چرا یه نفر که تو ایران با کامپیوتر بازی میکنه به شکل یه علاف بهش نگاه میشه؟
چرا هی میگن که فلان و بهمان؟
خب البته تا حدودی هم حق دارند...
متاسفانه اکثر کسایی که در ایران به بازی علاقه دارند و بازی می کنند که من هم شاهدش هستم در این امر زیاده روی می کنند و صبح تا شب وقتشون را میزارند رو بازی کردن
اگر از منم بپرسند به این اشخاص چی میگند من میگم صد رحمت به الاف ...
بازی کردن روزی یکی دو ساعت در روز به عنوان سرگرمی خوبه ولی اگر زیادتر شد و دیگه از مرز 5 ساعت در روز گذشت باید مراجعه شود به دکتر ترک اعتیاد
تا اونجایی که میدونم بیشتر پدر و مادر ها اگر حس کنند که فرزندانشون در قبال وظایفشون مسئول هستند معمولا کاری بهشون ندارند ولی وقتی که آش شور شد باید آشپزش را عوض کرد ..میفهمید که چی میگم :cheesygri
جدایی از مطالب بالا که عنوان کردم به هر حال باید قبول کرد که در ایران کم و بیش دید منفی نسبت به بازی کردن وجود داره ..اما این دید طی سال های اخیر شکل کمرنگ تری بخودش گرفته ... در هر صورت این دید هر آنچه که هست در حال حاضر کاریش نمیشه کرد
شما سعی کنید در آینده وقتی خودتون پدر و مادر شدید این دید را عوض کنید و مثلا بشینید با فرزندتون Pro Evolution Soccer بازی کنید
در خارج چرا اینجوری نیست(به این شدت)؟
آخه در اونجا چیش شبیه به ایرانه که انتظار داری این یکیش هم شبیه باشه
در خارج هم برای اطفال و کودکان و حتی نوجوانان محدودیت هایی اعمال میشه
اما این نکته را هم در نظر بگیر که در اونجا شدت نفوذ پدر و مادر ها بر روی فرزندان بشدت ایران نیست بخصوص در سنین 18 به بالا
در ایران فرضا یک پسر 19 و یا 20 و چه بسا 30 ساله هنوز دستش تو جیب باباش درازه اما در کشور های صنعتی غربی این امر مصداق نداره
اونجا مثل ایران نیست که تا سن 50 سالگی پدر و مادر ها به فرزندانشون امر و نهی کنند
گیمر ها با جامعه تضاد دارن؟
اگر صبح تا شب وقتشون را صرف بازی کنند نه تنها با جامعه تضاد دارند بلکه برای جامعه مضر هم هستند ... من به این افراد خوندن یک کتاب در زمینه ی " آسیب شناسی اجتماعی " را توصیه میکنم
آیا بازی کردن کلا سودی داره؟
واقعا بازی کردن کار علافی مخسوب میشه؟
بازی کردن به عنوان یک سرگرمی بسیار فوق العاده و لذت بخشه ...
و اگر بازی کردن روی حساب باشه دلیلی نداره کسی اونرا کار الافی بدونه...بازی کردن هم مثل سینما رفتن ، پارتی رفتن
و یا تلویزیون دیدن یکجور سرگرمیه ( چقدر هم که بزنم به تخته سرگرمی در ایران زیاده
)
متاسفانه بازی کردن در کنار جذابیت هایی که داره مضراتی هم داره...
برای مثال میتونه در کار ها و قعالیت های روزانه ی افراد اختلال ایجاد کنه...میتونه فرد را از احتماع منزوی و گوشه گیر کنه ...میتونه سبب کمبود تحرک فرد و اضافه وزن بشه و مشکلات دیگر که صرفا محدود به کشور ما نمیشه.. این ها در حالیه که بازی کردن حتی یک ریال هم برای فرد در آمد نداره و این شاید یکی از دلایلی باشه که اطرافیان دید مثبتی نسبت به بازی کردن ندارند
در پایان هم خوندن مقاله ی زیر را به همه ی شما توصیه می کنم
مقاله ی بسیار جالبیه :arrowd:
http://www.wired.com/news/columns/0,71836-0.html?tw=wn_story_page_prev2
----------------------------------------------
ویرایش :
اول یه چیزی رو بگم به نظر من گیمر اون کسی نسیتش که صبح تا شب نشته داره
بازی میکنه .!
گیمر اونیه که بدونه داری چی بازی میکنه این بازی از کجا امده سبک بازی تکنولوژی
به کار رفته توی بازی چیه سازنده بازی کیه اصلا بازی مال کی هستش
متاسفانه تعداد اینگونه افراد در جامعه ی ما زیاد نیست...
وقتی خود فروشندگان بازی اطلاعاتشون در مورد بازی هایی که میفروشند انقدر ضعیفه دیگه از خریداران اون بازی ها چه انتظاری هست ...
فکر میکنی در هر 1000 نفر در ایران چند نفر گیمر حرفه ای داریم
البته اگر حتی شخصی این موارد را هم ندونه همچین زیاد فرقی توی صورت مساله ایجاد نمیشه...چون اون شخص در نهایت همون هدفی را از بازی کردن دنبال میکنه که یک گیمر حرفه ای به دنبال اون هست ...یعنی سرگرم شدن و عشق کردن
حالا تنها تفاوتش در اینه که گیمر حرفه ای اطلاعات بیشتری از بازی ها داره و وقتی میره بازی بخره کسی کلاه سرش نمیزاره...فقط همین
چه بسا کسی که این اطلاعات را نداره خیلی بهتر از یک گیمر حرفه ای بازی میکنه
راستی دید منفی از بازی کردن فقط در کشور ما نیست و من خودم عینا در شبکه ی MTV که متعلق به امریکاست دیدم که چندین نفر این کار را وقت تلف کردن نامیدند...
اما حرف من اینه که وقتی که کسی حساب شده و به اندازه بازی میکنه چرا در این مورد باید دید منفی وجود داشته باشه و کسی بر او خرده بگیره
--------------------------------------------------
خب دیگه خیلی حرف زدم .... از اساتید برای اینکه با پر حرفی هام سرشون را درد اوردم پوزش میطلبم ...
پیروز باشید