تعدادی از کارکنان استودیو Santa Monica اخراج شدند

Yukimura

کاربر سایت
feature-SonySantaMonica.jpg

امروز IGN به نقل از یک منبع معتبر اعلام کرد که تعدادی از کارکنان استودیو Santa Monica اخراج شدند . هنوز جزئیات دقیقتر و علت این تصمیم منتشر نشده است . احتمالا یکی از پروژه های آتی این این استودیو هم کنسل میشود.

آپدیت :

سونی این بیانیه رو در پاسخ موضوع به IGN فرستاد که صحت خبر را تایید میکند ولی در مورد کنسل شدن پروژه ای تاییدی صورت نگرفت :

""SCEA تایید میکند که یک کاهش نیرو در استودیو Santa monica انجام شد . این کار نتیجه همگام سازی منابع برای بهبود زمینه های کلی رشد در استودیوهای سونی در سراسر دنیا است .
این تصمیم به یکبار گرفته نشده است . با این حال بعضی مواقع برای پیشرفت در خدمات و پروژهای آینده استودیو این تصمیمات لازم است . ما خدمات کاریابی و اقدامات ویژه ای برای تفکیک و سهولت نقل و انتقالات در استودیوهای سراسری خود ارائه داده ایم ""
به تازگی این استودیو به محل جدیدی در لس آنجلس نقل مکان کرد و از دلایل آن به گسترش تجهیزات استودیو و افزایش نیروی کار اشاره شد .
از مهترین اتفاقات اخیر این استودیو پیوستن Cory Balrog کارگردان GOW II به استودیو بعد از 6 سال است .

IGN 1

حتما لازم نيس كه گندي در مورد پروژشون بزنن كه اخراجشون كنن(ادمايي با اين رزومه كه اخراج شدن اهل گند زدن نيستن)

به احتمال زياد سوني به خاطر مسايل مالي يا بخاطر مسايل ديگه اي(تغيير استراتژي در مورد استوديوهاش)اين افراد رو اخراج كرده و گرنه اخراج بخاطر ضعيف كاري و اهمال كاملا بعيد

.

حتما لازم نيس كه گندي در مورد پروژشون بزنن كه اخراجشون كنن(ادمايي با اين رزومه كه اخراج شدن اهل گند زدن نيستن)

به احتمال زياد سوني به خاطر مسايل مالي يا بخاطر مسايل ديگه اي(تغيير استراتژي در مورد استوديوهاش)اين افراد رو اخراج كرده و گرنه اخراج بخاطر ضعيف كاري و اهمال كاملا بعيد

.

اقا یکی این مسایل مالی رو بیاد برای ما توضیح بده ... چیز دیگه ای بلد نیستید بگید ... 4 سال سونی پول ریخته به پای اینا و پروژشون .. ختما یه هزار دلاری دیگه میداد سونی برشکست میشد ...

اقا پروژه رو کنسل کردن ... کاهش پرسنل نداشتن ... یه تیم و بازیشون رو انداختن سطل اشغال ... شما میگی گند نزدن سونی پول نداشت بده ... ؟؟؟؟‌ واقعا از اب گل گل الود ماهی گرفتنم حدی داره ... حالا یکی مثل اون کاربر تو تاپیک بغلی ارزش جواب دادنم نداشت که حتی هیچ خبری از اخرین گزارش مالی سونی نداره فقط مثل طوطی پست هاش روکپی پیست میکنه ...

سونی مشکل مالی داره که رفته اون استودیوی جدید رو برای سانتا مونیکا تاسیس کرده ... سونی مشکل مالی داره که میخواست این استودیو رو گسترش بده .... سونی مشکل مالی داره که امسال رو سال گیم برای خودشون اسم گذاری کردن ... ولی یکی از پرخرج ترین IP هاشون رو به خاطر مشکل مالی می اندازن سطل اشغال ... سونی مشکل مالی داره که امسال در امد 3 برابر شده ... اصلا همه چی تقصیر سونیه .... خدا وکیلی این دلیل اینکه ما ایرانی رو یه چیزی کلید میکنیم فقط و فقط دلیل مشکلات رو یه چیز میدونیم چیه ؟؟؟ تو سیاستمون که همه چی زیر سر انگلیسه ... تو فوتبالممون که یکی میبره و قهرمان میشه مافیاست وقتی میبازه مربی گری بلد نیست ... سونی هم همینه ... هوی رین خدای جنگ و اخرین شاهکار میسازه ... این بازی های پر خرج و کم سود باعث شدن سونی مشکل مالی پیدا کنه .... یه بازی رو هم کنسل میکنه ... 50 نفر پرسنلش هم اخراج میکنه بازم به دلیل مشکل مالی سونیه ... کلا رو یه چیزی کلید کنیم ول کن نیستیم ...

یه دلیل منطقی برای من بیارین که سونی 50 نفر پرسنل و بازیشون رو به خاطر مشکلات مالی کنسل کرد رفت ... به دلیل مشکل مالی بود که 2 ماه پیش استودیو رو میبستن ...

فکر کنم قضیه عمیق تر ازسونی پول نداره برا همین 50 نفررو اخراج کرده است . همین الان سونیbend و ناتی داگ دارن نیرو میگیرن خود سانتا مونیکا تا 18 فوریه نیرو می گرفت و فکر کنم سونی انقدر بدبخت نشده که نتونه حقوق 50 نفر رو برای یک سال دیگه (حدود 5 میلیون دلار ) پرداخت کنه.

اقا یکی این مسایل مالی رو بیاد برای ما توضیح بده ... چیز دیگه ای بلد نیستید بگید ... 4 سال سونی پول ریخته به پای اینا و پروژشون .. ختما یه هزار دلاری دیگه میداد سونی برشکست میشد ...

اقا پروژه رو کنسل کردن ... کاهش پرسنل نداشتن ... یه تیم و بازیشون رو انداختن سطل اشغال ... شما میگی گند نزدن سونی پول نداشت بده ... ؟؟؟؟‌ واقعا از اب گل گل الود ماهی گرفتنم حدی داره ... حالا یکی مثل اون کاربر تو تاپیک بغلی ارزش جواب دادنم نداشت که حتی هیچ خبری از اخرین گزارش مالی سونی نداره فقط مثل طوطی پست هاش روکپی پیست میکنه ...

سونی مشکل مالی داره که رفته اون استودیوی جدید رو برای سانتا مونیکا تاسیس کرده ... سونی مشکل مالی داره که میخواست این استودیو رو گسترش بده .... سونی مشکل مالی داره که امسال رو سال گیم برای خودشون اسم گذاری کردن ... ولی یکی از پرخرج ترین IP هاشون رو به خاطر مشکل مالی می اندازن سطل اشغال ... سونی مشکل مالی داره که امسال در امد 3 برابر شده ... اصلا همه چی تقصیر سونیه .... خدا وکیلی این دلیل اینکه ما ایرانی رو یه چیزی کلید میکنیم فقط و فقط دلیل مشکلات رو یه چیز میدونیم چیه ؟؟؟ تو سیاستمون که همه چی زیر سر انگلیسه ... تو فوتبالممون که یکی میبره و قهرمان میشه مافیاست وقتی میبازه مربی گری بلد نیست ... سونی هم همینه ... هوی رین خدای جنگ و اخرین شاهکار میسازه ... این بازی های پر خرج و کم سود باعث شدن سونی مشکل مالی پیدا کنه .... یه بازی رو هم کنسل میکنه ... 50 نفر پرسنلش هم اخراج میکنه بازم به دلیل مشکل مالی سونیه ... کلا رو یه چیزی کلید کنیم ول کن نیستیم ...

یه دلیل منطقی برای من بیارین که سونی 50 نفر پرسنل و بازیشون رو به خاطر مشکلات مالی کنسل کرد رفت ... به دلیل مشکل مالی بود که 2 ماه پیش استودیو رو میبستن ...
اصلا پست منو خووندي جناب سهامدار سوني كه اينطور جوش اوردي؟؟؟؟؟

من گفتم با توجه به رزومه اكثرا درخشان اين افراد اينا رو بخاطر گندكاري و ضعف اخراج نمي كنن بلكه دليلش يه چيز ديگس(مثالم زدم كه يا مالي ميتونه باشه يا تغيير استراتژي و ....)

بنده كجا گفتم سوني حتما مشكل مالي داره؟؟؟

+

يك شصتم اين تعصبو جوش زدنو واسه مملكتتون داشتين الان ابرقدرتارم رد كرده بوديم

.

اصلا پست منو خووندي جناب سهامدار سوني كه اينطور جوش اوردي؟؟؟؟؟

من گفتم با توجه به رزومه اكثرا درخشان اين افراد اينا رو بخاطر گندكاري و ضعف اخراج نمي كنن بلكه دليلش يه چيز ديگس(مثالم زدم كه يا مالي ميتونه باشه يا تغيير استراتژي و ....)

بنده كجا گفتم سوني حتما مشكل مالي داره؟؟؟

+

يك شصتم اين تعصبو جوش زدنو واسه مملكتتون داشتين الان ابرقدرتارم رد كرده بوديم

.

خب سونی این همه کارمند و پرسنل و استودیوی بازی سازی داره ... ولی همین چند نفر تو سانتا مونیکا خار چشمش شده بودن و داشتن کل سونی رو بر شکست میکردن و سونی از پس دادن حقوقشون بر نمیومد ...

اتفافا وقتی بخوان به دلایل غیره پرسنل کم کنن ..کسایی رو نگه میدارن که کار بلدن .... و سابقه درخشانی دارن ...

ولی اگه همون اقای کار بلد باسابقه رو وقتی با لگد انداختن بیرون بدون شک یه گندی زده که هیچ جوره نشه جمع و توجیحش کرد و بشه از تقصیرشون چشم پوشی کرد .

بنده هنوز در شوک به سر میبرم ! :|
یعنی هر طوری به قضیه نگاه میکنم منطقی به نظر نمیرسه. یکی از عظیم ترین استودیوهایی که در اختیار داری (شاید از نظر تعداد کارمندها عظیم ترین) در حال ساخت یه بازی باشه. اون هم به مدت 4 سال و توی این مدت بالاخره باید به جاهای خیلی اساسی رسیده باشن دیگه. بعد بیای یه دفعه هم پروژه رو کنسل کنی و هم از اون عجیب تر ، کلی از اعضا رو بندازی بیرون. اعضایی که یه سری کله گنده و دست اندرکاران نسخه های قبلی GoW هم بین اون ها هستن.
به مسائل مالی که خیلی بعیده ربط داشته باشه ، چون کلی بازی و استودیوی دیگه هست که ارزش پایین تری دارن ولی تعطیل نشدن. من فقط شک داشتم که بازی بیش از حد شبیه Destiny شده که shinobi میگه بازی خیلی یونیک بوده و این حرف هم نقض میشه. ولی کلاً هرچی که بوده ، حتی یه بازی متوسط و زیر متوسط هم بعد از 4 سال باید به یه جایی رسیده باشه که بشه 2014 یا 2015 منتشرش کرد. یعنی انتشار بازی باید قاعدتاً پول بیشتری نصیب اینا بکنه تا کنسل کردن پروژه بعد از این همه وقت و بودجه ای که صرفش شده.
بدترین قسمت ماجرا اینه که این کار تأثیر منفی روی بقیه افراد میذاره. طرف پیش خودش میگه این تیم بعد از 4 سال متلاشی شد و پروژه ـش کنسل شد ، چه تضمینی هست که این اتفاق دوباره نیفته و بازی ما این طوری نشه ؟
الآن دیگه رسماً تا 2،3 سال دیگه هم نباید منتظر بازی جدیدی از Santa Monica باشیم. این پروژه که ترکید ، تیم Ascension هم که کمتر از یه سال از عرضه بازیشون میگذره. تیم Barlog هم که تازه اوایل کار هستن. یعنی خیلی شیک و قشنگ یکی از بهترین استودیوهای سونی تا اواسط نسل خبری ازش نیست.
کلاً قضیه جوری هست که من جای مسئولین سونی بودم یه توضیحی میدادم که ملت بفهمن چه خبره. چون یه چیز طبیعی نیست و خیلی کم پیش میاد همچین شرایطی. اگه یه تیم درپیت بود خیلی حدس ها میشد زد ، ولی تیمی که پرفروش ترین GoW رو ساخته قضیه ـش خیلی فرق میکنه.
امیدوارم حداقل یه سری از طرح ها و تصاویر بازی لیک بشه که ببینیم چی کار کرده بودن. با اینکه آدم این طوری بیشتر غصه میخوره ، ولی حداقل بفهمیم این تیم چی داشته میساخته. :(

آخرین ویرایش:
اوضاع خیلی افتضاحه و همینطور خبرهای بدتر داره میاد...:(
اگر بازیشون یونیک بوده خو چرا کنسل شده، چرا ملت اخراج شدن؟ و خیلی چراهای دیگه:(( اونم بهد از 4سال :| اصلا میشه چنین چیزی؟ استودیو به ایت بزرگی بازی بسازه، چندماه بیشتر تا معرفیش نموند و کم کم هم منتشر بشه، بعد کنسل بشه؟ :|
خو اگر مشکل داشت نمیتونستن 2-3 سال پیش کنسلش کنند؟

من کلا درک نمیکنم:((

هنوز میشه امید داشت که پرژه کنسل نشده باشه چون خود سونی هم کنسل شدنو تایید نکرد هاوکینز هم با توجه به اینکه خودش اخراج شده گفته پرژه کنسل شده جایی رسما اعلام نشده.
باز خوبه حداقل استیگو اخراج نکردند#:-s.ولی واقعا خیلی دوست دارم بدونم چیکار کردند که اخراجشون کردند.تنها گزینه محتمل اینه که نقشه قتل کاز رو کشیده باشند:d:|

مثل اینکه بازی که داشتن می ساختن مثل بازی بانجی بوده و اینها یک دفعه سال پیش می بینن بازیشون خیلی شباهت داره به اون بازی رئیس های استودیو تشخیض می دن که باید بازی تغییر کنه مثل اینکه کار کنا زیاد موافق نبودن و بعد از یک سال نمیتونن پروژه تغییر بازی رو پیش ببرن. من فکر میکنم کسانی که اخراج شدن جزو ناراضی های شرکت بودن که دوست نداشتن بازیشون تغییر کنه

سونی هیچوقت نمیبخشیمت :((

واقعا شک بزرگی بود . نمیدونم چی بگم :|

امیدوارم سانتا مونیکا هم بتونه بعد از تغییر کادر مثل ناتی داگ بدرخشه و اونایی سالها واسه سونی زحمت کشیدن هم همیشه موفق باشن :-s

پ.ن : Sensitive as Hell :((

تعطيل كردن استديوها ميتونه خيلي دلايل داشته باشه.مشكلات مالي،عدم وجود تفاهم و تفاوق بين اعضا و پابليشر،عدم همخواني دخل و خرج و كلي دلايله ديگه.خوبه همين چند روز پيش يكي از بهترين استديوهاي تاريخ يعني Irrational Games علارغم ساخت يك بازي فوق العاده بسته شد.

يكي از چيزهايي كه من فكر ميكنم دليل تعديل نيروي اين استديو باشه طولاني شدن بيش از حد روند ساخت بازي بوده.معمولا پروژه هايي كه ساختشون طولاني ميشه هزينه هاشون هم متعاقبا بالا ميره و ريسك رو براي ناشر خيلي بالا ميبره.

براي مثال Bioshock روند ساخت طولاني داشت و باينكه نهايتا سود اور شد ولي خب عملا ناشر رو مجبور به تعديل نيرو كرد،چرا كه واقعا Take-Two نميدونست كه اگه يكبار ديگه هم همچين سرمايه و زمان رو صرف Irrational بكنه خواهد تونست سود داشته باشه يا نه.اصلا وضعيت چهار-پنج سال بعد اين صنعت اونقدر مشخص نيست كه ناشر بخاد ريسك بكنه.

.سال پيش سگا بخش استراليايي Creative Assembly رو با وجود اينكه يكي از بهترين بخش هاش بود و بازي مثل Medieval 2 رو توي كارنامه داشت بست.وقتي دليلش رو پرسيدن گفتن كه بازي سازي توي استراليا بسيار پرهزينه تر از ساير نقاط جهانه.اين استديو هم يكي از اخرين استديوهاي باقي مونده توي استراليا بود.ايني كه بگيم چوني سوني از پروژه The Last Gaurdians همچنان حمايت ميكنه دليل بر اينكه كه از پروژه هاي وقت بر ديگه هم حمايت خواهد كرد كاملا اشتباهه.

تعطيل كردن استديوها ميتونه خيلي دلايل داشته باشه.مشكلات مالي،عدم وجود تفاهم و تفاوق بين اعضا و پابليشر،عدم همخواني دخل و خرج و كلي دلايله ديگه.خوبه همين چند روز پيش يكي از بهترين استديوهاي تاريخ يعني Irrational Games علارغم ساخت يك بازي فوق العاده بسته شد.

يكي از چيزهايي كه من فكر ميكنم دليل تعديل نيروي اين استديو باشه طولاني شدن بيش از حد روند ساخت بازي بوده.معمولا پروژه هايي كه ساختشون طولاني ميشه هزينه هاشون هم متعاقبا بالا ميره و ريسك رو براي ناشر خيلي بالا ميبره.

براي مثال Bioshock روند ساخت طولاني داشت و باينكه نهايتا سود اور شد ولي خب عملا ناشر رو مجبور به تعديل نيرو كرد،چرا كه واقعا Take-Two نميدونست كه اگه يكبار ديگه هم همچين سرمايه و زمان رو صرف Irrational بكنه خواهد تونست سود داشته باشه يا نه.اصلا وضعيت چهار-پنج سال بعد اين صنعت اونقدر مشخص نيست كه ناشر بخاد ريسك بكنه.

.سال پيش سگا بخش استراليايي Creative Assembly رو با وجود اينكه يكي از بهترين بخش هاش بود و بازي مثل Medieval 2 رو توي كارنامه داشت بست.وقتي دليلش رو پرسيدن گفتن كه بازي سازي توي استراليا بسيار پرهزينه تر از ساير نقاط جهانه.اين استديو هم يكي از اخرين استديوهاي باقي مونده توي استراليا بود.ايني كه بگيم چوني سوني از پروژه The Last Gaurdians همچنان حمايت ميكنه دليل بر اينكه كه از پروژه هاي وقت بر ديگه هم حمايت خواهد كرد كاملا اشتباهه.
به نظر من سهیل :
با اون حرفای اول ـت که در مورد بسته شدن استودیو های مختلف هستش موافقم...ولی Sony باید رسما مثل مرد بیاد بگه دلایلمون این بوده ! من قبلا هم گفتم ، الانم میگم، این نشون میده Sony شدیدا توی مدیریت استودیوهای فرست پارتی (!)ضعف داره ! این قضیه رو خیلی راحت میشه از سیاست های چندوقت اخیرشون درک کرد...
الان تک تک Talent ـها و کارکنان استودیوی "سونی سانتا مونیکا" از این حرکت ناراضی هستن ! همشون صداشون دراومده ولی خب دلیل اصلی رو هیشکی این وسط نگفته.. !
در مورد The Last Guardian هم بگم که 100% همین قضیه ضعف مدیریتی در اونجا هم حاکم هستش ! وگرنه الان نسخه Anniversary این بازی تا الان عرضه شده بود و ووووو...
الان هم که میبینین Fumito Ueda توی این استودیو مونده ، همین آقای یوشیدا با هزار زور و زحمت ایشون رو نگه داشتن تا فقط بر روی بازی نظارت داشته باشن(!) و دیگر هیچ..مطمئنم بعد از عرضه TLG ایشون از تیم آیکو جدا خواهد شد و طی همون صحبت هایی که کرده..میخواد بره دنبال یه کار دیگه و که خودتون این قضیه رو میدونین...
اینها همه رو گفتم که این رو بگم که TLG با همه این قضایا فرق میکنه و داره ! درسته تاخیر های بسیار زیادی رو خورده ولی تجربه نشون داده، بازی های استاد اُدا همگی شاهکار هستند و خواهند بود و با این بازی های دیگه اصلا نباید مقایسه بشه، چون این مورد به شدت فرق میکنه ! نمیدونم برا چی هنوز بعضی دوستان تا یاد تاخیر میفتن فقط میگن TLG ....بابا این بازی خواهد ترکوند..همین !

یحتمل چون می خواستن برای ویتا بازی بسازن سونی ناراحت شده گفته همه اخراج :|

خیر داشتن روی یه ip جدید اونم برای PS4 کار میکردن. از قرار معلوم بازی که داشتن می‌ساختن شباهت زیادی به عنوان Destiny داشته سونی هم پی می‌بره و بهشون میگه موضوع و ساختار بازی تون رو از بازی دستنی دور نگه دارید. SSM بدبخت هم این کارو میکنن ولی گویا کار به نقطه ای میرسه که نمیشه کاریش کرد مجبور به تعدیل نیزو میشن.

اونایی که موندن از قرار معلوم دارن روی یه GoW جدید کار میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or