تصویر لیک شده از لوگوی بازی بعدی بتمن

• Thread starter Thread starter Léon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Léon

کاربر سایت
تصویر لیک شده از لوگوی بازی بعدی بتمن و زمان انتشار آن (تاپیک اپدیت شد)

مطمئنا اکثر شما این خبر را شنیده اید که بازی جدید بتمن در راه است.همیچنین این بازی هم جزو سری ارکهام است و توسط راک استیدی ساخته میشود.

چند ماه پیش کوین کانروی که وظیفه صداپیشگی بتمن در بازی های سری ارکهام را به عهده داشت در توییترش گفت که در حال کار بر روی بازی دیگری از سری ارکهام است و این بازی ارکهام اوریجینز نیست!

حال تصویری از لوگوی بازی بعدی سری ارکهام بتمن منتشر شده است که به احتمال زیاد حقیقت دارد. یکی از فروشندگان این تصویر را منتشر کرده است که به احتمال زیاد لوگوی واقعای بازی بعدی بتمن است ولی اسم بازی در پوستر نوشته نشده است!

شما چه فکر میکنید؟ ایا این لوگوی بعدی بازی بتمن است؟

تصویر لیک شده:
20140228-121417.jpg

اپدیت 2 (مهم):

یکی از کارمندان gamestop در kotaku تایید کرد که این تصویر حقیقت دارد ولی تا قبل از هفته اینده اطلاعات بیش تری منتشر نخواهد شد:

We’ve heard from GameStop employees saying this big ol’ Batman banner isn’t to be hung up until the week of March 3. There’s a lot of secrecy revolving around these materials, and GameStops are receiving a poster called “Zeppelin” that’s also linked to Batman, according to an employee who asked not to be named.

ترجمه ( با تشکر از WANDΞR عزیز بابت ترجمه):
ما از کارکنان GameStop شنیده ایم که گفتند قرار است اون "بنر" بزرگ بتمن رو در ماه مارس رونمایی و نصب کنن، در مورد این قضیه هم پنهان کاری های زیادی کردن، حتی یک پوستر دیگه هم دریافت کردن به نام "Zeppelin" که گفته شده اونهم به BATMAN ارتباط داره ! این کارمند همون کسی بوده که گفته نمی خواد اسمی ازش برده بشه !

اپدیت 3:

همین الان تصویری منتشر شد که حاکی از زمان منتشر شدن این بازی است. این تصویر زمان انتشار این بازی رو لیک کرده است :

تصویر زمان لیک شده:

82107622875311508336.png

با توجه به تصویر در تاریخ 8 اکتبر سال جاری (میلادی) با این که اسم عنوان نوشته نشده ولی به احتمال بسیار قوی بازی در این تاریخ منتشر میشود.

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
دنیای بتمن بزرگتر و عظیم تر از اون چیزی هست که بخواد بدون حضور جوکر به بن بست بخوره. کما اینکه داستان بعدی میتونه محوریت خوبی بعد از اون پایان دراماتیک سیتی و یک نسل جدیدی از تبهکاران گاتهام داشته باشه که حالا بتمن رو به شکل دیگه ای بشناسن.

یک متن بلند بالا در جهت تفهیم ارزش های این موجود گرانقدر و سادیسمیک نوشته بودم که متاسفانه سیستم ریست شد ... :|

به صورت کاملاً خلاصه میگم : حدیث داریم " Batman بدون Joker به زنبور بی عسل ماند و زنبور بی عسل ، به عالم بی عمل " ... :d

ولی جدای از شوخی من هم با حضور Mr. Freeze و Harley Quinn کاملاً موافقم ... امیدوارم توفیق پیدا کنیم که توی نسخه جدید هم ملاقاتشون کنیم ... :d

آخرین ویرایش:
درست میگین، ولی همونطور که از بتمن و جوکر 100 تا کمیک ساخته میشه و باز تکراری نمیشه (به نظرم)، اینم اگه سازنده ها کارشون رو درست انجام بدن، می تونن تو نسخه بعدی هم از جوکر به نحوه درستی استفاده کنن تا بازی کلیشه ای نشه.

راک استیدی رو دست کم نگیرید دوستان! این دو تا بازی که ساخت هر دو تا بهترین بازی سال شدند!

خیلی دوست دارم این نسخه رو با محوریت Hush بسازن.کوئست The Identity Theft تو AC فوق العاده بود. مثلا میتونه بیاد تو این نسخه خودش رو جای بتمن جا بزنه و...
یکی دیگه هم اینکه از Villian های کمتر شناخته شده مثل Man-Bat هم تو این نسخه استفاده کند.

دوستان یه بخشی از یوتیو ب هست به نام batman arkham videos که خیلی معروفه
اینم تو ویدیوش حدس زده که قراره همون چیزی که عزراییل گفت اتفاق بیفته :(( اگه این طور بشه یعنی بتمن میمیره دیگه:((

به نظرم هاش به عنوان دشمن اصلی خیلی جالب نمیشه ولی میتونه نقش مکمل خیلی خوبی داشته باشه که احتمال زیاد هم همینجور هست!
واسه دشمن اصلی امثال پنگوئن یا راس الغول یا Black Mask به درد می خورن!

دوستان منتظر خبر جدید باشید.تا چند دقیقه دیگه قرار میدم در تاپیکی جداگانه...
در ضمن به احتمال خیلی زیاد یکی از دشمنان hush هست.:دی

دوستان یه بخشی از یوتیو ب هست به نام batman arkham videos که خیلی معروفه
اینم تو ویدیوش حدس زده که قراره همون چیزی که عزراییل گفت اتفاق بیفته :(( اگه این طور بشه یعنی بتمن میمیره دیگه:((
بی - من که هرگز نخواهد مرد :d ولی یه اپسیلون درصد هم احتمال بدیم که بی - من بیمره، اسم بازی بعدی را چی میخوان بذارن آخه :|
memories of a dead batman
:d

بی - من که هرگز نخواهد مرد :d ولی یه اپسیلون درصد هم احتمال بدیم که بی - من بیمره، اسم بازی بعدی را چی میخوان بذارن آخه :|
memories of a dead batman
:d

نه میگن روح بتمن برمیخیزد :دی خوب کار خاصی نمیکنن! ارکهام رو میذارن کنار یه چیز جدید درست میکنن که با این کار بتمن کلا داغون میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or