تضاد جامعه با گیمر

من یه موردو دیشب یادم رفت بگم :
این که شاید الان به گیمر به چشم آدم نورمال نیگا نکنن ولی این سرنوشتی هستش که همیشه نسل اول و در بعضی موارد نسل دوم یک پدیده بهش دچارن . مثل ویدئو و ماهواره .
قول میدم که خیلی از گیمر ها و همچنین فلله باز ها واسه بچشون آزادی بیشتری نسبت به دیگر افراد در مورد گیم قائلن چون خودشون بلاخره دوره ی این بچه رو گذروندن و از آرزو های کودکی دوره ی شروع تحول (ورود بازی های ویدئویی) به خوبی آگاهن .
ولی متاسفانه والدین خیلی از ما شاید به دلیل مشکلاتی که توی این ربع قرن به وجود اومده یه مقدار غرق شدن و فراموش کردن خیلی چیز ها رو مخصوصا مناطقی که جنگ زده بودن مثل خوزستان و خوزستان ها که بعضی از والدین با صدای شنیدن یه گلوله یا موشک استرس آژیر قرمز موشک بارون میاد سراغشون .
و یه چیز دیگه .
من معتقدم 100% این نگاه ها به گیمر مسئله ی اجتماعی هستش و به جز یک مورد ربطی به مسائل سیاسی نداره و اونم تاثیر این دو مثئله روی هم هستش .

بچه ها به نظرتون تا زمان بچه هامون گیم و ... پا برجا میمونه؟؟ :)
اخه دیروز داشتم با مامانم کل مینداختم اون میگفت نه من میگفتم اره !!
میگفت هر زمان یه چیز مد بوده زمان ما تو همه ی خانه ها عکس پوستر خواننده ها و بازیگر ها بود و همه جوان ها عشقشون اینکار ها بود زمان شما بازی هست زمان بچه های شما یه چیز دیگه:d
ولی خودم با توجه که میبینم صنعت گیم روز به روز داره پیشرفت میکنه بعید میدونم صنعت دیگه ای بتونه جاش رو بگیره;)

من یه روز فکر کنم پارسال بود رفته بودم کنج بازی بخرم که دیدم یکی با بچش که حدودا 10 سالش بود اومده بود و می خواست بازی God of War :eek: رو که خریده بودن پس بده, زنه می گفت این یارو قیافش ترسناک بچم گریه می کنه!حالا جالب تر از اون اینه که با یه GTASA عوض کرد!!:D

---

ولی این چیزا ربطی به سن و سال نداره همش مال جنبه ی آدماس...من الآن 16 سالمه و حتی موقعی که سنم پایین تر هم بود بازی هایی خیلی بدتر از GTA رو هم بازی کردم ولی هیچوقت انجام این بازی روی من تاثیر منفی نذاشته حالا نمی خوام بگم من خیلی با جنبم:cheesygri ولی می خوام بگم که این جریان سن و سال و اینا همش بیخودیه مهم خود آدمه!

منم با نظر شما موافقم .
ولی خب وقتی موسسه ای می خواد بازی ها رو درجه بندی کنه نمی تونه به جنبه ی افراد هم توجه کنه . الان من 1-2 نفر می شناسم بالای 16 که از سری Resident evil بدشون میاد چون از زامبی جماعت از بچگی می ترسیدن الان هم می ترسن .

یه نکته ی دیگه ای هم هست که می خوام بگم اینه که درجه بندی اونور براساس فرهنگ خودشونه و ما اگه بخوایم درجه بندی اصولی داشته باشیم باید خودمون دست بکار بشیم .
اینم برمیگرده به دولت که چه طرز تفکری نسبت به گیمر ها داره .

ببینید من واقعا" شرمسارم وقتی که گیم نت ها تو ایران تحت نظر تربیت بدنی هستن . آخه گیم صنعتیه که گاها" حتی روی صنعت سینما هم تاثیر می ذاره ولی خیلی داره کم لطفی میشه بهش ...

:::::::

بچه ها به نظرتون تا زمان بچه هامون گیم و ... پا برجا میمونه؟؟ :)
اخه دیروز داشتم با مامانم کل مینداختم اون میگفت نه من میگفتم اره !!
میگفت هر زمان یه چیز مد بوده زمان ما تو همه ی خانه ها عکس پوستر خواننده ها و بازیگر ها بود و همه جوان ها عشقشون اینکار ها بود زمان شما بازی هست زمان بچه های شما یه چیز دیگه:d
ولی خودم با توجه که میبینم صنعت گیم روز به روز داره پیشرفت میکنه بعید میدونم صنعت دیگه ای بتونه جاش رو بگیره;)

امین امیدوارم که این طور باشه چون من حالا حالا ها نمی خوام گیم رو ول کنم ...
ولی چه حالی میده آدم با بچش بشیه فیفا بازی کنه :cheesygri

این بستگی به آدما داره!من میشناسم آدم 16-17 ساله که نمیدونه پی اس یعنی چی،میشناسم 38 ساله(بابام!!)که واقعا گیم دوست داره،و میشناسم 11 ساله که پا به پای من رزیدنت اویل و تکن بازی میکنه!(و میبازه البته!)و حتی 9 ساله هم میشناسم!(پسر داییم!)که خوره ی این چیزاست!!!
در این مورد من با مامانم خیلی مشکل ندارم،میگه هر چیزی به اندازش خوبه،ولی آحه 1-2 ساعت بازی کردن میچسبه آخه؟!درستش اینه که 5 یاعت رو باشه آدم!(هر چند در مدرسه همون 1 ساعت جمعه هم برام غنیمته!)
صفحات قبلی رو هم من نخوندم....اما د رمورد جامعه،این هم بستگی به افراد داره.و این که جامعه از نظر اون شخص یعنی چی؟!حانواده؟معلمین؟دوستان؟دولت؟!!!
دلیلش به نظر من اینه که گیم در ایران تقریبا ناشناخته است و خیلی محبوب نیست.بنابر این کسی که نه میدونه نه براش مهمه و نه شاید میتونه بازی کنه،طبیعیه-یا از سر حسادت یا نظر قلبی-به گیمر ها بگه الاف!

ولی خب وقتی موسسه ای می خواد بازی ها رو درجه بندی کنه نمی تونه به جنبه ی افراد هم توجه کنه . الان من 1-2 نفر می شناسم بالای 16 که از سری Resident evil بدشون میاد چون از زامبی جماعت از بچگی می ترسیدن الان هم می ترسن .
دقیقا
جالبه هر کسی میاد میگه من بازی 18+ رو بازی میکنم مشکلی هم ندارم
بعد از جند سالی معلوم میشه که تاثیر گزاشته( فکر کنم صفحه قبل یه نفری برادرش رو مثال زده بود)
و صد البته کسانی که واقعا تحمل یه همچین چیزهایی رو دارن 1 در 100 هم پیدا نشه
کسی که این رو میزاره واقعا مرض نداره که
بیکار نیست که بگه این یه مشکلی ایجاد میکنه
و صد البته از کشوری که صدا سیما رسمی اون یه فیلم ترسناک رو ساعت 9 شب نشون میده از این بیشتر انتظاری نیست

سعید جان من که فکر نمیکنم چیزی جای گیم بیاد!!
مامان نمیدونه که این حرف رو زده من و تو که میدونیم که گیم چه قدر داره پیشرفت میکنه:cheesygri

امروز هم بی جنبه بازی در اوردم از ظهر تا افطار پایه prey بودم
78.gif

دقیقا
جالبه هر کسی میاد میگه من بازی 18+ رو بازی میکنم مشکلی هم ندارم
بعد از جند سالی معلوم میشه که تاثیر گزاشته( فکر کنم صفحه قبل یه نفری برادرش رو مثال زده بود)
و صد البته کسانی که واقعا تحمل یه همچین چیزهایی رو دارن 1 در 100 هم پیدا نشه
کسی که این رو میزاره واقعا مرض نداره که
بیکار نیست که بگه این یه مشکلی ایجاد میکنه
و صد البته از کشوری که صدا سیما رسمی اون یه فیلم ترسناک رو ساعت 9 شب نشون میده از این بیشتر انتظاری نیست

پس چرا اروپا و آمریکا که زیاد از این نظر ها مردمش فرق ندارن ESRB میاد یه بازی رو میزنه 17+ ,PEGI میاد همونو می ذاره 16+ و ژاپنی ها دوباره همونو می ذارن 15+ پس این چیزا یه چیز نظری هستش و هر سازمانی میاد اونو برای افراد فلان سال به بالا پیشنهاد می کنه...این پیشنهاد مربوط به قشر خاص جامعه هستش و می تونه برای افراد متفاوت باشه.

بله به جامعه بستگی داره
اما تا یه حدی
همین که مثلا زدی 2 سال فرق داره
اما تو ایران بازی 18 رو 10 هم بازی میکنه
حالا هر چقدر فرد مقاوم باشه روش تاثیر میزاره
و صد البته نه بعد از 5 دقیقه بعد از بازی کردن
10 سال بعد......
سالها بعد وقتی یه مشکلی برای فرد پیش میاد اونهم روش اضافه میشه و فرد دیگه له میشه زیر فشار (مثل کنکور و چیزهایی که تمرکز و دقت لازم داره)

کشورهای اروپایی چندین نسل گذشته تا نسل بازیخورشون به وجود اومده.
الان در ایران ما یعنی نوجوانان و جوانان نسلی هستیم که گیم خیلی فراگیره.ایشالا همگی پدر و مادر میشیم بعد میشینیم با بچمون پلی استیشن 5 بازی میکنیم حالشو میبریم.

دومین مسئله هم همین لفظ "بازی" هستش. تو زبان انگلیسی نمیگن Play میگن Game. گیم با پلی فرق میکنه. در حالی که تو زبان عامیانه گیم و پلی هر دو بازی خطاب میشن.
باید یه معادل مناسب و پارسی برای Game بوجود بیاریم.

دومین مسئله هم همین لفظ "بازی" هستش. تو زبان انگلیسی نمیگن Play میگن Game. گیم با پلی فرق میکنه. در حالی که تو زبان عامیانه گیم و پلی هر دو بازی خطاب میشن.
باید یه معادل مناسب و پارسی برای Game بوجود بیاریم.

آره اینم میتونه روی جامعه ی ضد گیمر تاثیر داشته باشه چون می گن یارو بازی می کنه پس بچس(بچه است).

چرا یه نفر که تو ایران با کامپیوتر بازی میکنه به شکل یه علاف بهش نگاه میشه؟
چرا هی میگن که فلان و بهمان؟
در خارج چرا اینجوری نیست(به این شدت)؟
شما چی میگید؟
گیمر ها با جامعه تضاد دارن؟
جامعه اونها رو قبول میکنه؟
واقعا بازی کردن کار علافی مخسوب میشه؟
آیا بازی کردن کلا سودی داره؟
شما هم نظراتتون رو بگید
خب ببين دوست عزيز.
ما نبايد توي هر چيزي زياده روي (افراط) كنيم. به موقع بخوابيم به موقع درس بخونيم به موقع بازي كنيم. به نظر من گرفتن هر بازي تازه اي كه تو بازار مياد لزومي نداره. چون اصطلاحا آدم زندگيش يه
بعدي ميشه. ولي در جامعه ما بدليل نبودن كار و غيره ... مردم به اشتباه فكر ميكنند كه با بازي كردن طرف الافه! در صورتي كه اين طور نيست. بازي نوعي سرگرمي است مثل يه فيلم ويدئويي....
و بزرگ و كوچيك نداره.... حتي يه مرد 40 ساله هم ميتونه مكس پين يا يه چيز ديگه بازي كنه.

سختم بود این مطلبو اونم ساعت پنج صبح بنویسم ولی من عاشق بازی وظیفه خودم دونستم تا انجامش بدم.

من نمی دونم چرا یکی صبح تا شب،شب تا صبح بشینه پای تلویزیون از برنامه های بی ارزش، سریالهای مزخرف، اخبار دروغ، اگهی،ور ور زر زر که به خورد مغزای شستشو شده مردم میدن لذت لازمو ببره الاف نیست،معتاد نیست خیلی نرماله ولی همچین که همون زمانو صرف بازی کنه الاف میشه معتاد میشه مریضه.چند نفر و میشناسین که در طول روز بتونن جلو خودشونو بگیرن تلویزیونو روشن نکنن اینا معتاد نیستن مریضم نیستن ولی ما که میایم بیشتر بجای مزخرفات تلویزیون وقت خودمونو صرف بازیهای کامپیوتری می کنیم هزار جور درد و مرض داریم نزارین حرفای عده ای بی اطلاع از بازی های کامپیوتری روتون تاثیر بزاره بر عکس شما رو اونا تاثیر بزارین اونارو مطلع کنین تشویقشون کنین به بازی ذهنیتی که راجب بازی دارنو عوض کنین من خودم تاحالا عقیده چند نفرو نسبت به بازی های کامپیوتری عوض کردم کسایی که از بازی متنفر بودن یا اونو یه کار بیخود می دونستن الان از طرفدارای پرو پا قرصشن.این یه واقعیته در حال حاضر بازیهای کامپیوتری چه مخالف داشته باشه چه نداشته باشه به رشد بی پایانش ادامه میده و در آینده نزدیک که هممون شاهدش خواهیم بود مثل صنعت سینما همه گیر میشه هرچند که همین الانم به این مرحله نزدیک شده.رشدی که بازیهای کامپیوتری از زمان تولدش تا حالا داشته قابل مقایسه با رشد صنعت سینما نیست صنعت سینما بعد از گذشت بیش از یه قرن به وضعیتی که حالا داره رسیده و این چنین همه گیر شده ولی بازیهای کامپیوتری با گذشت فقط چندین سال اینجوری رشد کردن تبدیل به یه رقیب جدی و سر سخت برا سینما شدن حالا بیاین با هم چند سال دیگرو ببینیم دیگه فکر نکنم نیازی به توصیف داشته باشه یه چیزیرو یادتون نره همیشه این حرف و حدیثای نا امید کننده راجب هر صنعت نو پایی بوده و هست و تنها دلیلش بی اطلاعیه یه نگاه به دیدگاه چهل سال پیش مردم نسبت به سینما بندازید، با الان مقایسه کنید.

آخرین ویرایش:
خوب به نظر من بايدم به چشم يه معتاد نگاه كنن

چون بعضي از معتادي ها نميتونه مخرب باشه مثل بازي

ما از خيلي ها بهتريم به كسي برنخوره بعضي از اين جوونا تمام وقتشون رو براي sms فرستادن ببراي دخترا ميكنن و اخرشم مبيين كه دختر از دستشون در رفته

ولي بازي چي هم يه داستاني رو متوجه ميشي هم كلي حال كردي

بازي به ادم خيانت نميكنه
ولي دختر خيانت ميكنه

حيف كه عشق به بازي يه طرفست

من با بيست سال سن هر چي داشتم عوض اينكه به دخترا خرج كنم يا با اونا ارتباط داشته باشم
به پايه بازي ريختم

من نميگم چون با دخترا دوست نميشم يه بسيجيه مخلصم و نميگم كه دوستم نشين ولي در كل حيف يه بازي خوره كه واسه اين جماعت ارزش بزاره

بازي فكر ادمو باز ميكنه

در كل يه بازي خور وقت دوست شدن با كسي رو نداره

بازي خور وقتي بازي ميكنه نظرش در مورد همه چيز عوض ميشه
چون بازي خيلي چيزا رو ياد ميده

بازي مثل يه رفيق صميميه

ولي خوب هر چي داري از جيبت در مياره

گرفتار بازي بشي ديگه نميشه از دستش در بري

ما بايد افتخار كنيم كه بازي خوريم و از خيلي ها كه معتاد مواد هستن بهتريم چون اونقدر با شعور بوديم كه به اين مسير اومديم

دوستدار همه بازي خورها
حسين نقويان

چند دلیل بیشتر واسه ی اینکه به گیمر توی ایران علاف گفته میشه :

1- بزرگترها هنوزم فکر می کنند بازیها، همون بازیهای آتاری هستش که فقط باید یه چیزی رو خراب کنی تا بری مرحله بعد و ...

2- قانون کپی رایت :D

3- شما خودتون و بچه هایی که توی اینترنت میشناسید رو نگاه نکنید، خیلی ها هنوز نمی تونن چند تا از قسمت های ساده ی کامپیوتر رو نام ببرند، توی بازیها حتما خیلیهارو دیدید که وقتی به یه مرحله میرسند برای اینکه نمی فهمند ماموریت رو 1000 تا کار انجام میدن که الکی وقت میگیره و ... خوب در مورد اول که اصلا حیف اسم Gamer که روشون گذاشته شه :D در مورد دوم هم کاریش نمی شه کرد !!

4- از نظر خیلیها بازی اعصاب آدم رو خورد می کنه و روانی میشه آدم و ... اگه آدم به تناسب شرایط سنی بازی، بازیشو انتخاب کنه مشکلی نداره به نظر من.
مثلا بازیی مثل Doom برای بچه ی 8 9 ساله خیلی زیاده.
ولی خوب یه سری بازیها هم مثل GTA هستند که به نظر من آدم 13 14 ساله هم بازی کنه مشکلی نداره ... دیگه بچه 7 ساله ها خودشون این کاره اند :P :D

5- توی مدتی که بیکارید و دنبال سرگرمی مناسب هستید، اولا چند صد تا انتخاب دارید ؟!؟!! 4 5 تا بیشتر نیست که اگه اهل بازی باشید بهترین و راحت ترینش همون بازی هست. و البته برای ما ها شاید بازی باحال ترینش هم باشه.
=0-=0-=0-=0-=0-=
البته حرف های منو همتون گفتید؛ ولی بهتره خودمونو دست کم نگیریم ... توی این وضع Gamer بودن خیلی هنره :D :D

عزیز وقتی که تلویزیون مملکتت میاد بازی کانتر رو اون تور احمقانه نقد می کنه می خواهی اونایی که دیدین چی بگن؟
دلم می خواهد شما یک روز برو مغازه رفیقت بشین پشته پیش خون فقط نگاه کن ببین ملت یکه میان بازی بخرن چی میگن اونایی که حالیشونه میان اسمه بازی رو میگن میرن
اما اونی که نیست چی؟
به مکالمه زیر دقت کنید:
خریدار:سلام
فروشنده:سلام
- یک بازی جدید بهم بدین
- کارت گرافیکت چیه؟: 512 ااا
- مدلش
- 512 اا دیگه
- عزیزم اسم هکارت گرافیکو بگو
- از کجا بدونم
- بیا اینجا بهت بگم
.......
بعد از 10 دقیقه بر میگرده
- سلام دیدم یک 5200 !
- دسگات دی وی دی رام داره؟
- دی وی دی رام؟ نمی دونم صبر کن از کسی که خریدم برم بپرسم
- آره داره
در این موقست که صاحب مغازه دیوونه میشه که چی بهش بده با این سیستم
اون وقت شما توقع داری که گیم جا بیوفته با این ملت؟
در ضمن بعضی ها هم گیم رو چیزی می دونن که فقط خرج داره سیستم بالا می خواهد به همین دلیل بهش اهمیت نمیدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or