شایعه تغییر سیاست جدید ماکروسافت: کنسول Xbox One با 12 گیگ رم و افزایش سرعت پردازش GPU

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox_one_625friendly-590x330.jpg

درود.

از زمان معرفی کنسول Xbox One تا به الان این دستگاه دستخوش تغییرات بسیاری شده است. این دستگاه که بعد از انتقادات فراوان پیرامون داشتن اتصال به اینترنت و قفل مجبور حذف آن‌ها شد، امروز نیز از قرار معلوم دست خوش تغییر است و اینبار از نظر سخت افزاری.

طبق شایعاتی که امروز از سوی سایت Examiner به بیرون درز کرده است ماکروسافت سخت در تلاش است تا نغییرایت در نوع سخت افزار فعلی X1 ایجاد کند که می‌توان به افزاریش رم و GPU ان اشاره کرد. Examiner اذعان می‌دارد:

-ماکروسافت می‌خواهد در بخش GPU کنسول Xbox One سرعت پردازشش (TFLOPS) را افزایش دهد.

-کنسول از 8 گیگ رم DDR3 به 12 گیگ رم DDR3 ارتقاع میابد.

مسئولین سایت Examiner عوامل بالا از برخی سازندگان سوال کرند، طبق منبع خبری سایت افزایش پردازش سرعت GPU کاملا صحیح است. ولی در حال حاضر بودن 12 گیگ رم بر روی دستگاه هنوز به طور قطع مشخص نیست ولی گفته می‌شود Dev کیت‌های 12 گیگی به سازندگان فرستاده شده است.
این مسئله در حالی است که منابع مذکور ادعا کردند 12 گیگ رم گفته شده با ریلیز کنسول X1 نخواهد بود. طبق سخنانی که این منبع گفته است استودیو Respawn Entertainment که سازنده بازی Titanfall است به خاطر توسعه رم به ماکرو بسیار فشار می‌آورد.

http://www.geek.com/games/xbox-one-gpu-clock-speed-increased-ram-upgraded-to-12gb-1561634/

آخرین ویرایش:
ماکرو من تورو خوب می شناسم خیلی به فکر کاربرات هستی دوست داریم و امیدواریم همین خبر واقعیت داشته باشه مثل ویندوز 8.1 که دیدی کاربرانت استارت میخوان بهش اضافه کردی و کلی چیزهای دیگه پیروز باشی ای ابر کمپانی امریکایی دوست داشتنی جیگر بابا

افزایش قدرت برا چی خو ... 32 مگ esram + ابر خفته، ترکیبشون باعث میشه وسط بازی حتی بتونی GPU رو از تو کنسول دربیاری و بازم ادامه بدی.

پ.ن: وقتی 3 GB رم برای مالتی مدیا میذاری همین میشه دیگه.

چی زدی بر بدن؟:d
مایکرو اگر شکست خور بود که من الان تو کف X1 نبودم! واقعا نسل فعلی من با ایکس باکس نهایت لذت رو بردم و مایکروسافت امتحانش رو واسم خوب پس داد و به شدت منتظر کنسول جدیدش هستم.
لذت بردی ؟
پی اس دارا هنوز هم دارن لذت میبرن و خواهند برد . به نظر من اخر نسل بعدی هم مثل این نسله یعنی سونی برتری سخت افزاریش به کارش میاد و استدیو هایی هم که داره به خوبی میدونند چه طور از این سخت افزار قدرتمند استفاده کنند و علاوه بر اول نسل اخر نسل برای طرفداران سونی بهترخواهد بود و اون موقع مایکرو نمیتونه بگه چون سونی در این بخش ( مثل بخش های دیگه ) از من بهتره بیان من کنسول ایکس وان رو بهتر میکنم ( تا بتونه با سونی رقابت کنه ) و به شما رایگان میدم . نه این ها رو نمیگه میگه اگه اینترنت و پول ایکس باکس دو رو ندارین برین ایکس باکس وان بخرین . ( البته بعید میدونم بتونه یه ایسک باکس دیگه هم تولید کنه. )
کلا من موندم شما طرفدار های مایکرو چند بار از یه سوراخ نیش میخورین .

خیلی جالبه ماکروسافت خبر بده ترول می شه خبر خوب بده ترول می شه اصلا حرف نزنه باز ترول می شه اخرشم x1 میاد فروشش از ps4 بیشتر می شه کلی می خندیم

کسی که بازیه 60 دلاری رو بعد از یه مدتی به خاطر فروش بیشتر ارزونتر میفروشه دیگه نباید بهش اعتماد کرد چون سیاستشو عوض کرده؟
بازی 60 دلاری کجا و کنسول 499 دلاری کجا.
تازه اگه این خبر صحت داشته باشه ارزونتر نمیشه که هیچ گرونتر هم میشه.
و قضیه اورکلاک هم امکان نداره. همینجوری هم شایعاتی بود که X1 مشکل گرمایی داره.
چی زدی بر بدن؟
yahoo_4.gif

مایکرو اگر شکست خور بود که من الان تو کف X1 نبودم! واقعا نسل فعلی من با ایکس باکس نهایت لذت رو بردم و مایکروسافت امتحانش رو واسم خوب پس داد و به شدت منتظر کنسول جدیدش هستم.
این که شما تو کف X1 هستی به خاطر اینه که Super Fanboy هستی و ربطی به خوبی یا بدی دستگاه نداره.
فردا مایکروسافت XBox Sh*t هم معرفی کنه خیلی ها مثل شما(به دلیل بالا) تو کفش خواهند بود.

خیلی جالبه ماکروسافت خبر بده ترول می شه خبر خوب بده ترول می شه اصلا حرف نزنه باز ترول می شه اخرشم x1 میاد فروشش از ps4 بیشتر می شه کلی می خندیم
بد و خوب نداره زیادی حرف میزنه . یعنی فک کن یه ماشینه میخوای بهش فرمون بدی میگی برو اونور ماشینه حال میکنه باز یه لحظه بعد میگی نه برگرد از اون ور برو ماشینه یه جور دیگه میشه . یا مثل یه لیوان ایرانی که هی سرد و گرم میشه اخرم میشکنه .
ما فکر اون بد بختایی رو بکن که که سیاست های روز اول مایکرو رو دوست داشتن بعد رفتن بعد رفتن ایکس باکس رو پی خرید کردن حالا هم میخوان پس بگیرن فروشنده پس نمیده پولشون رو .
در هر صورت الان شاد مایکرو حرفای خوب خوب بزنه که به مزاق شما خوش بیاد اما شاید این رنگ عوض کردنا به مزاق خیلی ها خوش نیاد .
یه نکته ی دیگه هم اینه که طرفداراش ضعیف میبیننش و میرن سمت سونی که همین طور هم شده . شما برو پیش فروش رو نگاه کن بعد بیا بگو مایکرو این نسل رو میبره .

این که شما تو کف X1 هستی به خاطر اینه که Super Fanboy هستی و ربطی به خوبی یا بدی دستگاه نداره.
فردا مایکروسافت XBox Sh*t هم معرفی کنه خیلی ها مثل شما(به دلیل بالا) تو کفش خواهند بود.
یعنی من که میخوام برم one بگیرم سوپر فنم تو نیستی....دو تا دلیل درست حسابی بیار من به جای one برم ps4 بگیرم البته آینده رو عرض میکنم:dنیای در مورد قدرت سخت افزاری بگی که به نظر من تا اومدن نسخه نهایی کنسولا تو بازار وقت تلف کردنه بحث در موردش
دلیل من و خیلی کسایی که میخوانone بگیرن بازیای خوبیه که واسش معرفی شده همین وگرنه گوره بابای مایکرو با سونی
بعدشم دوستان گرامی که میان واسه مایکرو اظهار تاسف میکنن یکم چشماشونو باز کنن ببینن این تاپیک تو قسمته شایعاته نه قسمت اخبار

یعنی من که میخوام برم one بگیرم سوپر فنم تو نیستی....دو تا دلیل درست حسابی بیار من به جای one برم ps4 بگیرم البته آینده رو عرض میکنم:dنیای در مورد قدرت سخت افزاری بگی که به نظر من تا اومدن نسخه نهایی کنسولا تو بازار وقت تلف کردنه بحث در موردش
دلیل من و خیلی کسایی که میخوانone بگیرن بازیای خوبیه که واسش معرفی شده همین وگرنه گوره بابای مایکرو با سونی
بعدشم دوستان گرامی که میان واسه مایکرو اظهار تاسف میکنن یکم چشماشونو باز کنن ببینن این تاپیک تو قسمته شایعاته نه قسمت اخبار
1- طراحی خلاقانه کنترلر
2-قیمت ارزان تر
3-Remote Play
4-Go play
این شد چهار تا
---
به جز QB و FM5 چند تا از این بازی های خوبش رو نام ببر.
این چیزی که گفتی در مورد خودت هم صدق میکنه یا نه؟؟؟
الان شما که سونی فن شدی اگه سونی بیاد و PS Sh*t (این مثال خودت بود ) رو معرفی کنه شما میخریش یا نمیخریش ؟؟؟؟؟؟؟؟
جالبه که اگر کسی بگه نمیخام xbox one بخرم بهش میگین که گیمره و کارش درسته ولی هرکی بگه میخام بخرم میشه سوپر فن بوی و.......... این دیکتاتوری رو از کجا اوردین که کسی اجازه اظهار نظر کردن خلاف میل شما رو نداره؟؟؟؟؟ شانس اوردیم که دنیا دست شما نیست وگرنه داشتن کنسولهای سونی تو خونه همه مردم دنیا اجباری میشد
من فن هیچ کنسولی نیستم. هر کنسولی که برای من به صرفه تر باشه رو میخرم و استفاده میکنم.
نسل هفتم 360 به صرفه بود اون رو خریدم.الان هم PS 4 از همه لحاظ بهتر و به صرفه تر هست.
هیچ دیکتاتوری هم وجود نداره.
اگه شما از روی علاقه به مایکرو میخواید این کنسول رو بخرید , برید بخرید. اما سعی نکنید با بحث های الکی برتری X1 رو ثابت کنید.

آخرین ویرایش:
این چیزی که گفتی در مورد خودت هم صدق میکنه یا نه؟؟؟
الان شما که سونی فن شدی اگه سونی بیاد و PS Sh*t (این مثال خودت بود ) رو معرفی کنه شما میخریش یا نمیخریش ؟؟؟؟؟؟؟؟
جالبه که اگر کسی بگه نمیخام xbox one بخرم بهش میگین که گیمره و کارش درسته ولی هرکی بگه میخام بخرم میشه سوپر فن بوی و.......... این دیکتاتوری رو از کجا اوردین که کسی اجازه اظهار نظر کردن خلاف میل شما رو نداره؟؟؟؟؟ شانس اوردیم که دنیا دست شما نیست وگرنه داشتن کنسولهای سونی تو خونه همه مردم دنیا اجباری میشد

من فن هیچ کنسولی نیستم. هر کنسولی که برای من به صرفه تر باشه رو میخرم و استفاده میکنم.
نسل هفتم 360 به صرفه بود اون رو خریدم.الان هم PS 4 از همه لحاظ بهتر و به صرفه تر هست.
هیچ دیکتاتوری هم وجود نداره.
اگه شما از روی علاقه به مایکرو میخواید این کنسول رو بخرید , برید بخرید. اما سعی نکنید با بحث های الکی برتری X1 رو ثابت کنید.
الان کی راجع به برتری یه کنسول نسبت به اون یکی صحبت کرد؟؟؟ من یا شما؟؟؟ شما این صد تا پست رو تو این تاپیک یه بار دیگه ببین بعد قضاوت کن که چه کسانی میخان برتری کنسول مورد علاقشون رو به بقیه ثابت کنن
بدی ما اینه که فکر میکنیم همه باید مثل ما فکر کنن و هر کس مثل ما فکر نکنه هیچی نمیفهمه!!!!!

Just for clarification

HD5870
2.72 ترافلاپس
پهنای باند 153.6GB/s
گذرگاه 256 بیتی
2.154 میلیارد ترانزیستور

HD7870
2.56 ترافلاپس
پهنای باند 153.6GB/s
گذرگاه 256 بیتی
2.8 میلیارد ترانزیستور

HD6970
2.7 ترافلاپس
پهنای باند 176GB/s
گذرگاه 256 بیتی
2.64 میلیارد ترانزیستور

بر اساس فلوتینگ پوینت:
HD5870>HD6970>HD7870

بر اساس تعداد ترانزیستور:
HD7870>HD6970>HD5870

واقعیت!؟

AnandTech | AMD Radeon HD 7870 GHz Edition & Radeon HD 7850 Review: Rounding Out Southern Islands

AnandTech | AMD Radeon HD 7870 GHz Edition & Radeon HD 7850 Review: Rounding Out Southern Islands

خب اون توضیحات رو شما نوشتین، نتیجه گیری تون چیه؟
دو تا سوال:
1- فلوتینگ بیشتر به معنی برتری و کارایی بیشتر؟
2- تعداد ترانزیستور بیشتر یعنی کارایی بیشتر؟

شما متاسفانه نتیجه گیری نکردید اخر کار فقط به دو تا بنچمارک AnadTech اکتفا کردید.
اینجا فروم هستش و نظر شما خوانده میشه و اگر نتیجه گیری صحیح نکنید، ممکن هستش خواننده نظرات دچار اشتباه بشه.

----------------
فقط یک نکته رو بگم که بنده نه طرفدار مایکروسافت هستم و نه سونی. به هیچ عنوان دوست ندارم یک وسیله با سخت افزار ثابت رو 5 یا 7 سال داشته باشم و شرکت سازنده با سیاست هاش برای من بخواد محدودیت ایجاد کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or