تعدادی بازی ارجینال PS3

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
Rating - 100%
7   0   0
لطفا فقط در صورتی PM بدید که خریدار باشید ، لطفا چونه هم نزنید سر قیمتها .

• FIFA 11 ..................................................... ریجن 2 ..................... 15 هزار تومن .................. فروخته شد
  • Mass Effect 2 ........................................... ریجن 2 ..................... 25 هزار تومن .................. فروخته شد
  • Rage ........................................................ ریجن 3 ..................... 30 هزار تومن .................. فروخته شد
  • Batman Arkham City ............................... ریجن 2 ..................... 30 هزار تومن .................. فروخته شد
  • Jak & Daxter Collection ........................... ریجن 2 ..................... 30 هزار تومن .................. فروخته شد
  • Assassin's Creed Brotherhood ............... ریجن 2 ..................... 20 هزار تومن .................. فروخته شد
  • Tekken Hybrid ......................................... ریجن 2 ..................... 20 هزار تومن .................. فروخته شد
  • ICO Collection .......................................... ریجن 2 ..................... 30 هزار تومن .................. فروخته شد

بازیها همگی سالم و کامل و بسیار تمیز هستند ( هم قاب و هم دیسک )

شماره کارت من : 3857 0673 1010 5892

Attachments

• Nima.jpg
    Nima.jpg
    99.1 KB · مشاهده: 186
آخرین ویرایش:
به گند کشیدی هرچی فروشگاه و فروش با این فروختنت .نظر من تمام این بازی ها مشکل دارن چون فروشندش مشکل داره .مشکلشم اینه گول اسم و ریخت یوزرشو خورده اومده اینجا با این قیمت ها جو ریخته بهم
اینجا الان بخواد یکی بازی بفروشه شما می شی براش پیغمبر زاده و می گن این اقا بتمن فلان قدر داده نمی دونم ico فلان قدر فروخته و هزارتا حرف بچه بازی دیگه
مدیر انجمن هستی باش اینجا قیمت درست درمون بزن، هنگام خرید با فروشندت راه بیا
تحت تاثیر نزار قیمت دیگر فروشنده ها که مثل شما بلد نیستن بازار روز با حداکثر حراجی راه بندازن شاید خیلی ها برای بازیهاشون و قیمتی می زارن ارزش قاعل هستند .احترام خوب چیزی هست
دلت هوای فروش مفت بازی های مفتت کرده بسم اله تهران از این جور جاها زیاد داره برای فروش .اینجا جایی برای خودنمایی پشت لباس نیست اونم از این شکلش .
حالا می تونی بری یوزر منو بن کنی .
بدرود

ببخشید اما منم موافقم .. ادبیات ایشون قشنگ نیست اما مفهوم حرف کاملا درسته قبلا هم اینکار انجام شد شاید بنده 20 -25 تومن رو یه بازی ضرر کردم..
اگر بچه ها حرفی نمیزنن از ترس بن شدنه اما ناله و نفرینش پشت شماست اقا نیما .. خود دانید ..

شما میتونی کارای مشابه انجام بدی مثلا بزنی قیمت پیشنهادی خودت تو پیغام خصوصی هر کار خواستی بکنی

آخرین ویرایش:
دردسري شده ها !!!!!

نيما جان اون اومده يه قيمت منصفانه گذاشته براي فروش شما برو قيمت بازيت رو بزن 110 هزار تومن و 30 الي 40 تومن پول مفت و سود بكش بالا !!! دريغ از اينكه اگه قيمت ها رو گرون زده بود اينجا چي ميشد !!

خودم رو مثال ميزنم ! من الان يه بازي رو گذاشتم 80 تومن ولي يه دوست ديگه همون بازي رو با همون شرايط من فروخت 65 تومن !! الان من برم بهش بگم چرا ارزون فروختي ؟؟ دلش ميخواد جنسشه دوست داره ارزون يا گرون بده مجبورت نكردن در دو حالت !!!!!

اصلن کی اینا رو خریده؟
این اقا اومده یه تاپیک زده وجواب پی ام که نمیده
بعد چطور میفروشه بازیا رو؟
میخواد بازیو به رفیقش زیر قیمت بده میاد تاپیکشو انجا میزنه 4 نفر ببینن فک کنن چه خبره!!!

به گند کشیدی هرچی فروشگاه و فروش با این فروختنت .نظر من تمام این بازی ها مشکل دارن چون فروشندش مشکل داره .مشکلشم اینه گول اسم و ریخت یوزرشو خورده اومده اینجا با این قیمت ها جو ریخته بهم
اینجا الان بخواد یکی بازی بفروشه شما می شی براش پیغمبر زاده و می گن این اقا بتمن فلان قدر داده نمی دونم ico فلان قدر فروخته و هزارتا حرف بچه بازی دیگه
مدیر انجمن هستی باش اینجا قیمت درست درمون بزن، هنگام خرید با فروشندت راه بیا
تحت تاثیر نزار قیمت دیگر فروشنده ها که مثل شما بلد نیستن بازار روز با حداکثر حراجی راه بندازن شاید خیلی ها برای بازیهاشون و قیمتی می زارن ارزش قاعل هستند .احترام خوب چیزی هست
دلت هوای فروش مفت بازی های مفتت کرده بسم اله تهران از این جور جاها زیاد داره برای فروش .اینجا جایی برای خودنمایی پشت لباس نیست اونم از این شکلش .
حالا می تونی بری یوزر منو بن کنی .
بدرود

ببخشید اما منم موافقم .. ادبیات ایشون قشنگ نیست اما مفهوم حرف کاملا درسته قبلا هم اینکار انجام شد شاید بنده 20 -25 تومن رو یه بازی ضرر کردم..
اگر بچه ها حرفی نمیزنن از ترس بن شدنه اما ناله و نفرینش پشت شماست اقا نیما .. خود دانید ..

شما میتونی کارای مشابه انجام بدی مثلا بزنی قیمت پیشنهادی خودت تو پیغام خصوصی هر کار خواستی بکنی

دردسري شده ها !!!!!

نيما جان اون اومده يه قيمت منصفانه گذاشته براي فروش شما برو قيمت بازيت رو بزن 110 هزار تومن و 30 الي 40 تومن پول مفت و سود بكش بالا !!! دريغ از اينكه اگه قيمت ها رو گرون زده بود اينجا چي ميشد !!

خودم رو مثال ميزنم ! من الان يه بازي رو گذاشتم 80 تومن ولي يه دوست ديگه همون بازي رو با همون شرايط من فروخت 65 تومن !! الان من برم بهش بگم چرا ارزون فروختي ؟؟ دلش ميخواد جنسشه دوست داره ارزون يا گرون بده مجبورت نكردن در دو حالت !!!!!
دو دوست اول اینجا رو با پاساژ اشتباه گرفتن.
مشکل شما اینه که فکر کردین اینجا محلیه که باید توش سود کنید. نه عزیزان اینجا همه دور هم هستند تا حال کنن تا معلوماتشون تو زمینه ای که دوست دارن بره بالا. حالا یه امکاناتی هم هست که افرادی که دلشون میخواد میتونن وسایل شخصی خودشون رو بفروشن به هر قیمتی که دلشون خواست.
این نظر شخصی من بود. گفتم بگم شاید دیدگاه بعضی ها تغییر کنه.

دردسري شده ها !!!!!

80 با 65 --- 15 تومن اختلافشه عزیز اونم شاید مال تمیزی .. ریجن یا ...... چیزای دیگه
الان تو تاپیکا مثلا بتمن 78 تومنه که شدیدا گرونه ایشون 30 تومن گفته
اختلاف 48 تومنه
قیمت این بازی 50 تا 55 تومنه همون طوری که تو تاپیکا هست خودمم در حال خریدم .
همه دوست دارن ارزون بخرن اما ......................

---------- نوشته در 12:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ----------

اصلن کی اینا رو خریده؟
این اقا اومده یه تاپیک زده وجواب پی ام که نمیده
بعد چطور میفروشه بازیا رو؟
میخواد بازیو به رفیقش زیر قیمت بده میاد تاپیکشو انجا میزنه 4 نفر ببینن فک کنن چه خبره!!!

بنده خودم 3-4 تا پیغام دادم جوابی نگرفتم این درست نیست ایشون میتونن بگن فروش رفت
10 دقیقه بعد از اینکه تاپیک زدن بود..

80 با 65 --- 15 تومن اختلافشه عزیز اونم شاید مال تمیزی .. ریجن یا ...... چیزای دیگه
اختلاف 48 تومنه

---------- نوشته در 12:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ----------

بنده خودم 3-4 تا پیغام دادم جوابی نگرفتم این درست نیست ایشون میتونن بگن فروش رفت

اون ديگه فرق داره اصلا من دلم ميخواد اينجا تاپيك بزنم بازي هام رو مفت بفروشم ! و بگم فقط براي پول پست 5 هزار تومن پول بريزيد بحساب شما حرفي داري ؟؟؟:d

مشکل شما اینه که فکر کردین اینجا محلیه که باید توش سود کنید. نه عزیزان اینجا همه دور هم هستند تا حال کنن تا معلوماتشون تو زمینه ای که دوست دارن بره بالا. حالا یه امکاناتی هم هست که افرادی که دلشون میخواد میتونن وسایل شخصی خودشون رو بفروشن به هر قیمتی که دلشون خواست.

سود چیه عزیز بازی که شما میخری الان 90 تومن مثل بتمن بعد بزنی 50 تومن سود داری میکنی >؟
این سوده ؟؟؟.. ..

بعد یکی میاد میگه اقا نیما زده 30 تومن معنی این یعنی ضررررررررررررررررررررررررر نه سودد

اختلاف 48 تومنه

عزیز من
من دومین نفری بودم که تاپیکو دیدم
بعدش پ.خ زدم
بعد از 15 دقیقه که ایشون اومد ویرایش کرد فقط 2 عنوان ico & mass effect 2 رو زد فروخته شده
جواب پ.خ ما رو هم نداد
فرداییش بقیه عناوینو نوشت فروخته شده
من اگه از بازیام عکس بزارم همه رو بزارم 10-15 پ.خ کسیم جواب ندم بعد 1 -2 روز بیام بزنم فروخته شد اونوقت شما از منم دفاع میکنین؟

همه نظرات رو خواندم ، غیر از دو بازی Batman AC , TEAM ICO Collection باقی بازی ها قیمت خیلی پایینی ندارند.

Batman AC رو خودم دست دوم مشابه آک با کد خریدم 70ت ، ICO هم آک خریده بودم 120ت .
اولی دست دوم بدون کد بین 50 تا 60ت دیدم معامله بشود و دومی هم دست دوم رو 70ت دیدم.

قبول دارم دو تا بازی قیمتشون پایینه اونم خیلی ، ولی اگر دقت کنید جمع مبالغ مقطوع بازی ها 200ت می شود که می توانید بفهمید فروشنده از فروش بازی هایش چه منظوری داشته است.

ببخشید دوست عزیز .ولی شخصا خیلی اعصابم خورد بود از بعضی رفتارها! مجبور شدم حرف دل بی پرده (و تند و سریع رک راست صاف پوست کنده ) بزنم بزنم بازم از لحن تندم شرمنده و عذرخواهی می کنم از دوستان .

---------- نوشته در 02:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

دردسري شده ها !!!!!

قیمت منصفانه هان؟ نیما جان؟؟ استغفراله ... بحث قیمت نیست بحث رعایت فروش دیگران و اینکه رعایت شرایط فروشگاه هست .عذرخواهی می کنم ولی این قیمت ها عده ای تحت تاثیر گذاشته و روی فروش بقیه دوستان تاثیر داره کسی دنبال سود نیست ولی به قیمت فروختن دلیلی بر سود کردن نیست حد قیمت داشتن و به دیگران احترام گذاشتن خیلی شکل جالبتری از انصاف هست تا اینکه این سبک بخوای بازی بفروشی و بازارچه (!) بریزی بهم بعدش بیای بگی دوست داشته .می تونسته بزن قیمت پیشنهادی و در لحظه خرید با فروشندش راه بیا .

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:03 PM ارسال شده بود ----------

حال کنند اره؟ با بهم ریختن قیمت ها حال کنند یا تحت تاثیر گذاشتن دیگر افراد !!! چطور وقتی در قسمت های مختلف ممکن اختلاف نظر ها ،بحث ها رو یکم سنگین کنه و بچه ها یکم باهم صریح تر صحبت می کنند سریع مدیران اینجا تشبیه به حموم زنانه و از این حرف های مفت می کنند .اونوقت شما از حال حرف می زنی؟ حال کردن (واژه قشنگی هم نیست البته) نیازمند جنبه بالا و اینکه طرف رنگ یوزرش و ... باعث جوگیر شدنش نشه و بدونه از یک دنیا دیگه نیومده اونوقت که می شه گفت همه دور هم هستیم عده ای مسعول مواردی هستند اما از ما و جنس ما جدا نیستند .
بعدشم کسی نگفت اینجا پاساژ هست و از این حرف .کسی دنبال سود نیست نمی دونم چرا عده ای به قیمت فروختن رو سود تعبیر می کنند .وقتی پای این حرف ها می رسه همه چی شخصی می شه و صد البته عشقی(!) وقتی پای اظهار نظرات می رسه ورق بر می گرده .

آخرین ویرایش:
اين هم روش بسيار جالبيه!!!!
من كه فكر ميكنم اصولا از اولش هم بازيي واسه فروش وجود نداشته و نداره!!
به خصوص 2 تا بازي Batman AC , TEAM ICO Collection !!

بچه ها من 2 تا بازي FIFA12 و UNCHARTED3 دارم هر دو ريجن 2 هستند و كد آنلاينشون هم استفاده نشده .....فيفا12 35 تومن .و آنچارتد3 30تومن.
فقط هم واسه فروش هست و تعويض نميشود
فقط حضوري تهران...

دوستان هر دو بازي فروخته شد!

اقايون همه حرفشون صحيح من اساسينس رو خواستم از اقا ايشون به بعد از ٣ روز جواب ندادن و سر كار گذاشتن گفت ٢٥ بريز به حساب نويد خان يه شماره حساب بانك سپه داد هر كاري كرديم گفت شماره كارت اشتباهه گفتم اس بده كه به ايشون سخت اومد شماره كارتشو بفرسته ، دوسته منم يه بار ميخاسته خريد كنه همين جوري كرده اين اقا ارزون ميداده ولي شماره كارت اشتباه بوده، بيخيال بابا يكي دوتا بلوري ارزششو نداره كه ادم خودشو خراب كنه الانم اقا ميياد اين نظر هارو ميبينه بدون اينكه كسي بهش چيزي بگه زود پاك ميكنه ميره دوستان من از اين اقا جواب ميخام بايد به همه جواب بده نه اين كه پاك كنه، اقاي نيما خان هر كسي اومده نظري داده سوالي پرسيده بايد جواب بدي يا حق................

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or