیگ رم حساب کرده بودیم چرا میخواین بیشتر بدین ؟! چرا ثبات ندارین شما این چه وضعشه اصن برید از کیفیت ساخت فلان کنسول الگو بگیرید؟! :|
حالا جواب من به این دوستان اینه که شما خودتونو فیلم کردین یا ما رو ؟! :| اصلا کنسول هنوز هیچیش مشخص نیست ! راجع به GPU و رم چه اطلاعات دقیقی دارین ؟! گفتین بازی براتون 2 ساعت فقط انحصاری نشون دادن , گفتین سخت افزار هرروز خبر میاد سخت افزار ایکس باکس وان داره بهینه میشه یا حتی ممکنه غوض بشه ! گفتین قانونش مسخرست گفتن بیاین اینم حذف اون قوانین تازه بهتون بازی فری میدیم ممکنه ایکس باکس لایو هم رایگان یا ارزونتر بشه ! الان من نمیفهمم میخواین به چی گیر بدین دیگه ؟! به خدا اگه فردا بگن 16 گیگ رم DDR5 گذاشتیم رو کنسول قیمتشم 400 دلار هست یه عده میان میگن نه مایکروسافت ثبات نداره دوسش نداریم ! :| در حال حاضر روی کاغذ هیچی معلوم نیست چون مایکروسافت هیچی رو نکرده هنوز, فقط توی عمل میتونیم ببینیم که کنسول مایکروسافت چه توی بازی چه توی سرگرمی اگه بهتر نبود ضعیف تر هم نبود ! حالا میتونید به یه سری مشخصات در حد شایعه دل خوش کنید یا اینکه برید یه بار دیگه E3 رو مرور کنید و ببینید چی واقعیه و چی حرف .

اقا اینا همش شایعس مگه میشه 3.4 ماه مونده به لانچ تغیری سخت افزاری به این سختی و برهزینه انجام داد.مگه اینکه حداقل چند ماه لانچ رو بندازه عقب که من یکی بعید میدونم این کارو کنه.یه سر به اینجا بزنید.
Xbox One RAM Won't Increase to 12GB from 8GB – Report

just sony

هر دستکاه الکترونیکی خرابی داره .... که از استفاده نا درست و شرایط بد قرار گرفتن دستگاه ... چه اسطهلاک و چه تغییر ولتاژ و ضربه خوردن ... دستگاه الکترونیکی خرابی داره ... ولی اینکه دستگاه ساخته شده به کلی و از اول معیوب باشه ... و خراب شدنش تضمینی (برعکس) باشه ... چیزی نیست که با هم قابل مقایسه باشه ...
دوست عزیز منظور من رو اشتباه متوجه شدید کسی نمیگه 360 مشکل نداشته ولی اینکه ps3 خرابی نداشته یکم باعث تعجب میشه! مشکل رد اسکین فت ها به خصوص سری 80 گیگ هم به خاطر استفاده نادرست بوده یا معیوب بودن دستگاه؟!

Infinite Power of Cloud رو باز میکنی برای ما لطفا. یعنی X-BONE حدود بینهایت برابر از Ps4 قویتره؟ :biggrin1:.
شما جایی دیدی مایکروسافت تو بحث Cloud اسمی از PS4 بیاره؟ اگه چارتی، عکسی چیزی در این مورد هست لطف کن ما رو هم در جریان بزار بدون اطلاع از دنیا نریم :دی ضمن اینکه سونی اخیرا اعلام کرده قویترین Gaming Device تاریخ رو ساخته، یعنی حتی کنسولش از بهترین PC های Hign End مخصوص بازی هم قویتره، پس اصولا XOne در حدی نیست که بخواد با PS4 مقایسه بشه!

آخرین ویرایش:
شما جایی دیدی مایکروسافت تو بحث Cloud اسمی از PS4 بیاره؟ اگه چارتی، عکسی چیزی در این مورد هست لطف کن ما رو هم در جریان بزار بدون اطلاع از دنیا نریم :دی ضمن اینکه سونی اخیرا اعلام کرده قویترین Gaming Device تاریخ رو ساخته، یعنی حتی کنسولش از بهترین PC های Hign End مخصوص بازی هم قویتره، پس اصولا XOne در حدی نیست که بخواد با PS4 مقایسه بشه!

Gaming Device = دستگاه بازی. :d اگر شما ماهیت PC رو دستگاهی برای بازی می دونید پس حق با شماست :d

"It's great to be going to market with what we believe is the most powerful gaming device ever conceived and certainly ever developed and at a price that feels very aceptable, certainly based on the pre-order volumes that we're seeing."

Gaming Device = دستگاه بازی. :d اگر شما ماهیت PC رو دستگاهی برای بازی می دونید پس حق با شماست
پس میشه بگید اون Device به چه مفهومی هست؟ چرا نگفته Console؟ :-/ ماهیت PC فقط گیم نیست ولی PC Gaming یکی از بخش های صنعت بازی هست، غیر از اینه؟ در نتیجه Gaming Device مسلما منظورش صرفا 3DS و Vita نبوده :دی

آخرین ویرایش:
پس میشه بگید اون Device به چه مفهومی هست؟ چرا نگفته Console؟ :-/ ماهیت PC فقط گیم نیست ولی PC Gaming یکی از بخش های صنعت بازی هست، غیر از اینه؟ در نتیجه Gaming Device مسلما منظورش 3DS و Vita نبوده :دی

کنسول PS4 یا دستگاه PS4؛ چه فرقی میکنه . در ضمن سخن سونی از قوترین گیمینگ دیوایس کنایه به X1 بود.
Pointing to the PS4's 8GB of super-fast GDDR5 memory Gara said it gives developers working on the console a key advantage over the Xbox One.

دیگه یه مدیر شعورش می رسه که سخت افزار PC رو زیر سوال نبره.

کنسول PS4 یا دستگاه PS4؛ چه فرقی میکنه . در ضمن سخن سونی از قوترین گیمینگ دیوایس کنایه به X1 بود.

دیگه یه مدیر شعورش می رسه که سخت افزار PC رو زیر سوال نبره.
اتفاقا دقیقا فرق میکنه :دی این قضیه که من گفتم دقیقا واضحه، Gaming Device یعنی تمام وسایلی که میشه باهاشون بازی انجام داد، از کنسول دستی گرفته تا PC. من دیگه بحثی در این مورد ندارم، حالا هر کی برداشت خودش رو میتونه داشته باشه، هر چند از نظر من واضحه قضیه :دی

برای مقایسه کنسول ها با PC باید میانگین سخت افزار اون PC هایی که استفاده Gaming ازشون میشه رو بررسی کرد.
نمیشه گفت چون سیستم پسرخاله من دوتا GTX Titan داره پس کنسول ها از PC ضعیف ترن.
------------------------------------
از من نشنیده بگیر اما مایکرو هر کاری بخواد میتونه تو حتی 1 ماه هم بکنه حالا 4 5 ماه که جای خود داره
من از شما نشنیده میگیرم.
عوض کردن معماری یک برد الکترونیکی که قراره میلیون ها ازش تولید بشه(جدا از اینکه تا الان یه درصدی تولید شده) به راحتی اضافه کردن یه ماژول رم به PC نیست .حتی سونی هم نمیتونه این کار رو بکنه.

آخرین ویرایش:
اقا اینا همش شایعس مگه میشه 3.4 ماه مونده به لانچ تغیری سخت افزاری به این سختی و برهزینه انجام داد.مگه اینکه حداقل چند ماه لانچ رو بندازه عقب که من یکی بعید میدونم این کارو کنه.یه سر به اینجا بزنید.

از من نشنیده بگیر اما مایکرو هر کاری بخواد میتونه تو حتی 1 ماه هم بکنه حالا 4 5 ماه که جای خود داره

شما مایکرورو چی فرض کردی؟
نکنه استغفرالله خدا فرض کردی!!!!؟^:)^[-x

- - -ویرایش - - -

شما مایکرورو چی فرض کردی؟
نکنه استغفرالله خدا فرض کردی!!!!؟^:)^[-x

آخرین ویرایش:
واقعا هیچوقت متوجه نشدم چرا ماکرو سافت تو هر زمینه ایی اینقدر اشتباه میکنه
بعد این همه جنجال تازه بفکر تغییر افکار عمومی افتاده .. حداقل از AMD میپرسید سونی چی سفارش داده بعد اینم سفارش میداد
این دست بردنش تو همه چی همیشه بوده متاسفانه ماکرو همیشه دوست داره همه چیو به کاربر یا گیمر تحمیل کنه

دگمه استارت و بوت مستقیم به desktop برداشت .. الان به غلط کردن افتاده میخواد با ویندوز 8.1 دوباره چشمشو درست کنه. نمیدونم چرا هی اشتباه میکنه بعد میخواد درستش کنه
اما افزایش رم و فرکانس هسته به 1000 mhz اختلاف از 50% به 20% میرسونه که کمی معقول تره اما بازم از ps4 ضعیف تره .

به هر حال با اینکه PC GAMER هستم و باید تا حدودی به ماکرو سافت نزدیک تر باشم

اما در کنار PC خودم حتما یک عدد PS4 برای انحصاری ها تهیه میکنم

یکی از دوستانم فن x1 ه . در مورد خرید و قابلیتاش قبل اینکه کنسولا رو نمایی بشن شرط بندی کردیم . شرط اولی رو که باخت :d . شرط دومی خریدش بوده که گفتیم هر کدوممون رایمون نسبت به کنسول عوض شد 3 بازی ORIG برای کنسولهای آینده باید بخره . اتفاقا از تک تک شما فن تره . انقده روش فشار اومده که زنگ زده میگه بیا با یک بازی موافقت کن !! . بهش گفتم X1 تو بخر من دو تا ORIG بهت میدم ! . اگه تو هم PS4 بخری چجوری بزنم تو سره مال !! حال نمیده .

حالا قصدم از این حرف اینه که ممکنه نبینیمتون ولی ته دلتون میدونم چه خبره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or