تغییرات ایجاد شده روی xbox360 توسط خودتان

shaggy

باد رو باید بده داخل تا مستقیم بخوره روی cpu و gpu

deja vu

داخلی کردن رو من توصیه نمیکنم چون ممکنه با نوسان تو کار دستگاه مشکل ایجاد کنه مثلا درایو رو بسوزونه.fullgame تجربش رو داره

واسه رنگ کردن کنسول !
آقا خلیل دستش درد نکنه یه آموزش کامل گزاشته بودن ! ولی به نظرم مرحله های زیاد و اعصاب خرد کن داشت :d !

من اون روش رو یه بار انجام دادم به نتیجه خوبی نرسیدم !
ولی چند روز پیش یه اسپری سیاه براق خریدم و بدون اینکه قاب رو سنباده بزنم یا مرطوب کنم یا 2-3 بار سنباده و مراحل رنگ و جلا رو انجام بدم ، فقط یک باز قاب رو با یهپارچه خشک و نسبتا زبر تمیز کردم و یه دور اسپری زدم !

خدایی خیلی باهال شد ! هم براق شد و هم خیلی صاف و صیف :d !
یه عکس هم به زودی ازش میزارم تا به این نتیجه برسید که فقط یه بار اونم اسپری براق میتونه جایگزین همه اون مراحل باشه ...

دوستان منم کنسولو سیاه کردم حدود 1 ساعت که رنگ زدم اما یه خورده رنگش اضافیه چیکارش کنم خیلی صاف و یه دست در نیومده با چی اضافات رنگ رو بگیرم که خط نیفته رو بدنه خواهشا کمک

سلام دوستان من 360 ام رو خواستم باز کنم اما باز نشد یعنی بدنه سمت راست(اگر کنسول رو عمود بزارید) انگار چسبیده هر کار میکنم بلند نمیشه کلید درایو هم در آوردم (مال اجکت) خواهشا کمک راستی از بیرون که نگاه کردم خیلی خاک رو فنهاش بود طبیعیه؟ این هم عکس کنسولم
525851Image003.jpg

کسی جواب منو نمیده من چه کار کنم واسه باز کردن 360؟
خواهشا کمک

اولا ممنون از اینکه یه کاری کردی صفحه بعد از 10 دقیقه لود میشه،بابا یه لینک از عکس گذاشتن خیلی سخته؟؟

دوما وقتی همه تونستن با رهنمایی موجود تو این سایت دستگاه رو باز کنن انتظار چه جور راهنمایی دارید؟

سلام دوستان من 360 ام رو خواستم باز کنم اما باز نشد یعنی بدنه سمت راست(اگر کنسول رو عمود بزارید) انگار چسبیده هر کار میکنم بلند نمیشه کلید درایو هم در آوردم (مال اجکت) خواهشا کمک راستی از بیرون که نگاه کردم خیلی خاک رو فنهاش بود طبیعیه؟ این هم عکس کنسولم

پیچ ها رو باز کردین ؟

اولا ممنون از اینکه یه کاری کردی صفحه بعد از 10 دقیقه لود میشه،بابا یه لینک از عکس گذاشتن خیلی سخته؟؟

دوما وقتی همه تونستن با رهنمایی موجود تو این سایت دستگاه رو باز کنن انتظار چه جور راهنمایی دارید؟
به خدا به پیر به پیغمبر واز نمیشه انگار یکی قوی تر از من اونور گرفتتش بعدشم هیچ پیچی در کار نیست پیچ سمت چپ داره اما من میگم سمت راست باز نمیشه

به خدا به پیر به پیغمبر واز نمیشه انگار یکی قوی تر از من اونور گرفتتش بعدشم هیچ پیچی در کار نیست پیچ سمت چپ داره اما من میگم سمت راست باز نمیشه

رفیق بی زحمت اون عکسو بردار و لینکو بزار اخه صفحه جون میکنه تا لود بشه
ببین حتما چسب خورده که باز نمیشه!!
حالا اگرم میبینی خیلی برات مهمه باز کردنش خوب فشار بیار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or