همه سواد دارن اونا رو بخونن منظورشون اینه که اگه واقعا این کار رو تونستی انجام بدی بیا اینجا توضیح بده نه اینکه بیای بگی اپتیک قاطی کرد و نمیدونم اله و بله.
فکر نکنم گذاشتن یک خورده اطلاعات از نحوه کار به جایی ضرر برسونه.
توی کلیپ هم مشخص بودش و همین طور کلیپ اولی.
مهم نحوه ی کار هستش که مهم، من تا الان توی سایت و فروم های خیلی زیاد چه انگلیسی چه
غیر انگلیسی زبان رفتم، تا حالا ندیدم یک نفر بخواد این طوری یک موضوع رو مطرح کنه و برای گذاشتن
اطلاعات بخواد اینقدر بقیه رو سر کار بزاره.
یا شما یک چیزی که میزاری همراش اطلاعات مورد نیاز رو بزار که دقیقاً چطور بوده، که کسی بخواد تستش کنه، یا اصلا نزار
اگر بخواید این طور پیش برید، مجبور میشم پست های قبل و یا بعد شما بدون ملاحظه ای پاک کنم.
پس لطفاً اگر قصد نشون دادن کاری جدیدی رو دارید، یک تاپیک براش ایجاد و شرح حال کار رو بگید.
+------------------------------------+
خوب با این وجود که اصلا وقت خالی نداشتم، ولی بازم وقت گذاشتم و کمی در این باره جستجو کردم.
به موضوع جالبی رسیدم برای اجرا کردن بازی بدون دیسک.
- After the DVD is inserted, the drive does a quick authentication (the movement of the laser doesnt seem to be different every time) and after that does nothing more
- After the disc is authenticated, when i nthe dashboard, the disc keeps spinning, but can be manually stopped and removed, and the game can still be played without problem
- Even when the game is exited (by pressing the guide button and then pressing Y to go to the dash) even with the disc removed, the game can be started again without having to put the disc back in.
- THe disc stops spinning all together when the game is launched
So it seems as long as the eject button is not pressed and the console isnt reset at all, the game can be manually removed and played without the disc at all... Once the disc has authenticated just once, it doesnt access the disc at all... And can hence be played without the disc for as long as you want...
به صورت خلاصه بگم که این روشی که متنش رو خوندید، میگه که وقتی دیسک رو گذاشتید
و بازی رو اجرا کردید دیسک رو بر میدارید و بازی رو بدون دیسک ادامه میدید.
حالا چطور ( کمی خودم دستکاری کردم و توضیحش رو بیشتر و کمتر کردم )
کنسول رو باز میکنید و در قاب داریور رو برمیدارید تا به سینی داریور دسترسی داشته باشید
( مشابه کلیپ G-uNiT|TheGame )
سپس بازی رو توی درایور گذاشته و حلقه سفید آهن ربایی رو روی دیسک قرار بدید
و کنسول رو روشن کنید و از منو داشبورد بازی رو از هارد اجرا کنید.
کمی صبر کنید تا دیسک چک بشه و لیزر به اندازه کافی حرکت کنه، بعد از حرکت کردن دیسک،
دیسک دیگه به صورت عادی شروع میکنه به چرخیدن، الان می تونید دایره سفید آهن ربایی رو از روی
دیسک بردارید و با دست دیسک رو به ارامی نگه دارید و دیسک رو خارج کنید از درایور.
الان دیگه راحت میتونید بازی رو بدون دیسک دو همان حالت اجرا و ادامه بدید.
و یا به راحتی وارد داشبورد شده و دوباره بازگردید به بازی.
در تمام مراحل کار نه کنسول ریست شده و نه برروی دکمه Eject فشاری داده نشده.
+---------------------------+
حالا من تمام مطالب و پست هاش رو کامل نخوندم و دقیق ترجمه نکردم ولی به صورت کلی که
نگاه کردم همین بودش.
فکر نکنم گذاشتن یک خورده اطلاعات از نحوه کار به جایی ضرر برسونه.
توی کلیپ هم مشخص بودش و همین طور کلیپ اولی.
مهم نحوه ی کار هستش که مهم، من تا الان توی سایت و فروم های خیلی زیاد چه انگلیسی چه
غیر انگلیسی زبان رفتم، تا حالا ندیدم یک نفر بخواد این طوری یک موضوع رو مطرح کنه و برای گذاشتن
اطلاعات بخواد اینقدر بقیه رو سر کار بزاره.
یا شما یک چیزی که میزاری همراش اطلاعات مورد نیاز رو بزار که دقیقاً چطور بوده، که کسی بخواد تستش کنه، یا اصلا نزار
اگر بخواید این طور پیش برید، مجبور میشم پست های قبل و یا بعد شما بدون ملاحظه ای پاک کنم.
پس لطفاً اگر قصد نشون دادن کاری جدیدی رو دارید، یک تاپیک براش ایجاد و شرح حال کار رو بگید.
+------------------------------------+
خوب با این وجود که اصلا وقت خالی نداشتم، ولی بازم وقت گذاشتم و کمی در این باره جستجو کردم.
به موضوع جالبی رسیدم برای اجرا کردن بازی بدون دیسک.
- After the DVD is inserted, the drive does a quick authentication (the movement of the laser doesnt seem to be different every time) and after that does nothing more
- After the disc is authenticated, when i nthe dashboard, the disc keeps spinning, but can be manually stopped and removed, and the game can still be played without problem
- Even when the game is exited (by pressing the guide button and then pressing Y to go to the dash) even with the disc removed, the game can be started again without having to put the disc back in.
- THe disc stops spinning all together when the game is launched
So it seems as long as the eject button is not pressed and the console isnt reset at all, the game can be manually removed and played without the disc at all... Once the disc has authenticated just once, it doesnt access the disc at all... And can hence be played without the disc for as long as you want...
به صورت خلاصه بگم که این روشی که متنش رو خوندید، میگه که وقتی دیسک رو گذاشتید
و بازی رو اجرا کردید دیسک رو بر میدارید و بازی رو بدون دیسک ادامه میدید.
حالا چطور ( کمی خودم دستکاری کردم و توضیحش رو بیشتر و کمتر کردم )
کنسول رو باز میکنید و در قاب داریور رو برمیدارید تا به سینی داریور دسترسی داشته باشید
( مشابه کلیپ G-uNiT|TheGame )
سپس بازی رو توی درایور گذاشته و حلقه سفید آهن ربایی رو روی دیسک قرار بدید
و کنسول رو روشن کنید و از منو داشبورد بازی رو از هارد اجرا کنید.
کمی صبر کنید تا دیسک چک بشه و لیزر به اندازه کافی حرکت کنه، بعد از حرکت کردن دیسک،
دیسک دیگه به صورت عادی شروع میکنه به چرخیدن، الان می تونید دایره سفید آهن ربایی رو از روی
دیسک بردارید و با دست دیسک رو به ارامی نگه دارید و دیسک رو خارج کنید از درایور.
الان دیگه راحت میتونید بازی رو بدون دیسک دو همان حالت اجرا و ادامه بدید.
و یا به راحتی وارد داشبورد شده و دوباره بازگردید به بازی.
در تمام مراحل کار نه کنسول ریست شده و نه برروی دکمه Eject فشاری داده نشده.
+---------------------------+
حالا من تمام مطالب و پست هاش رو کامل نخوندم و دقیق ترجمه نکردم ولی به صورت کلی که
نگاه کردم همین بودش.
من هم كليپ اين دوستمون رو ديدم ولي شك دارم.شديدا.البته ببخشيد ها ولي داري كم كاري ميكني كه روشت رو قايم ميكني.بهتره بيشتر توضيح بدي .
راستش رو بخواي من فكر ميكنم اين يه جور fake هست كه ميشه به راحتي با دو تا دستگاه و دو تا دسته انجام داد و چون ما اون يكي دستگاه رو نميبينيم پس ميشه براحتي اين رو باور كرد.
يه دستگاه رو به به مانيتور وصل ميكني و ميزاري پشت دوربين و با يه دسته روشنش ميكني.
دستگاه دوم رو ميزاري جلوي دوربين و با يه دسته ديگه كه اونهم جلوي دوربين هست روشنش ميكني.دسته اي كه دستگاهش پشت دوربين هست رو ميزاري جلوي دوربين و ازش فيلم ميگيري و همزمان با اون يكي دسته خاموش روشنش ميكني.بقيه اش رو هم كه ديگه ميتونيد حدس بزنيد.
تمام اينها حدس و گمانه وتا وقتي كه شما دستت رو رو نكني اين حدسها زده ميشه چه خوشت بياد چه نياد.
در ضمن اجرا كردن بازي با گول زدن درايو كار تازه اي نيست .و همون جور كه خليل گفت قبلا انجام شده.
شما وقتي ميتوني بگي من بازي رو بدون ديسك اجرا كردم كه يه ديسك از دوستت بگيري و نصبش كني روي هاردت و بهش پس بدي و هر وقت كه خواستي از روي هارد بازي رو اجرا كني.تقريبا 3 ماهه دارم روش كار ميكنم و به يه چيزهايي رسيدم و تا اينجا تونستم فقط id code رو كه tsop موقع اجراي بازي از روي ديسك ميخونه رو توي خود tsop قرار بدم ولي نميدونم از چه مسيري بايد ادرس دهي كنم تا tsop مستقيم اون رو بخونه.
روش كارت رو بزار اين صد دفعه.شايد كار تو يه كمكي بهم بكنه تا بتونم پوز اين هكرهاي اون ور ابي رو بمالم به خاك..
من هم كليپ اين دوستمون رو ديدم ولي شك دارم.شديدا.البته ببخشيد ها ولي داري كم كاري ميكني كه روشت رو قايم ميكني.بهتره بيشتر توضيح بدي .
راستش رو بخواي من فكر ميكنم اين يه جور fake هست كه ميشه به راحتي با دو تا دستگاه و دو تا دسته انجام داد و چون ما اون يكي دستگاه رو نميبينيم پس ميشه براحتي اين رو باور كرد.
يه دستگاه رو به به مانيتور وصل ميكني و ميزاري پشت دوربين و با يه دسته روشنش ميكني.
دستگاه دوم رو ميزاري جلوي دوربين و با يه دسته ديگه كه اونهم جلوي دوربين هست روشنش ميكني.دسته اي كه دستگاهش پشت دوربين هست رو ميزاري جلوي دوربين و ازش فيلم ميگيري و همزمان با اون يكي دسته خاموش روشنش ميكني.بقيه اش رو هم كه ديگه ميتونيد حدس بزنيد.
تمام اينها حدس و گمانه وتا وقتي كه شما دستت رو رو نكني اين حدسها زده ميشه چه خوشت بياد چه نياد.
در ضمن اجرا كردن بازي با گول زدن درايو كار تازه اي نيست .و همون جور كه خليل گفت قبلا انجام شده.
شما وقتي ميتوني بگي من بازي رو بدون ديسك اجرا كردم كه يه ديسك از دوستت بگيري و نصبش كني روي هاردت و بهش پس بدي و هر وقت كه خواستي از روي هارد بازي رو اجرا كني.تقريبا 3 ماهه دارم روش كار ميكنم و به يه چيزهايي رسيدم و تا اينجا تونستم فقط id code رو كه tsop موقع اجراي بازي از روي ديسك ميخونه رو توي خود tsop قرار بدم ولي نميدونم از چه مسيري بايد ادرس دهي كنم تا tsop مستقيم اون رو بخونه.
روش كارت رو بزار اين صد دفعه.شايد كار تو يه كمكي بهم بكنه تا بتونم پوز اين هكرهاي اون ور ابي رو بمالم به خاك..
اولش من هم همین موضوع رو در نظر گرفتم و برام زیاد اهمیت نداشت گشتن اون.
و بدون بدست اوردن اطلاعات، این موضوع رو Fake حساب میکردم و باید هم همین کار رو میکریدم.
هیچ کس کاری بدون منبع و دلیل قبول نمیکنه حتی اگر 100 درصد صد درست باشه.
ولی وقت اصرار دوباره ایشون رو دیدم و دوباره نگذاشتن اطلاعات، گفتم بهتره کمی بگردم و این موضوع
رو خاتمه بدم.
همونطور که خودتون توی اون لینک دید این کار قدیمی بودش و چیز جدیدی نیست.
( منظورم بعد از امدن داشبورد جدید ) هر چند که هنوز مشخص نشده کار ایشون دقیقا چی بوده
همونطور که گفتم تا الان ندیدم کسی اینطور بخواد اطلاع رسانی کنه برای یک کار
حتی توی سایت های فرانسوی روسی و ژاپنی هم که میرم اصلا اینطورش رو ندیدم
مثلا همین ausmods که در فروم سایت X-S این مطلب رو ارسال کرده کاربر ویژه سایت هستش
و شعورش رسیده که چطور باید توضیح بده و بقیه اعضا هم حرف هاش رو تایید کردند.
من واقعاً توی کار G-uNiT|TheGame موندم که چطور فکر میکنند
دو روز مخاطبان این تاپیک رو سردرگم کردند برای یک موضوع ساده.
الان هم دیگه برام اصلا مهم نیست که روش کارشون چی بوده، دوست دارند بزارند، دوست ندارند نذارند.
دوست عزیز بهتره بیای و توضیح بدی
راستی اگه اینطوری که شما میگید باشه باید تمام بازی ها از رو هارد اجرا بشه چطوره که شما فقط یه بازی رو اجرا میکنید؟ بازی های دیگه از رو هارد اجرا نمیشه؟؟؟
دوست عزیز بهتره بیای و توضیح بدی
راستی اگه اینطوری که شما میگید باشه باید تمام بازی ها از رو هارد اجرا بشه چطوره که شما فقط یه بازی رو اجرا میکنید؟ بازی های دیگه از رو هارد اجرا نمیشه؟؟؟
من فقط تونستم بازیه 50 سنت رو بدون دیسک اجرا کنم وقتی دیسک توی دستگاه بود و مشغول خوندن بود تا بازی اجرا شد من دیسک رو برداشتم با توجه به اینکه هنوز لنز دستگاه در حال خوندن بود و از اون به بعد لنز دستگاه روشن موند و من تونستم بازیه50 رو اجرا کنم بدون دیسک