تضاد جامعه با گیمر

به نظر من چون فرهنگ این صنعت هنوز جا نیفتاده البته کمکمداره جا میفته تو کشور ما هر کی بازی کنه بچس علافه در کل برای بازی به نظر من خوبیهایی رو هم داره اول این قانون کپی رایت شاید این بی هامیتی تاثیراتی رو هم داشته باشه مطمعنآ شما دیگر مثل کشورهای خارجی نمیتوانستید تو خونه ی یه بچه 12 ساله سان اندریاس پیدا کنید در کل ما که برای جامعه بازی نمیکنیم برای خودمونه

سلام.
با اجازه بزرگترا
دوستان به این مورد هم گوشه ای زدن اما من میخوام جدی بهش برسم. فکر نمیکنید خیلی از اینا تقصیره خودمونه؟ ما همیشه مشکل افراط و تفریط رو داشتیم و داریم. تابستان خود را چگونه گذرانده اید؟ نمیخوام انشا بنویسید:cheesygri ولی مطمئنم خیلی ها صبح (منظور از صبح همون ساعت 12 هستش) از خواب پا میشدن میرفتن سراغ کنسول یا پی سی صبحانه و نهار و شام رو هم به زور میخوردن اگه تو خونه یه تی وی باشه و طرف کنسول باز که دیگه داده همه درمیاد که میخوایم تی وی نگاه کنیم. تا 3 صبح همین برنامس.
پسر 12 ساله میشینه doom,fear,farenhait بازی میکنه. خودتون سعی کنید جلوی خودتون رو بگیرید و بازیهای مناسب سنتون انتخاب کنید.
یک تجربه خیلی جدی: شدیدا مواظب خودتون باشید. برادر کوچکتر من حدود 15 سالگی عشق هیتمن داشت. دیوونه این بازی بود. توی مراحل آخره هیتمن جایی بود که هیتمن به محل ساخته شدنش برمیگشت برادرم دچار مشکل شخصیتی شد. میدونم باورتون نمیشه ولی واقعا دچار مشکل شد. دچار حملات عصبی میشد و میگفت میره به یه عالم دیگه یه موجوداتی رو میبینه که بعد حمله شکلشون هم یادش نمیموند میگفت بهم میگن که فلان کن و بیسار اما بازم چیزی یادش نمیموند (این حملات اولاش موقع بازی دست میداد و بعد تعدادش زیاد شد و توی هر حالتی اتفاق میافتاد). با چند تا دکتر که آخر هم نفهمیدن چی به چیه به مرور خوب شد. الان که داره برای کنکور میخونه و فشار درساش زیاد شده دوباره حملات شروع شده. خدا بگم این کچل رو چکار کنه. الان خانواده هیچ انتظاری ندارن که درس بخونه و بتونه کنکور قبول بشه:(
من فکر میکنم برای گیمرهای توی ایران هدف غایی و نهایی وجود نداره. نمیدونن آخرش چی میخوان بشن. به خاطر همین اکثرا به یه سنی هم که میرسن بیخیال گیم و اینا میشن.
بهتره هدفمند به بازیکردنمون نگاه کنیم تا بتونیم نظر جامعه رو نسبت به خودمون تغییر بدیم.

به نظر من دلیل اصلی که ما رو الاف میدونن اینه که جنبه نداریم:) به قول هادی از صبح تا شب(تابستان پای بازی و کامپیوتریم!!!)
من خودم این طوریم;) متاسفانه!

به نظر من دلیل اصلی که ما رو الاف میدونن اینه که جنبه نداریم به قول هادی از صبح تا شب(تابستان پای بازی و کامپیوتریم!!!)
من خودم این طوریم متاسفانه!
خوب این دلیل داره دلیلش هم اینه که میشه گفت تنها سرگرمی تو ایرانه... وقتی یارو صبح تا شب هیچ کاری نداره بکنه خوب معلومه میشینه پای کامپیوتر... بهتر از اینه که بره تو خیابونا ول بچرخه... تو ایران هم که دریغ از یه مرکز تفریحی :) ...

خوب این دلیل داره دلیلش هم اینه که میشه گفت تنها سرگرمی تو ایرانه... وقتی یارو صبح تا شب هیچ کاری نداره بکنه خوب معلومه میشینه پای کامپیوتر... بهتر از اینه که بره تو خیابونا ول بچرخه... تو ایران هم که دریغ از یه مرکز تفریحی :) ...
سعید جان یعنی ما توی تابستون هیچ وظیفه ای غیر از سرگرمی نداریم؟:eek:
هر چند خیلی ها زمستون و تابستون براشون دیگه فرقی نداره. من منظورم اینه که بازی کردنمون هم با برنامه ریزی باشه

:)
خب اینم هست چون من خودم به شخصه پای کامپیوتر بودن رو به تفریح بیرون ترجیح میدم;)
البته سعید تو میتونی بری سرزمین عجایب :D (خودتم جزه عجایبی)

سعید جان یعنی ما توی تابستون هیچ وظیفه ای غیر از سرگرمی نداریم؟
هر چند خیلی ها زمستون و تابستون براشون دیگه فرقی نداره. من منظورم اینه که بازی کردنمون هم با برنامه ریزی باشه
منظوره من این نبود هادی جان منظوره من اینه که ما از پایه مشکل داریم هیچ سرگرمی بدرد بخوری توی این جامعه نیست که بتونه به درد ما بخوره یعنی به عبارتی اصلا وجد نداره مگر کارهایی که همتون اطلاع دارین ............

حالا به نظر شما تو خارج چطوره
مردم اجازه میدن که بچشون بره دنبال بازی؟!

اسی جون اینو که باید تو توضیح بدی !!!

اگه بخوایم در مورد این موضوع (تضاد جامعه با گیمر) به طور مفصل بحث کنیم (و البته تاپیک قفل نشه) بیایید این قسمت عظیمش رو که مربوط به سیاست میشه رو بذاریم کنار .

کلا" ما تو همه چیز که وارد می کینم به کشور این مشکل رو داریم که فرهنگش رو وارد نمی کنیم .
یعنی فلان جنس رو وارد کشور می کنیم اما فرهنگ استفادش رو نه .بحث من سر قسمت اجتماعی – فرهنگی قضیه هست . ببینید این درجه بندی بازیها چیز بی دلیلی نیست .
وقتی شما می بینید یه بچه 8-9 ساله داره در مورد هات کافی های GTAصحبت می کنه چه احساسی می کنید ؟

من خودم وقتی بازی Manhunt رو می خواستم بازی کنم فهمیدم سازنده های بازی رو دادگاهی کردن (فکر می کنم شرکت Rockstar بود) . به دلیل خشونت زیاد . ازون بازی بسیار خوشم اومد . چون به گروه سنیم می خورد . و تاثیر نامطلوبی روم نذاشت . ( حتما" شنیدید که یه بچه سر این بازی یکی از هم بازیهاش رو به یکی از شیوه های بازی کشته !!! )

خوب هادی هم که برای یه همچین قضیه ای شاهد عینی محسوب میشه .

وقتی پدر و مادرها بازی رو وسیله ای برای گذروندن وقت و علافی محض به حساب میارن نمی تونیم بهشون بقبولونیم که این بازی هایی که می بینید صنعت عظیمی هست که سودهای کلانی رو برای کشورهای سازنده به ارمغان میاره . فقط و فقط مشکل به طرز تفکر یک طرفه ی خانواده ها بر نمی گرده . . .

ولی در مورد اینکه ما خوره بازی در میاریم باید بگم مثلا" خود من تو تابستون همش تو این فکر بودم که اگه زد و من کنکور قبول نشدم عمرا" دیگه رنگ بازی که سهله کامپیوترم نمیبینم پس بذار عقده ای نشم ...

یه دلیلی ما n نوع مختلف بازی از سبک هایی مختلف رو با هم بازی می کنیم ( من سعی می کنم این طور نباشه ) اینه که به دلیل نبود قانون مربوطه می تونیم DVD جدید ترین بازیها رو با 1000 تومن درست همزمان با آغاز فروش بازی بدون هیچ دردسری بخریم . در حالی که قیمت اون بازی !n هست .
.
.
.

این موضوع به کشورمون هم مربوطه
مثلا ژاپن
ببینین یکی از اولین کشور های سازنده کنسول و بازی بوده . نمیدونم چند سال پیش ولی 20 سال فکر کنم میشه
همون 20 سال پیش ، بچه های 14 ساله اونموقع که الان خودشون پدر و مادر شدن از سر و کول باباهاشون بالا میرفتن که مثلا واسه من فلان کنسولو بخر . اما الان همون بچه ها به خاطر آشنایی با این صنعت خیلی راحت تر بچه ها شونو درک میکنن
حالا ما کجاییم ؟!

دقیقا 20 سال پیش اونها !
یعنی الان ما نسل سوخته بازیهای کامپیوتری هستیم ! :)
خوشبحال نسل بعد از ما
یعنی بچه های ما میشن مثل بچه های الان ژاپن

یه مثال . پدر من 45 سالشه . عموی من 27 سالشه . وقتی عموم 7-8 سالش میشه یه آتاری واسش میخرن

اما بابای من اونموقع تو کارهای ازدواج و ... اینا بوده .
پس قطعا من الان با عموی 27 ساله خودم خیلی راحت ترم . یه تیونر حرفه ایه .
همین پریروز واسش Gtr2 بردم و باهم بازی کردیم . خوره Nfs هم هست .
اما با بابام هیچ وقت نمیتونم اینقدر راحت بازی کنم

خب اگه سطح اطلاعات و فرهنگ بازی کردن توی ایران بره بالا و مردم بازی رو درک کنن(و ما هم جنبه داشته باشیم) که دیگه اینجوری ها نمیشه که فقط افراد یه محدوده ی سنی بتونن بازی رو درک کنن...اگه روزنامه ها یه جمله درست حسابی در مورد بازی بنویسن و اخبار نیاد بگه که یک پسر 14 ساله که تحت تاثیر بازی قرار گرفته بود معلمشو کشت...پس فرهنگ بازی رو ما تو ایران نداریم!

و صد البته بازیی که درش شما درجه سنی رو به همراه زمانش رعایت کنید هیچ مشکلی نداره
یه بچه که میاد Gta بازی میکنه فردا مشکل اخلاقی داره پس فردا هم مشکل شخصیتی پیدا میکنه
زمان به قول یه دوستی بالاتر از 5 ساعت دیونگی محض هستش(من خودم یه چند بازی که انجام دادم واقعا معنی این رو فهمیدم)
و این درجه سنی رو هم با توجه به قانون کپی رایت (اگه داشتیم و اجرا میشد) مشکلی پیش نمیومد
=============
اینجایی که من هستم خیلی مشکل نمیگرن که مثلا یه بچه 7 ساله بازی 12+ رو انجام بده ولی وقتی از 16+ گزشت یه کم طناب رو محکمتر میکنن
مثلا من الان 15 سالمه بازی Xiii رو که 16+ (فکر کنم) رفتم خریدم کسی بهم نگاه نکرد
(و شاید یه کم قیافم بزرگ میزنه:d )

من یه روز فکر کنم پارسال بود رفته بودم کنج بازی بخرم که دیدم یکی با بچش که حدودا 10 سالش بود اومده بود و می خواست بازی God of War :eek: رو که خریده بودن پس بده, زنه می گفت این یارو قیافش ترسناک بچم گریه می کنه!حالا جالب تر از اون اینه که با یه GTASA عوض کرد!!:D

---

ولی این چیزا ربطی به سن و سال نداره همش مال جنبه ی آدماس...من الآن 16 سالمه و حتی موقعی که سنم پایین تر هم بود بازی هایی خیلی بدتر از GTA رو هم بازی کردم ولی هیچوقت انجام این بازی روی من تاثیر منفی نذاشته حالا نمی خوام بگم من خیلی با جنبم:cheesygri ولی می خوام بگم که این جریان سن و سال و اینا همش بیخودیه مهم خود آدمه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or